Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-21, 17:49   #451
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
1. Morfologia krwi-10zł
2. Mocz-badanie ogólne- 10zł
3. Poziom cukru we krwi- 6zł
4. WR, HIV, HCV- 10zł 35zł 35zł
5. TSH- 20zł
6. Różyczka IGG- 40zł
7. Toksoplazmoza IGG i IG M 35zł 35zł
8. Grupa Krwi + RH 25zł
czizas jakie ceny no to ładnie zdarli w takim razie ze mnie, tak dla porównania u mnie to wyglądało tak:

1. Morfologia krwi - 12 zł z tego co pamiętam bo nie ma już paragonu
2. Mocz badanie ogólne - podobnie jak morfologia
3. Poziom cukru we krwi - 7 zł
4. CMV IGG - 50 zł
5. CMV IGM - 50 zł
6. HBS Antygen - 19 zł
7. Toxo IGG - 46 zł
8. Toxo IGM - 46 zł
9. Anty HCV - 45 zł
10. Grupa Krwi + RH - po 39 zł za moje i męża

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:50   #452
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

wreszcie w domu..
zaraz obadam co tam na waszych wykresach, bo raczej nie zdążę wszystkiego przeczytać.

chciałam się pochwalić,że wczoraj wieczorem było serduszko poprzednie było 27 dni temu więc leine do zarośnięcia to Tobie daleko nie umywasz się.

a do rzeczy, owulka jakoś na dniach pewnie, nie mam pojęcia czy jeszcze jakieś serduszko w tym czasie będzie. także pewnie i ten cykl nic nam nie przyniesie. Pamiętajcie, żeby mi nadziei nie robić, nie nakręcać się wykresem, gdyby był fajny, bo to wszystko jest bez sensu, bo @ i tak zawsze przychodzi.

pozatym podziwiam dziewczyny czy też dziwię się dziewczynom,które szybko robią test, kktoś tu wyżej pisał,że robił 5dpo. przecież jest wiadomo,że on dobrze nie wyjdzie, co by tam nie było i tak będę nerwy do czasu planowanej @, no ale z biegiem czasu starań i to minie. Choć ja ostatnio robiłam 10 dpo, też wiedziałam, że nie wyjdzie, więc w sumie to cofam to co napisałam chwilę wcześniej
My mieliśmy tym razem ok z serd. ale tym razem włączyło mi się powoli negatywne nastawienie, nie wierzę w ten cykl, także witaj w klubie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Witam się po wakacjach

Wybaczcie, że nie nadrobię, ale dzisiaj padam z nóg po podróży.
Zaraz sobie zerknę na pierwszy post jakie mamy nowe mamusie Bo mam nadzieję, że mamy?

Nooo i nowy wątek widzę. Ale hipokryzja z Was bije!
Tak to krzyczycie na mamuśki, żeby się na mamusiowy nie przenosiły, a teraz same chcecie tam uciekać

W każdym razie chciałam Wam zdać relację z ostatniego tygodnia. A najlepsza to ona nie jest.
Bo ze 2 czy 3 dni po przylocie pojawiło mi się krwawienie. Ni stąd ni zowąd nagle bach. Krew na papierze toaletowym.
Od tamtego czasu krew w śluzie.

Skontaktowałam się z moim lekarzem i wspólnie ustaliliśmy, że na usg pójdę dopiero w Polsce. Kupiłam sobie duphaston (w Grecji sprzedają bez recepty, do tego taniej, bo 4 euro za 14 tabletek ) i tak łykam.
Dziś po locie samolotem krwi było trochę więcej, ale się poprawiło.

Jutro rano usg. W ogóle zobaczymy czy płód żyje, a jak tak to genetyczne.
Dlatego proszę o mooocne kciuki, bo już świra dostaję czy kogoś tam zastanę w brzuchu
Oj, aż ciarki mam jak to przeczytałam.
Trzymam mocno kciuki za Wasze zdrowie i za wizytę!!!

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:53   #453
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
czizas jakie ceny no to ładnie zdarli w takim razie ze mnie, tak dla porównania u mnie to wyglądało tak:

1. Morfologia krwi - 12 zł z tego co pamiętam bo nie ma już paragonu
2. Mocz badanie ogólne - podobnie jak morfologia
3. Poziom cukru we krwi - 7 zł
4. CMV IGG - 50 zł
5. CMV IGM - 50 zł
6. HBS Antygen - 19 zł
7. Toxo IGG - 46 zł
8. Toxo IGM - 46 zł
9. Anty HCV - 45 zł
10. Grupa Krwi + RH - po 39 zł za moje i męża
wow nie źle. Mój mąż nie musi robić grupę krwi bo oddaje co jakiś czas krew.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:56   #454
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
wow nie źle. Mój mąż nie musi robić grupę krwi bo oddaje co jakiś czas krew.
My musieliśmy bo żadne nie wiedziało jaką ma grupę. No ale ja 0+ a mąż A+ więc nie ma konfliktu

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-21, 18:11   #455
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
1. Morfologia krwi-10zł
2. Mocz-badanie ogólne- 10zł
3. Poziom cukru we krwi- 6zł
4. WR, HIV, HCV- 10zł 35zł 35zł
5. TSH- 20zł
6. Różyczka IGG- 40zł
7. Toksoplazmoza IGG i IG M 35zł 35zł
8. Grupa Krwi + RH 25zł
dziękować u mnie to by wyglądało
1 12
2 12
3 9
410 30 35
5 22
6to mam
7 tu jedno mam drugie 35
8 35

Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:15   #456
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziękować u mnie to by wyglądało
1 12
2 12
3 9
410 30 35
5 22
6to mam
7 tu jedno mam drugie 35
8 35

pójdziemy z torbami a to jeszcze niektóre się powtarza później

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-21, 18:19   #457
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Dziewczyny badanie skończone ufffff nie przyjemne wcale a wcale!!!!! Bolało trochę no ale do przeżycia. Jeden jajowod był trochę zatkany . Doktor powiedział , ze teraz mimo wszystko sie starać bo podobno po tym badaniu szybciej sie w ciąże zachodzi hehehe ))) Przepisał mi antybiotyk wiec jadę wykupić. Chociaż wiemy , ze tam jest wszystko odetkane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
oj dobrze,że masz już to za sobą i tak jak wczoraj pisałam, może się jeszcze teraz uda, jak już drożna jesteś to może akurat
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
ja tam akurat lubię się czasem pobawić tą magiczną różdżką... no, ale teraz niestety... juz mu powiedziałam, że ma radzić sobie sam... mam nadzieję, że nie zrozumie tego na opak... bo wiadomo, jak to z tymi facetami jest...
myślę,ze musisz mu konkretnie powiedzieć co masz na myśli, z facetami to nigdy nie wiadomo, oni są mało domyślni
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 18:19   #458
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
No niestety drogie te badania a do tego wizyty prywatnie.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-21, 18:23   #459
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

no niestety ale np analizę moczu i morfologię to przepraszam bardzo ale sobie na nfz zrobię :P

a do lekarza będę chodzić na początku na nfz dopiero pod koniec 6-7 msc prywatnie bo u nas 180 zł wizyta z usg to nie na moją kieszeń na początek

Stary 2013-10-21, 18:25   #460
manieczka1
Zakorzenienie

Hej! znowu zacytowałam Was masę, a połowę mi usunęło nie czaję tego a więc odpisuję tylko to co mi pozostało

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość
ogólnie jestem zadowolona, dostałam kolejne L4 przez t przeziębienie, ale najważniejsze że dzidzia urosła, ma 1,64 cm, akcja serduszka jest i wszytko jak narazie dobrze się rozwija
no i świetnie, że wszystko ok brawo oby tak dalej
Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
Dostałam tel. w sprawie wyniku wymazu i na szczęscie wszystko ok . Kamień z serca mi spadł .

Cytat:
beta 925,20 a co do tygodnia to ja mam dziś strasznie ciężkie myślenie więc pokażę foto wyniku
no i pięknie
Cytat:
moja wymarzona kuchnia to kuchnia biała . Kocham biel w pomieszczeniach . Samej kuchni nie mamy dużej (mamy salon z aneksem kuchennym) ale wystarczającą. No i sporo sie rozchodzi o to że trochę niewymiarowa się robi, bo chcę piekarnik w wysokim słupku . Poza tym chce te "łamane" fronty u górnych szafek i dolne szafki wszystkie jako szuflady (ale kosz trzeba gdzieś wcisnąć i psuje to moją wizję ). Lodówkę i zmywarkę mamy od początku jak mieszkamy tutaj. Wczoraj kupiliśmy piekarnik, indukcję i garnki na indukcję. Został jeszcze zlew (mniej więcej już wiem jaki ) i okap (i też za bardzo nie wiemy czy taki podszafkowy czy ten wertykalny )
my będziemy mieć wenge dół, a biały połysk górę też mam aneks jestem ciekawa czy wszystko tam pomieszczę
Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
W ogole a ptppps mierzenia- moj maz ostatnio malo zawalu nie dostal jak termometr zaczal pikac myslal, ze to bomba ciekawe co mu sie snilo

Cytat:
Napisane przez neska1412 Pokaż wiadomość
Zabijecie mnie dziewczyny ale zrobiłam dzisiaj test. Za wcześnie troche bo to jakiś 9dpo. Ostatni raz kupuje test z myślą, że poleży w szafce i poczeka
Oczywiście dodam, że negatywny. Ale mam nadzieję, że może się jeszcze coś uda Ale powiem wam, że jak się nie staraliśmy to wiedziałam kiedy była owulacja. A teraz to ja nie wiem. Nie poznaje swojego organizmu i nie mogę go "rozkminić" Daję sobie jeszcze jeden cykl bez mierzenia tempki a w następnym zaczynam. Tylko nie wiem jak sobie dam rade... Jakieś mi sie to straszne wydaję. Może dlatego, że pracuje zmianowo i czasami wracam po 23 do domu a czasami wstaje o 4.30.
i po co tak szybko? cierpliwości troszkę no, ale dobra - wspierasz polską gospodarkę
Cytat:
zrobiłam sobie kawy i ją posoliłam : hahaha:
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:25   #461
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
chciałam się pochwalić,że wczoraj wieczorem było serduszko poprzednie było 27 dni temu więc leine do zarośnięcia to Tobie daleko nie umywasz się.
bo już myślałam, że zarośniesz na amen
Cytat:
Witam się po wakacjach

Wybaczcie, że nie nadrobię, ale dzisiaj padam z nóg po podróży.
Zaraz sobie zerknę na pierwszy post jakie mamy nowe mamusie Bo mam nadzieję, że mamy?

Nooo i nowy wątek widzę. Ale hipokryzja z Was bije!
Tak to krzyczycie na mamuśki, żeby się na mamusiowy nie przenosiły, a teraz same chcecie tam uciekać

W każdym razie chciałam Wam zdać relację z ostatniego tygodnia. A najlepsza to ona nie jest.
Bo ze 2 czy 3 dni po przylocie pojawiło mi się krwawienie. Ni stąd ni zowąd nagle bach. Krew na papierze toaletowym.
Od tamtego czasu krew w śluzie.

Skontaktowałam się z moim lekarzem i wspólnie ustaliliśmy, że na usg pójdę dopiero w Polsce. Kupiłam sobie duphaston (w Grecji sprzedają bez recepty, do tego taniej, bo 4 euro za 14 tabletek ) i tak łykam.
Dziś po locie samolotem krwi było trochę więcej, ale się poprawiło.

Jutro rano usg. W ogóle zobaczymy czy płód żyje, a jak tak to genetyczne.
Dlatego proszę o mooocne kciuki, bo już świra dostaję czy kogoś tam zastanę w brzuchu
jak tam na wakacjach? fajnie było? mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze... daj znać
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ja już w domu, po wizycie u dentysty i SM Lekarz dał mi nadzieję
Powiedział że jak się wyrobi z tą kanalowka w środę to możemy dalej się starać bo antybiotyk mam też tylko do środy a ten suchy zębodół ładnie się goi i może w środę zaaplikuje mi ostatni nipas zrobimy sobie też wtedy zdjęcia tych dwóch zębów żeby potem nie trzeba było robić i spokojnie możemy się starać a jak zajde teraz to już drugi ząb zrobimy na NFZ czyli sierpień może być mój :p
Hura
no jak pięknie a już się zamartwiałaś na zapas najważniejsze, że będziecie mogli powrócić do starań będzie sierpień
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-21, 18:25   #462
Leine
Zakorzenienie

wiecznie_pod_wiatr super, że wymaz wyszedł ok

beat@
beta wysoka
marszalka fajnie, że dzidzia rośnie a szefostwu już mówiłaś??
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:26   #463
manieczka1
Zakorzenienie

brydzia cieszę się, że masz już to za sobą! w takim razie prosze posłuchać lekarza i DZIAŁAĆ!!!

meire trzymam ogromne kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-21, 18:26   #464
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
no niestety ale np analizę moczu i morfologię to przepraszam bardzo ale sobie na nfz zrobię :P

a do lekarza będę chodzić na początku na nfz dopiero pod koniec 6-7 msc prywatnie bo u nas 180 zł wizyta z usg to nie na moją kieszeń na początek
Mnie tam już obojętnie jakby to większa suma była to bym poczekała na NFZ a tak robie wszystko prywatnie akurat jeszcze raz idę prywatnie to akurat z badaniami A tak będę chodzić na NFZ a czasami jak będzie potrzeba to pójdę prywatnie

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:27   #465
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
No niestety drogie te badania a do tego wizyty prywatnie.
No właśnie. Ja prywatnie chodzę to 100 zł za wizytę ale grunt że lekarka według mnie sympatyczna a różne są opinie i pracuje w szpitalu jest ordynatorką patologii ciąży. Dla mnie ważne było właśnie żeby lekarz pracował w szpitalu

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-21, 18:30   #466
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tam już obojętnie jakby to większa suma była to bym poczekała na NFZ a tak robie wszystko prywatnie akurat jeszcze raz idę prywatnie to akurat z badaniami A tak będę chodzić na NFZ a czasami jak będzie potrzeba to pójdę prywatnie

ja pod koniec będę chodzić prywatnie bo mam na oku konkretnego lekarza który oczywiście na nfz przyjmuje ale jak dzwoniłam się zapytać o termin to najwcześniej na luty dostałam

Stary 2013-10-21, 18:30   #467
Lea_ny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Aj pewnie nie będzie długo trwało
2 godziny
Stary 2013-10-21, 18:33   #468
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
ja pod koniec będę chodzić prywatnie bo mam na oku konkretnego lekarza który oczywiście na nfz przyjmuje ale jak dzwoniłam się zapytać o termin to najwcześniej na luty dostałam
chodziłam na nfz do innej lekarki też gin. u niej co do ciąży to jak się idzie i mówi co jest na rzeczy to ona potrafi wyskoczyć z tekstem że ona może potwierdzić ale prowadzić ciąży już nie będzie bo ma za dużo pod sobą ciężarnych i nie ma miejsc po rozmowie z mężem doszliśmy do wniosku że w przypadku ciąży będę chodzić prywatnie

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-21, 18:37   #469
kruszynka_92
Przyczajenie

Dobryy wieczór
Chciałbym dołączyć do wątku Od tego cyklu zaczynamy starania
Trzymam kciuki za wszystkie starające się dziewczyny, oby szybko się udało.
Pozdrawiam.
kruszynka_92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 18:42   #470
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie. Ja prywatnie chodzę to 100 zł za wizytę ale grunt że lekarka według mnie sympatyczna a różne są opinie i pracuje w szpitalu jest ordynatorką patologii ciąży. Dla mnie ważne było właśnie żeby lekarz pracował w szpitalu
U mnie lekarka która prowadziła moją 1 ciążę bierze 120zł, a ta co robiła mi zabieg i pracuje w szpitalu prywatnym bierze 150zł i mam dylemat którą wybrać w razie jak się uda.

Pierwsza nie kazała brać duphastonu jak zajdę, druga kazała...

Nic już nie wiem.

To u Ciebie taniej

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez kruszynka_92 Pokaż wiadomość
Dobryy wieczór
Pozdrawiam.
Witaj

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-21, 18:45   #471
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saminka Pokaż wiadomość
mam 21 lat mój mąż 26 jesteśmy po ślubie pół roku Znamy się od 5 lat...
Po rozmowach doszliśmy do wniosku, że zaraz po ślubie postaramy sie o potomka.
I tak już zleciało pół roku, a ja nadal bez brzuszka ;] no ale od połowy tamtego cyklu zaczęłam mierzyć temp. ( wiem bez sensu zaczynać od połowy ) teraz od niedzieli mam nowy cykl
Mam kilka pytań
- temperatura utrzymuje mi się cały czas od kąd mierzę 36,9 - 37,3 czy to ok? (nie jestem chora )
- cykle mam takie o najkrótszy 27 dni a ten ostatni 35 dni...
- czy podczas @ może być rozciągliwy śluz??? (podbarwiony krwią)

Sorki za pytania, ale chce wiedzieć wszystko ;p
Witaj! widziałam, że zubi już odpowiedziała na Twoje pytania
Cytat:
Dobryy wieczór
Pozdrawiam.
Witaj! też trzymam kciuki za Ciebie i za szybką fasoleczkę opowiedz coś więcej o sobie - ile masz lat, czy mierzysz tempkę itp.
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-21, 18:46   #472
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Dobryy wieczór
Pozdrawiam.
Witaj

Cytat:
U mnie lekarka która prowadziła moją 1 ciążę bierze 120zł, a ta co robiła mi zabieg i pracuje w szpitalu prywatnym bierze 150zł i mam dylemat którą wybrać w razie jak się uda.

Pierwsza nie kazała brać duphastonu jak zajdę, druga kazała...

Nic już nie wiem.

To u Ciebie taniej

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Witaj
30 zł niby nie duża różnica. Ale jeśli z tej co prowadziła ciążę jesteś zadowolona to może nie zmieniać. Ma twoją kartę, wie co i jak.

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-21, 18:46   #473
ila87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
To musze podlaczyc sobie listwe, bo moj budzik(znaczy telefon) zazwyczaj jest na noc podlaczony, a kontakt po tztowskiej stronie lozka

Wysłane z mojego GT-I9300 now Free

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

W ogole a ptppps mierzenia- moj maz ostatnio malo zawalu nie dostal jak termometr zaczal pikac myslal, ze to bomba ciekawe co mu sie snilo

Wysłane z mojego GT-I9300 now Free

Aaaaaaaaaa! Dobry jest!

Cytat:
właśnie podobno nie
Dokładnie Mam w pokoju biało-czarne meble na wysoki połysk i brudu nie widać. Białe blaty i błyszczące fronty wystarczy machnąć wilgotną ścierką i voila

cowie

Cytat:
Dobryy wieczór
Pozdrawiam.
Stary 2013-10-21, 18:48   #474
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
O kurde Dotk4 wreszcie zaskoczyła
Gratulacje

I dla innych mamusiek z zeszłego tygodnia również
tak tak dotk4 przyszła z super wiadomości

a Tobie chciałam powiedzieć,że zazdroszczę wakacji, mam nadzieję,że z fasolką wszystko dobrze i że to krwawienie nic nie znaczy trzymam
Stary 2013-10-21, 18:52   #475
brydziajones
Zadomowienie

Dziekuje dziewczyny , przepraszam nie będę nadrabiac dzisiaj coś słabo sie czuje, brzuch pobolewa jak na okres i idę sie położyć do łóżka moze uda mi sie zasnąć a padnieta jestem bardzo. ******

Malzenstwo- 8.06.2013

27.12.13- IUI

2014- totalny spontan

Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url]

30.07.204 - dieta Montignac I faza
brydziajones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:54   #476
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
My mieliśmy tym razem ok z serd. ale tym razem włączyło mi się powoli negatywne nastawienie, nie wierzę w ten cykl, także witaj w klubie
wasze serduszka muszą zaskutkować, a wiesz, to że nic nie czujesz nic nie znaczy, oczywiście wszytko się okaże, więc lepiej się nie nakręcać. ale szczęścia Wam życzę.
Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
bo już myślałam, że zarośniesz na amen
hehe ja też tak myślałam
Cytat:
Dobryy wieczór
Pozdrawiam.
witamy
Cytat:
Witaj

30 zł niby nie duża różnica. Ale jeśli z tej co prowadziła ciążę jesteś zadowolona to może nie zmieniać. Ma twoją kartę, wie co i jak.
ja narazie nie mogę się wypowiadać co do ciąży, ale mój gin bierze 110zł za wizytę prywatną, przyjmuje też państwowo i pracuje w szpitalu, prowadził ciążę mojej szwagierki i ona była zadowolona, ja też jestem z niego zadowolona, ma nowoczesny sprzęt i zawsze robi usg i w ogóle bardzo przyjemny, poza tym to sąsiad rodziców. i przyjmuje często i wieczorami, w sumie to na telefon.
Stary 2013-10-21, 18:54   #477
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brydziajones Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny , przepraszam nie będę nadrabiac dzisiaj coś słabo sie czuje, brzuch pobolewa jak na okres i idę sie położyć do łóżka moze uda mi sie zasnąć a padnieta jestem bardzo. ******

pewnie, idź się połóż może po tym zabiegu Cię boli... kolorowych snów
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-10-21, 18:58   #478
Saminka
Raczkowanie

Jedno mnie niepokoi... od 28 dc mam temp 36,8 - 37,5 w 36dc dostałam @( w niedziele) dzisiaj jest 2 dc i temperatura nadal utrzymuje się na tym poziomie... a propo 1- 2 dc jak nigdy mam "bardzo lekko" bo w ostatnich cyklach od 1-3 dc miałam silne bółe brzucha, wymioty, biegunka itp... jak to podczas okresu, a teraz ? boli mnie prawy jajnik i lekko brzuch... nie wiem co jest grane...
Saminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 19:00   #479
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Witaj

Pewnie tak zrobię, ale z 2 strony ona nie kazała brać leku na podtrzymanie a tamta tak i jak znowu się powtórzy?, a ja nic nie zrobiłakm a mogłam Bardzo to trudne.

Cytat:
wasze serduszka muszą zaskutkować, a wiesz, to że nic nie czujesz nic nie znaczy, oczywiście wszytko się okaże, więc lepiej się nie nakręcać. ale szczęścia Wam życzę.
. . .
.
Wiesz czasem 1 wystarczy z synkiem były z tego co pamietam 2 A czasem zbyt często może okazać się za często Oby nie

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-21, 19:02   #480
manieczka1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saminka Pokaż wiadomość
Jedno mnie niepokoi... od 28 dc mam temp 36,8 - 37,5 w 36dc dostałam @( w niedziele) dzisiaj jest 2 dc i temperatura nadal utrzymuje się na tym poziomie... a propo 1- 2 dc jak nigdy mam "bardzo lekko" bo w ostatnich cyklach od 1-3 dc miałam silne bółe brzucha, wymioty, biegunka itp... jak to podczas okresu, a teraz ? boli mnie prawy jajnik i lekko brzuch... nie wiem co jest grane...
a krwawisz już mocno? może dopiero się rozkręca i jest tylko plamienie?
ja na początku tego cyklu też miałam wyższą tempkę niż zawsze, dopiero stopniowo spadała
23.06.2011
01.06.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości