|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
a na naszym wczorajszym spotkaniu facet mojej koleżanki przy nas jej oświadczył, że nie zamierza się z nią (i w ogóle z nikim) żenić... trochę niezręczne to było ;/ dziewczyny, wybaczcie offtop ale aby już cały dzień był miły i przyjemny chciałabym z tż obejrzeć jakąś fajną komedię, ale taką pozytywną coś jak Nietykalni
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio oglądałam z nudów 21 Jump Street - może niezbyt ambitna ale też nie w typie American Pie ;P
|
|
#2343 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja jestem maniakiem nawet znalazłam buty Manolo takie same jak miała Carrie za 600 zł, ale boję się kupić ![]() Cytat:
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
mimi_77, witaj
![]() namisek, ale o czym miałam rozmawiać z florystką? O wzbogaceniu dekoracji sali? Ja w ogóle nie wiem czy mi kasy starczy na te dekoracje, więc sala dla mnie jest najmniej ważna, bo podstawowe dekoracje mam w cenie, a przecież kościół i auto muszę mieć przystrojone. Na razie w ogóle z nią o tym nie rozmawiałam. Chyba jest jeszcze za wczesnie na to. Po drugie ona jest teraz w ciąży, więc nie chce jej teraz głowy zawracać. W przyszłym roku się tym zajmę. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro poszukam, dzięki ![]() Cytat:
Na jej miejscu przemyślałabym czy chce z nim być o ile jej marzy się małżeństwo.velika widziałam raz ten program Jedna laska miała taką suknię, że nie mogła w niej usiąść na krześle przy stole i popłakała się z bólu a do tego jakieś dziecko szło do komunii i wyglądało jak zaspa śnieżna ![]() Dzisiaj widziałam kawałek o amiszach i było to takie bez sensu, że aż wyłączyłam. |
||
|
|
|
#2346 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przymierzałaś ją z długim welonem? Wydaje mi się że powinien pasowac ![]() Cytat:
Bardzo fajny zestaw! Powinien ładnie się komponować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a słyszałam że fajne efekty przynosi przy regularnym stosowaniu Cytat:
edit: doczytałam. Szukajcie w takim razie innego kościoła. Na pewno uda wam się załatwić ![]() Cytat:
Cytat:
w jakim wieku i skąd jesteście, jaka data ślubu itp ![]() -- Zapomniałam powiedzieć że poprztykałam się TŻ i teraz odreagowuję z siostrą i szwagrem. Miłego wieczoru kobiety!
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2013-10-19 o 22:27 |
||||||||
|
|
|
#2347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ślubnym klimacie, a można się uśmiać :PCytat:
![]() I pocieszyła mnie mówiąc, że pod koniec września z polnymi kwiatami / stylizowanymi na polne jeszcze większych problemów nie powinno być super
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki skrót Nasz ![]() Co do Wielkiego Dnia to coraz bardziej ogarnia mnie gorączka przygotowań. Nie wiem czy to normalne bo jeszcze przecież trochę czasu jest.
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie śpicie pm-ki
zazdroszcze ja siedze w pracy i nadrabiam zaleglosci wizazowe ![]() Co myslicie o tym komplecie? nie jest zbyt skromny? wiem, ze wszystko zalezy od sukni- ale sukni jeszcze nie mam a komplet i owszem ![]() i-jubiler-pl-wisiorek-i-kolczyki-kule-swarovskiego-srebrny-komplet.jpg Edytowane przez mmona24 Czas edycji: 2013-10-20 o 03:27 |
|
|
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż częściej w dzień bo w nocy mogę sobie kimnąć a te kuleczki od Swarovskiego uwielbiam, mam naszyjnik taki, ale mi się zepsuł i nie uważam, żeby to było za skromne, nie każda musi wyglądać jak cyganka
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
hej, witam się po krótkiej przerwie - niestety nie nadrobię, ale będę chociaż na bieżąco (mam nadzieję. Sprawy ślubne stoją i zaczynam mieć stres, że nie zdążymy, że o czymś zapomnimy :/ ale tyle innych rzeczy do zrobienia...
dziś odwiedzam kuzynkę (bierze ślub trochę po mnie) to dowiem się gdzie ona jest w przygotowaniach, bo do tej pory to raczej podobnie byłyśmy pozdrawiam wszystkie nowe PMki
|
|
#2352 |
|
Raczkowanie
|
![]() mmona24 mam nadzieję,że już jesteś w domku i śpisz-3:25?bidulko co Ty masz za prace Ide na śniadanko które przygotowuje mój Tż-później jedziemy podpisać umowę z fotografem Miłej niedzieli |
|
|
|
#2353 |
|
Erudycja
|
Witam
mam sprawe do Was, Tż został dzis spisany w KM za brak waznego biletu ale chcemy sie odwolac. Kare dostal jak za jazdę bez biletu - 170 zł, a bilet mial, miesieczny wazny do dzis, podpisany imieniem i nazwiskiem ale niestety bez nr dowodu osobistego. Żaden kanar ani renoma nie zwrocila mu uwagi przez calutki miesiac a dzis wsiadł taki *** co to zawsze sie przyczepia i od razu go spisał. Nie zamierzamy placic tyle kasy bo miał bilet czesciowo podpisany! Powinna byc chociaz jakas niższa cena za brak pelnych informacji czy cos ale nie jakby jechał na gape! Jaka jest szansa ze mozemy cos z tym zrobic i w sumie co powinnismy w odwolaniu napisac? Kara jest drozsza niz wynosi w ogole cena biletu miesiecznego, jestem taka zła....
|
#2354 |
|
Wtajemniczenie
|
ana909 piszcie odwołanie, a do tego dołączcie ksero biletu, ale chyba musi być potwierdzona zgodność z oryginałem, kiedyś robili to pracownicy kas, poprostu przystawiali pieczątkę. Do tego jeszcze kopia mandatu. Nie wiem czy nie będzie potrzebne ksero dowodu jeszcze. Kiedyś można było to wszystko wysłać mailem. Długo się czeka na odpowiedź... I pogrzeb jeszcze na stronie KM bo może być jakaś "opłata" za przyjęcie wniosku.
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalk
|
#2355 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i czy te woreczki strunowe gwarantują, że biżuteria nie ściemnieje?Zastanawiam się, czy nie napisać do tej dziewczyny, czy by mi po prostu nie zrobiła takiego kompletu za pół roku... Z drugiej strony chcę już! ![]() Cytat:
Wiem, jak to cieszy ![]() Cytat:
Co do remontu, nie zazdroszczę, przechodziłam przez to rok temu, ale kupowanie mebli itd jest naprawdę fajne ![]() Cytat:
Nigdy nie wiązałam długości kolczyków ze wzrostem Lubię kolczyki, w sukni będę miała gołe ramiona i upięte włosy, a naszyjnika nie chcę, więc chcę, żeby kolczyki grały pierwsze skrzypce ![]() Cytat:
. ana90, kiepska sprawa, nie mam pojęcia jak możecie się odwołać czy coś... |
|||||
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
300 DDŚ
))Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
IMG_20131020_095820.jpg
|
|
#2358 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję a już chciałam się poddawać, bo myślałam, że efektów nie ma, bo waga stoi jak zaklęta... ale od przyszłego miesiąca zaczynam dietkę, na którą wciąż czekam, a mój dietetyk coś się opierdziela ![]() Cytat:
![]() no ale faktycznie lepiej się wstrzymać z kupnem, szkoda kasy któraś z dziewczyn pytała chyba o to jak kokardkę ładną zrobić, znalazłam taki sposób http://img.zszywka.pl/1/0107/w_8039/...t-handmade.jpg
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2013-10-20 o 10:17 |
|||
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
300 dni do ślubu!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2360 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, gdzie mogę kupić fuksjowe albo malinowe buty? Wolałabym nie przez internet, tylko w stacjonarnym sklepie. Widziałyście może gdzieś? Bo ja na razie na takie (w miarę niezbyt wysokie) nie trafiłam :/
A marzy mi się kolor przewodni fuksjowo- niebieski
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co do biżuterii ja widze mnostwo ładnych rzeczy w sklepach, ja na pewno nie bede zamawiac przez internet
jak któras ma koło siebie Glitter'a to zajrzyjcie maja taka specjalna krysztalowa kolekcje i wiem, ze czesto PM sie na nia decyduja bizuterie ze srebra tez maja. Na dodatek mnostwo produktów do włosów, grzebienie, ozdoby, woalki, diademy itp pracowałam tam kiedyś, wiec nie mam żadnego interesu żeby Wam polecac ten sklep, ale rzeczy są naprawde fajne i często można sie załapać na jakiś rabat Wiem, ze niektóre z Was mają takie Dzienniki PM jak one sie dokladnie nazywają bo chce od siostry na święta dostać i muszę jej nazwę podać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-10-20 o 10:22 |
|
|
|
#2362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znając moje szczęście, to kupię buty miesiąc przed ślubem, albo zamówię przy kupowaniu sukni ślubnej, bo np. Witt robi kolorowe ślubne buty, ale tylko na zamówienie ![]() Cytat:
TŻ się śmieje, że niedługo spać z nim będę
|
|
#2363 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Z Etsy faktycznie się wstrzymam chyba, zapiszę tą sprzedawczynię, a w międzyczasie będę szukać stacjonarnie i zdecyduję się na zakup jakoś w maju pewnie.
|
||
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w tą ponurą niedzielę !
Od wczoraj mega boli mnie gardło, nie najlepiej się czuję ogółem, a dziś jeszcze do roboty ;( ![]() Zastanawiamy się też nad stołem z alkoholami na wesele, z jednej strony mamy już sporo alkoholi uzbieranych, czarny johny walker, czerwony, jakieś wina z podróży, jakies likiery babskie, a z drugiej strony, wydaje mi sie że nasi goście wolą zwykłą czystą... |
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
16.08 poznanianka1990 ane3kaa Loczek_brown Kishlaczkowa aneczka25057 Ines3037200 swiat_katarzyny ParisParisienne karolinuuusia czekooczekolada Linaewen kasia1201 Zostało 300 dni do ślubu
|
#2366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do stołu z alkoholami, lepiej nie przesadzać, sa faktycznie osoby, które wódki nie piją, więc mają do wyboru wino albo whisky (u nas jeszcze gin, bo sami lubimy ) ale to nie jest dyskoteka z barmanem, żeby każdemu dogadzać na weselu pije się wódkę i kropka, o! ![]() alloffkowa od razu pomyślałam o Tobie
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo chyba wina postawimy tez na stoliku obok, a nie na stołach... Bo do zdjęcia- fajny patent- ale jako że sama chcę mieć bukiet ślubny kulę to nie chciałabym żeby wszystkie bukiety na sali wyglądały tak samo
|
|
|
|
|
#2368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama mam podobne kolczyki na co dzień , trochę mniejsze, więc wolałabym coś innego. już nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
![]() nie mam jeszcze sukni ;( nigdy się nie zdecyduję |
||
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- gratuluję 300! ))
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

po wczorajszej popijawie z przyjaciółką i jej facetem, w przyszłym roku chyba się zaręczą
w dodatku pożarłam się z moim po pijaku i było bardzo nieprzyjemnie, ale już się pogodziliśmy. A w ramach kaca obejrzałam sobie My big fat american gypsy weeding i nie ogarniam
koleś 20latek żenił się w las vegas z 16latką, a inny posuwał na imprezach panienki, podczas gdy ciężarna narzeczona siedziała w domu sama

)
ja kuchnię mam, ale zlewu i kranu brak 
Nasz ślub 16.08.2014 

Na jej miejscu przemyślałabym czy chce z nim być o ile jej marzy się małżeństwo.
a do tego jakieś dziecko szło do komunii i wyglądało jak zaspa śnieżna 

ja siedze w pracy i nadrabiam zaleglosci wizazowe