|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Coraz lepiej się już znamy, zwariowane pomysły nadal mamy...część XX
Hmmm... Właściwie, to nie wiem
ostatnio sobie poszaleliśmy pod koniec lipca, więc na pewno już bym wiedziała, w sierpniu miałam normalną @, we wrześniu plamienie 10 dniowe, a teraz póki co nic... No a ogólnie, to się w ogóle nie zabezpieczamy, ale nie chcę sobie nadziei robić, bo lekarz u mnie stwierdził PCOS, a wiem jak trudno przy tym o dzidziusia. Chcemy niedługo zacząć się starać, ale Tż najpierw chce trochę gotówki odłożyć, żeby poczuć się bezpiecznie. Ja ![]() Ale jakieś objawy miałaś czy tak po prostu wiedziałaś i już? |
|
|
|
#2762 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;43361510]no robiłam tylko jeden test.. ale u mnie tak czasem bywa bo ja mam nieregularne więc już nawet się nie stresuję.. ale najdłuższy cykl miałam 60dni jak pojechałam do Włoch do mamy.. to wiecie zmiana klimatu i te sprawy.. zazwyczaj to ok 35-45 dni jak się "opóźnia" .. raz się tylko te 60 dni trafiło.. także czekam do 65 dnia i wtedy ewentualnie powtórzę test.. ale no nie sądzę.. jak jeden ładnie i wyraźnie pokazał brak ciąży to raczej w niej nie jestem
![]() a opowiem Wam jak to było.. mówię TŻ-owi że no trochę mi się spóźnia.. tzn że jakiś długi cykl mam.. i ze 2-3 dni później zrobiłam test w domu.. on po mnie przyjechał wieczorem i mu pokazuję test.. jedna kreska.. on pyta co to oznacza.. mówię mu że nie jestem w ciąży.. a on na to: " hmm.. szczerze? nooo trochę się rozczarowałem.. już miałem w głowie że jesteś" .. obczajacie to? jesteśmy ze sobą raptem niecałe 4 miesiące a on już chce ze mną dziecko [/QUOTE]U mnie pierwszy test też pokazał, że absolutnie nie jestem w ciąży ale robiłam go równo z planowanym @. Dopiero po kilku dniach powtórzyłam test i wyszła blada 2 krecha
|
|
|
|
#2764 |
|
Konto usunięte
|
i w ogóle bolał mnie brzuch ze 2 razy jak na okres.. raz i potem jakoś po 1,5 tygodnia drugi raz.. i teraz sama nie wiem.. nic nie boli.. cycki były nabrzmiałe teraz już są normalne..
|
|
|
|
#2765 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. Dołączę do Was,a co!
![]() 1)Mam na imię Natalia, ale nie lubię tego imienia ; / 2) 21 lat 3) Pomorze ![]() 4) Uczę się ![]() 5) Jak na razie Teżeta brak,ale kandydat już jest 6) Sport - pływanie, siatkówka 7) Mam chipsy, mogą być ?
|
|
|
|
#2766 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Raspberry no to ja trzymam kciuki aby @ nie przyszła
![]() Cytat:
![]() Nie uciekniesz po kilku postach od nas? |
|
|
|
|
#2768 | |
|
Raczkowanie
|
Możnaby o tym pomyśleć
![]() [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;43361510]no robiłam tylko jeden test.. ale u mnie tak czasem bywa bo ja mam nieregularne więc już nawet się nie stresuję.. ale najdłuższy cykl miałam 60dni jak pojechałam do Włoch do mamy.. to wiecie zmiana klimatu i te sprawy.. zazwyczaj to ok 35-45 dni jak się "opóźnia" .. raz się tylko te 60 dni trafiło.. także czekam do 65 dnia i wtedy ewentualnie powtórzę test.. ale no nie sądzę.. jak jeden ładnie i wyraźnie pokazał brak ciąży to raczej w niej nie jestem ![]() a opowiem Wam jak to było.. mówię TŻ-owi że no trochę mi się spóźnia.. tzn że jakiś długi cykl mam.. i ze 2-3 dni później zrobiłam test w domu.. on po mnie przyjechał wieczorem i mu pokazuję test.. jedna kreska.. on pyta co to oznacza.. mówię mu że nie jestem w ciąży.. a on na to: " hmm.. szczerze? nooo trochę się rozczarowałem.. już miałem w głowie że jesteś" .. obczajacie to? jesteśmy ze sobą raptem niecałe 4 miesiące a on już chce ze mną dziecko [/QUOTE]U mnie też tak bywa, ale od 5 miesięcy miałam regularnie jak nigdy, a teraz, to już sama nie wiem co myśleć. A podejściem Twojego Tża bym się tylko cieszyła, bo to znaczy, że chyba poważnie o Was myśli ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyjmę chipsy, każdą ilość Dziękuję
|
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Bo inaczej znajdziemy i
![]() To witaj w naszym małym zboczonym i wiejskim świecie
|
|
|
|
#2772 |
|
Konto usunięte
|
Rass też tak miałam jakiś czas temu jak jeszcze z eksem byłam.. regularnie jak nigdy.. co do 2 dni przez jakieś pół roku.. a tu nagle znowu opóźnienia.. ic o zrobisz jak nic nie zrobisz
|
|
|
|
#2773 |
|
Zakorzenienie
|
Kopka to witaj w klubie "regularnych" okresów. U mnie to może być 19 a może być i po 70 z hakiem.....
Ja ogólnie to psychicznie bym się załamała gdybym była w ciąży. Nie chcę mieć dzieci i dla mnie to byłby cios gorszy niż w samo serce... |
|
|
|
#2774 |
|
Konto usunięte
|
ty to chyba nie masz problemu z zajściem w ciążę.. no chyba że coś się zmieniło pod tym względem u Ciebie i TŻ-a?
|
|
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
A co do klubu wibrasów - zakładajcie i pokazujcie okazy
Ja wstawię swoją szczotkę do zębów |
|
|
|
#2777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za chipsy dziękuję, już dzisiaj jadłam
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Zagubiona witaj! A co się stało, że szpital
![]() Kopka oj chodzi mi ogólnie - nie chcę i już a wiem, że ja mogę łatwo zajść bez żadnego problemu i jestem wyznawczynia 2 metod anty co by mieć bezpieczną dupę
|
|
|
|
#2779 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
Kopka chcieć rodzeństwa a mieć za co je utrzymać to nie to samo
Na tyle lat tylko raz powiedział więc uznaję, że nie chce.
|
|
|
|
#2781 |
|
Rozeznanie
|
kudlik_kk - jesli mam być szczera, to był to szpital psychiatryczny, miałam depresję.
|
|
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;43361875]a Aluś nie chciałby rodzeństwa?
[/QUOTE]To chyba nie dzieci decydują o rodzeństwie ?
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Kudliś na reszcie jest druga co myśli tak samo jak ja
![]() A ja mam mieć za tydzień i od razu muszę dzwonić do ginekologa. Niech ona szybko nadchodzi!!!!!
|
#2784 | |
|
Raczkowanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;43361773]Rass też tak miałam jakiś czas temu jak jeszcze z eksem byłam.. regularnie jak nigdy.. co do 2 dni przez jakieś pół roku.. a tu nagle znowu opóźnienia.. ic o zrobisz jak nic nie zrobisz
[/QUOTE]No nic nie zrobisz. Ale znasz przyczynę, że masz nieregularnie? Pytałaś lekarza? Cytat:
A dlaczego tak bardzo nie chcesz mieć dzieci? Nie wiem czy mi się dobrze wydawało, ale jedno już masz tak? |
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Zagubiona ojej. wiem co czujesz. Chyba też mam deprechę... W każdym razie uważam, że w Polsce metody leczenia tej przypadłości nie należą do najlepszych...
Madzia no siewiesie. A po co nam drugie jak jedno wychować trzeba ![]() Ras no ja mam już synka, ma prawie 6 lat. A nie chcę dzieci bo po prostu na nie mnie nie stać no i trzeba mieć z kim ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Madzia a masz dzwonić w @ do gina bo chcesz tą wkładkę?
|
|
|
|
#2786 |
|
Rozeznanie
|
Kudlik_kk. No właśnie. Poza tym muszę swojego psa odkarmić,bo niemalże nic nie jadł jak byłam w tym szpitalu.
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Mam już jedno dziecko, które kocham najmocniej na świcie , miało być drugie z wpadki ale poroniłam i wtedy gdy go straciłam wiedziałm, że nie chce być w ciąży. Jest to psychicznie nie do wytrzymania. Dla mnie teraz dzieci nie są śliczne i kochane tylko obojętne. Już po pierwszym porodzie nie potrafiłam patrzeć na swoje ciało a co dopiero przy następnych. Gdyby podwiązanie jajników było legalne to bym to zrobiła
|
|
#2788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No tak w Polsce ciężko jest mieć więcej niż jedno dziecko w dzisiejszych czasach, a jakbym tam nadal mieszkała, to nie wiem czy w ogóle bym się zdecydowała, chyba, że miałabym dobrą pracę i Tż też.Ej no bez przesady a Twój Tż?? |
|
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Zagubiona a długo byłaś?
Madzia o kurka a to podwiązanie nie jest tak o dla chętnych? Myślałam, że jest.... Ale ponoć to też nie daje 100% pewności
|
|
|
|
#2790 |
|
Zakorzenienie
|
![]() objadlam sie, ale zapraszam jeszcze zostalo ![]() macie jakis dobry sposob na pozycie sie brzydkiego zapachu z ust po zjedzeniu sosu czosnkowego ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

ostatnio sobie poszaleliśmy pod koniec lipca, więc na pewno już bym wiedziała, w sierpniu miałam normalną @, we wrześniu plamienie 10 dniowe, a teraz póki co nic... No a ogólnie, to się w ogóle nie zabezpieczamy, ale nie chcę sobie nadziei robić, bo lekarz u mnie stwierdził PCOS, a wiem jak trudno przy tym o dzidziusia. Chcemy niedługo zacząć się starać, ale Tż najpierw chce trochę gotówki odłożyć, żeby poczuć się bezpiecznie.
salatke gracka i kebaba ? 

29.06.2019 r.

Myślałam, że jest.... Ale ponoć to też nie daje 100% pewności