Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-20, 20:29   #271
natalka189
Przyczajenie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Dziewczyny czy możecie mi powiedziec dlaczego ja mam puste kułka przy temperaturze??? Na ovu??? Przeciez mierze regularnie....

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ----------

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam za wsparcie

Mam nadzieję, że to jednak będzie szczęśliwy traf

I trochę niecierpliwa jestem... co zrobić Pewnie mnie rozumiecie

vioris przykro mi, że musicie odłożyć starania ale zęby najlepiej wyleczyć przed ciążą Także trzymam kciuki za następny cykl

Jagatka tulę mocno Myślę, że jesteś strasznie dzielna i będę Ci mocno kibicować, żebyście mimo wszystko mogli jak najszybciej zacząć kolejne starania

U mojej ginki niestety za usg i cyto trzeba dodatkowo płacić Ogólnie chyba muszę zmienić lekarza bo ta strasznie droga jest Ile Wy płacicie za wizytę z usg i cytologią?
Ja w ciązy jak bylam placilam za lekarz 100 zl ale on teraz bierze 180 zl ale jest bardzo dobry i on uratowal moja córeczke
Stary 2013-10-20, 20:34   #272
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

aaaaaaaaaaaaaaa kurde nacytowałam odpisałam wyszłam do wc i mi się rozładował komp i poszło w☠☠☠☠u

pamiętam że napisałam o Voris żeby się trzymała ból zęba to coś strasznego

Leine oootak nadrobię z nawiązką

Maciejka ja sobie daje spokój z wiesiołkiem bo u mnie zamiast przyspieszyć to owu byłą jeszcze później niż ostatnio

Karloo za temp

i tyle

idę spać jutro chyba będzie cieżki dzień bo dizś to było taaki wstęp do @
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:38   #273
God Of War 20
Zakorzenienie

natalka zobaczmy, na razie jeszcze nic sobie nie wmawiam porozmawiam z ginem na ten temat, zrobię badania...
vioris tyle kasy za kanałowe? To prywatnie czy na NFZ? Ja mam dwa zęby kanałowo, nic mnie nie bolało i chyba dopłacałam na NFZ 40zł? Jakoś tak... a prywatnie kanałowe jest drogie, u swojego dentysty bym musiała dać koło 300zł, zależy jaki korzeń.
Stary 2013-10-20, 20:49   #274
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

nacytowałam się i wszystko poszło ........ Tak się dziś źle czuję że nie pamiętam już co i jak i u kogo przepraszam Was mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.

Mnie dziś dość często pobolewa podbrzusze a w nocy to w ogóle miałam niezłą jazdę. Zwijałam się z bólu. Ledwo do toalety doszłam tak mnie bolało. Cały czas miałam wrażenie że coś złego się dzieje. Najadłam się strachu i to bardzo.

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:56   #275
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Cytat:
Napisane przez natalka189 Pokaż wiadomość
Ja w ciązy jak bylam placilam za lekarz 100 zl ale on teraz bierze 180 zl ale jest bardzo dobry i on uratowal moja córeczke
Ja płacę 120 zł za samą wizytę, do tego usg i cytologia 100 zł, czyli 220 zł i dla mnie to jakaś masakra...

Ostatnio dopiero pierwszy raz u tej ginki miałam robione usg i cytologię właśnie i się przeraziłam jak zawołała dodatkowe 100 zł myślałam, że w tych 120 jest wszystko a tu taka niespodzianka... dobrze, że miałam tyle kasy przy sobie
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 20:59   #276
Kamel
Wtajemniczenie

Witam tym razem wcześniej niż zwykle, jest jeszcze kto?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Vioris zdrówka życzę z ząbkami
Maciejka przykro mi, przytulam
Zuken Witaj

Mnie dziś głowa dalej boli. I nie mam żadnych objawów( jak w ciąży z synkiem i tej ostatniej z #)i wiem, że ten cykl jest stracony, powoli mi smutno.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:01
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:06   #277
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
uuu współczuję

jejciu dopiero doczytałam strasznie mi przykro kochana... nie zamykaj się w 4 ścianach, bądź z nami, będzie Ci łatwiej

ee można...w PL nawet darmowe kanałowe jest w ciąży

Wiecie co... nie wiem co z tym wiesiołkiem czy kupować nowe opakowanie, czy sobie darować? sama nie wiem co myśleć
Będę będę

Cytat:
Dziękuję Wam za wsparcie

Mam nadzieję, że to jednak będzie szczęśliwy traf

I trochę niecierpliwa jestem... co zrobić Pewnie mnie rozumiecie

vioris przykro mi, że musicie odłożyć starania ale zęby najlepiej wyleczyć przed ciążą Także trzymam kciuki za następny cykl

Jagatka tulę mocno Myślę, że jesteś strasznie dzielna i będę Ci mocno kibicować, żebyście mimo wszystko mogli jak najszybciej zacząć kolejne starania

U mojej ginki niestety za usg i cyto trzeba dodatkowo płacić Ogólnie chyba muszę zmienić lekarza bo ta strasznie droga jest Ile Wy płacicie za wizytę z usg i cytologią?
Cytat:
Ja płacę 120 zł za samą wizytę, do tego usg i cytologia 100 zł, czyli 220 zł i dla mnie to jakaś masakra...

Ostatnio dopiero pierwszy raz u tej ginki miałam robione usg i cytologię właśnie i się przeraziłam jak zawołała dodatkowe 100 zł myślałam, że w tych 120 jest wszystko a tu taka niespodzianka... dobrze, że miałam tyle kasy przy sobie
W pracy dostaliśmy bezpłatny pakiet w Medicover (internista, medycyna pracy i ginekolog-bezpł. cytol raz w roku a inne badania płatne) z mozliwościa wykupienia dodatkowych usług, wiec ja placę 30zł m-cznie i wszystkie badania mam bezpłatne, na razie jestem zadowolona z gina i mam nadzieję ze to się nie zmieni bo nie chciałabym chodzić prywatnie, trochę kasy na to idzie niestety we wtorek idę na testy alergiczne

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Witam tym razem wcześniej niż zwykle, jest jeszcze kto?

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Vioris zdrówka życzę z ząbkami
Maciejka przykro mi, przytulam
Zuken Witaj

Mnie dziś głowa dalej boli. I nie mam żadnych objawów( jak w ciąży z synkiem i tej ostatniej z #)i wiem, że ten cykl jest stracony, powoli mi smutno.
Ja !!! uzależniłam się chyba od Was
Czemu myślisz że stracony?

Natalka a z tymi pustymi kółkami to ja nie wiem, ja dopiero teraz zaczęłam mierzyć, przyjdą specjalistki nasze to pewnie Ci wyjaśnią

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:08
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 21:14   #278
Leine
Zakorzenienie

Za 3 tygodnie widzę się w końcu z tż ale zleciało...

Zaczęłam oglądać Dextera i się wkręciłam w to.. po każdym odcinku czuję niedosyt... dziś chyba 4 odcinki już obejrzałam, kończę 1 serię

Karoloo
a więc !!

Vioris ojej bidulko, ale się namęczysz Obyś szybko zrobiła z nim porządek!!!
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:18   #279
Kamel
Wtajemniczenie

Witaj Jagatka
Myśle, że stracony, bo nie mam nic a nic objawów tak jak pisałam, a z synkiem miałam podobnie jak w cyklu z #. Bóle piersi zaraz po owulce, bóle jakby miesiączkowe kilka razy po owulce, czułam coś w jajnikach.Teraz nic.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

Zaczęłam oglądać Dextera i się wkręciłam w to.. po każdym odcinku czuję niedosyt... dziś chyba 4 odcinki już obejrzałam, kończę 1 serię

Karoloo
a więc !!

No to zajeździsz chłopa jak się pojawi

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-20, 21:20   #280
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
ooo taaak już knuje insynuacje...
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:24   #281
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo taaak już knuje insynuacje...

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-20, 21:27   #282
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:

Karoloo
a więc !!

To będzie ostro...

Cytat:
Witaj Jagatka
Myśle, że stracony, bo nie mam nic a nic objawów tak jak pisałam, a z synkiem miałam podobnie jak w cyklu z #. Bóle piersi zaraz po owulce, bóle jakby miesiączkowe kilka razy po owulce, czułam coś w jajnikach.Teraz nic.

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Kochana 17dc dopiero masz, jeszcze czas na objawy pewnie nie za każdym razem jest tak samo. Nie zamartwiaj sie tak wcześnie, ja tam mocno trzymam kciuki za Ciebie głowa do góry
Stary 2013-10-20, 21:39   #283
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Czy można po cichu dołączyć ?
hej
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ledwo żyje. Odezwal się ząb do leczenia kanałowego i jutro jadę go robić a w dodatku stało się najgorsze po ekstrakcji zęba. Suchy zębodół i muszę brać antybiotyki a do tego leki przyspieszające gojenie. A to trwa jakieś 3 tygodnie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ooo kurcze.... to współczuję ja powiem że nie wiem co to jest ból zęba na razie problemów nie mam. Tfu tfu odpukać aby się cos zaraz nie przypętało.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:45   #284
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
To będzie ostro...

Kochana 17dc dopiero masz, jeszcze czas na objawy pewnie nie za każdym razem jest tak samo. Nie zamartwiaj sie tak wcześnie, ja tam mocno trzymam kciuki za Ciebie głowa do góry
Dziękuję kochana, ja za Ciebie też trzymam mocno kciuki
Teraz kiedy por. miałam lekkie bóle piersi i podbrzusza zaraz po owulce, a owulkę powinnam mieć ok 12dc, ale wiadomo mogła być od 10-15dc teoretycznie, nic, nie nastawiam się Miał być maj a teraz nawet lipiec pewnie nie będzie, zostaje sierpień jak urodziłam Synka i nogi mało mi nie pękły.
Ok, nie marudzę, ale czasem ja też muszę

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-20, 21:51   #285
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
vioris tyle kasy za kanałowe? To prywatnie czy na NFZ? Ja mam dwa zęby kanałowo, nic mnie nie bolało i chyba dopłacałam na NFZ 40zł? Jakoś tak... a prywatnie kanałowe jest drogie, u swojego dentysty bym musiała dać koło 300zł, zależy jaki korzeń.
Kanałowe leczenie jest pelnoplatne. Nie ma leczenia na NFZ. Jedynie zęby od 1-3 są na NFZ a od 4-8 płaci się pełną kwotę Jedynie dzieci mają bezpłatne wszystkie zęby i kobiety w ciąży i połogu. Dlatego miałam nadzieję, że zajde i wtedy zrobię za darmo a tak to muszę 900 zl wyłożyć Prywatnie kiedyś robiłam to jeden ząb 750 zl bo się dopłaca za wizyty

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 21:51   #286
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję kochana, ja za Ciebie też trzymam mocno kciuki
Teraz kiedy por. miałam lekkie bóle piersi i podbrzusza zaraz po owulce, a owulkę powinnam mieć ok 12dc, ale wiadomo mogła być od 10-15dc teoretycznie, nic, nie nastawiam się Miał być maj a teraz nawet lipiec pewnie nie będzie, zostaje sierpień jak urodziłam Synka i nogi mało mi nie pękły.
Ok, nie marudzę, ale czasem ja też muszę
Marudź marudź, gdzie tak można jak nie tu
ja nie pamiętam żadnych objawów zaraz po owulce, jedyne co pamiętam to że z 7dpo piłam cały dzień jakby mnie suszyło jak po jakiejś imprezie
ja mysle ze na tym etapie brak objawów nie jest powodem do zmartwień i będę się upierać przy swoim

Edytowane przez Jagatka_N
Czas edycji: 2013-10-20 o 21:54
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 21:59   #287
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Marudź marudź, gdzie tak można jak nie tu
ja nie pamiętam żadnych objawów zaraz po owulce, jedyne co pamiętam to że z 7dpo piłam cały dzień jakby mnie suszyło po jakiejś imprezie
ja mysle ze na tym etapie brak objawów nie jest powodem do zmartwień i będę się upierać przy swoim
dzięki

Vioris no to ceny są straszne.

Ps.Dzisiaj byłam na zakupach (wiem, wiem, nie powinnam, nie lubię robić w niedzielę) Ale miałam zły dzień i po kościele poszłam do galerii, chciałam coś sobie kupić i jak zwykle wylądowałam w dziecinnych, potem zabawkowym i kupiłam2x puzzle synkowi. Potem Piotr i Paweł i biedronka. Napakowałam 4 reklamówy, ja do płacenia, kolejka za mną a ja portwela nie mam Myślę pewnie zostawiłam w P i P w portfelu miałam około 500-600zł.
Więc musiałam zostawić zakupy w biedr bo oczywiście 100lat za murzynami i kartą nie można, leciałam do bankomatu (dobrze, że miałam kartę)zamartwiałam się, czy iśc po ten portfel potem pytać?, ale po co, przecież nikt nie odda...

Rozpakowuje zakupy a tam portfel... Dzięki Bogu to abym nie chodziła na zakupy w niedzielę.
Ale powiem Wam szczerze, że jak się pokłócę z M to chcę wyjść z domu, i jakoś tam można połazić chwilę i zapomnieć

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-10-20 o 22:01
Stary 2013-10-20, 21:59   #288
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2013-10-20, 22:07   #289
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobranoc
Dobranoc, ja też muszę, bo po tych problemach z laptopem ładowarka aż gorąca, prawie parzy Pewnie znowu nie długo pociągnie.
A chciałam jeszcze poszukać jakiejś dobrej pościeli dla rodziców na rocznicę i dla nas i dziecka.
Niestety teraz jest taki szajs, że dobrej grubej pościeli nie ma, nawet jak ktoś miałby za co to tylko jakiś badziew

Moja mamusia chowała dla mnie 2kpl pościeli z dawnej dymki, czekała pewnie z 25 lat!!! i jest to moja najlepsza, najmocniejsza i najukochańsza pościel, ale nigdzie już takiej nie ma

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-20, 22:26   #290
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc, ja też muszę, bo po tych problemach z laptopem ładowarka aż gorąca, prawie parzy Pewnie znowu nie długo pociągnie.
A chciałam jeszcze poszukać jakiejś dobrej pościeli dla rodziców na rocznicę i dla nas i dziecka.
Niestety teraz jest taki szajs, że dobrej grubej pościeli nie ma, nawet jak ktoś miałby za co to tylko jakiś badziew

Moja mamusia chowała dla mnie 2kpl pościeli z dawnej dymki, czekała pewnie z 25 lat!!! i jest to moja najlepsza, najmocniejsza i najukochańsza pościel, ale nigdzie już takiej nie ma
Moja 8miesieczna siostrzenica spi teraz w poscieli, ktora moja mama szyla dla mnie bedac ze mna w ciazy, czyli 26 lat temu, posciel do dzis jest jak nowa, tylko wzory niemodne a posciel, ktora dostalismy 2 miesiace temu w prezencie za kolacz weselny juz sie lekko przeciera...

Wysłane z mojego GT-I9300 now Free
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-20, 23:22   #291
frotka_82
Przyczajenie

Witam podczytuje Was regularnie juz troszke poznalam co u ktorej sie dzieje.
Ja tak jak maciejka tez testowalam wczoraj niby wyszla 2 kreska ale b ardzo slaba wiec sie okaze moze jutro jak zatestuje jeszcze raz.
frotka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 06:08   #292
brydziajones
Zadomowienie

Dzien dobry babuszki

Nie mogłam spać cała noc budzilam sie na okrągło...

Dzisiaj na 10 badanie droznosci jajowodów proszę o kciukasy ) Mam pietra jak stad do Honolulu aaaaaa

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 06:36   #293
jagodzia133
Zakorzenienie

hej wczoraj na mamusiowym wstawiłam opis mojej wizyty u lekarza więc jak któraś chce zerknąć to tutaj jest link.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=187
Lili & Gabryś

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 07:16   #294
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
hej wczoraj na mamusiowym wstawiłam opis mojej wizyty u lekarza więc jak któraś chce zerknąć to tutaj jest link.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=187
super dzidzia

Ja wstałam już, i nie chcę dziś iść do pracy!! Normalnie jeszcze od razu na głęboką wodę jestem rzucona. MASAKRA !!

brydzia trzymam kciuki za badania będzie dobrze, zobaczysz

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 07:22   #295
kindziulindzia
Zakorzenienie

Hej picze tęskniłyście za mną ??

Nie odzywałam się przez weekend bo musiałam ogarnąć chałupę, trochę pogotować i spędzić trochę czasu wreszcie z własnym mężem było owocnie

A dziś od samego rana gęba mi się nie zamyka jestem taka zaspana

za wszystkie cykle
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 07:34   #296
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
ja przeważnie za usg i cyto płacę 120
Cytat:
Napisane przez natalka189 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy możecie mi powiedziec dlaczego ja mam puste kułka przy temperaturze??? Na ovu??? Przeciez mierze regularnie....
hm... no masz tą sama godzinę, więc nie wiem. a jak naciśniesz na któreś kółeczko to spójrz czy pod temperaturą nie masz zaznaczonego przypadkiem okienka "ignoruj tą temperaturę"...
Cytat:
Ps.Dzisiaj byłam na zakupach (wiem, wiem, nie powinnam, nie lubię robić w niedzielę) Ale miałam zły dzień i po kościele poszłam do galerii, chciałam coś sobie kupić i jak zwykle wylądowałam w dziecinnych, potem zabawkowym i kupiłam2x puzzle synkowi. Potem Piotr i Paweł i biedronka. Napakowałam 4 reklamówy, ja do płacenia, kolejka za mną a ja portwela nie mam Myślę pewnie zostawiłam w P i P w portfelu miałam około 500-600zł.
Więc musiałam zostawić zakupy w biedr bo oczywiście 100lat za murzynami i kartą nie można, leciałam do bankomatu (dobrze, że miałam kartę)zamartwiałam się, czy iśc po ten portfel potem pytać?, ale po co, przecież nikt nie odda...

Rozpakowuje zakupy a tam portfel... Dzięki Bogu to abym nie chodziła na zakupy w niedzielę.
Ale powiem Wam szczerze, że jak się pokłócę z M to chcę wyjść z domu, i jakoś tam można połazić chwilę i zapomnieć
nooooo to ładnie najważniejsze, że portfel się znalazł
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

Nie odzywałam się przez weekend bo musiałam ogarnąć chałupę, trochę pogotować i spędzić trochę czasu wreszcie z własnym mężem było owocnie

za wszystkie cykle
oczywiście, że tak piczko! jak było owocnie to wybaczam Twoją nieobecność, ale ma być z tego fasolka!!
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 07:45   #297
zazdrosnica0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Kanałowe leczenie jest pelnoplatne. Nie ma leczenia na NFZ. Jedynie zęby od 1-3 są na NFZ a od 4-8 płaci się pełną kwotę Jedynie dzieci mają bezpłatne wszystkie zęby i kobiety w ciąży i połogu. Dlatego miałam nadzieję, że zajde i wtedy zrobię za darmo a tak to muszę 900 zl wyłożyć Prywatnie kiedyś robiłam to jeden ząb 750 zl bo się dopłaca za wizyty

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
Co za szczęście mieszkać w małym miesicie, gdzie za kanałowe prywatnie płacę 150 zł, plomba 100, a kamień 80zł ale za to dostać się do jakiegokolwiek innego lekarza na NFZ lub prywatnie to jest masakra np. alergolog (1 na całe miasto) prywatnie nie przyjmuje, a na NFZ kolejki na 4 miesiące do przodu, dermatolog tak samo.. i tym sposobem ludzie choć do Wrocławia jest 80 km to i tak każdy do specjalistów jeździ właśnie tam, a nie czeka na kolejki...

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Dzien dobry babuszki

Nie mogłam spać cała noc budzilam sie na okrągło...

Dzisiaj na 10 badanie droznosci jajowodów proszę o kciukasy ) Mam pietra jak stad do Honolulu aaaaaa

: kciuki:

Miałam dziś jechać do ginekologa, ale plany się mi tak pomieszały, że dopiero jadę w środę i będzie maraton o 8 wyjadę z domu a wrócę o 22. Na start ostatnia przymiarka sukienki, spacerek po galerii w poszukiwaniu sweterka do sukienki, zajęcie kolejki u gina i czekanie z 3h - wizyta, przejazd do kolejnej przychodni i wizyty u dermatologa i onkologa, czekanie 2h na autobusik do domu no i jazda do domu kolejne 2h
boziuuuu jak ja kocham takie maratony

Dziewczyny proszę o dziś 5 dzień wyższych tem. może jest jakaś szansa jeszcze dla mnie w tym mega długim cyklu
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 07:47   #298
meire
Zakorzenienie

Witam się po weekendzie, Kochane...

brydziajones, trzymam kciuki za dzisiejsze badanie...

vioris, niefajne te wieści zębowe u Ciebie, no, ale przed ciążą lepiej wyleczyć, więc oby wszystko się szybko zakończyło!!

Karoloo, jak tam test??...

Jagatka_N, a jak Ty sie trzymasz, Kochana??... u mnie nastrój totalnie do po tych ostatnich badaniach... a do jutrzejszej wizyty u gina, to chyba nie przeżyję tego stresu...

witam też nowe dziewczyny, które dołączyły do wątku.. szybkich ciąż życzę!!

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 07:56   #299
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

za wszystkie cykle
jasne nie ma to jak posiedzieć z mężem. Człowiek niby razem mieszka żyje a czasu się nie ma na chwilę dla siebie. Ale tym bardziej takie weekendy są przez nas doceniane. No i podładowałaś akumulatorki dobrym samopoczuciem same plusy owocny weekend
Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość

Miałam dziś jechać do ginekologa, ale plany się mi tak pomieszały, że dopiero jadę w środę i będzie maraton o 8 wyjadę z domu a wrócę o 22. Na start ostatnia przymiarka sukienki, spacerek po galerii w poszukiwaniu sweterka do sukienki, zajęcie kolejki u gina i czekanie z 3h - wizyta, przejazd do kolejnej przychodni i wizyty u dermatologa i onkologa, czekanie 2h na autobusik do domu no i jazda do domu kolejne 2h
boziuuuu jak ja kocham takie maratony

Dziewczyny proszę o dziś 5 dzień wyższych tem. może jest jakaś szansa jeszcze dla mnie w tym mega długim cyklu
oooooojojoj jaki maraton. Polska rzeczywistość z tymi kolejkami. Ehhhh
No i oczywiście trzymam kciuki
Lili & Gabryś

Stary 2013-10-21, 08:05   #300
Karoloo
<3 <3 <3

Hej
Zrobilam test ale tylko I kreska i jestem zdziwiona bo nie ma rozpaczy jak w 1cs. Ale dopoki nie ma @ jest nadzieja :-D

temp rano nie mierzylam bo co chwile sie budzilam no i chyba jakies chorobsko sie dobiera :-(

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości