|
|
#17671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Hej dziewczyny
Wrocilam calo i zdrowo ok zmykam spadac bo padam. paa
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#17672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisali Ci coś czy tak bez ostrzeżenia? wszystkie filmiki? nawet ten urodzinowy dla Ebiego? to już jest przesada ![]() całe szczęście, że sobie go ściągnełam ostatnio na dysk, bo był na prawdę cudny ale tak w ogóle to chamstwo, żeby usuwać CI całe konto Cytat:
![]() a ja jade jutro do Krakowa co prawda w poszukiwaniu sukienki na wesele, ale chyba nie podaruje sobie wycieczki na stadion, zwłaszcza, że to 10 min pieszo od rynku wie cjeśli sis i jej koleżanka nie będą chciały isć, to pójde sama |
||
|
|
|
#17673 | |||
|
MUSEarka
|
Cytat:
ja już się boję o moje filmiki bo przecież 3 wywiady są z TVP no i filmik przed Galą Piłkarza 06 o fak.. =='Cytat:
poka poka fotke Cytat:
bo jak nie to... ![]() Edit: aaa już mam weekend i w niedziele mecz
|
|
#17674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
.Cytat:
Swoją drogą zaczynam wątpić , czy Polska kiedykolwiek wejdzie do finału . Jet Set lepiej by wypadli gdyby zaśpiewali "Just call me" . A tu macie DJ Bobo http://www.youtube.com/watch?v=Iwcw6sq-hAY Cytat:
co za chamstwo .... Ja mam dzisiaj wolne , ale zamierzam troszke sie pouczyć , a wieczorkiem musze lecieć na niemiecki .
|
|
#17675 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co za glupi klub... a widzialyscie to Cytat:
![]() edit: jak sie Wam podoba moj nowy avek? to od darkdot ktora czasem przeglada nasz watek.. kurcze nie umiem tzn nie mam programu to tego zeby cos tam napisac tzn Agusia8891 czy agusia poprostu i tutaj kieruje usmiech w strone Mes
|
|
|
#17676 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
![]() Avatar wymiata ale na Boga nie wiem czy uda mnie się zrobić ten napis dla Cie ![]() spróbuję ale niczego nie obiecuję Edit: dodaje ząłączniki i najbardziej podobają mi sie pandzie w słoiku
|
|
#17677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Aga świetny avatar , ale pandy Mesarki wymiatają , zwłaszcza te w słoiku .
|
|
#17678 |
|
Zadomowienie
|
nooooo w legi byloby super
poza tym jego tata tez gral w legii wiec on tez powienien byc emocjonalnie zwiazany z tym klubem Mes jestes zdolana ja to wiem uda Ci sie, no bo komu jak komu ale Tobie mialoby sie nie udac? no anjesli jednak sie nie uda to trudno... nooo pandy w sloiku sa boskie, kiedys sobie na nie zmienie ale na razie zostane przy tych
|
|
#17679 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
Aga - edit: ee.. tylko musi być z takim szarym tłem ![]() edit edit: jednak zrobiłam myk i na wizażowym tle, będzie pandzia bez tła
|
|
#17680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sliczny dzieki wielkie edit: ja sie zeganm na razie do zobaczenia wieczorkiem
|
|
|
#17681 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Skąd wiesz, że to BVB?? Cytat:
tylko zarząd ma niezrównoważony A co do artykułu z Fucktu - PFFF!! Nie wierzę!
|
|||
|
|
|
#17682 |
|
Raczkowanie
|
O JAAAAAAAAK DOBRZE !!!
Nareszcie koniec tygodnia, zauważyłyście moją nieobecność ... ?hehehe nie mogłam siedzieć z wami na forum bo musiałam się uczyć do kolejnych testów końcowych ... Ale się tu u was działo, i zobaczyłam dopiero że mam widomość od Soni ... FUCK !!! przez tę głupią naukę nie zdążyłam wysłać jej tego co chciałam ... No nic ... A co było z tą pandą u Szymka ( jak ja to mówię ... ) Tak teraz trochę innego ... Wiecie, że jeden nuczyciel u nas w szkole ( od Matmy ) ma przezwisko Pedałek ?
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17683 |
|
Konto usunięte
|
Pedałek??
|
|
|
|
#17684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Do Magdy: Jak oni mogli Ci usunąc konto na YouTubie?! Boshe... Co za łomy!! A ja nie zgrałam tego filmiku urodzinowego... A był taki świetny...
Aguś... Twój avek mnie rozwalił... słodziuchna ta pandzia... Cytat:
Nie cytowałam waszych postów bo mi coś neo dzisiaj rozłącza a chciałam dodac posta... ale teraz juz jest lepiej...
|
|
#17685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No, nie! Już się podnieciłam na onecie tym artykułem o Ebim, Leosiu i Feeynordzie, a tu się na końcu okazuje, że to tylko artykuł z Fucktu
![]() Ale za to tutaj jest artykuł o Matugolu z bardziej wiarygodnego źródła Cytat:
Cytat:
Napisali mi maila, że zgłoszono, że mam filmiki nie mojego autorstwa i były tam wymienione wywiad ze strony BVB oraz filmik z tym, jak fani BVB obrzucili Kahna bananami i jeszcze jakiś filmik z golem Ebiego I tak mi się wydaje, że tam była jeszcze Borussia wymieniona, ale ze złości skasowałam tego maila ![]() Cytat:
Z resztą teściu z teściową też się chyba poznali w Warszawie ![]() Więc z Legią się wiąże nawet kilka miłosnych historii [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4329788]OMG! ![]() Skąd wiesz, że to BVB?? BVB to nie jest głupi klub! tylko zarząd ma niezrównoważony A co do artykułu z Fucktu - PFFF!! Nie wierzę![/quote]No, chodziło mi głównie o zarząd. Zarząd BVB jest strasznie głupi. Cytat:
![]() Edit: Kurde, co to ma być? |
||||
|
|
|
#17686 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za dwa zdane egzaminy ![]() ![]() i kolejne 7
|
|||
|
|
|
#17687 |
|
Konto usunięte
|
Chciałabym zauważyć, że to prawdopodobnie nie Borussia, a Bundesliga spowodowała usunięcie konta.
Miałam podobną sytuację. Bundesliga (taki ma nick na youtube bodajże) napisała do youtube, że złamałam prawa autorskie umieszczając ich filmik. Youtube napisało do mnie, że jeżeli go nie skasuję to mi usuną konto. No to ja skasowałam i skończyło się dobrze. Ale ja miałam tylko jeden ich filmik, a ty sporo.
|
|
|
|
#17688 |
|
Zakorzenienie
|
No, miałam chyba te trzy filmiki z Bundesligi. Niestety
Ale już mam nowe konto pod loginem Magdallen7 i wrzucam filmiki A tą 7 w loginie, to mam, bo to był szczęśliwy numer Ebiego z meczu z Portugalią ![]() Edit: No, to jak ktoś chce jeszcze obejrzeć mój filmik, który zrobiłam na urodziny Ebiego, to zapraszam tu: http://www.youtube.com/watch?v=xADBvqnfQjE (szkoda, że Sonia już do nas nie zajrzy, bo mogłabym jej dać ten link dla Ebiego )Edit2: Wrzuciłam jeszcze filmik z treningu przed meczem z Azerbejdżanem (tego filmiku jeszcze nie wrzucałam ): http://www.youtube.com/watch?v=Wdh4VwivFEo
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-05-11 o 19:39 |
|
|
|
#17689 | ||
|
MUSEarka
|
Cytat:
ja nie jestem za tym, żeby szedł do Feyenoordu i mam nadzieje że to tylko druna plotka ahh jak ja nie lubię (L)egły ale z tymi randkami to dobre nooo za egzaminy ![]() Cytat:
a drugi filmik mi się niestety nieodtwarza bo pisze że jeszcze nie został zdołlandowany do końca
|
|
#17690 | |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że to był żart
Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4330736]Chciałabym zauważyć, że to prawdopodobnie nie Borussia, a Bundesliga spowodowała usunięcie konta. Miałam podobną sytuację. Bundesliga (taki ma nick na youtube bodajże) napisała do youtube, że złamałam prawa autorskie umieszczając ich filmik. Youtube napisało do mnie, że jeżeli go nie skasuję to mi usuną konto. No to ja skasowałam i skończyło się dobrze. Ale ja miałam tylko jeden ich filmik, a ty sporo. [/quote]O to to Właśnie też miałam napisać, że to chyba raczej Bundesliga, a nie BVB za tym stoi
|
|
|
|
|
#17691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17692 |
|
Zakorzenienie
|
A najlepsze w tym filmiku jest to na końcu- WITH KISSES FOR GIRLS FROM WIZAŻ
![]() ![]()
|
|
|
|
#17693 | |
|
Zadomowienie
|
patrzcie patrzcie co jest na stronie ebiego
Cytat:
ebi sie dowie o wizazu.... w sumie to juz wie... ![]() POZDRAWIAMY EBIEGO I JEGO RODZINE, JEGO ZNAJOMYCH I MAMY NADZIEJE ZE NIE UMIE CZYTAC PO POLSKU
|
|
|
#17694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeju!! Ja już chcę przeczytac relację Soni... Bo mam nadzieję, że przyjdzie do nas po powrocie z Dortmundu...
|
|
#17695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli Sonia się u nas znowu pokaże, to pewnie zwiększy się częstotliwość odwiedzin naszego wątku przez nowych gości ![]() ależ mi dzisiaj dzień szyko zleciał, nawet nie miałam czasu, żeby wpaść w ciagu dnia, co jest nieprawdopodobne pół dnia maglowałam mamie ręczniki i pościel, obejrzałam dwa odcinki Ugly Betty potem pojechałam na hiszpański, a w drodze powrotnej, zauroczona śliczną pogodą zahaczyłam o boisko treningowe koło mojej uczelni ale same dzieciaki trenowały, więc pojechałam do domu (troche jak obsesja co nie? a jutro Kraków ![]() no i cudownie mnie oświeciło, że Wisła gra mecz w niedziele, więc może szczęśliwym zbiegiem okoliczności trafie na jakiś trening ![]() oczywiście nie omieszkam wrzucić fotek, jeśli znajdę jakąś zabójczą kreację ![]() ![]() PS. prawie bym zapomniała! czy ktoś mógłby mi napisać smska z wynikiem meczu BVB?
|
|
|
|
|
#17696 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to przynajmniej pozytywna obsesja... Ja mogę wysłać o ile będę w domu... Odwdzięczę się... ![]() Zmykam spac
|
|
#17697 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ponadrabialm zaleglosci. Niezla glupawka tutaj byla Fotka wrzucam na mundialowy wiec jak ktoras chce obejrzec to zapraszam. Ja rowniez czekam na relacje od Soni. Mam nadzieje ze sie dobrze bawi w koncu to juz dzis ![]() Agus gratuluje udanej matury Sun ale fajnie ze idziesz na ten mecz. Transmituja go w polsacie sport wiec bede ogladac. Porob fotki ![]() p.s. Darek Dudka jest moj :P ![]() P..S Panda slodziachna
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#17698 | |
|
Zadomowienie
|
kolejny news na temat tego ze Ebi najprawdopodobniej odchodzi z bvb...
Cytat:
|
|
|
#17699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie lepiej jakby nie umiał po polsku czytać ![]() To wiecie! Jakby cos to się nie znamy! I nie wiemy co tu robia nasze posty! Przecież nigdy się tu nie odzywałyśmy
|
|
|
|
|
#17700 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

calo i zdrowo 

.

tylko zarząd ma niezrównoważony