|
|
#9481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
I consider school as taking a nap with a noisy backround.
uważam szkołę za ucinanie sobie drzemki w hałaśliwym tle my cat scratched up my away message mój kot podrapał moją wiadomość 'z daleka' Of With A Stranger, What Do You Think? He Offered Me Candy z nieznajomym. co sobie myślisz? zaoferował mi cukierki I know I'm beautiful but I still need my makeup. wiem że jestem piękna ale nadal potrzebuję makijażu going to get something to eat.. i'm so hungry i would sell my grandma for a tic-tac! wyszłam po coś do jedzenia... jestem tak głodna że sprzedałabym moją babcię za tic-taca
|
#9482 |
|
Zadomowienie
|
|
#9483 |
|
Zakorzenienie
|
nasyc mnie zludzeniami znow,powiedz ze jak NIKT mnei kochasz...
dzis swiat otepialy karmic chce nas zlem... daj mi czas zebrac sily chce,naucz jak bez Twych rak zasypiac...
|
#9484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9485 |
|
Rozeznanie
|
i jeszcze 3
|
|
|
|
#9486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. http://www.do-gg.pl/zakochani/jezyki.php
|
|
#9487 |
|
Przyczajenie
|
Tylko biedronka nie ma ogonka ;P
Skończcie te mongolskie dialogi ;P ( z Job'a )Świat ten nie jest taki zły pozwól tylko marzyć i śnic... Rzucę sie w morskie fale, ale nie utopię sie bo ku*** pływam doskonale -Mamo toster sie do mnie usmiechnoł... -Kochanie ale my nie mamy tostera .... xD Opowiem Ci o statku marzeń, o orkiestrze która grała do końca... Pozdrawiam ;**
|
|
#9488 |
|
Raczkowanie
|
So many mem, so few who could afford me.
If they don’t have chocolate in heaven, I ain’t going. Coffe, chocolate, men...some things are just better rich. Next mood swing: 5 minutes. Don’t upset me, I’m running out of places to hide the bodies. WARNING: I have an attitude and I know how to use it. |
|
|
|
#9489 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ten opis do mnie pasuje pozyczam
|
|
#9490 |
|
Wtajemniczenie
|
"Now with passion in our eyes..."
-"Teraz z pasją/iskierką w oczach..." "You're the one thing I can't get enough of" -"Jesteś jedyną rzeczą, której nigdy nie mam dosyć" "I've searched through every open door 'Til I found the truth" -"Szukałam w każdych otwartych drzwiach aż znalazłam prawdę" "With my body and soul I want you more than you'll ever know" -"Całą duszą i ciałem pragnę Cię mocniej niż byś przypuszczał" "Yes I know whats on your mind When you say:stay with me tonight" -"Tak, wiem co masz na myśli mówiąc:zostań ze mną w tę noc" Opisiki z piosenki The Time Of My Life z filmu Dirty Dancing
|
|
#9491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#9492 |
|
Zakorzenienie
|
_by stać pewnie na nogach.. po co?
w ciszy zauków czerń.. .. jak ciche powietrze w oddechu zamkniętych ust. tylko głowa krąży po krainie cieni.. kosmiczny bałagan w mojej głowie! _i tylko niedorzeczne, ciche tykanie zegara.. _tylko twój głos w oddali miewa odcienie różu.. i najlepsze (strasznie wyrwane z kontekstu, ale ja bardzo lubię takie opisy powyższe to fragmenty twórczości pani Krystyny Furtak)moi, qui ne rêve plus souvent.. // ja, która już nie marzę.. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2007-05-11 o 23:04 Powód: literówka. |
|
|
|
#9493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#9494 | |
|
żona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9495 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#9496 |
|
Raczkowanie
|
*nie zawsze mam rację, ale nigdy sie nie mylę
![]() *kobiety są jak... Media-Markt... nie dla idiotów ![]() *uwielbiam takie leniwe soboty... /opis na środę lub nawet początek tygodnia /*wpływ gumki recepturki na życie seksualne ciastka z kremem ![]() *ciało zanurzone w ciele daje przyjemnosci wiele
|
|
#9497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#9498 |
|
Zadomowienie
|
Opisy aktualnie znajdujące się na mojej liście gadu-gadu:
Love You my sunshine ![]() Nad nami było piękne niebo... Choć mieliśmy naście lat... Proporcjonalnie do nieba to my jesteśmy na dnie. Doświadczenie to nazwa, którą każdy nadaje swoim błędom. Wyślij SMS o treści CHWDP na numer 997 a nagrode wyslemy radiowozem ![]() Mój obecny: Mmmmmmmmm Weekendowa Miłość... I see Your eyes on ME
|
|
|
|
#9499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9500 |
|
Wtajemniczenie
|
I pamiętam kiedy zaczynałeś nazywać mnie swoją panną
Cały udający walczącego, cały flirtujący I remember when you started callin' me your miss's All the play fightin', all the flirtatious disses Byłam po prostu szczęśliwa w twoich bokserkach i twojej koszulce… I was just so happy in your boxers and your t-shirt... the sights that I'm seeing are priceless =) to co widzę jest bezcenne =) This time is yours, this time is mine =) Ten czas jest twój, ten czas jest mój =) Marzę, bym mogła zmienić szlaki świata, uczynić go przyjemnym miejscem… I wish I could change the ways of the world, Make it a nice place...
|
#9501 |
|
Rozeznanie
|
*Gwiazdy niebu kraść,gdybyś tylko chciał...
*Tak nam dzisiaj żal utraconych szans,porzuconych snów... *Szkoda naszych łez,bo jeszcze droga daleka *Mamy jeszcze czas,by dla kogoś żyć... *Zaufaj mi tylko czas zmywa serca,spraw by człowiek nie był sam *Tylko taką mnie ścieżką poprowadź, gdzie śmieją się śmiechy w ciemności
|
#9502 |
|
żona
|
|
|
|
|
#9503 |
|
BAN stały
|
* Kocham Cię a kochanie moje to rozstania i powroty... ( Mannam rzecz jasna
)* Przepraszam Cię za miłość mą... ![]() * Kocham Cię,kocham - to tylko puste słowa (ŁZY - "Puste słowa kocham Cię -> polecam)* Dla Ciebie żyję,teraz to wiem ![]() * Czasem myślę czy to wszystko ma sens ( fragmencik "Czasem"- Grammatika) sorki,że takie,ale coś mnie tak dziś naszło
|
|
|
|
#9504 |
|
Zakorzenienie
|
...chemiczny świat, pachnący szarością z papieru miłością...
Już nie noszę sukienek, nie śpiewam ładnych piosenek... ... chociaż jestem dziewczyną z chłopakami piję wino ^^
|
#9505 |
|
Zakorzenienie
|
Drogi Amorze... za karę ci tą strzałe w du** włoże
![]()
|
#9506 |
|
Raczkowanie
|
Moj znajomy ma opis...
Rozum krzyczy : poczekaj, serce mówi : nie zwlekaj...
|
#9507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biorę.I coś ode mnie: putting something yummy in my tunny so i don't go hungry wkładam coś smacznego do brzuszka żeby nie być głodną [po ang się fajnie rymuje ]as Homer Simpson once said, " I'm gonna drink a lot of beer and stay out all night!" jak powiedział kiedyś Homer Simpson " będę bić dużo piwa i nie będzie mnie w domu całą noc Studying. Notice how they conviently put "DYING" at the end of this word? tylko ang If you were homework, i'd be doing you on the table right now. [ten mi się naprawdę podoba ]I'm spending some quality time with my pilow... and doing my spelling too (zzzzzzz) spędzam czas z moją poduszką... uczę się też literować (zzzzz)
|
|
#9508 |
|
Zakorzenienie
|
/Godzinami patrzę jak unikasz mojego wzroku, sączę whisky i nie boję się niczego. Nie myślę, iż ciągle sypiasz z innymi kobietami. Mnie już to nie dotyczy. Tak się z sobą umówiłam, żeby nie będzie bolało, bo najbardziej boli- bolenie.
Z dnia na dzień, stałeś się moją miłością i moją nienawiścią. // Patrzę na telefon i powtarzam magiczne słowo NIE ZADZWONIĘ. Nie zadzwoniłam. Jestem silna? Jestem tobą słaba. Jestem wielkim NIC, a chciałabym być, obok ciebie, KIMŚ, nie zamiast. Przyszłam na to przyjęcie, aby cię poznać, uwieść, rozkochać w sobie i zostawić. Przyszłam z tobą zagrać o miłość, w którą wtedy nie wierzyłam. // Twoje łzy miażdżą mi serce i opadam i wzbijam się i ciągle chce więcej. Dobrze sie bawisz? No powiedz czy dobrze sie bawisz...mną??
|
|
|
|
#9509 |
|
Zakorzenienie
|
NieChcę,AbyścieByliTacyJa kJa,AleNieZmuszajcieMnie, BymByłaTakaJakWy
... Je t'aime ... et je ne cesserai pas de t'aimer <3 -Kocham i kochać nie przestanę -Kochanie Bolało? -Ale co? -Jak spadałeś mi z nieba
|
|
|
|
#9510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko nie wiem czy dobrze rozumiem ten drugi
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.