Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 16:48   #4741
martyneczkaa3
Rozeznanie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Ja znalzłam rok temu mnóstwo takich ciepłych skarpet w fajne wzoryw F&F w TESCO, nie były drogie, a potem jeszcze na koniec listopada pzrecenili prawię o połowę ceny. Ja kupiłam chyba za 12zł po przecenie, czerwone w białe zorweskie wzory i renifery, mega grube i ciepłe
Teraz jeszcze raczej ich nie będzie, pewnie dopiero w połowie listopada.
Znalazłam zdj kilku skarpet z tamtego roku
Jest duży wybór, były zwykłe cienkie i też baaardzo grube
boskie

uwielbiam Święta i ten cały nastrój, jednak z braku czasu będę tylko podczytywać Wasz wątek, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko?

chętnie dowiem się, jakie macie pomysły na świąteczne przystrajanie mieszkania? mam mieszkanie studenckie, w którym chcę poczuć nastrój Bożego Narodzenia, jednak nie mam możliwości postawienia choinki
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 17:38   #4742
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Mi wszystkie ósemki wyszły już dawno temu, ale błyskawicznie zaczęły się psuć Pozostałe 3 mam już usunięte, a teraz jak widać przyszedł czas na ostatnią Siedzę cała sztywna z bólu - w momencie "ataku" czuję, jakby bolały mnie wszystkie zęby z prawej strony, koszmar
Jeny, współczuję Oby jutro udało się z dentystą spotkać, zaciskam kciuki.

A możesz mi trochę napisać jak tam to usuwanie ósemek? Bardzo bolesne? Czy boli dopiero jak się wyjdzie z gabinetu? Szczerze mówiąc najbardziej boję się samego rwania, a co będzie później to już mnie nie obchodzi. Położę się na łóżku i wrzucę ketonal i jakoś będzie... ale sama akcja rwania sprawia, że mam 4 zepsute ósemki i boję się, że będą mi się dalej psuć zęby. Boję się, ale nic z tym nie robię
Stary 2013-10-20, 17:54   #4743
Milena_12
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
Hmm moglabym pomoc, oczywiscie bez zadnej doplaty za fatyge ale obawiam sie o koszty przesylki z UK do Polski, czy sie bedzie oplacalo.
No właśnie oglądam ceny i... masakra. Najtaniej chyba wychodzi zwykłą pocztą, ale słyszałam o gubieniu paczek, więc to kiepska sprawa. Rozumiem, że w Polsce Cię nie będzie w tym roku?
W RFN też jest chyba Primark... Nie wiecie gdzie najbliżej granicy się znajduje?
Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
boskie

uwielbiam Święta i ten cały nastrój, jednak z braku czasu będę tylko podczytywać Wasz wątek, mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko?

chętnie dowiem się, jakie macie pomysły na świąteczne przystrajanie mieszkania? mam mieszkanie studenckie, w którym chcę poczuć nastrój Bożego Narodzenia, jednak nie mam możliwości postawienia choinki
Mam tak jak Ty Z racji tego, że za bardzo rządzić się nie mogę to klimat robię lampkami (na oknie i choince), w tym roku drzewko będzie raczej żywe, ale przez 2 lata mieliśmy sztuczne i też daje radę , oczywiście woski YC, lampion IKEA, pomarańcze, mandarynki, cynamon, goździki (czyli robimy zapach ), na ścianę zamiast obrazu wieszamy wieniec świątecznie ozdobiony, sprzątamy , robimy własnoręczne ozdoby (z filcu, papieru, cytrusów z goździkami), świąteczne skarpety, sweterki, świąteczna muzyka...
Czyli to co się robi w każdym domu właściwie
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 17:55   #4744
olanna
Zakorzenienie

Hej!
Nie pisałam, bo w dalszym ciągu jakoś tak czas przecieka mi przez palce, ale nadrobiłam wszystko, co pisałyście. Ja świąteczny nastrój poczułam dzięki zimowej kurtce, którą wczoraj kupiłam. Wyobraziłam sobie te syberyjskie mrozy, które podobno mają nadejść w tym sezonie. Swoją drogą- ciekawe czy te prognozy o ciężkiej zimie się sprawdzą.

Tak piszecie o dentyście, a mnie ciarki przechodzą. Boję się wizyt u stomatologa jak małe dziecko.

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 17:57   #4745
madziulaczek1991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość

Zapraszam do mojej galerii na Pinspire http://www.pinspire.pl/madziulaczek1...BCe-Narodzenie
madziulaczek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:08   #4746
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Jeny, współczuję Oby jutro udało się z dentystą spotkać, zaciskam kciuki.

A możesz mi trochę napisać jak tam to usuwanie ósemek? Bardzo bolesne? Czy boli dopiero jak się wyjdzie z gabinetu? Szczerze mówiąc najbardziej boję się samego rwania, a co będzie później to już mnie nie obchodzi. Położę się na łóżku i wrzucę ketonal i jakoś będzie... ale sama akcja rwania sprawia, że mam 4 zepsute ósemki i boję się, że będą mi się dalej psuć zęby. Boję się, ale nic z tym nie robię
Ja już po prostu nie mogę doczekać się, aż usiądę na fotelu... Najbardziej obawiam się nocy, bo wtedy ząb najbardziej daje w kość
Co do Twojego pytania - kochana, nic się nie bój! I żeby nie było - mówi Ci to była dentofobka Mnie strach (zbudowany m.in. na niemiłych wspomnieniach z przeszłości i zwyczajnym strachu przed dentystą) też powstrzymywał przed wizytą, a ósemki psuły się w najlepsze W końcu do wizyty zmusiła mnie "awaria" innego zęba. Poszłam do dentysty kompletnie w ciemno, nic o nim nie wiedziałam i to był strzał w dziesiątkę Pamiętam, że po pierwszej konsultacji powiedział mi, że mam się nic nie bać, bo jeszcze zobaczę, że na "rwanie" będę chodziła do niego w podskokach I rzeczywiście - NIGDY nie poczułam bólu podczas ekstrakcji; co więcej - facet radzi sobie z tym śpiewająco Co do bólu po zabiegu - tylko raz zdarzyło mi się, że kilka godzin po usunięciu musiałam wziąć ketonal, ale to mnie specjalnie nie zdziwiło - korzeń był powykręcany, a na jego końcu znajdowała się torbiel Poza tym przypadkiem nigdy nie miałam żadnych innych dolegliwości typu silne krwawienie czy choćby opuchlizna. Gdyby nie konieczność uważania na skrzep, pewnie zapomniałabym o zabiegu tuż po wyciągnięciu wacika

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:11   #4747
mika93
Zadomowienie

Trzymaj się Martynka i wszystkie wróżki zębuszki
Stary 2013-10-20, 18:19   #4748
Niambie
Zadomowienie

W PL bede prawdopodobnie pod koniec stycznia/początek lutego więc już "po ptokach" ;( Mnie poczta jeszcze nic nie zgubiła, w sensie paczki, bo zaproszenie weselne daaaalej "idzie" do mamy prawie dwa miesiące po ślubie

PS Mama w Anglii
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:30   #4749
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Hej!
Nie pisałam, bo w dalszym ciągu jakoś tak czas przecieka mi przez palce, ale nadrobiłam wszystko, co pisałyście. Ja świąteczny nastrój poczułam dzięki zimowej kurtce, którą wczoraj kupiłam. Wyobraziłam sobie te syberyjskie mrozy, które podobno mają nadejść w tym sezonie. Swoją drogą- ciekawe czy te prognozy o ciężkiej zimie się sprawdzą.

Tak piszecie o dentyście, a mnie ciarki przechodzą. Boję się wizyt u stomatologa jak małe dziecko.
Ta, a pokaż mi kogoś, kto to lubi Ja z prawie panicznego lęku już się wyleczyłam (chociaż nie wiem jak to by wyglądało, gdybym musiała zmienić dentystę ), ale mimo to nerw przed wizytą zawsze jest Dopiero gdy już usiądę na fotelu, robię się spokojniejsza
Cytat:
Napisane przez Niambie Pokaż wiadomość
W PL bede prawdopodobnie pod koniec stycznia/początek lutego więc już "po ptokach" ;( Mnie poczta jeszcze nic nie zgubiła, w sensie paczki, bo zaproszenie weselne daaaalej "idzie" do mamy prawie dwa miesiące po ślubie

PS Mama w Anglii
Co do przesyłek UK->PL - kilka razy zamawiałam woski zapachowe i przesyłka zawsze docierała bez problemu (mimo, iż nie był to żaden list polecony) Nie wiem jak wygląda to z większymi gabarytami

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Trzymaj się Martynka i wszystkie wróżki zębuszki
Dzięki, staram się jak mogę

Wymiana zapachowa
Stary 2013-10-20, 18:31   #4750
Kelis95
Raczkowanie

Cytat:
Co do przesyłek UK->PL - kilka razy zamawiałam woski zapachowe i przesyłka zawsze docierała bez problemu (mimo, iż nie był to żaden list polecony) Nie wiem jak wygląda to z większymi gabarytami
A mogłabyś podać stronkę z jakiej zamawiałaś? Zachwycił mnie asortyment na stronce YC UK ale przesylka kosztowala ok. 20 funtów, więc bez sensu :<
Kelis95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 18:44   #4751
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Kelis95 Pokaż wiadomość
A mogłabyś podać stronkę z jakiej zamawiałaś? Zachwycił mnie asortyment na stronce YC UK ale przesylka kosztowala ok. 20 funtów, więc bez sensu :<
Ja zamawiałam przez ebay od yankeestorelimited, yankeeoutletuk oraz yankeeonline U 2 pierwszych kupowałam woski za 1,25 funta za sztukę, teraz mają prawie 2xdroższe, nie wiem czemu
Zobacz na yankee.co.uk - tam są normalne ceny, a przesyłka za zamówienie jakoś do 25 funtów kosztuje niecałe 3 funty

Wymiana zapachowa
Stary 2013-10-20, 18:46   #4752
Kelis95
Raczkowanie

ooo dziękuję bardzo
Stary 2013-10-20, 19:17   #4753
Hikaru
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, a pokaż mi kogoś, kto to lubi
Ja
.
Hikaru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:30   #4754
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Przyszłam tylko pochwalić się pierniczkami, które zamówiłam do zawieszenia na choinkę Tak, wiem - mogę przecież zrobić sobie sama, ale nie mam takich zdolności jak ta pani
Pierniczki ozdobione 2-stronnie! Pierwsze 3 fotki - przód, kolejne 3 - tył Na żywo o wiele piękniejsze
Są cudne !!!

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
A to moja zeszłoroczna choinka
Żywa, ale fajnie. Ile stała?

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Cytat:
Widzę, że nie tylko ja pokochałam woski Yankee
W niedługim czasie planuję kupić moje pierwsze, ale cały czas nie mam czasu;/
Polecacie kupić przez internet czy stacjonarnie? Jakie zapachy na święta?

Jest ktoś z Wrocławia, ja już tylko wypatruję kiedy zacznie się przepiękny jarmark bożonarodzeniowy w moim mieście
Taka namiasta świąt, na szczęście zacznie sie jeszcze w listopadzie

Pzrepraszam, że sie rozpisałam, alejestem podekscytowana, że są osoby które tak jak ja kochają święta

PS. Przedwczoraj byłam w Ikei, a tam już ogromny dział z dekoracjami świątecznymi
Ja też planuję kupić, ale nie mam czasu

O, ja jestem z Jeleniej. Jak coś to daj znać o jarmarku

Oj, jeszcze kilkanaście dni i będą ozdoby
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 19:37   #4755
Hikaru
Zakorzenienie

Na tę informację o Ikei to aż się zapaliłam, żeby tam lecieć teraz już Ale mam trochę daleko do ikei, a na dodatek muszę pojechać bez TŻ
.
Stary 2013-10-20, 19:37   #4756
Nimfa20

Cytat:
Napisane przez Malinovva Pokaż wiadomość
Tak, tak, mowa o tym na pkp

Ziiiiiiiiiiiiiiiiimnooooo oooooooooo!
Co Ty U mnie polska ciepła, złota jesień Tak ciepła, że śmigałam w koszulce
Stary 2013-10-20, 19:37   #4757
Hikaru
Zakorzenienie

Hej, a kiedy najpóźniej robicie pierniczki?
.
Stary 2013-10-20, 19:42   #4758
Nimfa20

Cytat:
Przepraszam, ze tutaj, ale jest gdzieś wątek z pomysłami na prezent?
Szukaj tu

https://wizaz.pl/search/index.php?qu...=2&post_type=1
Stary 2013-10-20, 19:42   #4759
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Nimfa20 Pokaż wiadomość
Są cudne !!!

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Żywa, ale fajnie. Ile stała?

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Ja też planuję kupić, ale nie mam czasu

O, ja jestem z Jeleniej. Jak coś to daj znać o jarmarku

Oj, jeszcze kilkanaście dni i będą ozdoby

Stała nieubrana ucieta w ogrodzie od 10grudnia, a w domu, od wigilii do lutego Bardzo długa i dopiero na koniec zaczęła trochę igieł gubić!
Dodam, że był to zwykły świerk pospolity

A jarmark zaczyna sie już 22 listopada
Wejdz sobie na ich strone, dadają tam info. co kiedy będzie organizowane i są filmiki z poprzednich lat

http://www.jarmarkbozonarodzeniowy.com/
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 19:43   #4760
Kelis95
Raczkowanie

Na stronie Ikei znalazłam szablon do chatki z piernika http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90233123/
Mogłaby mieć więcej szczegółów, ale i tak na pewno mi się przyda z moimi zerowymi umiejętnościami
Stary 2013-10-20, 19:52   #4761
bella719
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Na tę informację o Ikei to aż się zapaliłam, żeby tam lecieć teraz już Ale mam trochę daleko do ikei, a na dodatek muszę pojechać bez TŻ
A skąd jesteś? Ja jadę w przyszły weekend, już nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Na stronie Ikei znalazłam szablon do chatki z piernika http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90233123/
Mogłaby mieć więcej szczegółów, ale i tak na pewno mi się przyda z moimi zerowymi umiejętnościami
Ja będę wycinała szablony z tektury i potem nożem na cieście, można wtedy zrobić fajniejszy

https://www.google.pl/search?q=szabl...w=1280&bih=653

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Ja na stronie Ikei znalazłam te super foremki
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90233118/
Stary 2013-10-20, 19:53   #4762
Nimfa20

Cytat:
Stała nieubrana ucieta w ogrodzie od 10grudnia, a w domu, od wigilii do lutego Bardzo długa i dopiero na koniec zaczęła trochę igieł gubić!
Dodam, że był to zwykły świerk pospolity

A jarmark zaczyna sie już 22 listopada
Wejdz sobie na ich strone, dadają tam info. co kiedy będzie organizowane i są filmiki z poprzednich lat

http://www.jarmarkbozonarodzeniowy.com/
O, dzięki za link

Bardzo długo stała

Nie krzyczcie, ale nie mogę się napatrzeć na tegoroczną jesień Jeszcze ze 2 tygodnie i już nie będzie liści

Psy też lubią jesień

Czekoladki zjadłam po zakupie, czekoladę dzisiaj (żałuję, że nie kupiłam z 10 - z Kauflandu) , a kalendarz nietknięty Bo niejadalny

A, w Kauflandzie też są słodycze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jesień (1).jpg (178,4 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jesień (2).jpg (186,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jesień (3).jpg (109,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jesień (4).jpg (173,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg psy (2).jpg (189,2 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg psy (7).jpg (175,4 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0016.jpg (50,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0020.jpg (40,3 KB, 21 załadowań)
Stary 2013-10-20, 19:55   #4763
Hikaru
Zakorzenienie

Ja z Warszawy jestem, ale z zupełnie innego końca niż dwie Ikee w okolicy Warszawy

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

A co do psów to jesień mnie stresuje, bo psy puszczam wolno, a one w swoim świecie, bo dużo zapachów ...
.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 21:01   #4764
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja już po prostu nie mogę doczekać się, aż usiądę na fotelu... Najbardziej obawiam się nocy, bo wtedy ząb najbardziej daje w kość
Co do Twojego pytania - kochana, nic się nie bój! I żeby nie było - mówi Ci to była dentofobka Mnie strach (zbudowany m.in. na niemiłych wspomnieniach z przeszłości i zwyczajnym strachu przed dentystą) też powstrzymywał przed wizytą, a ósemki psuły się w najlepsze W końcu do wizyty zmusiła mnie "awaria" innego zęba. Poszłam do dentysty kompletnie w ciemno, nic o nim nie wiedziałam i to był strzał w dziesiątkę Pamiętam, że po pierwszej konsultacji powiedział mi, że mam się nic nie bać, bo jeszcze zobaczę, że na "rwanie" będę chodziła do niego w podskokach I rzeczywiście - NIGDY nie poczułam bólu podczas ekstrakcji; co więcej - facet radzi sobie z tym śpiewająco Co do bólu po zabiegu - tylko raz zdarzyło mi się, że kilka godzin po usunięciu musiałam wziąć ketonal, ale to mnie specjalnie nie zdziwiło - korzeń był powykręcany, a na jego końcu znajdowała się torbiel Poza tym przypadkiem nigdy nie miałam żadnych innych dolegliwości typu silne krwawienie czy choćby opuchlizna. Gdyby nie konieczność uważania na skrzep, pewnie zapomniałabym o zabiegu tuż po wyciągnięciu wacika
To musisz mieć dobrego dentystę. Zazdroszczę.

I dziękuję, trochę mi lepiej. Może się w końcu odważę?
Stary 2013-10-20, 21:12   #4765
olanna
Zakorzenienie

Cytat:
Ta, a pokaż mi kogoś, kto to lubi Ja z prawie panicznego lęku już się wyleczyłam (chociaż nie wiem jak to by wyglądało, gdybym musiała zmienić dentystę ), ale mimo to nerw przed wizytą zawsze jest Dopiero gdy już usiądę na fotelu, robię się spokojniejsza

---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Dzięki, staram się jak mogę
Właśnie znam takie osoby i zawsze mnie dziwiło, jak można to lubić. Kiedy byłam mała, to raz nawet dziabnęłam dentystkę w palec, ale to był odruch bezwarunkowy.

Cytat:
O, dzięki za link

Bardzo długo stała

Nie krzyczcie, ale nie mogę się napatrzeć na tegoroczną jesień Jeszcze ze 2 tygodnie i już nie będzie liści

Psy też lubią jesień

Czekoladki zjadłam po zakupie, czekoladę dzisiaj (żałuję, że nie kupiłam z 10 - z Kauflandu) , a kalendarz nietknięty Bo niejadalny

A, w Kauflandzie też są słodycze
A u Ciebie jak zwykle pięknie. Ale... jak to- niejadalny kalendarz?

olanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:17   #4766
Milena_12
Rozeznanie

Cytat:
Ta, a pokaż mi kogoś, kto to lubi
Ja również lubię

Cytat:
Co Ty U mnie polska ciepła, złota jesień Tak ciepła, że śmigałam w koszulce
Dziś dzień był ogólnie ciepły, ale obecnie w Poznaniu mamy coś na kształt burzy
Milena_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:41   #4767
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Nie smutaj się
My też słuchamy świątecznego radia

Cytat:
Napisane przez martuha20 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki!!! czy któraś byłaby zainteresowana sweterkiem z primarka tym z choinką i bombeczkami, czerwony. rozmiar 16 ale wypada mniejszy. Nowy. Mogę załatwić

http://her.ie/competition/win-penney...r-grabs-456341
Śliczny sweterek ja bym chciała taki ale rozmiar S

Hej
Ja byłam dzisiaj w The Human Body Exhibition i wystawa zrobiła na mnie naprawdę duże wrażenie, stwierdziłam że naprawdę jesteśmy w środku wstrętni:P ale strasznie skomplikowani największe wrażenie zrobił na mnie układ rozrodczy i zarodki , poza tym od 3 dni co wieczór mam stan podgorączkowy i nieciekawie się czuje ahh ta jesień, chyba jutro sobie zrobię wolne bo nie mam siły się nawet podnieść z łóżka
Coraz bliżej do Świąt
Stary 2013-10-21, 00:28   #4768
Niambie
Zadomowienie

Hej hej hej Spiesze doniesc, ze te kule na Oxford Street nie swieca! ;( Ale tak wygladaja spoko, jak jeszcze doloza takie swiecace dekoracje jak co roku to bedzie pieknie! Juz niedlugo.
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 00:56   #4769
Martita 88
Zakorzenienie

a propos usuwania ósemek, powiem wam że usuwanie na wpół wyrżniętych to dopiero "atrakcja"- wiem co mówie--przeżyłam to 2-krotnie

widziałam reklamę C&A i tam ktoś sypał pióra(takie z poduszki) z balkonu-wyglądało to jak śnieg
Let it stay here
2.07.2013- prawo jazdy w kieszeni
Martita 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 01:13   #4770
bella719
Rozeznanie

63 dni !!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg christmas-presents-christmas-presents-gifts-1024x768.jpg (117,9 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez bella719
Czas edycji: 2013-10-21 o 01:15
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości