Ebi Smolarek - Strona 590 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-11, 01:03   #17671
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka
Dot.: Ebi Smolarek

Hej dziewczyny

Wrocilam calo i zdrowo bylam na stadionie Wiselki i mam fotke z Emi Dolha ok zmykam spadac bo padam. paa
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 11:04   #17672
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Co to ma być? Wiecie, co mi Borussia zrobiła? Przyczepili się, że zamieszczam na youtube filmiki z ich meczów i mi usunęli konto na youtubie i skasowali wszystie moje filmiki Nie lubię zarządu BVB!!! Może mi jeszcze zabronią patrzeć na Ebiego? Albo, jak już będzie moim mężem, to mi zabronią go dotykać, bo on należy do nich?
no coś Ty
napisali Ci coś czy tak bez ostrzeżenia? wszystkie filmiki? nawet ten urodzinowy dla Ebiego? to już jest przesada
całe szczęście, że sobie go ściągnełam ostatnio na dysk, bo był na prawdę cudny
ale tak w ogóle to chamstwo, żeby usuwać CI całe konto

Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Wrocilam calo i zdrowo bylam na stadionie Wiselki i mam fotke z Emi Dolha ok zmykam spadac bo padam. paa
jeee wróciłaś

a ja jade jutro do Krakowa co prawda w poszukiwaniu sukienki na wesele, ale chyba nie podaruje sobie wycieczki na stadion, zwłaszcza, że to 10 min pieszo od rynku wie cjeśli sis i jej koleżanka nie będą chciały isć, to pójde sama
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 12:03   #17673
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Co to ma być? Wiecie, co mi Borussia zrobiła? Przyczepili się, że zamieszczam na youtube filmiki z ich meczów i mi usunęli konto na youtubie i skasowali wszystie moje filmiki Nie lubię zarządu BVB!!! Może mi jeszcze zabronią patrzeć na Ebiego? Albo, jak już będzie moim mężem, to mi zabronią go dotykać, bo on należy do nich?
znak kogoś komu też usunęli filmiki - ale nie będę jej wymienać bo ona jak zwykle by sie przyczepiła

ja już się boję o moje filmiki bo przecież 3 wywiady są z TVP no i filmik przed Galą Piłkarza 06 o fak.. =='

Cytat:
Hej dziewczyny

przyjechała
poka poka fotke

Cytat:
Napisane przez tricomi Pokaż wiadomość

jeee wróciłaś

a ja jade jutro do Krakowa co prawda w poszukiwaniu sukienki na wesele, ale chyba nie podaruje sobie wycieczki na stadion, zwłaszcza, że to 10 min pieszo od rynku wie cjeśli sis i jej koleżanka nie będą chciały isć, to pójde sama
ooo Tri masz nam później fotunie sukienki pokazać bo jak nie to...

Edit:
aaa już mam weekend
i w niedziele mecz już się doczekać nie mogę
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
mesarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 12:33   #17674
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Hej .

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
oglądacie Ełoriwzję? <lol>

e a ten tegooo..
a własnie! miałam napisać co dzisiaj moja frend na angliszu palnęła, chodzimy we dwie do takiej fajnej babki więc wielkiego przypału nie było,

opisywałyśmy swoje wyimaginowane wakacje i wyszło na to że wylądowaliśmy w Paryżu w hotelu "Paris Hilton" babka sie pyta czy spotkaliśmy famous people, na to Martusia "Britney Spear i ...e...y...e..y... EBI SMOLAREK" a ja w brecht

o lol: DJ BOBO na scenie ełrowizji
DJ Bobo jest najlepszy !!!!!!! Prawie sie posikałam jak usłyszałam jego piosenke .
Swoją drogą zaczynam wątpić , czy Polska kiedykolwiek wejdzie do finału .
Jet Set lepiej by wypadli gdyby zaśpiewali "Just call me" .
A tu macie DJ Bobo
http://www.youtube.com/watch?v=Iwcw6sq-hAY

Cytat:
co za chamstwo ....

Ja mam dzisiaj wolne , ale zamierzam troszke sie pouczyć , a wieczorkiem musze lecieć na niemiecki .
Stary 2007-05-11, 13:29   #17675
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
ale kurde co im to przeszkadza??? przeciez na youtube sa filmiki z roznych meczow - normalka... co za glupi klub...

a widzialyscie to
Cytat:
Oto powód, dla którego selekcjoner reprezentacji Polski na dwa tygodnie został trenerem Feyenoordu. Leo Beenhakker chce przy tej okazji pomóc wrócić do holenderskiego klubu asowi naszej drużyny narodowej Euzebiuszowi Smolarkowi.
Polak zamierza opuścić Borussię Dortmund, bo w niemieckim klubie w przyszłym sezonie byłby w głębokiej rezerwie.

Leo nie wyobraża sobie kadry bez Smolarka. A w jaki sposób Ebi miałby być w dobrej dyspozycji, skoro nie będzie grał, jeśli zostanie w niemieckim klubie? Wiadomo już, że do Borussii latem przejdzie Argentyńczyk z VfL Wolfsburg Diego Klimowicz i to on ze Szwajcarem Alexandrem Freiem będzie grał w ataku klubu z Dortmundu w przyszłym sezonie. Polak, jeśli zostałby w Borussii, musiałby się zadowolić rolą rezerwowego.
Leo doskonale zdaje sobie sprawę z zagrożenia i stara się nie dopuścić do tego, żeby as prowadzonej przez niego reprezentacji Polski marnował się na ławce przeciętnego niemieckiego zespołu. Dlatego spróbuje namówić szefów Feyenoordu, dla których jest niemal wyrocznią, żeby ściągnęli z powrotem Smolarka - pisze "Fakt
osobiscie nie chce mi sie wierzyc ze Leo dlatego pomaga temu klubowi, ale tak czy siak Ebi moglby zmienic klub... juz nie wazne czy to bedzie Feyenoord czy cos innego ale neich odejdzie z bvb bo ten klub jest glupi - najlepszy dowod to to co zrobili Magdzie...

edit: jak sie Wam podoba moj nowy avek? to od darkdot ktora czasem przeglada nasz watek.. kurcze nie umiem tzn nie mam programu to tego zeby cos tam napisac tzn Agusia8891 czy agusia poprostu i tutaj kieruje usmiech w strone Mes

Don't worry be happy
agusia8891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 13:42   #17676
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez agusia8891 Pokaż wiadomość
ale kurde co im to przeszkadza??? przeciez na youtube sa filmiki z roznych meczow - normalka... co za glupi klub...

a widzialyscie to

osobiscie nie chce mi sie wierzyc ze Leo dlatego pomaga temu klubowi, ale tak czy siak Ebi moglby zmienic klub... juz nie wazne czy to bedzie Feyenoord czy cos innego ale neich odejdzie z bvb bo ten klub jest glupi - najlepszy dowod to to co zrobili Magdzie...

edit: jak sie Wam podoba moj nowy avek? to od darkdot ktora czasem przeglada nasz watek.. kurcze nie umiem tzn nie mam programu to tego zeby cos tam napisac tzn Agusia8891 czy agusia poprostu i tutaj kieruje usmiech w strone Mes
ten artykuł jest z Fucktu więc nie ekscytujmy sie nim tak bardzo

Avatar wymiata ja mam jeszcze pare takich pand - załącznik

ale na Boga nie wiem czy uda mnie się zrobić ten napis dla Cie
spróbuję ale niczego nie obiecuję

Edit: dodaje ząłączniki i najbardziej podobają mi sie pandzie w słoiku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif pandzia.gif (6,7 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: gif pandziaangel.gif (7,0 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: gif pandajarstack.gif (9,5 KB, 5 załadowań)
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2007-05-11, 13:55   #17677
_Brzoskwinka_
Zakorzenienie

Cytat:

a widzialyscie to

Przecież mówiłam , że Ebi powinien kopac piłke w Legii .

Aga świetny avatar , ale pandy Mesarki wymiatają , zwłaszcza te w słoiku . Jednej to chyba tyłek wystaje .
Stary 2007-05-11, 13:58   #17678
agusia8891
Zadomowienie

nooooo w legi byloby super poza tym jego tata tez gral w legii wiec on tez powienien byc emocjonalnie zwiazany z tym klubem

Mes jestes zdolana ja to wiem uda Ci sie, no bo komu jak komu ale Tobie mialoby sie nie udac? no anjesli jednak sie nie uda to trudno...

nooo pandy w sloiku sa boskie, kiedys sobie na nie zmienie ale na razie zostane przy tych

Don't worry be happy
Stary 2007-05-11, 14:02   #17679
mesarka
MUSEarka

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość

Aga świetny avatar , ale pandy Mesarki wymiatają , zwłaszcza te w słoiku . Jednej to chyba tyłek wystaje .
tak, zdecydowanie to jest tyłek

Aga - udało sie ^^

edit: ee.. tylko musi być z takim szarym tłem

edit edit:
jednak zrobiłam myk i na wizażowym tle, będzie pandzia bez tła
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif ssssssssssssssssssssssssssss.gif (15,2 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: gif agulkapadndziara1.gif (15,7 KB, 85 załadowań)
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2007-05-11, 14:04   #17680
agusia8891
Zadomowienie

Cytat:
tak, zdecydowanie to jest tyłek

Aga - udało sie ^^

edit: ee.. tylko musi być z takim szarym tłem
eee tam sliczny dzieki wielkie

edit: ja sie zeganm na razie do zobaczenia wieczorkiem

Don't worry be happy
Stary 2007-05-11, 16:26   #17681
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
JESTEM NA TAAAAK!!!

O matko matko!! Jakby zajechał tym swoim Porshe to tylko PSTRYK w paluszki i juz nogi rozkładam
OMG! Bo się posram

Cytat:
Skąd wiesz, że to BVB??

Cytat:

a widzialyscie to

BVB to nie jest głupi klub! tylko zarząd ma niezrównoważony A co do artykułu z Fucktu - PFFF!! Nie wierzę!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 16:44   #17682
Friddy
Raczkowanie

O JAAAAAAAAK DOBRZE !!!
Nareszcie koniec tygodnia, zauważyłyście moją nieobecność ... ?
hehehe nie mogłam siedzieć z wami na forum bo musiałam się uczyć do kolejnych testów końcowych ... Ale się tu u was działo, i zobaczyłam dopiero że mam widomość od Soni ... FUCK !!! przez tę głupią naukę nie zdążyłam wysłać jej tego co chciałam ...
No nic ...
A co było z tą pandą u Szymka ( jak ja to mówię ... )
Tak teraz trochę innego ... Wiecie, że jeden nuczyciel u nas w szkole ( od Matmy ) ma przezwisko Pedałek ?
Dosyć płaczu ..."
Ebi
Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ...

Piotruś & Wojtuś Cugowscy
BRACIA - FOREVER
Friddy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 16:49   #17683
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Pedałek?? O ****a! Zmieniłabym nazwisko na bank! U mnie gościu od matmy nazywa się Nieborak (mówimy na niego Nieborator )
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 16:51   #17684
syska1311
Wtajemniczenie

GG do syska1311 Send a message via Skype™ to syska1311

Do Magdy: Jak oni mogli Ci usunąc konto na YouTubie?! Boshe... Co za łomy!! A ja nie zgrałam tego filmiku urodzinowego... A był taki świetny... mogłabyś mi go przesłać na syska_1311@interia.pl?

Aguś... Twój avek mnie rozwalił... słodziuchna ta pandzia... I tak uszkami macha....

Cytat:
Napisane przez Friddy Pokaż wiadomość
A co było z tą pandą u Szymka ( jak ja to mówię ... )
Tak teraz trochę innego ... Wiecie, że jeden nuczyciel u nas w szkole ( od Matmy ) ma przezwisko Pedałek ?
... To ja w szkole mam jednego pedałka, który co prawda nie nazywa sięPedałek, ale pedałkiem jest na pewno!

Nie cytowałam waszych postów bo mi coś neo dzisiaj rozłącza a chciałam dodac posta... ale teraz juz jest lepiej...

syska1311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 17:38   #17685
Magdallen
Zakorzenienie

No, nie! Już się podnieciłam na onecie tym artykułem o Ebim, Leosiu i Feeynordzie, a tu się na końcu okazuje, że to tylko artykuł z Fucktu

Ale za to tutaj jest artykuł o Matugolu z bardziej wiarygodnego źródła
Cytat:
Włochy: sześć goli Matusiaka w jednym meczu!
Aż 8:0 wygrało Palermo w sparingowym meczu z piątoligowym Trapani. Sześć z ośmiu goli strzelił Radosław Matusiak! - Co się stało? Nic. Po prostu trener pozwolił mi zagrać, więc zrobiłem to, co najlepiej potrafię - powiedział polski napastnik.
Już w pierwszej połowie Matusiak strzelił cztery gole, dwa kolejne dołożył po przerwie.

- Nie podniecam się bramkami, ale bardzo cieszy mnie to, że większość goli zdobyłem po znakomitych podaniach kolegów - powiedział Matusiak. - To pokazuje, że umiemy dobrze współpracować - dodał.
Pełniący obowiązki trenera Palermo, Renzo Gobbo, daje do zrozumienia, że w ostatnich trzech kolejkach Serie A chce dać Polakowi szansę gry.

Wszystko wskazuje więc na to, że nasz piłkarz wreszcie zagra w najbliższym meczu w Serie A, w niedzielę, przeciwko Ascoli.

Więcej w "Przeglądzie Sportowym"
Cytat:
no coś Ty
napisali Ci coś czy tak bez ostrzeżenia? wszystkie filmiki? nawet ten urodzinowy dla Ebiego? to już jest przesada
całe szczęście, że sobie go ściągnełam ostatnio na dysk, bo był na prawdę cudny
ale tak w ogóle to chamstwo, żeby usuwać CI całe konto
Nie tylko usunęli mi filmiki, ale nawet całe konto Napisali mi maila, że zgłoszono, że mam filmiki nie mojego autorstwa i były tam wymienione wywiad ze strony BVB oraz filmik z tym, jak fani BVB obrzucili Kahna bananami i jeszcze jakiś filmik z golem Ebiego I tak mi się wydaje, że tam była jeszcze Borussia wymieniona, ale ze złości skasowałam tego maila

Cytat:
nooooo w legi byloby super poza tym jego tata tez gral w legii wiec on tez powienien byc emocjonalnie zwiazany z tym klubem

Mes jestes zdolana ja to wiem uda Ci sie, no bo komu jak komu ale Tobie mialoby sie nie udac? no anjesli jednak sie nie uda to trudno...

nooo pandy w sloiku sa boskie, kiedys sobie na nie zmienie ale na razie zostane przy tych
No, powinien mieć to w genach, tak, jak ja. Bo niby w Legii nie ma prawie żadnych fajnych piłkarzy, ale ja i tak jej kibicuję, bo mój tata w młodości był na prawdę wiernym kibicem Legii i podobno nawet moją mamę zabierał na Legię na randki
Z resztą teściu z teściową też się chyba poznali w Warszawie
Więc z Legią się wiąże nawet kilka miłosnych historii
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4329788]OMG! Bo się posram

Skąd wiesz, że to BVB??
BVB to nie jest głupi klub! tylko zarząd ma niezrównoważony A co do artykułu z Fucktu - PFFF!! Nie wierzę![/quote]

No, chodziło mi głównie o zarząd. Zarząd BVB jest strasznie głupi.

Cytat:
Napisane przez syska1311 Pokaż wiadomość
Do Magdy: Jak oni mogli Ci usunąc konto na YouTubie?! Boshe... Co za łomy!! A ja nie zgrałam tego filmiku urodzinowego... A był taki świetny... mogłabyś mi go przesłać na syska_1311@interia.pl?
Spoko, założę sobie nowy profil i tam go wrzucę. Jeśli oczywiście się uda

Edit: Kurde, co to ma być? Nie mam loginu, bo wszystkie nadające się są zajęte. Ja chcę mój stary login
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 18:25   #17686
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
To już jest szczyt chamstwa tego klubu!!!

Cytat:
Idealna, tak się kiwa jakby kichała

Cytat:
Avatar wymiata ja mam jeszcze pare takich pand - załącznik

ale na Boga nie wiem czy uda mnie się zrobić ten napis dla Cie
spróbuję ale niczego nie obiecuję

Edit: dodaje ząłączniki i najbardziej podobają mi sie pandzie w słoiku
pandy w słoiku wymiataja

Za dwa zdane egzaminy
i kolejne 7
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 18:30   #17687
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Chciałabym zauważyć, że to prawdopodobnie nie Borussia, a Bundesliga spowodowała usunięcie konta.
Miałam podobną sytuację. Bundesliga (taki ma nick na youtube bodajże) napisała do youtube, że złamałam prawa autorskie umieszczając ich filmik. Youtube napisało do mnie, że jeżeli go nie skasuję to mi usuną konto. No to ja skasowałam i skończyło się dobrze. Ale ja miałam tylko jeden ich filmik, a ty sporo.
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 18:39   #17688
Magdallen
Zakorzenienie

No, miałam chyba te trzy filmiki z Bundesligi. Niestety Ale już mam nowe konto pod loginem Magdallen7 i wrzucam filmiki A tą 7 w loginie, to mam, bo to był szczęśliwy numer Ebiego z meczu z Portugalią
Edit: No, to jak ktoś chce jeszcze obejrzeć mój filmik, który zrobiłam na urodziny Ebiego, to zapraszam tu: http://www.youtube.com/watch?v=xADBvqnfQjE (szkoda, że Sonia już do nas nie zajrzy, bo mogłabym jej dać ten link dla Ebiego )
Edit2: Wrzuciłam jeszcze filmik z treningu przed meczem z Azerbejdżanem (tego filmiku jeszcze nie wrzucałam ): http://www.youtube.com/watch?v=Wdh4VwivFEo

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2007-05-11 o 19:39
Stary 2007-05-11, 20:15   #17689
mesarka
MUSEarka

Cytat:
No, nie! Już się podnieciłam na onecie tym artykułem o Ebim, Leosiu i Feeynordzie, a tu się na końcu okazuje, że to tylko artykuł z Fucktu

No, powinien mieć to w genach, tak, jak ja. Bo niby w Legii nie ma prawie żadnych fajnych piłkarzy, ale ja i tak jej kibicuję, bo mój tata w młodości był na prawdę wiernym kibicem Legii i podobno nawet moją mamę zabierał na Legię na randki
Z resztą teściu z teściową też się chyba poznali w Warszawie
Więc z Legią się wiąże nawet kilka miłosnych historii
a czym tu się podnniecać ja nie jestem za tym, żeby szedł do Feyenoordu i mam nadzieje że to tylko druna plotka

ahh jak ja nie lubię (L)egły

ale z tymi randkami to dobre nie ma to jak romantyczne pozdrowienia dla PZPN [je..je..] oraz walenie w krzesełka przed falą

Cytat:
Napisane przez Gwiazdka20 Pokaż wiadomość

pandy w słoiku wymiataja

Za dwa zdane egzaminy
i kolejne 7
nooo

za egzaminy

Cytat:
No, miałam chyba te trzy filmiki z Bundesligi. Niestety Ale już mam nowe konto pod loginem Magdallen7 i wrzucam filmiki A tą 7 w loginie, to mam, bo to był szczęśliwy numer Ebiego z meczu z Portugalią
Edit: No, to jak ktoś chce jeszcze obejrzeć mój filmik, który zrobiłam na urodziny Ebiego, to zapraszam tu: http://www.youtube.com/watch?v=xADBvqnfQjE (szkoda, że Sonia już do nas nie zajrzy, bo mogłabym jej dać ten link dla Ebiego )
Edit2: Wrzuciłam jeszcze filmik z treningu przed meczem z Azerbejdżanem (tego filmiku jeszcze nie wrzucałam ): http://www.youtube.com/watch?v=Wdh4VwivFEo
i co on by z tym linkiem zrobił?!

a drugi filmik mi się niestety nieodtwarza bo pisze że jeszcze nie został zdołlandowany do końca
23.11.2012 Łódź
14.07.2013 Berlin
14.06.2015 Warszawa OWF

21.08.2016 Kraków LMF
22.06.2019 Kraków
Stary 2007-05-11, 20:40   #17690
firletka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Brzoskwinka_ Pokaż wiadomość
.
Mam nadzieję, że to był żart

Cytat:
Idąc tym tokiem myślenia, to Ebi powinien raczej grać w Widzewie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4330736]Chciałabym zauważyć, że to prawdopodobnie nie Borussia, a Bundesliga spowodowała usunięcie konta.
Miałam podobną sytuację. Bundesliga (taki ma nick na youtube bodajże) napisała do youtube, że złamałam prawa autorskie umieszczając ich filmik. Youtube napisało do mnie, że jeżeli go nie skasuję to mi usuną konto. No to ja skasowałam i skończyło się dobrze. Ale ja miałam tylko jeden ich filmik, a ty sporo. [/quote]

O to to Właśnie też miałam napisać, że to chyba raczej Bundesliga, a nie BVB za tym stoi
firletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 22:15   #17691
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
a czym tu się podnniecać ja nie jestem za tym, żeby szedł do Feyenoordu i mam nadzieje że to tylko druna plotka

ahh jak ja nie lubię (L)egły

ale z tymi randkami to dobre nie ma to jak romantyczne pozdrowienia dla PZPN [je..je..] oraz walenie w krzesełka przed falą

nooo

za egzaminy

i co on by z tym linkiem zrobił?!

a drugi filmik mi się niestety nieodtwarza bo pisze że jeszcze nie został zdołlandowany do końca
Jak to co by zrobił? Obejrzałby
Stary 2007-05-11, 22:29   #17692
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

A najlepsze w tym filmiku jest to na końcu- WITH KISSES FOR GIRLS FROM WIZAŻ

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-11, 22:53   #17693
agusia8891
Zadomowienie

patrzcie patrzcie co jest na stronie ebiego

Cytat:
W odwiedzinach u Ebiego...
Pomimo tego, że od dnia zakończenia licytacji koszulki Ebiego w ramach Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy minęło trochę czasu, Ebi oczywiście dotrzymuje danego wcześniej słowa.

Na osobiste zaproszenie w dniu dzisiejszym do Dortmundu poleciała Pani Izabela F., która wygrała wspomnianą wcześniej aukcję. Przypomnijmy raz jeszcze. Ebi dla zwycięzcy gwarantował przelot oraz hotel w Dortmundzie. Jednak najważniejszym wydarzeniem niewątpliwie będzie obecność Pani Izabeli na meczu Borussi Dortmund z FC Schalke 04 oraz wspólna kolacja z Ebim w sobotni wieczór. Mamy nadzieję, że wyjazd do Dortmundu przyniesie dużo wrażeń i miłych wspomnień dla każdej ze stron. Już niebawem poinformujemy o przebiegu wyjazdu i związanych z nim przeżyciach Pani Izabeli.
no to teraz te ktore nie do konca wierzyly w to co mowi Sonia oraz cala reszta mamy 100% pewnosc ze to ona...
ebi sie dowie o wizazu.... w sumie to juz wie...

POZDRAWIAMY EBIEGO I JEGO RODZINE, JEGO ZNAJOMYCH I MAMY NADZIEJE ZE NIE UMIE CZYTAC PO POLSKU

Don't worry be happy
Stary 2007-05-11, 23:08   #17694
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:

no to teraz te ktore nie do konca wierzyly w to co mowi Sonia oraz cala reszta mamy 100% pewnosc ze to ona...

POZDRAWIAMY EBIEGO I JEGO RODZINE, JEGO ZNAJOMYCH I MAMY NADZIEJE ZE NIE UMIE CZYTAC PO POLSKU
Nom faktycznie...
Jeju!! Ja już chcę przeczytac relację Soni... Bo mam nadzieję, że przyjdzie do nas po powrocie z Dortmundu...

Stary 2007-05-11, 23:38   #17695
tricomi
Zakorzenienie

Cytat:

w każdym razie mam nadzieje, że miło spędzi czas

jeśli Sonia się u nas znowu pokaże, to pewnie zwiększy się częstotliwość odwiedzin naszego wątku przez nowych gości

ależ mi dzisiaj dzień szyko zleciał, nawet nie miałam czasu, żeby wpaść w ciagu dnia, co jest nieprawdopodobne
pół dnia maglowałam mamie ręczniki i pościel, obejrzałam dwa odcinki Ugly Betty potem pojechałam na hiszpański, a w drodze powrotnej, zauroczona śliczną pogodą zahaczyłam o boisko treningowe koło mojej uczelni ale same dzieciaki trenowały, więc pojechałam do domu (troche jak obsesja co nie? )
a jutro Kraków i dwie rzeczy, które kocham najbardziej na świecie zakupy i Wisełka no i cudownie mnie oświeciło, że Wisła gra mecz w niedziele, więc może szczęśliwym zbiegiem okoliczności trafie na jakiś trening

oczywiście nie omieszkam wrzucić fotek, jeśli znajdę jakąś zabójczą kreację

PS. prawie bym zapomniała! czy ktoś mógłby mi napisać smska z wynikiem meczu BVB?
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 00:01   #17696
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
jeśli Sonia się u nas znowu pokaże, to pewnie zwiększy się częstotliwość odwiedzin naszego wątku przez nowych gości

ależ mi dzisiaj dzień szyko zleciał, nawet nie miałam czasu, żeby wpaść w ciagu dnia, co jest nieprawdopodobne
pół dnia maglowałam mamie ręczniki i pościel, obejrzałam dwa odcinki Ugly Betty potem pojechałam na hiszpański, a w drodze powrotnej, zauroczona śliczną pogodą zahaczyłam o boisko treningowe koło mojej uczelni ale same dzieciaki trenowały, więc pojechałam do domu (troche jak obsesja co nie? )
PS. prawie bym zapomniała! czy ktoś mógłby mi napisać smska z wynikiem meczu BVB?
Będzie coraz więcej podglądywaczy!

Ale to przynajmniej pozytywna obsesja...

Ja mogę wysłać o ile będę w domu... Odwdzięczę się...

Zmykam spac

Stary 2007-05-12, 12:51   #17697
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Hej dziewczyny

Ponadrabialm zaleglosci. Niezla glupawka tutaj byla
Fotka wrzucam na mundialowy wiec jak ktoras chce obejrzec to zapraszam.
Ja rowniez czekam na relacje od Soni. Mam nadzieje ze sie dobrze bawi w koncu to juz dzis
Agus gratuluje udanej matury
Sun ale fajnie ze idziesz na ten mecz. Transmituja go w polsacie sport wiec bede ogladac. Porob fotki
p.s. Darek Dudka jest moj :P

P..S Panda slodziachna
Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna.
Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna.
Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 12:53   #17698
agusia8891
Zadomowienie

kolejny news na temat tego ze Ebi najprawdopodobniej odchodzi z bvb...
Cytat:
Być może Euzebiusz Smolarek pożegna się z kibicami Borussii w "meczu wiosny". Do Dortmundu przyjeżdża walczące o tytuł mistrza Schalke 04 Gelsenkirchen - pisze "Sport".
- Nie ma dla mnie większego znaczenia, kto zostanie mistrzem Niemiec. W każdym razie chciałbym pokonać Schalke - twierdzi Euzebiusz Smolarek, którego Borussia może dziś odebrać szansę "Królewsko-niebieskich" na triumf w Bundeslidze.

O tym meczu od tygodnia mówią wszyscy kibice w Niemczech. Nie dość, że stawka jest ogromna, to jeszcze na boisko wyjdą dwaj odwieczni rywale.
Borussia to jeden z największych przegranych sezonu. Dzisiejszy mecz może być pożegnaniem z Dortmundem Euzebiusza Smolarka. Niemieckie media piszą, że po zakończeniu sezonu Polak opuści Signal Iduna Park.

- Ja nic na ten temat nie wiem. Kibiców zawsze miałem po swojej stronie. Gdybym faktycznie się żegnał, ich byłoby mi najbardziej żal - mówi Smolarek.

Na dwie kolejki przed końcem rozgrywek Schalke ma punkt przewagi nad VfB Stuttgart i dwa nad Werderem Brema.

Don't worry be happy
Stary 2007-05-12, 13:25   #17699
Karola20
Zakorzenienie

GG do Karola20

Cytat:

JA TEZ POZDRAWIAM!! JA TEŻ!!
Ale faktycznie lepiej jakby nie umiał po polsku czytać

To wiecie! Jakby cos to się nie znamy! I nie wiemy co tu robia nasze posty! Przecież nigdy się tu nie odzywałyśmy

"Nie mam chłopaka, bo kocham polskich siatkarzy"

Skra
Wrona,Qrek

Karola20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 13:47   #17700
syska1311
Wtajemniczenie

Cytat:
p.s. Darek Dudka jest moj :P
Akurat

Cytat:
Napisane przez Karola20 Pokaż wiadomość
JA TEZ POZDRAWIAM!! JA TEŻ!!
Ale faktycznie lepiej jakby nie umiał po polsku czytać

To wiecie! Jakby cos to się nie znamy! I nie wiemy co tu robia nasze posty! Przecież nigdy się tu nie odzywałyśmy
Karola! kim Ty w ogóle jesteś?! Co to za głupoty wypisujesz?! Co?! Pytam się!

na SportKlubie transmitują mecz BVB-Schalke!! Zobacze to wszystko na dużym małym ekranie HEJA BVB!!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości