Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 12:03   #781
matallewar
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

http://allegro.pl/czpeczka-azurowa-b...622893937.html fajne?
Mi się podoba, wzięłabym młodej na chrzest, ale nie wiem, czy jej nie będzie za zimno? W sumie ma też kombinezon z kapturkiem, a chrzest za miesiąc?

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:04   #782
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Wow!!!Ale nam się duzo maluszkow urodziło!!Gratuluje szczęsliwym mamuskom

U Nas ok.Lilka wczoraj od 14 nie spała.O 1 w nocy juz byłam tak padnięta a ona nadal oczy jak złotówki ze wzielismy ja do siebie.Tylko Lilke polozylismy i od razu zasneła,spała do godziny 8.30!bez zadnej przerwy na karmienie!

Dziewczyny ktore dotyczy juz problem miesiaczki po porodzie:czy zaobserwowałyscie u siebie zmiane w intensywnosci krwawien?bo u mnie to sie strasznie nasiliło.Nigdy az tak intensywnie ze mnie nie leciało.Czy to normalne przy pierwszym okresie?przepraszam jesli komus obrzydziłam.
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:07   #783
kaska87
Zakorzenienie

Poli ja jeszcze nie miałam, i mieć nie będę bo na usg lekarz widział, ale po porodzie niby większe krwawienia jest

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:09   #784
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahunia Pokaż wiadomość
Amelka ur 19.10 godz. 20:00. 4150g i 60cm. Sn

Cytat:
Napisane przez Fikusek82 Pokaż wiadomość
Moja córcia Daria urodzona 20.10 o godzinie 3.08 waga 3,36 długość 53cm. Poród 4 godziny bolało jak cholera niestety już było za późno na znieczulenie.

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Hej Ciotki! My tylko na chwilę

Szymon urodził się 20.10.2013 o godz. 5:20. Waga 4080g, długi 57cm. Poród ekspresowy, ale mega bolesny. Od samego początku regularne i bolesne skurcze co 6 minut. Cała ekipa w szoku, że tak szybko poszło, przyszłam na porodówke ostatnia a urodziłam pierwsza

Szymuś jest cudowny

Gratuluję mamuśki
Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
o jeju ile porodow! gratuluje wszystkim!

dzis o 10 dowiem sie czy wychodzimy,ale powoli trace nadzieje maly co prawda duzo je,kupy robi i sika ale tez widocznie zolciejszy (( niech mnie ktos pocieszy buu
cotka dasz radę, ja też miałam w szpitalu załamkę i ryczałam przez poziom cukru we krwi, był za niski i przez to nie chcieli nas wypuścić, ale lepiej, żeby zrobili w szpitalu wszystkie badania, niż później w domu miałoby Was coś zaskoczyć i musiałabyś latać po lekarzach. Jesteście pod opieką, więc głowa do góry
Stary 2013-10-20, 12:13   #785
matallewar
Zakorzenienie

Albo:
http://img4.imageshack.us/img4/7996/tyh3.jpg

ZAKOCHAŁAM SIĘ I CHCĘ TAKIE

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Dobra, idę sprzątać, bo za 3 godziny ma być moja przyjaciółka, a do podłogi można się przykleić

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-20, 12:26   #786
angelikada
Wtajemniczenie

no i du.pa!! od godziny ani jednego skurczu :/
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:36   #787
ladanseuse14
Zakorzenienie

a u mnie choroba sie rozwija leze z goraczka i umieram. ma szczescie malej nie wzielo tfu tfu. dzis tylko D. wstawal w nocy. no i nie pojechalam na studia. jade jutri na jeden dzien. co prawda stary nie chce mnie puscic bo mowi ze z grypa nie za bardzo ale i tak pojade

a i mam jeszcze jeden problem mam okres i nie dosc ze obfity bardzo to jeszcze bolesny jak nigdy a po porodzie mialo byc lepiej a jest girzej

madziuchna ja mam z AVENTU i bardzo sobie chwale

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

a jestesmy na enfamilu od wtorku i o wiele lepiej moja corka toleruje niz bebilon... tfu tfu

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2013-10-20 o 12:29
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:38   #788
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
a u mnie choroba sie rozwija leze z goraczka i umieram. ma szczescie malej nie wzielo tfu tfu. dzis tylko D. wstawal w nocy. no i nie pojechalam na studia. jade jutri na jeden dzien. co prawda stary nie chce mnie puscic bo mowi ze z grypa nie za bardzo ale i tak pojade

a i mam jeszcze jeden problem mam okres i nie dosc ze obfity bardzo to jeszcze bolesny jak nigdy a po porodzie mialo byc lepiej a jest girzej

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

a jestesmy na enfamilu od wtorku i o wiele lepiej moja corka toleruje niz bebilon... tfu tfu
Zdrowia
A do aventowego zmieści się słoiczek?

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:41   #789
ladanseuse14
Zakorzenienie

butelki 260 ml z AVENTu sa szersze niz sloiczek wiec tak
Stary 2013-10-20, 12:48   #790
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Hej Ciotki! My tylko na chwilę

Szymon urodził się 20.10.2013 o godz. 5:20. Waga 4080g, długi 57cm. Poród ekspresowy, ale mega bolesny. Od samego początku regularne i bolesne skurcze co 6 minut. Cała ekipa w szoku, że tak szybko poszło, przyszłam na porodówke ostatnia a urodziłam pierwsza

Szymuś jest cudowny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kolejna, no nie
pelbia dziala
gratulacje

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Witam sie w nowym watku.
Gratuluje nowym mamusiom!

U nas wszystko dobrze. W srode idziemy na szczepienie. Jestem ciekawa, ile Adas wazy. Na domowej wadze wyszlo mi cos ok 5 kg.
W czw mam zas wizyte kontrolna w szpitalu, gdzie rodzilam. Ale rana sie ladnie goi. Mialamm taki spuchniety walek nad cieciem, ale prawie zniknal. Brzuszek tez sie bardziej wchlonal jak tylko bede mogla cwiczyc (polecam 6 weidera), to licze na powrot do stany sprzed ciazy.

mnie gin pozwolila juz cwiczyc ale powiedziala ze cwiczenia na brzuch po 3 miesiacach
tez tak macie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Ja 2, może nawet 3 (koniecznie z dziewczynką w pakiecie ), ale poród też mnie zniechęcił

Ciebie ze względu na ból?

Dziś zaczynam łykać tablety. Na ulotce jest info że przy stosowaniu może się pojawić dłuższe krwawienie - zarąbiście, dokładnie tego mi trzeba Mam nadzieję, że dwa inne leki podziałają i w końcu zapomnę o tych krwawieniach

Kaśka, Ladan
, macie Azalię?

Wiking przekroczył dziś 5,5 kilo 7 deko w dobę do przodu. Czy kiedyś przestanie mnie jarać jak on rośnie ?

hehe ja mam.na odwrot
nie chce zeby mi dziecko roslo bo.podoba mi sie taki maluszek

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no tak racja

[/COLOR]kupiłam chuste czekam na przesyłkę
gratki za chuste, za ile udalo ci sie wyhaczyc?

Sent from my GT-P1000 using Wizaz Forum mobile app

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:51   #791
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Wow!!!Ale nam się duzo maluszkow urodziło!!Gratuluje szczęsliwym mamuskom

U Nas ok.Lilka wczoraj od 14 nie spała.O 1 w nocy juz byłam tak padnięta a ona nadal oczy jak złotówki ze wzielismy ja do siebie.Tylko Lilke polozylismy i od razu zasneła,spała do godziny 8.30!bez zadnej przerwy na karmienie!

Dziewczyny ktore dotyczy juz problem miesiaczki po porodzie:czy zaobserwowałyscie u siebie zmiane w intensywnosci krwawien?bo u mnie to sie strasznie nasiliło.Nigdy az tak intensywnie ze mnie nie leciało.Czy to normalne przy pierwszym okresie?przepraszam jesli komus obrzydziłam.
Taak lecialo ze mnie mega ale tylko przez jeden dzien. Teraz mam chyba 5 dzien i juz w sumie prawie nic nie leci.

Cytat:

Ja tez dzis kupilam enfamil i ciekawe jak u nas po nim będzie.. na bebilonie meczyly brzuszek gazy.

My tez many podgrzewacz aventa i jest super. Sloiczki beda wchodzic. Do uniwersalnych mam awersje bo mialam orzy blance i cholernie dluugo grzal.
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2013-10-20 o 12:53
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 12:56   #792
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Taak lecialo ze mnie mega ale tylko przez jeden dzien. Teraz mam chyba 5 dzien i juz w sumie prawie nic nie leci.

Ja tez dzis kupilam enfamil i ciekawe jak u nas po nim będzie.. na bebilonie meczyly brzuszek gazy.

My tez many podgrzewacz aventa i jest super. Sloiczki beda wchodzic. Do uniwersalnych mam awersje bo mialam orzy blance i cholernie dluugo grzal.

No u mnie 3 dzien i mega krwotok..

Co do podgrzewaczy to nie polecam tego najtanszego z allegro.nie dosc ze dlugo sie nagrzewa to jeszcze przy przekreconym termostacie na 40 potrafi nagrzac na tem powyzej 50 stopni..

Bajka
probowala wiazanie ktore Ci polecilam?nie wiem czy zauwazylas na fb ale jedna dziewczyna napisała ze dzieci nie trzymajace same glowki musza byc innaczej noszone...Jestem troche zdezorientowana bo te wiazanie polecila mi inna babeczka ktora twierdzila ze sie nadaje dla dzieci z naszych tygodni...

Edytowane przez policzanka
Czas edycji: 2013-10-20 o 12:59
Stary 2013-10-20, 12:57   #793
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
a jednak bo po tym co pisałaś myślałam, że na jednym poprzestaniesz

mój P. chce jeszcze dziołche a w ogóle to jemu się marzą bliźniaki- najlepiej parka spoko jak da radę to ok
eee w sensie ze po akcjji z kregoslupem? tz mowi ze.kolejne dziecko po operacji plecow a ja chce starania w maju rozpoczac

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
to ja sie troche pochwale za nami piekna nocka jedna pobudka po 4 i dopero teraz, mloda znow spi ale ja chyba juz wstane choc pewnie dopoki leze to ona niby spi ale jak wstane to ona tez no nic zobaczymy fajnie jakby chociaz sniadanie pozwolila zjesc
hehe my sie z tz smiejemy ze nasz syn.ma rdr akylko chcemy cos zrobuc to wlacza mu sie sygnal

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:17   #794
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
A moja Ola skończyła właśnie miesiąć Ale ten czas leci

Teacherka i 3 muszkieterki
wszytskiego najlepszego dla Oli

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/czpeczka-azurowa-b...622893937.html fajne?
Mi się podoba, wzięłabym młodej na chrzest, ale nie wiem, czy jej nie będzie za zimno? W sumie ma też kombinezon z kapturkiem, a chrzest za miesiąc?

śliczne! ale nie wiem czy nie za zimno będzie za miesiąc
chyba że po domu i do zdjęć w tamach ozdoby
Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
no i du.pa!! od godziny ani jednego skurczu :/

kochana u mnie za to cisza "na morzu" cały czas

Cytat:
z grypą żartów nie madbaj o siebie.

Wyciągam męża na spacer właśnie.
Nawet jeśli nie pomaga wypędzić małego, to przynajmniej słońce poprawia nastrój

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:18   #795
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
agravka no wlasnie odpoczac ciezko bo maly ciagle by jadl. w nocy spie po 2-4h i co najgorsze teskni mi sie do mojego starszaczka. no nic czekam.

Misia ty to serio masz pancerna szyjke bylam pewna ze nas przegonisz wszystkie

Wiem kochana, ale w domu właśnie będziesz miała jeszcze tego strażaka na głowie+milion domowych spraw, wiem po sobie

Sent from my C2105 using Wizaz Forum mobile app
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:19   #796
dirtymagic85
Zadomowienie

Cytat:
sowejro
Kaśka ty masz też ten kocyk w grochy z biedry to ja też zrobię Lilce fotę w sowie na tle tego kocyka hie hie hie a to ubranko jest unisex chyba, co? w zielonym to i chłopaki i dziewczyny mogą śmigać, nie?
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:31   #797
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Asiek84 (Asia, 29 l.) tp. 24.10.2013 Hubert ur. 19.10.2013 (3550 g, 55 cm, CC)
kahunia (Kaśka, 28 l.) tp. 16.10.2013 Amelia ur. 19.10.2013 (4150 g, 60 cm, SN)
Fikusek82 (Monika, 30 l.) tp. 22.10.2013 Daria Wiktoria ur. 20.10.2013 (3360 g, 53 cm, SN)
jo_asiek (Asia, 25 l.) tp. 13.10.2013 Szymon ur. 20.10.2013 (4080 g, 57 cm, SN)

gratuluje
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:34   #798
Natala84
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam tommee tippee
moje dziecko za 2,5 miecha będzie jeść coś więcej niż mleko
przy mieszanym karmieniu rozsrzerza się po 4 miesiącu?

wczoraj robilismy urodziny Marysi, fajnie wszystko wyszło co prawda Hani nie szło spanie bo trochę za głośno było, ale była taaakaaa kochana w ogóle nie płakała
za to ja poszalałam z jedzeniem robiliśmy urodziny tylko na słodko no i się nie opanowałam co prawda Hani nic nie było, ale ze względu na wagę wolałam żyć w przekonaniu że nie mogę jeść takich rzeczy

Gratuluje nowym mamusiom
coś w tej pełni musi być, ja obie córy urodziłam w pełnie

wieczorem musze podjechac do tesco, dziecko mi z ubranek wyrosło
musze kupic coś na 3-6 miesięcy (68cm), mam nadzieję że dziewczynki szybko wieczorem zasną

Hania

94,5....70,5....65

http://szydelkogagusi.blogspot.com/
Natala84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:37   #799
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
No u mnie 3 dzien i mega krwotok..

Co do podgrzewaczy to nie polecam tego najtanszego z allegro.nie dosc ze dlugo sie nagrzewa to jeszcze przy przekreconym termostacie na 40 potrafi nagrzac na tem powyzej 50 stopni..

Bajka
probowala wiazanie ktore Ci polecilam?nie wiem czy zauwazylas na fb ale jedna dziewczyna napisała ze dzieci nie trzymajace same glowki musza byc innaczej noszone...Jestem troche zdezorientowana bo te wiazanie polecila mi inna babeczka ktora twierdzila ze sie nadaje dla dzieci z naszych tygodni...
Jeszcze nie probowala ale widzialam ci pisala. Amelka w sumie juz trzyma glowe a Lila miala przecież chuste na glowce to trzymała jej glowe. No nic zobaczę jsk moja bedzie w tym wiazaniu sie prezentowac

Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 13:55   #800
Snow_White1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
cotka kciuki wielkie

ewacia

powiem wam ze mi ta rana po cc dalej sie w dwoch miejsach nie zagoila i wyplywa osocze juto ide do chirurga moze cos poradzi by to szybcie sie zagoilo bowoda utleniona octanisept i trybiotyk nie daja rady

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Lepiej idz. U mnie juz naprawde ladnie wygojone.

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Hej!
Moje dziecię zasnęło wczoraj dopiero o 0.30 Prawie trzy godziny po kąpieli No ale pobudka była o 5 i dalej ładnie zasnął bez noszenia i oczu jak 5 zł, a potem dopiero po 8, więc super

Gratulacje mamusie!

Wymiękłam gdzieś w drugiej połowie
Snow, Ty taka chudzinka i dajesz radę?

U nas najwyższy poziom bilirubiny był 11,3. Ale mierzony pistolecikiem przy czółku, nie z krwi. Byliśmy w domu, obyło się bez lamp.
Nie martw się, mój Julek był też mocno żółty.

Dasz radę, jeszcze troszeczkę

Też bym chciała jeszcze córeczkę, ale w sumie jedynak też jakoś mi pasuje U mnie latka lecą, więc długo nie mogłabym zwlekać...
.
Przed ciaza dawalam rade, ale teraz bede znow startowac od zera

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
Kolejna, no nie
pelbia dziala
gratulacje

mnie gin pozwolila juz cwiczyc ale powiedziala ze cwiczenia na brzuch po 3 miesiacach
tez tak macie

hehe ja mam.na odwrot
nie chce zeby mi dziecko roslo bo.podoba mi sie taki maluszek

gratki za chuste, za ile udalo ci sie wyhaczyc?

Ja sie dowiem w czw, jak z cwiczeniami. Poki co, tylko rece i biust mecze hantlami, zeby mi cycki do pasa nie wisialy

Stary 2013-10-20, 14:00   #801
agravka
Wtajemniczenie

Dziewczyny przykp można kurczaka z piekarnika, prawda?

Stary 2013-10-20, 14:10   #802
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie probowala ale widzialam ci pisala. Amelka w sumie juz trzyma glowe a Lila miala przecież chuste na glowce to trzymała jej glowe. No nic zobaczę jsk moja bedzie w tym wiazaniu sie prezentowac

Moja Lila tez juz trzyma(troche sie zdziwilam bo czytalam ze dzieci zaczynaja trzymac w 3-4 miesiacu).Ale nie chciałam sie z tym wychylac bo jak juz pisalam wydawało mi sie ze to za wczesnie i nikt by nie uwierzyl..
Stary 2013-10-20, 14:36   #803
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

poli uwierzylby bo moj Alek juz swirowal z podnoszeniem glowt po przyjsciu do domu teraz juz dluzej trzyma ogolnie jesy bardzo silny wiec ja wierze

tasia ja mam chuste ale kolkowa... takze chyba inne wiazania sa. znalazlam na necie 3 mozkiwosci

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 14:41   #804
angelikada
Wtajemniczenie

to sobie będę meczyc bułe:/ gdzie dwupaki????? u mnie się wszystko rozlazło, tzn czop odchodzi dalej ale skurcze mam mega rzadko wiec się napaliłam za szybko:/
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 14:42   #805
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Dziewczyny przykp można kurczaka z piekarnika, prawda?

Ja jem
Właśnie się robi

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-20, 14:50   #806
MsLullaby
Zakorzenienie

Dziewczyny na co wam to wyglada? Te krostki sa ropne, ma je glownie po lewej stronie buzi, na klatce piersiowej, szyi, ramionach i za lewym uchem... Od czwartku

......

Nie moge zaladowac zdjecia :/

Adrianek
30.07.2015

Edytowane przez MsLullaby
Czas edycji: 2013-10-20 o 14:59
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 14:50   #807
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja jem
Właśnie się robi
Uff

Stary 2013-10-20, 15:02   #808
czaszka_
Zakorzenienie

kahunia (Kaśka, 28 l.) tp. 16.10.2013 Amelia ur. 19.10.2013 (4150 g, 60 cm, SN)
Fikusek82 (Monika, 30 l.) tp. 22.10.2013 Daria Wiktoria ur. 20.10.2013 (3360 g, 53 cm, SN)
jo_asiek (Asia, 25 l.) tp. 13.10.2013 Szymon ur. 20.10.2013 (4080 g, 57 cm, SN)

Gratulacje dziewczyny!!!
a za reszte ciezarowek trzymam kciuki niech sie dzieje!!

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

dziewczyny ja juz chyba dluzej nie wytrzymam na kp chyba powaznie juz mam coraz mniej pokarmu Jak wczesniej Julka potrafila przespac 3h potem 2,5 i jest coraz mniej teraz spi tylko 1h a dzis to juz wogole nie chce spac i 3 godziny ssala cycka i byla dalej glodna i plakala i jak ssala to sie wkurzala strasznie jakby tam nic nie lecialo juz nie wiem co mam robic nie mam sily juz z tym karmieniem,w nocy tez sie budzila co godzine jeszcze nie wiem co mam jesc bo wysypana jest na buzi i na pupce strasznie

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

Edytowane przez czaszka_
Czas edycji: 2013-10-20 o 15:07
czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 15:08   #809
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

czaszka a masz laktator? moze bys sprobowala sciagnac zobaczyc ile pokarmu masz
z tymi krostkami to do pediatry moze oomoze z karmieniem
moze trzeba dokarmic mm jednak to nic zlego tez tak czaami robie

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 15:09   #810
MsLullaby
Zakorzenienie

Mam nadzieje ze w miare dobrze widac..

Adrianek
30.07.2015

Edytowane przez MsLullaby
Czas edycji: 2013-10-20 o 15:11
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości