![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: D&G the one,BURBERRY brit,EL,Lancome,Clinique, Paul Mitchell,YSL i inne :)
Podobają mi się u Ciebie tusz Lancome Fatale oraz błyszczyk Lancome Juicy Tube. Możesz zrobić zdjęcia tych kosmetyków?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: D&G the one,BURBERRY brit,EL,Lancome,Clinique, Paul Mitchell,YSL i inne :)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Aha,ok. Tusz jest czarny tak? A możesz dokładniej opisać odcień błyszczyka? Nie mogę go znaleźć na oficjalnej stronie Lancome.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
http://www.osmoz.com/encyclo/marques...RFUM&LANGUE=en
http://www.basenotes.net/ID26123664.html Dwa linki, dla wyjaśnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie , cz podoba \Ci się coś, ja wypatrzyłam uCiebie puder bązujący w pędzlu i tusz lancome, link w podpisie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
dominikaha - niestety nie znam tego zapachu, a nie chcę go brać w ślepo, także muszę odmówić
phdwao - nie znalazłam niczego dla siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Hej
![]() Pisałaś w moim wątku ,że interesuje Cię Miss Dior Cherie ,jedyne co mogę zrobić to odlewka do 50ml w szklanym flakoniku z atomizerem i zakrętką (mogę pokazać foto atomizera ![]() Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
![]()
W linku zdjęcie
![]() http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4283994 W rzeczywistości prezentuje się jeszcze lepiej, jest to atomizer 34ml ,ale mam ich kilka także mogę nalać odpowiednią ilość w dwa atomizery, a po wykończeniu zapachu możesz ponownie coś do nich nalać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187284
zajrzysz do mnie? ![]() interesuje mnie puder w pędzlu, powiesz mi coś wiecej o nim jeśli znajdziesz coś w zamian? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nevada87 - zastanawiam się, gdyż jestem miłośniczką oryginalnych zapachów w oryginalnych opakowaniach. Nie ma żadnych szans abym dostała Miss Dior Cherie w oryginalnym flakoniku, a odlewski byś zostawila sobie (domyślam się, że masz 100 ml). Bardzo by mi na tym zależało. Namyśl się. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() niestety nie ma takiej opcji ponieważ Miss Dior Cherie to zdecydowanie mój ulubiony zapach ![]() ![]() Jest jednak szansa, że uda mi się zdobyć ok połowy z 50-tki w oryginalnym flakoniku i resztę mogłabym odlać we flakonik zastępczy...zobaczę co da się zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
oki, to byłoby super, jestem zainteresowana.
A możesz mi jeszcze powiedzieć czy pędzel jest miękki i czy można jak skonczy sie puder napełnić ten pojemniczek innym? Tak czy owak ja się zgadzam, jeśli Ty też to zapraszam na prv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() lukrecjo222 - pędzel jest miękki, wykonany z naturalnego włosia. Niestety nie wiem, czy można go ponownie napełniać, a nie chcę go rozkręcać, aby niczego nie zepsuć. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
mam 28/50 miss
![]()
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Witaj , interesuje mnie u ciebie serum Paula. M najbardziej oraz ewentualnie jesli cos bys znalazla to Tonik Clinique lub YSL- moze cos u mnie w watku ci przypadnie do gustu, dodatkowo mam serum nablyszczające Kadusa okolo 45%, serum Zerro Frizz mniejsze 3/4 , serum Fekkai z serii Technican Color Care-z serii do koloryzowanych ale ja nie farbuje i rowniez swietnie sie nadaje poniewaz zamyka łuske wlosa- wygładza i bosko nablyszcza a przy tym ma naprawde niesamowity sliczny zapach
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182187 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
brit mnie interesuje, ale zdje sobie sprawe ze to malo oplacalne dla Ciebie, chyba ze znalazlabys cos jeszcze u mnie?
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kenzo - u Ciebie bardzo interesuje mnie prostownica ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
a powiedz konkretnie co by Cie interesowalo
![]()
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Queen oczywiscie moge zrobic zdjecia i przesłac ci na maila- podaj mi tylko adres na pw
![]() ![]() Interesowalyby mnie za nia serum Paula Mitchela oraz perfumy D&G ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Najchętniej to brązery, palety cieni (ale nie róże i błękity), dobru puder prasowany i sypki oraz pielęgnacja cery mieszanej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
jedynie do pielegnacji cery mieszanej glyco-a uzyty 3 razy
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
witaj interesuje mnie u ciebie: Dermika Mat-B krem nawilżający na dzień z filtrami nowy, raz wypróbowany.
znajdziesz coś u mnie? http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=189233&page=2 dzisiejsz dokładka zaznaczona na niebiesko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.