|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
A mogę zapytać jakie są Twoje"wrażenia" z ujastka? Wiem, że to trochę dziwnie brzmi, ale zależałoby mi na tym, żeby mieć do czynienia z ludźmi życzliwymi...
|
|
#3902 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Wadera! Kup inny test! Te AMIL są wadliwe!! Mnie też tak wychodziły testy jak Tobie!
Jojla
|
#3904 | |
|
Zadomowienie
|
Witam
Oj Wadera jakoś to dziwnie wygląda. Ja skłaniam się ku temu, że może to być ciąża, bo dwa razy na dwóch dwie kreski . Jeden może oszukać, ale dwa!!! Jutro szybciutko na betę leć i daj znać. Kciukasy.Rena za Ciebie również jojla doskonale Cię rozumiem . Czasami jest mi to tak bardzo potrzebne i gdyby nie Wy to pewnie skończyłoby się to jakąś depresją.Hosenka trzymamy kciuki za maluszka. ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
. Narobiłam sobie po cichu tyle nadziei i się zawiodłam. Dobrze, że chociaż Tż jeszcze nic nie wiedział.
19.04.2013 r. Staś i Michaś Tracimy coś by zrobić miejsce dla czegoś lepszego.... Edytowane przez edytte Czas edycji: 2013-10-20 o 17:45 |
|
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Piersi znowu bolą...
Oszaleje w tej ciąży... Dziękuję Wam za uspokojenie ![]() A co do piosenek lecących w radio to jak słyszę Stay Rihanny to zawsze się rozklejam.. Kojarzy mi się z poronieniem i szpitalem. W dniu w którym miałam wizytę na której się dowiedziałam o #, pierwszy raz usłyszałam ten utwór. Było to przed wizytą a mnie w trakcie jej słuchania naszły myśli że coś może być nie tak... A dzień przed wizytą miałam jechać do rosmanna po krem na rozstępy ale pomyślałam że szkoda kasy bo pewnie coś jest nie tak. Jednak intuicja nie zawodzi... Tak w ogóle to chciałam przeprosić za moje jęczenie...Szczególnie te z Was co miały późne poronienia albo porody... ![]() Nie mogę nawet sobie wyobrazić Waszego bólu... Ech... Na smuty mnie wzięło. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytulam Cię mocno U nas dzisiaj 2 lata kiedy się dowiedzieliśmy, że Hanusia odeszła...Ale czego się boisz? Ja w sumie tylko na leżąco karmię, nawet po południu, leżymy sobie na macie ![]() Aż zazdroszczę, nigdy nie byłam ![]() Cytat:
|
|
#3907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Wam wszystkim za życzenia Jutro będę testować, kupiłam 3 różne teściory ![]() Dobranoc
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Oby było
![]() Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#3909 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie, czasem człowiek chciałby wyrzucić z siebie to wszystko a nie może, bo czuje, że osoba, która by tego wysłuchała poczułaby jeszcze większe zakłopotanie niż unikając rozmów dotyczących ciąży. Na szczęście z TŻ mogę o tym rozmawiać. Cytat:
Każdy musi czasem z siebie wyrzucić co go boli każda strata jest bolesna...Mi ten wątek pokazał, że kobiety są niezwykle silne i potrafią się wzajemnie wspierać jak nikt inny. I dobrze, że jest takie miejsce, gdzie mogę napisać jak się czuję i wiem, że znajdę zrozumienie, to ważne, żeby nie zwariować... ![]() Cytat:
|
|
#3910 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mojej koleżance dzisiaj odeszły wody, ale dziecko właściwie donoszone, bo 35 tydzień Cytat:
nie wiem skąd mi to w ogóle do głowy przyszło
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
|
|
|
#3911 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki zrobiłam testy i już sama nie wiem co myśleć
![]() Wyszły takie blade bladziory i nie od razu! Zaczyna mnie to martwić, czemu u mnie testy nie wychodzą w terminie @. W pierwszej i drugiej ciąży zrobiłam testy w dniu spodziewanej @ i nic. Potem powtórzyłam po 4 dniach i były bardzo, bardzo blade kreski. Ale widać je było od razu. A te dzisiejsze dopiero po 10 minutach i to takie blade cienie...Może takie testy świadczą, że od początku jest coś nie tak?... Dodatkowo wczoraj zaczęłam się nakręcać, że to ciąża pozamaciczna, nie spałam prawie całą noc. Czekałam, aż przefiltruje się i wyprodukuje ten mój zagęszczony mocz i przyznam Wam szczerze, że dziś spodziewałam się wyraźnej kreski... ![]() Za godzinę jadę na betę...
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
długo u ciebie czeka się na bete? ja dziś nie w humorze... nie jestem optymistycznie nastawiona na wizytę...
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
A nie idziesz na bete ? Może masz owupóźniej niż ci się wydaje
BERBI będzie dobrze. Trzymam kciuki |
|
|
|
#3914 |
|
Konto usunięte
|
Berbie trzymam kciuki za wizytę i proszę mi tu z lepszym humorem
Jest o co walczyć ![]() Wadera szybciutko na betę i pisz nam, jaki wynik! Bo Twoja sytuacja jest przedziwna. |
|
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja znowu, jak zwykle, jak po ogień. Wadera, trzymam bardzo, bardzo mocno kciuki!!!
|
|
|
|
|
#3916 |
|
Wtajemniczenie
|
Berbie będzie dobrze
U mnie owu na pewno było "w terminie" bo akurat dzień po byłam na wizycie i gin powiedział, że właśnie była owu. Dam znać najszybciej jak się da. Wyniki powinny być o 12-13. No to zaginam kiecę i lecę
|
#3917 | ||
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
Co do humorków to rozumiem.. Cytat:
za wyniki. Owulację to można owszem wiedzieć kiedy się ma, ale kiedy dochodzi do zapłodnienia i zagnieżdżenia to już nie wiadomo, u jednej po kilku dniach od owu a u innej znacznie później. Hosenko mam nadzieję że z maluszkiem z Twojego wątku będzie wszystko dobrze Niesamowite jak intuicja potrafi być trafna..Ja też w średnim humorze. Wczoraj po południu zaczęły się u mnie jakieś dziwne kłucia po prawej stronie, ale tak nisko (może jajnik) i były bolesne. Nie były to regularne bóle, ani długie. Tak jakby mi ktoś igłę wbił, ból się rozchodził, trwał kilka sekund ale był dość mocny i nieprzyjemny. Brzuch mnie nie bolał innym dolegliwości nie było. Do wieczora powtórzyło się to kilka razy.. i oczywiście schiza co robić i co się dzieje.. Mam nadzieję, że to nic poważnego.. Dziewczyny co to mogło być?? Czasami mam podobny ból jak się przekręcam z boku na bok i zawsze boli po tej prawej stronie W nocy nie bolało. Zobaczymy co dzisiaj będzie..
|
||
|
|
|
#3918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może te dzisiejsze humory spowodowane pogodą. u mnie pogoda pod psem
|
|
#3920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, przy drugiej - byl doslownie cien cienia a teraz spi w drugim pokoju moja Antosielka wiec glowa do gory i lec na betke a jak wyjdzie pozytywnie to i na progesteron (ja od poczatku go kontrolowalam)Ja tez niezbyt dobry humor moje przeziebienie sie rozwinelo i teraz dodatkowo kaszle ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Berbie za kciukasy za wizyte... Aaa Ktos wspomnial o akcji mikolajkowej - ja oczywscie tez jestem chetna - jak co roku
|
|
|
#3921 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
wadera4 idz na bete a ja trzymam kciuki mocno. daj znac co i jak Tz ma 3 dni urlopu i ma rozpakowac dom do konca - juz to widze, ale nie wazne. dosypia teraz po wizycie znajomych na weekend. jak ten czas goni. Marysia ma prawie 9 miesiecy. wlanie spi na mojej poduszce w pozycji ponizej na zdjeciu. tydzien temu bylismy na koncercie, padla dopiero okolo 22 i nie dala sie wyniesc z sali. piszczala, skakala w wozku i machala rekami, bardzo jej sie podobalo chyba bedzie koncertowy stworek. przed koncertem dostala paleczke i walila w werbel, strasznie jej sei spodobalo dolaczam do akcji mikolajkowej
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png Edytowane przez measia Czas edycji: 2013-10-21 o 09:40 |
|
|
|
#3922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie pogoda od kilku dni ładna, ale ja jakoś humorem do niej nie pasuję. Te wydarzenia z ostatniego tygodnia związane z wypadkiem tż mnie rozwaliły i te wczorajsze bóle martwią.. i w ogóle to mi się dzisiaj chce a tak chciałam być silna i tego nie robić w ciąży..
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
Maga czy Ty mierzysz Olkowi ilosc obiadku - ile ml!? czy poprostu nakladasz do miseczki i to je? Bo ja nie moge trafic u swojej Malej - raz zje 100ml warzyw (jak gotuje sama to przekladam do sliczkow po obiadkach hippa albo bobovity) i za chwile chce mleka wiec 60ml mleka albo inne ilosci
|
|
#3924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#3925 |
|
Konto usunięte
|
Anita ja miałam takie klucia, jakby mi ktoś wbijal szpilke od dołu, to był krótki ból, ale bardzo intensywny.
I mnie całe życie boli tylko lewy jajnik, w ciąży było tak samo. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja ciąża właściwie z góry była skazana na niepowodzenie. U Ciebie na pewno tak nie jest! ![]() Byłaś na becie? Przepraszam, może nie doczytałam... |
|
|
|
|
#3928 |
|
Zadomowienie
|
Wadera głowa do góry. Ja wierzę, że jednak to ciąża. U mnie w pierwszej to test wyszedł dopiero po tygodniu. Trzymam kciuki za betę.
Rena mam nadzieję że @ nie ma i będzie kolejna ciężarówka.Berbie za wizytę
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wg mnie te bóle to po prostu rozciąganie macicy,nie martw się
||
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poszłam do biedronki, ide 20 minut w jedna stronę. Przyniosłam dwie siatki zakupów i padłam ze zmęczenia.. I brzuch ciągnie... Jak zaczynam sprzątać to tez zaczynam dół brzucha czuć... Chyba przestanę cokolwiek robić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

. Jeden może oszukać, ale dwa!!! Jutro szybciutko na betę leć i daj znać. Kciukasy.
. Czasami jest mi to tak bardzo potrzebne i gdyby nie Wy to pewnie skończyłoby się to jakąś depresją.

U nas dzisiaj 2 lata kiedy się dowiedzieliśmy, że Hanusia odeszła...

chce a tak chciałam być silna i tego nie robić w ciąży..