|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
Brąz? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
142 | 53,99% |
Bląd? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
123 | 46,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kolor włosów a siwizna
Na spokojnie, dlaczego nie
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jaki KOLOR włosów będzie do mnie pasować ? - wątek zbiorczy
Co Wizażanki drogie byście mi zaproponowały??
W tym momencie mam naturalny kolor włosów. Zapuszczałam długo, ale teraz mam na coś ochotę :P Może henna byłaby dobrym pomysłem? Zdjęcie 2 sztuczne światło i lampa błyskowa ale włosy nie są farbowane, 1 zdjęcie światło dzienne.
#4503 |
Przyczajenie
|
dobór koloru włosów do cery i oczu
Witam. Jaki kolor poleciłybyście przy jasnej cerze naczynkowej i piwnych oczach? Mój naturalny to złoty blond/jasny brąz. Należę do ciepłych typów urodowych. Obecnie mam miedziane ale kolor szybko się zmywa i włosy wyglądają na "sprane". Może jakis ciemniejszy brąz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Raczkowanie
|
ujednolicenie koloru włosów
Mam nadzieję, że w dobrym miejscu zakładam temat.
Mam włosy długie, gdzieś za zapiecie stanika, krecone w kolorze mysim, bardzo ciemnym blondzie, typowym pospolitym kolorze włosow, myślę , że każdy wie o jakim kolorze mowie. Rok temu spontanicznie rozjaśnilam 2 pasma wlosów w okolicy- nad uchem, i pomalowałam je na niebiesko. Chciałabym się zapytac, czy jest możliwe ufarbowanie włosów na 1 kolor? Szczerze mowiac, nie mam pojecia jak farba łapie na rozjaśnianych, wlosach, czas trzymania farby musi się rożnić Najważniejsze; jaki kolor? oczy mam piwne pomieszane z zielenią, a w okolicy nosa i policzkow mam skłonność do rumienienia się, jestem bradzo blada, nie mam też ciemnej oprawy oczu Byłabym baardzo wdzięczna za pomoc ![]()
#4505 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dobór koloru włosów do cery i oczu
moim zdaniem obecny kolor jest odpowiedni, sądząc po opisie. może dodasz fotkę?
![]()
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ujednolicenie koloru włosów
pokaż zdjęcie, lepiej będzie doradzić. odpowiednia farba powinna złapać jednolicie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Przyczajenie
|
Dot.: ujednolicenie koloru włosów
Ze swojego doświadczenia wiem, że lepiej nie kombinować z włosami i zostać przy swoim naturalnym kolorze. Oddałabym wszystko aby mieć swój naturalny kolor z powrotem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane
![]() ![]() Nie wiem natomiast czy taki odcień będzie pasował do mojej karnacji i tu potrzebuję Waszej pomocy. Pozatym zawsze wydawało mi się ze płukanki są raczej do bardzo jasnych blondow a moj nie jest az tak jasny. Boje się też czy nie wyjdzie mi jakiś brudno szaro-fioletowy... Jak myślicie? Bo może powinnam dać sobie spokój i zostać przy tym złocistym...? |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() Przy okazji mam małe pytanie, na ile wyglądam lat? ![]() Zdjęcia: 1. http://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/h...43551267_n.jpg 2. http://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/h...29234197_n.jpg 3. http://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/h...29336721_n.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jaki kolor włosów do mnie pasuje? :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zadomowienie
|
i na prawdę chcesz jeszcze ciemniejsze? Ja to bym nawet troszkę rozjaśniła do jakiegoś jaśniutkiego brązu, czy ciemnego karmelu :P bo jak ciemniejsze to już chyba tylko ciemny brąz lub czarne :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, chciałbym zmienić obecną fryzurę ale nie wiem jaka by mi pasowała więc proszę o rady. Mam bardzo gęste włosy. Foto nr.1 przedstawia fryzurę jaką miałem wcześniej, Foto nr.2 Obecny stan. Chciałbym całkowicie zmienić wygląd moich włosów tak by pasowały do twarzy oraz chciałbym je przefarbować, myślałem o kolorze blond... Tylko tu nasuwa się pytanie, jasny czy ciemny ? Proszę o rady i być może jakieś wzory które mógłbym pokazać u fryzjera.
Edytowane przez RufiBoy Czas edycji: 2013-10-26 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki kolor wlosów wybrać
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Raczkowanie
|
Jaki kolor włosów dla "anemicznej" i "schorowanej" urody
Mam bladą cerę w kierunku różu, skłonność do fioletowych sińców pod oczyma, grafitową oprawę oka, kolor tęczówki: szaroniebieski. Opalam się na bordowo - na następny dzień jestem brązowa. Jako dziecko miałam odcień włosów zimny i ciemny z białym blaskiem. Z wiekiem włosy rozjaśniały mi do wszelkich odcieni blondu. Zawsze miałam skłonność do rozjaśniania włosów od słońca. Każda farba do włosów, która nie jest ciemna, z czasem nabiera żółtych tonów. Za to w ciemnych wyglądam gotycko lub na chorą.
Jakieś pomysły na kolor włosów dla mnie? ![]() Pozdrawiam i dziękuję za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Dobór fryzury i koloru (chłopak)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zadomowienie
|
mi też się ten twój aktualny podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Przyczajenie
|
jaKI KOLOR ?
Edytowane przez kiniaa321 Czas edycji: 2013-10-25 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Przyczajenie
|
W którym kolorze mi bardziej do twarzy?
W którym kolorze lepiej wyglądam?
http://www.fotoszok.pl/show.php/1757894_dsc-6 826.jpg.html http://www.fotoszok.pl/show.php/1757896_img-0 177.jpg.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
Dot.: W którym kolorze mi bardziej do twarzy?
Według mnie lepiej w ciemniejszych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Konto usunięte
|
w czarnym.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Rozeznanie
|
a ja uwazam ze t tej rudosci choc zrobila bym ja bardziej wyrazista,intensywna.ten kolor daje ci to "cos"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Postanowilam cos zmienic ale nie mam pojecia jaki kolor..... dlatego tez jestem tutaj i mam nadzieje, ze Wy pomozecie mi doradzic co moglabym zrobic....mam juz dosc tych ciemnych wlosow... moze zdjecie nie jest super jakosci ale jakos nie mam zadnego profilowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Przyczajenie
|
z brązu na blond
Witacje
![]() ostatnio się zastanawiam nad zmianą koloru z brązu na blond. Strasznie mi się podoba jak J. Koroniewska zmieniła swoją fryzurę - http://nocoty.pl/title,Swietna-styli...?ticaid=61197f wygląda rewelacyjnie. Kim też ładnie wyglada http://lula.pl/lula/1,90104,6911542....der=najstarsze Co myślicie o mnie, czy by też pasowała mi taka zmiana? ![]() buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Przyczajenie
|
Cera naczynkowa, a włosy
Witam, mam pytanie. Mam cerę naczynkową, bladą dość. Zielone oczy. Jestem chyba typem - lato.
Chciałabym się dowiedzieć jakie cięcie i jaki kolor mi pasuje. Chciałabym zostać przy blondzie, ale to chyba odpada i już nie wiem co robić. Załączam fotki |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Przyczajenie
|
a mi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Przyczajenie
|
Jaki kolor włosów będzie mi pasował?
Mój naturalny to taki mysi kolor. Farbowalam farbą w sumie 3 razy na brązy . Obecnie mam po rozjasniaczu lekkim i na to cappucino. Jednak chce doradzić się WAS jaki kolorek by mi pasowal najlepiej ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jaki kolor włosów będzie mi pasował?
Ja Cię widzę zarówno w jasnym karmelowym brązie jak i w karmelowym blondzie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
Witam! Moim naturalnym kolorem jest ciemny mysi blond. Jeszcze rok temu stosowałam tylko brązowe szamponetki, ale zapragnęłam zmian i użyłam farby o odcieniu złotego blondu, początkowo kolor był ładny, ale z czasem stał się bardzo żółty, dopiero po 3 farbowaniach dotarło do mnie, że nie wyglądam zbyt dobrze w tym kolorze, dlatego ostatnio postanowiłam pofarbować włosy na troszkę jaśniejszy, ale mniej żółty blond, niestety(albo stety) kolor wyszedł znacznie ciemniejszy, nie czuję się w nim dobrze, zdania znajomych na jego temat są podzielone - jedni uważają, że wyglądam lepiej(bardziej naturalniej), inni, że powinnam włosy rozjaśnić, bo wyglądam na zmęczoną. Jaki kolor do mnie pasuje? Nadal poszukuję tego idealnego koloru i dlatego właśnie pytam kogoś, kto chociaż trochę się na tym zna. Mam niebieskie oczy z jasnymi oprawkami, brwi ciemne, skóra dosyć blada. Z góry dziękuję.
Nie mam aktualnych zdjęć, ale może któreś z tych kogoś naprowadzi. http://imageshack.us/photo/my-images/690/ai5p.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/21/s4dg.jpg/ Edytowane przez cambio Czas edycji: 2013-11-11 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:55.