My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-19, 21:52   #2341
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
nie jesteś sama, ja też pół dnia leczyłam kaca po wczorajszej popijawie z przyjaciółką i jej facetem, w przyszłym roku chyba się zaręczą czas najwyższy, bo staruchy już z nich w dodatku pożarłam się z moim po pijaku i było bardzo nieprzyjemnie, ale już się pogodziliśmy. A w ramach kaca obejrzałam sobie My big fat american gypsy weeding i nie ogarniam koleś 20latek żenił się w las vegas z 16latką, a inny posuwał na imprezach panienki, podczas gdy ciężarna narzeczona siedziała w domu sama
no i dobrze, że się pogodziliście
a na naszym wczorajszym spotkaniu facet mojej koleżanki przy nas jej oświadczył, że nie zamierza się z nią (i w ogóle z nikim) żenić... trochę niezręczne to było ;/

dziewczyny, wybaczcie offtop ale aby już cały dzień był miły i przyjemny chciałabym z tż obejrzeć jakąś fajną komedię, ale taką pozytywną coś jak Nietykalni możecie coś polecić?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 21:55   #2342
mimi_77
Zakorzenienie

Ostatnio oglądałam z nudów 21 Jump Street - może niezbyt ambitna ale też nie w typie American Pie ;P

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 21:58   #2343
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!
Jeśli mogę dołączam się do wątku - jestem sierpniową Panna Młodą. Suknia, sala, katering, zaspół, dekoratorka sali JEST. Co jeszcze?!

I dlaczego już zaczynam mieć stres , że jeszcze tyle do załatwienia? )
Witaj sierpniowa
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Nic nie mówcie o remontach! ja kuchnię mam, ale zlewu i kranu brak
ja miałam kuchnię bez zlewu i kranu przez ponad pół roku... nie miał kto dziury w blacie zrobić tragedia... myłam wszystko w umywalce w łazience
Cytat:
9.08 chcieliśmy 15stego ale zespół, który chcieliśmy miał zajęty termin

kolor przewodni to łosoś, zaproszenia wstępnie też wybrane ale nie wiem z czym można się już powoli zajmować a co zostawić na później. dodam, że na wiosnę czeka nas remont także kolejne kłopoty
lepiej wszystko załatwić wcześniej, przed remontem, bo one się lubią przedłużać
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
KaMilka4891
o tym samym filmie pomyślałam!
ja jestem maniakiem nawet znalazłam buty Manolo takie same jak miała Carrie za 600 zł, ale boję się kupić
Cytat:
nie jesteś sama, ja też pół dnia leczyłam kaca po wczorajszej popijawie z przyjaciółką i jej facetem, w przyszłym roku chyba się zaręczą czas najwyższy, bo staruchy już z nich w dodatku pożarłam się z moim po pijaku i było bardzo nieprzyjemnie, ale już się pogodziliśmy. A w ramach kaca obejrzałam sobie My big fat american gypsy weeding i nie ogarniam koleś 20latek żenił się w las vegas z 16latką, a inny posuwał na imprezach panienki, podczas gdy ciężarna narzeczona siedziała w domu sama
dlatego ja nie oglądam tych debilnych programów, na szczęście pozostała mi tylko naziemna TV
Stary 2013-10-19, 22:21   #2344
poznanianka1990
Zakorzenienie

mimi_77, witaj

namisek, ale o czym miałam rozmawiać z florystką? O wzbogaceniu dekoracji sali? Ja w ogóle nie wiem czy mi kasy starczy na te dekoracje, więc sala dla mnie jest najmniej ważna, bo podstawowe dekoracje mam w cenie, a przecież kościół i auto muszę mieć przystrojone. Na razie w ogóle z nią o tym nie rozmawiałam. Chyba jest jeszcze za wczesnie na to. Po drugie ona jest teraz w ciąży, więc nie chce jej teraz głowy zawracać. W przyszłym roku się tym zajmę.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 22:23   #2345
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Baaaardzo gratuluje !!!!

Nikt sobie nic nie wziął i nie zabrakło, tata PM doglądał sprawy żeby butelki whisky nie stały puste poza tym no nie oszukujmy się, ale większość gości pije wódkę, drinki dla większości osób to jest dodatek, zazwyczaj ludzie nie mieszają jak już wódka to wódka, piją drinki zazwyczaj panie które za wódką nie przepadają...a panie też za dużo nie wypiją przynajmniej na weselach z moich stron tak jest

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
chyba nie jest na pewno w SuperPharm.

jutro poszukam, dzięki

Cytat:
no i dobrze, że się pogodziliście
a na naszym wczorajszym spotkaniu facet mojej koleżanki przy nas jej oświadczył, że nie zamierza się z nią (i w ogóle z nikim) żenić... trochę niezręczne to było ;/

to nieźle jej pocisnął... Na jej miejscu przemyślałabym czy chce z nim być o ile jej marzy się małżeństwo.

velika widziałam raz ten program Jedna laska miała taką suknię, że nie mogła w niej usiąść na krześle przy stole i popłakała się z bólu a do tego jakieś dziecko szło do komunii i wyglądało jak zaspa śnieżna
Dzisiaj widziałam kawałek o amiszach i było to takie bez sensu, że aż wyłączyłam.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 22:26   #2346
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Sukienka jest kilka postów wyżej oraz tu .
Dziękuję za linka , zabieram się za oglądanie
O kurczę! Jakoś nie skojarzyłam że najpierw wrzuciłaś suknię a potem welon Przymierzałaś ją z długim welonem? Wydaje mi się że powinien pasowac

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
ZUO, ale do tej pory trafiałam na drogie kolczyki z drogą wysyłką, a teraz znalazłam dość tanie z rozsądną ceną wysyłki... ech, chyba je wezmę, w poniedziałek urodziny, będzie pretekst :P

Te "zawijańce" pierwsze mają ok. 8cm długości, a te "królewskie" 6cm.

Zastanawiam się, czy by nie wziąć takiego zestawu, z wysyłką za 240zł:
Kolczyki: https://www.etsy.com/listing/1595969...op_home_active
Bransoletka: https://www.etsy.com/listing/1567783...op_home_active
Grzebień: https://www.etsy.com/listing/1525899...?ref=related-0

Bransoletka mogłaby być tańsza, ale ta dziewczyna nie ma ładnych tańszych... ale mogłabym też zaczekać i poszukać bransoletki stacjonarnie.
Co do grzebienia to ja niby wolałam fascynator z piórkami, ale te są sporo droższe...
Kolczyki długie, pewnie jesteś wysoka? Bardzo fajny zestaw! Powinien ładnie się komponować

Cytat:
Mój za to mówi, że barman to dla kobiet i że na co nam Ale stolik alkoholowy i tak będzie, co do tego jesteśmy zgodni
Anesthesia, śliczne te kolczyki!
Przez was coraz bardziej skłaniam się ku stolikowi z róznymi alko nie tylko winem

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Hej Ja tylko wpadłam się przywitać, ostatnio nie mam humoru (jakaś jesienna deprecha czy co) i nawet zapał ślubny opadł...
Podpisaliśmy umowę z kamerzystami (coolartpro.pl) i zastanawiamy się nad foto.
I kupiliśmy wódkę
Blondi życzę powrotu dobrego humoru i gratuluję kolejnych załatwionych spraw

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Na suche.
dzięki!

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
co do olejku rycynowego to wczoraj zaczęłam kurację na rzęsy Ciekawa jestem efektów - próbowała któraś?? Włosy mam przesuszone więc może od razu go wykorzystam też na włosy
Ja stosowałam ok 2 tyg i straciłam zapał a słyszałam że fajne efekty przynosi przy regularnym stosowaniu

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Nam dzisiaj ksiądz powiedział że nie odprawi nam ślubu w tym dniu który wybraliśmy. Pomijam to, że wszystko jest zarezerwowane, sala, zespół, fotograf, kamerzysta. Jak to powiedział czarno mi się przed oczami zrobiło i od rana ze złości się trzęsę.
Jak to nie odprawi?? Podał jakiś powód??
edit: doczytałam. Szukajcie w takim razie innego kościoła. Na pewno uda wam się załatwić

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Ja zajumałam kiedyś ze Sphinxa ich gazetkę i tam są świetne przepisy na drinki bo składające się maksymalnie z 4 składników (a chyba większość z 3), więc są proste do wykonania Jak chcecie mogę w przyszłym tygodniu foty zrobić i wrzucić
Ja jestem chętna!

Cytat:
Witajcie dziewczyny!
Jeśli mogę dołączam się do wątku - jestem sierpniową Panna Młodą. Suknia, sala, katering, zaspół, dekoratorka sali JEST. Co jeszcze?!
I dlaczego już zaczynam mieć stres , że jeszcze tyle do załatwienia? )
Mimi witaj! Prosimy więcej info o was w jakim wieku i skąd jesteście, jaka data ślubu itp

--
Zapomniałam powiedzieć że poprztykałam się TŻ i teraz odreagowuję z siostrą i szwagrem. Miłego wieczoru kobiety!

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2013-10-19 o 22:27
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-19, 22:29   #2347
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, wybaczcie offtop ale aby już cały dzień był miły i przyjemny chciałabym z tż obejrzeć jakąś fajną komedię, ale taką pozytywną coś jak Nietykalni możecie coś polecić?
dzisiaj oglądałam "sposób na teściową" - polecam w ślubnym klimacie, a można się uśmiać :P

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
mimi_77, witaj

namisek, ale o czym miałam rozmawiać z florystką? O wzbogaceniu dekoracji sali? Ja w ogóle nie wiem czy mi kasy starczy na te dekoracje, więc sala dla mnie jest najmniej ważna, bo podstawowe dekoracje mam w cenie, a przecież kościół i auto muszę mieć przystrojone. Na razie w ogóle z nią o tym nie rozmawiałam. Chyba jest jeszcze za wczesnie na to. Po drugie ona jest teraz w ciąży, więc nie chce jej teraz głowy zawracać. W przyszłym roku się tym zajmę.

Ja dzisiaj byłam w kwiaciarni pytać o usługi. Zdobienie auta to koszt niewielki, około 150 - 200zł. Nie wiem jak ze zdobieniem sali / kwiatami na stoły - to zależy od ilości itp. - wiadomo. Ale spokojnie - babeczka powiedziała mi, że zamówienie usługi wystarczy zlożyć 3 tygodnie przed ślubem! Także naprawdę nie ma sensu się spieszyć

I pocieszyła mnie mówiąc, że pod koniec września z polnymi kwiatami / stylizowanymi na polne jeszcze większych problemów nie powinno być super

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-19, 22:42   #2348
mimi_77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Mimi witaj! Prosimy więcej info o was w jakim wieku i skąd jesteście, jaka data ślubu itp
Mój TŻ ma 23, a ja jestem o rok starsza. Znamy się od dzieciaka - ta sama szkoła, brat mojej przyjaciółki z która chodziłam do jednej klasy wiele lat. Potem drogi się rozeszły jakoś i zeszły znów w 2012 , dokładnie w maju. Zaręczyny w rocznice pół roczną (może się wydawać szybko ale czekaliśmy na to prawie 10 lat ;P ) 15.XI 2012, no a ślub 9. VIII. Pochodzimy z pod Torunia, oddalone miejscowości od siebie o 4 km Taki skrót Nasz

Co do Wielkiego Dnia to coraz bardziej ogarnia mnie gorączka przygotowań. Nie wiem czy to normalne bo jeszcze przecież trochę czasu jest.

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 03:25   #2349
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Wszystkie śpicie pm-ki zazdroszcze ja siedze w pracy i nadrabiam zaleglosci wizazowe
Co myslicie o tym komplecie? nie jest zbyt skromny? wiem, ze wszystko zalezy od sukni- ale sukni jeszcze nie mam a komplet i owszem
i-jubiler-pl-wisiorek-i-kolczyki-kule-swarovskiego-srebrny-komplet.jpg

Wymieniam się

Bloguje

Edytowane przez mmona24
Czas edycji: 2013-10-20 o 03:27
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 08:03   #2350
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Wszystkie śpicie pm-ki zazdroszcze ja siedze w pracy i nadrabiam zaleglosci wizazowe
Co myslicie o tym komplecie? nie jest zbyt skromny? wiem, ze wszystko zalezy od sukni- ale sukni jeszcze nie mam a komplet i owszem
Załącznik 5451299
ja też nocami w pracy nadrabiam wizaż chociaż częściej w dzień bo w nocy mogę sobie kimnąć
a te kuleczki od Swarovskiego uwielbiam, mam naszyjnik taki, ale mi się zepsuł i nie uważam, żeby to było za skromne, nie każda musi wyglądać jak cyganka
Stary 2013-10-20, 08:10   #2351
vixena
Rozeznanie

hej, witam się po krótkiej przerwie - niestety nie nadrobię, ale będę chociaż na bieżąco (mam nadzieję. Sprawy ślubne stoją i zaczynam mieć stres, że nie zdążymy, że o czymś zapomnimy :/ ale tyle innych rzeczy do zrobienia...
dziś odwiedzam kuzynkę (bierze ślub trochę po mnie) to dowiem się gdzie ona jest w przygotowaniach, bo do tej pory to raczej podobnie byłyśmy
pozdrawiam wszystkie nowe PMki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 09:04   #2352
asia1206
Raczkowanie

cześć dziewczyny
mmona24 mam nadzieję,że już jesteś w domku i śpisz-3:25?bidulko co Ty masz za prace
Ide na śniadanko które przygotowuje mój Tż-później jedziemy podpisać umowę z fotografem
Miłej niedzieli

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 09:25   #2353
ana909
Erudycja

Witam mam sprawe do Was, Tż został dzis spisany w KM za brak waznego biletu ale chcemy sie odwolac. Kare dostal jak za jazdę bez biletu - 170 zł, a bilet mial, miesieczny wazny do dzis, podpisany imieniem i nazwiskiem ale niestety bez nr dowodu osobistego. Żaden kanar ani renoma nie zwrocila mu uwagi przez calutki miesiac a dzis wsiadł taki *** co to zawsze sie przyczepia i od razu go spisał. Nie zamierzamy placic tyle kasy bo miał bilet czesciowo podpisany! Powinna byc chociaz jakas niższa cena za brak pelnych informacji czy cos ale nie jakby jechał na gape!
Jaka jest szansa ze mozemy cos z tym zrobic i w sumie co powinnismy w odwolaniu napisac? Kara jest drozsza niz wynosi w ogole cena biletu miesiecznego, jestem taka zła....
Stary 2013-10-20, 09:53   #2354
asiulek8
Wtajemniczenie

ana909 piszcie odwołanie, a do tego dołączcie ksero biletu, ale chyba musi być potwierdzona zgodność z oryginałem, kiedyś robili to pracownicy kas, poprostu przystawiali pieczątkę. Do tego jeszcze kopia mandatu. Nie wiem czy nie będzie potrzebne ksero dowodu jeszcze. Kiedyś można było to wszystko wysłać mailem. Długo się czeka na odpowiedź... I pogrzeb jeszcze na stronie KM bo może być jakaś "opłata" za przyjęcie wniosku.

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalk

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 09:54   #2355
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Anesthesia mi tez powiedziano ze przez rok bizu moze sciemniec, wiec przy zakupie zdecydowałam sie na srebro (bo naszybciej ciemnieje sztuczna biżuteria), a kolczyki które kupilam do noszenia na codzien wzięłam z polecenia sprzedawcy z polskiej firmy. Dodatkowo bez niklu bo mam uczulenie co jest na duzy plus
A jest jakiś sposób na oczyszczenie sztucznej biżuterii (metal plus kryształki Svarowskiego)? No i czy te woreczki strunowe gwarantują, że biżuteria nie ściemnieje?
Zastanawiam się, czy nie napisać do tej dziewczyny, czy by mi po prostu nie zrobiła takiego kompletu za pół roku... Z drugiej strony chcę już!

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pochwalę się, mój drugi miesiąc chodzenia na siłownię przynosi jednak efekty, dzisiaj byłam z Mutti na zakupach i spodnie tylko 38 nawet bluzki były już w rozmiarze M, chociaż łapałam L-ki z przyzwyczajenia, po prostu lubię luźniejsze
Gratuluję! Wiem, jak to cieszy

Cytat:
Witajcie dziewczyny!
Jeśli mogę dołączam się do wątku - jestem sierpniową Panna Młodą. Suknia, sala, katering, zaspół, dekoratorka sali JEST. Co jeszcze?
Witaj! Co do remontu, nie zazdroszczę, przechodziłam przez to rok temu, ale kupowanie mebli itd jest naprawdę fajne

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Kolczyki długie, pewnie jesteś wysoka? Bardzo fajny zestaw! Powinien ładnie się komponować
Nie jakoś wysoka, raczej bardzo przeciętna (164cm) Nigdy nie wiązałam długości kolczyków ze wzrostem Lubię kolczyki, w sukni będę miała gołe ramiona i upięte włosy, a naszyjnika nie chcę, więc chcę, żeby kolczyki grały pierwsze skrzypce

Cytat:
Załącznik 5451299
Nie w moim stylu, skromność skromnością, ale mnie nieraz skromna biżuteria zachwyca, ten komplet wydaje mi się po prostu ciut oklepany i wiele dziewczyn nosi go nawet na co dzień .

ana90, kiepska sprawa, nie mam pojęcia jak możecie się odwołać czy coś...
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 09:59   #2356
ane3kaa
Zakorzenienie

300 DDŚ ))

ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:04   #2357
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
A jest jakiś sposób na oczyszczenie sztucznej biżuterii (metal plus kryształki Svarowskiego)? No i czy te woreczki strunowe gwarantują, że biżuteria nie ściemnieje?
Zastanawiam się, czy nie napisać do tej dziewczyny, czy by mi po prostu nie zrobiła takiego kompletu za pół roku... Z drugiej strony chcę już!
Obawiam się, że jeśli chodzi o sztuczną biżuterię (w sensie z elementami nie ze srebra), to woreczek strunowy nie pomoże. Specjalnie odgrzebałam moje kolczyki, które rok temu dostałam na gwiazdkę - srebrny bigiel, sztuczne kółko i "swarowskie" serduszko. Nosiłam je co prawda (chyba z 10 razy po kilka dni), po czym wracały do torebki i reszty moich kolczyków. Srebrny bigiel wygląda OK, ale kółka muszę wymienić.
IMG_20131020_095820.jpg
Stary 2013-10-20, 10:15   #2358
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Witam mam sprawe do Was, Tż został dzis spisany w KM za brak waznego biletu ale chcemy sie odwolac. Kare dostal jak za jazdę bez biletu - 170 zł, a bilet mial, miesieczny wazny do dzis, podpisany imieniem i nazwiskiem ale niestety bez nr dowodu osobistego. Żaden kanar ani renoma nie zwrocila mu uwagi przez calutki miesiac a dzis wsiadł taki *** co to zawsze sie przyczepia i od razu go spisał. Nie zamierzamy placic tyle kasy bo miał bilet czesciowo podpisany! Powinna byc chociaz jakas niższa cena za brak pelnych informacji czy cos ale nie jakby jechał na gape!
Jaka jest szansa ze mozemy cos z tym zrobic i w sumie co powinnismy w odwolaniu napisac? Kara jest drozsza niz wynosi w ogole cena biletu miesiecznego, jestem taka zła....
pisz co ślina na język przyniesie, i nie odpuszczajcie, skoro miał ważny bilet do dzisiaj, to wydaje mi się, że jego obowiązywanie jeszcze się nie skończyło, a co do numeru dowodu, to nie ma tego biletu od wczoraj, dlaczego nikt nie zwrócił na to uwagi??

Cytat:

Gratuluję! Wiem, jak to cieszy
gwarancji nie ma, nigdy, na nic

dziękuję a już chciałam się poddawać, bo myślałam, że efektów nie ma, bo waga stoi jak zaklęta... ale od przyszłego miesiąca zaczynam dietkę, na którą wciąż czekam, a mój dietetyk coś się opierdziela

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Obawiam się, że jeśli chodzi o sztuczną biżuterię (w sensie z elementami nie ze srebra), to woreczek strunowy nie pomoże. Specjalnie odgrzebałam moje kolczyki, które rok temu dostałam na gwiazdkę - srebrny bigiel, sztuczne kółko i "swarowskie" serduszko. Nosiłam je co prawda (chyba z 10 razy po kilka dni), po czym wracały do torebki i reszty moich kolczyków. Srebrny bigiel wygląda OK, ale kółka muszę wymienić.
Załącznik 5451347
ja po pracy sprawdzę moją, ale nie wiem czy coś takiego mam
no ale faktycznie lepiej się wstrzymać z kupnem, szkoda kasy

któraś z dziewczyn pytała chyba o to jak kokardkę ładną zrobić, znalazłam taki sposób http://img.zszywka.pl/1/0107/w_8039/...t-handmade.jpg

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-10-20 o 10:17
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:17   #2359
poznanianka1990
Zakorzenienie

300 dni do ślubu!

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:20   #2360
aga_90_w
Przyczajenie

Dziewczyny, gdzie mogę kupić fuksjowe albo malinowe buty? Wolałabym nie przez internet, tylko w stacjonarnym sklepie. Widziałyście może gdzieś? Bo ja na razie na takie (w miarę niezbyt wysokie) nie trafiłam :/
A marzy mi się kolor przewodni fuksjowo- niebieski
aga_90_w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:21   #2361
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Dziewczyny, co do biżuterii ja widze mnostwo ładnych rzeczy w sklepach, ja na pewno nie bede zamawiac przez internet jak któras ma koło siebie Glitter'a to zajrzyjcie maja taka specjalna krysztalowa kolekcje i wiem, ze czesto PM sie na nia decyduja bizuterie ze srebra tez maja. Na dodatek mnostwo produktów do włosów, grzebienie, ozdoby, woalki, diademy itp pracowałam tam kiedyś, wiec nie mam żadnego interesu żeby Wam polecac ten sklep, ale rzeczy są naprawde fajne i często można sie załapać na jakiś rabat

Wiem, ze niektóre z Was mają takie Dzienniki PM jak one sie dokladnie nazywają bo chce od siostry na święta dostać i muszę jej nazwę podać

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-10-20 o 10:22
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:28   #2362
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga_90_w Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdzie mogę kupić fuksjowe albo malinowe buty? Wolałabym nie przez internet, tylko w stacjonarnym sklepie. Widziałyście może gdzieś? Bo ja na razie na takie (w miarę niezbyt wysokie) nie trafiłam :/
A marzy mi się kolor przewodni fuksjowo- niebieski
ja mam wybrany sam fuksjowy i podpinam się do pytania, ja bym chciała maksymalnie 5 cm obcas, w wyższym się zabiję po prostu
znając moje szczęście, to kupię buty miesiąc przed ślubem, albo zamówię przy kupowaniu sukni ślubnej, bo np. Witt robi kolorowe ślubne buty, ale tylko na zamówienie
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Wiem, ze niektóre z Was mają takie Dzienniki PM jak one sie dokladnie nazywają bo chce od siostry na święta dostać i muszę jej nazwę podać

ja mam http://notatnikpannymlodej.pl/ i jestem bardzo zadowolona TŻ się śmieje, że niedługo spać z nim będę z notatnikiem w sensie
Stary 2013-10-20, 10:30   #2363
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Załącznik 5451347
Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, co do biżuterii ja widze mnostwo ładnych rzeczy w sklepach, ja na pewno nie bede zamawiac przez internet jak któras ma koło siebie Glitter'a to zajrzyjcie maja taka specjalna krysztalowa kolekcje i wiem, ze czesto PM sie na nia decyduja bizuterie ze srebra tez maja. Na dodatek mnostwo produktów do włosów, grzebienie, ozdoby, woalki, diademy itp pracowałam tam kiedyś, wiec nie mam żadnego interesu żeby Wam polecac ten sklep, ale rzeczy są naprawde fajne i często można sie załapać na jakiś rabat

Wiem, ze niektóre z Was mają takie Dzienniki PM jak one sie dokladnie nazywają bo chce od siostry na święta dostać i mus izę jej nazwę podać

Dzięki za rady Z Etsy faktycznie się wstrzymam chyba, zapiszę tą sprzedawczynię, a w międzyczasie będę szukać stacjonarnie i zdecyduję się na zakup jakoś w maju pewnie.
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 10:32   #2364
alloffkowa
Zakorzenienie

Witam się w tą ponurą niedzielę !
Od wczoraj mega boli mnie gardło, nie najlepiej się czuję ogółem, a dziś jeszcze do roboty ;(
Zastanawiamy się też nad stołem z alkoholami na wesele, z jednej strony mamy już sporo alkoholi uzbieranych, czarny johny walker, czerwony, jakieś wina z podróży, jakies likiery babskie, a z drugiej strony, wydaje mi sie że nasi goście wolą zwykłą czystą...
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:35   #2365
karolinuuusia
Zakorzenienie

16.08

poznanianka1990
ane3kaa
Loczek_brown
Kishlaczkowa
aneczka25057
Ines3037200
swiat_katarzyny
ParisParisienne
karolinuuusia
czekooczekolada
Linaewen
kasia1201

Zostało 300 dni do ślubu

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:46   #2366
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Witam się w tą ponurą niedzielę !
Od wczoraj mega boli mnie gardło, nie najlepiej się czuję ogółem, a dziś jeszcze do roboty ;(
Zastanawiamy się też nad stołem z alkoholami na wesele, z jednej strony mamy już sporo alkoholi uzbieranych, czarny johny walker, czerwony, jakieś wina z podróży, jakies likiery babskie, a z drugiej strony, wydaje mi sie że nasi goście wolą zwykłą czystą...
witaj w klubie, ja od rana mam taki kaszel, że nie wiem gdzie się podziać, żeby nie rozsiewać i najchętniej bym się do łóżka położyła, a muszę w robocie kwitnąć do 19

co do stołu z alkoholami, lepiej nie przesadzać, sa faktycznie osoby, które wódki nie piją, więc mają do wyboru wino albo whisky (u nas jeszcze gin, bo sami lubimy ) ale to nie jest dyskoteka z barmanem, żeby każdemu dogadzać na weselu pije się wódkę i kropka, o!

alloffkowa od razu pomyślałam o Tobie
Stary 2013-10-20, 10:52   #2367
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
witaj w klubie, ja od rana mam taki kaszel, że nie wiem gdzie się podziać, żeby nie rozsiewać i najchętniej bym się do łóżka położyła, a muszę w robocie kwitnąć do 19

co do stołu z alkoholami, lepiej nie przesadzać, sa faktycznie osoby, które wódki nie piją, więc mają do wyboru wino albo whisky (u nas jeszcze gin, bo sami lubimy ) ale to nie jest dyskoteka z barmanem, żeby każdemu dogadzać na weselu pije się wódkę i kropka, o!

może faktycznie postawimy jeszcze z 2 whisky i tyle...
bo chyba wina postawimy tez na stoliku obok, a nie na stołach...
Bo do zdjęcia- fajny patent- ale jako że sama chcę mieć bukiet ślubny kulę to nie chciałabym żeby wszystkie bukiety na sali wyglądały tak samo
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 10:56   #2368
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 5451299
Mi bardzo podoba się ten komplet - widziałam go na kilku teledyskach ślubnych i wygląda pięknie
Sama mam podobne kolczyki na co dzień , trochę mniejsze, więc wolałabym coś innego.

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
300 dni do ślubu!

już nie mogę się doczekać

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość

16.08

poznanianka1990
ane3kaa
Loczek_brown
Kishlaczkowa
aneczka25057
Ines3037200
swiat_katarzyny
ParisParisienne
karolinuuusia
czekooczekolada
Linaewen
kasia1201

Zostało 300 dni do ślubu
i ja i ja i ja

nie mam jeszcze sukni ;( nigdy się nie zdecyduję
Stary 2013-10-20, 10:58   #2369
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Załącznik 5451299
dużo osób nosi te kolczyki na co dzień, są bardzo popularne. dlatego postawiłabym jednak na coś innego

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

gratuluję 300! ))
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 11:10   #2370
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:

Mi kule bardzo się podobają Dekoratorka obiecała zrobić mi takie.

Wymyśliłam, że dla moich siostrzenic i innych małych dzieci zrobię podobne kulo/torebki:

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości