|
|
#4711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Moda "plus size" cz.4
|
|
|
|
#4712 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie
właśnie wyszukałam po komentarzach na all![]() ja wzięłam szarą... ale moze przez rok od mojego zakupu poszli krawiecko do przodu
|
#4714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kurcze, troszkę mnie zasmuciłaś.... :P..no ale nic - zobaczę co to będzie za wynalazek ! |
|
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja upolowałam dziś kostium kąpielowy z kappahla z -70% przeceną ![]() Likwidują u mnie sklep i wszystko było -70%kostium z 129 na niecałe 38zł ![]() Czarny, jednoczęściowy z marszczeniem na piersiach Więc od przyszłego tygodnia mus - wracam na basen
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane, czy któraś z Was kupowała na allegro czarne grubsze leginsy/spodnie ze wstawkami ze 'skóry' i może mi coś polecić? Ewentualnie może być nie allegro, a jakaś sieciowka, czy cuś
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
A mój kochany Tż kupił mi dziś w Tesco miętowy sweterek i dzianinkową czarną spódnicę F&F
mierzyłam jeszcze fajne dziergane swetry ale ciut przykrótkie a wolę takie za tyłek więc odpuściłam.---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś mi w oko wpadły w reserved ale nie miałam czasu żeby się lepiej przyjrzeć
|
|
#4719 | |||||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
a w ogole Dziewczyny dlaczego taka kurtka nazywa sie PARKA wiecie? moja ciekawosc Cytat:
i witamy ponownienie ma, sa na wybrany asortyment tylko czyli ok. 2-3wieszaki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dzis tez dziewczyny bylam w sklepie popilnowala z rana Dziecka wczoraj tez i sie troszke uzbierało kaski ![]() wiec kupilam bluze cienka z KAPPAHLa bluzeczke z Myszka Miki i bluze z C&A jutro porobie foty i pokaze---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
mysle cze cieliste rajstopy do tego szpilki i kolczyki srebrne brazoletka tez srebrna
|
|||||
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuć proszę zdjęcie sweterka
Ja jestem ostatnio uzależniona od koloru miętowego
|
|
|
|
#4721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale koniecznie sie pokaz jak przyjdzie
|
|
|
|
|
#4722 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.hm.com/pl/product/17332?article=17332-A kupiłam do nich jeszcze ta bluzę w kolorze czerwonym, jest idealna w sam raz do tych leginsów, za tyłek. http://www.hm.com/pl/product/18426?article=18426-A pozwoliłam sobie jeszcze na spodnie od piżamy w których sie zakochałam http://www.hm.com/pl/product/03907?article=03907-G do wszystkiego dobralam buty http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-koturny i kolczyki ktorych nie ma na stronie. leginsy w rzeczywistości dłuzsze, u modelki wygladaja jakby byly do kostki, bluza tez troszke dłuzsza. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- myslalam że zrobię zdjęcia aparatem ale tż mi go zabrał nabyłam jeszcze w sklepach;czarną bluze w new yorkerze z kamyczkami na ramieniach oraz tunikę taką troche sportowa z kapturem w kolorze szarym, nie moge znaleśc zdjęci w internecie ![]() taka tunike http://carry.pl/ona/28-bluza.html na żywo wygląda dużo duzo lepiej, ma bardzo ciepły misiek pod spodem a mi zależałao na czymś prostym do leginsów żeby miec w czym pojechac do tza i sie nie stroic, kupilam też bluzke/nietoperz z buźka kotka w carry spodnie w c&a http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...odnie/107442/1 w kolorze chabrowym, to jednolity wzór, na zdjęciach wygląda jakby odstawał ale to takie zwykłe spodnie z panterkowym wzorem paczka skarpetk w h&m i chyba to juz wszystko było dużo fajnych rzecz ale za wszystko płacił tż wiec nie chciałam za bardzo tego nadużywać, najbardziej ubwolewam nad kurtka bo znalazłam cudną
włosy: 98cm Edytowane przez paulinia18 Czas edycji: 2013-10-20 o 12:13 |
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd się bierze takiego TŻta, Paulinia18?
![]() Bluza i legginsy super - wyobraziłam sobie je właśnie z tą czerwoną bluzą i trampkami na koturnie i musi to naprawdę ekstra wyglądać. Dziwi mnie tylko, że rozmiar S jest na Ciebie dobry jak nosisz 44... Naprawdę tak jest? Jakbym miała kupować legginsy, to pewnie bym celowała w L albo nawet XL. W Camaieu noszę rozmiar T3 albo T4 legginsów. Swoją drogą - co do legginsów - nigdy ich nie nosiłam wcześniej, traktowałam jako dół od pidżamy najwyżej. Kupiłam sobie dwie pary 3/4 (takie do połowyu łydki) na wyjazd do mojej znajomej do USA, która ma 3 dzieci, żeby nosić po domu jak się będę z nimi bawić. Skończyło się na tym, że parę razy wyszłam w nich np. rano odwieźć dzieciaki do szkoły albo na zakupy, kiedy mi się po prostu nie chciało wbijać w jeansy i wiedziałam, że po południu w jeansach mi będzie za ciepło. Z długą bluzą dresową czy z dłuższym podkoszulkiem wyglądają całkiem OK. I powiem szczerze tu też się przestałam przejmować - noszę je na spacer z psem czy nawet na wyjście do sklepu. Wiem, że mówią, że legginsy to nie spodnie, ale moje nie prześwitują, a to że tyłek mam duży to moja sprawa. W jeansach też jest duży
|
|
|
|
#4724 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4725 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co prawda wszystko zupełnie nie w moim stylu ale gratki Taki Tż to istny skarb. Mój nie lubi ze mną chodzić po sklepach ciuchowych.
|
|
|
|
|
#4726 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuje
od tamtej pory jestesmy razem i mimo ze bez slubu to traktuje mnie jak żonę![]() no wlasnie narpiew przymierzyłam te leginsy w rozmiarze l bo zazwyczaj taki kupuje w h&m i bluze w rozmiarze l no i zle lezały wiec poszłam dalej, ale jak juz mialam wracać do domu to mnie tkneło zeby jeszcze raz przymierzyc (do najblizszych sieciówek mam 100km) wziełam leginsy m (chyba wczesniej zrobilam błąd i napisałam s
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteśmy zaręczeni ale Tż traktuje mnie już jak żonę :P i lubi chodzić ze mną na zakupy i kupować mi nowe ciuchy a dzisiaj dostałam od niego bon na 150 zł do wykorzystania w moim ulubionym sklepie na F&F Home i na ciuchach więc poczekam na większe obniżki i na pewno skorzystam Ja na zakupy wolę chodzić z Tż niż z koleżankami :P bo o dziwo on ma więcej cierpliwości i czasu niż psiółki
|
|
#4728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I zazdroszcze bonu, też bym chciała ![]() Widziałam dziś u mnie w tesco tregginsy, przecenione z 62 na 48,30 Ale zostały tylko rozmiary 48 i 38 A były naprawde fajne!Właśnie Olu... Nie widzialas gdzies u siebie jegginsów, są za 37 zł... Interesują mnie klasyczne czarne, u mnie widziałam tylko rozmiar 36
|
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam kochanego męża
co bym nie wzieła do ręki w sklepie, to pyta 'Podoba ci się'? a jak potwierdzę, to mówi 'to kup sobie ja zapłacę'
|
#4732 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was widziala w swoim tesco te kurteczki?
![]() http://www.ffmoda.com/pl/products/la...ki/ho31337314/ |
|
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze Wam
Ja niestety ciągle jestem singlem i nikt mi ubrań nie kupuje. Co więcej, mimo że sama na siebie zarabiam, to zawsze dostaję opieprz od mamy, że coś nowego kupiłam
|
|
|
|
#4735 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4736 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
te spodnie z C&A to mierzylam nawet ale jakos nie zawladnely moim sercem. fajne ciuszki ![]() Zazdroszcze Wam TZow....ahhh ja to sie zawsze smieje jak Faceci z torbami biegaja za Babeczkami w Galeriach z mina malo zachwycona A u Mnie: -mialam super dzien -robilam Siorce zdjecia na zawodach(Siorka wygrala 2 konkursy) -zjadlam placki ziemniaczane chodzily za mna od 3miesiecy. ![]() -porobilam zdjecia ubran jutro je wrzuce-albo TU albo w Klube naszym ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- bede musiala sie wybrac do Tesco i pobuszowac w ciuszkach..zobaczyc co maja. i moze przymierze jaka Parke ciekawe jak bede w niej wygladac bo mnie ciagnie by ja kupic. |
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oglądam sukienki Danvery i ślinię się na kilka
ale nie bardzo mam gdzie chodzić w sukienkach
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
|
#4739 | ||
|
Raczkowanie
|
bu ( ja mam ale malutkie.. bez F&F ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
oo na ktore ?---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() gratulację da Siostry ! - jakie to zawody ?wrzuć tutaj ... nie każdy jest w tym Klubie :P .. |
||
|
|
|
#4740 | ||
|
Zakorzenienie
|
no
najbliżej w Katowicach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za schudnięcie![]() pokaż kiecuchę ![]() no własnie ja też bez FF więc nawet tam n ie chodzę
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

i wszystko było -70%

Ja jestem ostatnio uzależniona od koloru miętowego 

nabyłam jeszcze w sklepach;
Taki Tż to istny skarb. Mój nie lubi ze mną chodzić po sklepach ciuchowych.
A były naprawde fajne!
ale nie bardzo mam gdzie chodzić w sukienkach