Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-21, 17:24   #571
Magdi555
Rozeznanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Ja też planowałam pracować do końca ciąży, ale od kiedy moja przełożona się dowiedziała to się zrobiła taka nieprzyjemna, że już po prostu nie mogę wytrzymać w robocie :/ Mam straszny dylemat, bo boje się, że się zanudzę w domu przez taki długi okres czasu, ale z drugiej strony atmosfera w pracy jest strasznie napięta i zdecydowanie mi nie służy :/
Napiszę odp. w klubie.

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:29   #572
agus7ia
Raczkowanie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Ciekawe co tam u Hope. Nie odzywala sie caly dzien
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:30   #573
paulka0212
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus7ia Pokaż wiadomość
Ciekawe co tam u Hope. Nie odzywala sie caly dzien
Właśnie zaglądałam na jej profil, ostatnio aktywna była o 17.52 dziś

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:32   #574
cowie
Zakorzenienie

Witam się po całym tygodniu. Widzę, że nowy wątek

Wybaczcie, że nie nadrobię, ale dziś jestem po podróży i mi trochę sił brakuje.
Chciałam Wam tylko dać znać co u mnie. Niestety na wyjeździe pojawiło mi się lekkie krwawienie. Przez kolejne dni krew w sluzie. Po kontakcie z lekarzem kupiłam sobie duphaston (w Grecji sprzedawany bez recepty) no i łyka dwa razy dziennie.
Dziś po locie samolotem krwi było trochę więcej.
Jutro rano usg, wiec proszę o kciuki, bo zaczynam swirowac czy zastane tam kogoś żywego

A tak w skrócie co u Was? Dużo nowych mamusiek? no i mam nadzieję, że ze wszystkimi maluszkami ok?

18.05.2015
Leoś
cowie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:40   #575
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
ja myślałam, że jak wstaje 3 razy to dużo, ale 7 współczuję. Zasypiasz potem od razu czy się męczysz?
akurat poprzedniej nocy bardzo się męczyłam, ale zazwyczaj wstaję max 3 razy i wtedy zasypiam bez problemów, tylko nie mogę się za bardzo wybudzić, więc nie zapalam nigdzie światła i po ciemku idę do łazienki
Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Znam ten ból..ja dzisiaj w nocy chyba z 6 byłam,a uzupełniasz płyny podczas nocy?bo ja nie i nie wiem czy to nie jest źle..ale jakbym jeszcze piła to chyba w ogóle bym nie mogła spać..
nie, nie uzupełniam płynów, myślę że gdybym to robiła to równie dobrze mogłabym spać na toalecie albo w sypialni ale na nocniku
Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Właśnie zaglądałam na jej profil, ostatnio aktywna była o 17.52 dziś
może zaraz jakąś większą wiadomość nam spłodzi albo ciężko jej pisać na fonie więc jedynie podczytuje- tak czy owak: hope - jesteśmy z tobą

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:49   #576
Seleniti
Zadomowienie

Cowie trzymam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:51   #577
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość

Chciałam Wam tylko dać znać co u mnie. Niestety na wyjeździe pojawiło mi się lekkie krwawienie. Przez kolejne dni krew w sluzie. Po kontakcie z lekarzem kupiłam sobie duphaston (w Grecji sprzedawany bez recepty) no i łyka dwa razy dziennie.
Jutro rano usg, wiec proszę o kciuki, bo zaczynam swirowac czy zastane tam kogoś żywego

A tak w skrócie co u Was? Dużo nowych mamusiek? no i mam nadzieję, że ze wszystkimi maluszkami ok?
ojej, cowie, trzymaj się kochana oby to nie było nic groźnego oczywiście

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 17:52   #578
paulka0212
Wtajemniczenie

cowie kciuki !

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:52   #579
Pallas Ril
Rozeznanie

Właśnie znalazłam w taki artykuł w gazecie:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...tml#LokKrakTxt

Co o tym sądzicie? Ja osobiście boję się szpitali jak ognia i im krócej bym tam musiała być tym lepiej
Stary 2013-10-21, 17:54   #580
asiulka_22
Zakorzenienie

cowie >> kurcze nawet tak nie myśl !!! Trzymam kciuki za wizytę !

Seleniti >> to ja też dzis cole popijałam hehe, byłam na zakupach i kupiłam sobie dwupack 2 x 2 l. ale wypiłamz 2 szklanki w ciągu dnia i juz się nią zaspokoiłam.

Hope >> wszystko ok?
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 17:57   #581
Pallas Ril
Rozeznanie

Seleniti, a jak tam z TŻtem? Ogarnął się już?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 17:57   #582
asiulka_22
Zakorzenienie

Pallas Ril >> przeczytałam i powiem wam szczerze że ja bym nie chciała po kilku h wyjść z maleństwem do domu... w szpitalu są połozne laktacyjne które pomagają jak prawidłowo karmić , udzielają rad itp. ja bym się kurcze jednak bała....
może inaczej do tego podchodzą już obecne mamuski a inaczej te które będą rodzić po raz pierwszy.
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:00   #583
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Pallas Ril >> przeczytałam i powiem wam szczerze że ja bym nie chciała po kilku h wyjść z maleństwem do domu... w szpitalu są połozne laktacyjne które pomagają jak prawidłowo karmić , udzielają rad itp. ja bym się kurcze jednak bała....
może inaczej do tego podchodzą już obecne mamuski a inaczej te które będą rodzić po raz pierwszy.
Mnie te położne przerażają najbardziej! Tyle się nasłuchałam historii o chamskich położnych, że nie liczę za bardzo na ich pomoc :/ A w domu, to myślę, że zawsze mama czy babcia się może radą podzielić w razie czego...
Stary 2013-10-21, 18:01   #584
cowie
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny
Żyję nadzieją, że wszystko jest ok i ewentualnie duphaston zrobił swoje

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-10-21, 18:03   #585
agus7ia
Raczkowanie

Cowie

Seleniti wlasnie jak tam z TZ. Zdecydowal sie porozmawiac z rodzicami.
agus7ia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:07   #586
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki dziewczyny
Żyję nadzieją, że wszystko jest ok i ewentualnie duphaston zrobił swoje
Właśnie, nie podłamuj się od razu Ja zawsze myślałam, że najmniejsze krwawienie = poronienie, a im dłużej siedzę na wizażu to ciągle czytam, że ktoś miał plamienie, nawet silniejsze, a z dzidzią wszystko ok Nie wiem z czego to wynika, ale nie można na starcie liczyć na najgorsze.

Trzymam kciuki za wizytę!
Stary 2013-10-21, 18:10   #587
Magdi555
Rozeznanie

Cowie, to się ustresowałaś podczas urlopu Zaciskam mocno kciuki za Was!
Pallas, w innych krajach się to sparwdza, więc pewnie ma to sens
Hope, gdzie jesteś?

Magdi555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:14   #588
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Witam się dzisiaj Hanka idzie spać wcześniej, bo w sumie sama się przestawiła na jedną drzemkę w ciągu dnia w ostatnim czasie, więc już zmęczona. Ustaliliśmy z mężem, że spróbujemy ją nauczyć zasypiania samej, tzn po mleku wychodzimy i słuchamy w niani co się dzieje ja podejrzewam, że się szybko złamię, ale zobaczymy..

Próbowałam wejść na maila i zobaczyć kolejne foty, ale niestety od kiedy próbuję to mamy tymczasowo zablokowaną pocztę, ciekawe kiedy odblokują

Paulka bardzo się cieszę, że jednak się pojawiła ta przegroda chyba odetchnęłaś trochę co?

Light Limara, ja właśnie też tak miałam jak Ty, że praca w sumie stresująca sama w sobie nie była, ale ja byłam strasznie zestresowana przez niektóre osoby, a szczególnie jedną tzn mojego szefa, więc nie ma co się męczyć nie wiadomo jak długo w naszym stanie

Magdi ale miałaś przygodę nocną i współczuję samopoczucia – zdrowiejcie kochani!

Aldrin ja też ostatnio sobie kupiłam dwie pidżamki w razie W żeby mieć jakieś porządniejsze, bo ja też sypiam w byle czym a że koszuli nocnych nie lubię (mam dokładnie tak jak Pallas Ril z gołym tyłkiem ) to zainwestowałam w pidżamy. A kupiłam w pepco bardzo ładne i niedrogie oczywiście jak to w pepco

Kaorlak mówisz, że Misia skóra zdjęta z taty, ale dzieci się zmieniają całe życie. Moi znajomi – córa podobna do ojca, a syn do matki, teraz córa ma 30 lat a syn 25 i ona się robi identyczna jak mama, a on jak ojciec więc nawet w takim wieku się ludzie potrafią zmienić jak się okazuje

Piszecie o zimie, ja też jej lubię za bardzo. Tzn ja zimę uwielbiam, ale jak jestem na nartach w górach. Zimie w mieście mówię NIE!!!

Seksta u Was motyw małpek, u nas przy Hani rządziły króliki z racji zamiłowania, a teraz mam fazę na sowy

Góraleczka, fajnie, że się wybawiłaś też bym się przeszła na jakieś wesele, ale z drugiej strony mam nadzieję, że nikt nie zrobi w terminie mojego porodu, bo przy Hani nasi przyjaciele tak ustawili datę jak Hani termin, więc niestety nie mogliśmy być, bo Hania przyszła na świat równo w terminie i teraz nasi drudzy przyjaciele się zaręczyli i już ich muszę zacząć męczyć, żeby odczekali na nas

Paulka ja Ci powiem, że też tak mam z jedzeniem jak Ty chociaż dzisiaj mnie napadła szalona ochota na sałatkę grecką i skoczyliśmy z TŻ do sklepu i zrobiłam pyyyszna zjadłam 3 talerze i jeszcze trochę zostało, więc się cały czas zastanawiam czy się nie udać do lodówki i nie wyjeść do końca, ale to chyba byłaby rozpusta już chociaż w sumie samo zdrowie nie?

Madziarek cieszę się bardzo, że badania wyszły tak dobrze i gratuluję jednocześnie

Mycha bardzo fajne jest to łóżeczko Klupś, my też się nad tym będziemy zastanawiali, ale ustaliliśmy, że Hani też kupimy nowe, żeby się nie czuła gorsza a mi się podoba Zajączek, bo kolorystycznie nam by bardziej pasowało Mi się bardziej podobają tradycyjne łóżeczka, zdecydowanie jak dla mnie lepiej to wygląda po prostu turystyczne też mamy, ale jak służy ono jako turystyczne jak sama nazwa wskazuje kuzynka miała na stałe właśnie takie i mały się tak rzucał, że udało mu się podrzeć tą siateczkę

Paulka Ty jesteś mama czerwcowa, ale sama mówiłaś, że do czerwca raczej nie pochodzisz się okaże, że ja tu będę najpóźniej ze wszystkich rodzić

Gosiiaczku dużo ludzie przechodzi toksoplazmozę i nawet o tym nie wie, dopiero wychodzi po kilku, nawet kilkunastu latach we krwi. Ja miałam w wieku 12 lat i to mi do końca życia będzie wychodziło więc się nie martw ja już pisałam w poprzednim wątku od czego ja się prawdopodobnie zaraziłam (truskawki prosto z krzaka)

Madziuuula u mnie to samo z chudnięciem, wszyscy dookoła chudną, a ja nie mam na to szans buuu

Mala85 ja bym poszła na Twoim miejscu koło 8 tygodnia tak jak dziewczyny pisały. Ja idę teraz w piątek i to będzie u mnie 8tc2d

Light Limara ciesze się, że jutro znowu masz badania mam nadzieję, ze dzięki temu będziecie oboje z mężem spokojniejsi

Martuszka0 Ty się nie ciesz, bo ja też niby luźno przechodziłam ciążę a jak mi w 3 trymestrze wyskoczyła zgaga to była prawdziwa katorga i tak dzień w dzień do porodu bleeee

Cowie trzymam kciuki z jutrzejsze badanie i daj koniecznie znać

Kurcze też właśnie myślałam, że zanim nadrobię to będzie jakaś wiadomość od Hope a tu cicho
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:17   #589
cowie
Zakorzenienie

Dzięki

A co się dzisiaj miało z Hope dziać, że tak wypytujecie?

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-10-21, 18:20   #590
Seleniti
Zadomowienie

PallasRil ,agus7ia miło, że pytacie dałam mu czas do przyszłej Niedzieli więc na razie czekam jeśli im tego nie powie, postanowiłam się z nim rozstać. W końcu się przekona, że ja nie rzucam słów na wiatr.

Stary 2013-10-21, 18:25   #591
kasiab91
Zakorzenienie

cowie - 3 mam kciuki za jutro. Hope jest w szpitalu, trafiła tam z powodu krwawienia z nadżerki Z jej dzidzią wsio okej Ale martwimy się

Seleniti - i co on w ogóle się nie odzywa??
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:25   #592
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
To nie czytaj już... Ja mam zabronione czytanie na temat dolegliwości Kot, albo inne zwierzątko jest moim marzeniem od kąd mieszkam u teściów, tu nie ma żadnego zwierzątka co mnie po prostu przeraża W domu zostawiłam swoją spanielkę i tęsknie strasznie
Ja też lubię zwierzątka z wzajemnością... w domu zawsze miałam dużo kotów, swego czasu też psa i świnkę morską, a teraz nic... mieszkanie wynajmujemy, jest malutkie i nie ma jak...

Cytat:
Napisane przez Light Limara Pokaż wiadomość
A pytali się może Ciebie w pracy do kiedy masz zamiar pracować?
Ja nie wiem jak długo będę w stanie i co mam jutro odpowiedzić. Ciężko mi się określić. W ogóle wszyscy na mnie patrzą jak na wariatkę, że chcę wrócić. Chyba faktycznie trzeba było powiedzieć na początku jak dostałam l4 papa do zobaczenia...nigdy, bo nie chcę tam wracać.

Ja już nie mam takich mocnych mdlości i wymiotów, ale wieczorami mnie naciąga. Najgorzej jest jednak jak umyję zęby. Muszę od razu iśc się położyć.
Jeśli chodzi o uzupełnianie płynów to ja po każdym siknięciu w nocy wypijam chociaż kilka łyków wody. Nauczyłam się, bo jak nie mam czym sikać to mam parcie na mocz co boli.
Jeśli chodzi o żywienie to mam wstręt do slodyczy.
A dziś cały dzień jakiś wstręt do jedzenia. Nie żeby mi było niedobrze, ale nie chcę jeść. Jakiś taki apatyczny ten dzień...
Zachcianek nie miałam jeszcze żadnych

Vampirka jeszczcze Ci źle? Próbowałas migdałów? Jak czułam mdłości to je migdałami zagryzałam.
Ostatnio oglądałam film, w którym jakaś ciężarna miała lizaki zawierające jakieś składniki przeciwko mdłościom w ciąży m. in. imbir był w składzie - tylko to zapamiętałam. Ciekawa jestem czy to tylko na potrzeby filmu czy faktycznie w usa takie gadżety
Mnie raz kierownik pytał kiedy wracam... ale to może bardziej dlatego, że księgowa nie wiedziała jak mi naliczyć wynagrodzenie... ale pytał się tak, jakby miał nadzieję, że wrócę
Migdałów akurat nie próbowałam. Jestem na etapie picia herbaty z imbirem. Jest mi o tyle lepiej, że w ciągu dnia mam kilka spokojnych godzin. Ale od południa znowu po staremu, a wieczorem Zaczęłam też ssać tic taki i też troszkę mi pomagają... Może jutro kupię sobie te migdały i też będzie lepiej...
Co do lizaków w USA, to nie zdziwiłabym się, gdyby faktycznie je mieli... My to do nich hen hen daleko mamy...

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Vampirko a mnie pomaga preparat dla kobiet w ciąży łagodzący nudności co prawda jak zaczyna działać to muszę lecieć na modły, nie wiem czy tak ma działać, ale polece raz i mam spokój na resztę dnia i nocy
Jeśli potem cały dzień i noc jest ok, to chyba tak ma działać Dla mnie najgorsze jest to czekanie na pawika... horror... ale boję się brać czegokolwiek co prowokuje wymioty... bo jeszcze na mnie będzie działać tak że przed !@#$ będę znowu się parę godzin męczyć Jest względna poprawa i liczę na to, że niedługo samo przejdzie

Cytat:

Poza 1 trojaczkiem wszystkie dzielnie walczymy i się trzymamy. Mam nowych kilka jest, ale powstał osobny wątek dla czerwcówek i część czerwcówek tam się pojawia. To mocno trzymam za jutro. Dzieć na pewno jest i jutro do Ciebie pomacha

Cytat:
Napisane przez Pallas Ril Pokaż wiadomość
Właśnie znalazłam w taki artykuł w gazecie:
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...tml#LokKrakTxt

Co o tym sądzicie? Ja osobiście boję się szpitali jak ognia i im krócej bym tam musiała być tym lepiej
Dla wielu kobiet będzie to dobre. Ja mogę zostać wstępnie wykluczona, bo mam bardzo słabą krzepliwość krwi (i coś z zabliźnianiem) i po porodzie będę pewnie potrzebowała dużo leków na zatrzymanie krwotoku...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:29   #593
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Ja też lubię zwierzątka z wzajemnością... w domu zawsze miałam dużo kotów, swego czasu też psa i świnkę morską, a teraz nic... mieszkanie wynajmujemy, jest malutkie i nie ma jak...
Ja nie mogę tu swojej niuni wziąśc, bo jakby moja teściowa zobaczyła jak ona żyje tam u rodziców to by osiwiała do końca Zawsze spała ze mną pod kołdrą i je posiłki też ze wszystkimi i od wszystkich. Jest pełnoprawnym domownikiem. Tu by tak nie miała Nawet na wigilii śpiewa kolędy z nami tzn wyje po swojemu
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 18:33   #594
cowie
Zakorzenienie

Cytat:
cowie - 3 mam kciuki za jutro. Hope jest w szpitalu, trafiła tam z powodu krwawienia z nadżerki Z jej dzidzią wsio okej Ale martwimy się

Seleniti - i co on w ogóle się nie odzywa??
A jakie miała to krwawienie?
Brązowe czy żywą krwią?
Może ja też mam z jakiejś nadżerki?

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Poza 1 trojaczkiem wszystkie dzielnie walczymy i się trzymamy. Mam nowych kilka jest, ale powstał osobny wątek dla czerwcówek i część czerwcówek tam się pojawia. To mocno trzymam za jutro. Dzieć na pewno jest i jutro do Ciebie pomacha

Aaa no widziałam o trojaczku...

Dzięki

18.05.2015
Leoś
Stary 2013-10-21, 18:33   #595
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
PallasRil ,agus7ia miło, że pytacie dałam mu czas do przyszłej Niedzieli więc na razie czekam jeśli im tego nie powie, postanowiłam się z nim rozstać. W końcu się przekona, że ja nie rzucam słów na wiatr.

oby TŻ szybko doroślał
a jak nie, to pamiętaj "pół świata tego kwiata"

Cytat:
Nawet na wigilii śpiewa kolędy z nami tzn wyje po swojemu

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:36   #596
Seleniti
Zadomowienie

kasiab91 odzywa, wczoraj był u mnie, ale sprawia takie wrażenie jakby to co powiedziałam do niego nie dotarło... No nie wiem, wszystko wyjdzie na dniach

Vampirko ponoć najsilniejsze mdłości występują między 10 a 11 tygodniem, ciekawe ile w tym prawdy, bo przecież każda z Nas dolegliwości przechodzi różnie

Stary 2013-10-21, 18:36   #597
Zytus
Rozeznanie

Hej kobitki.
Dopiero co sie witałam w nowym watku,a tu juz 20 strona
Tylko sie przywitam, bo nie wiem co napisac
10.04.2014

Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:37   #598
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Martuszka0 Ty się nie ciesz, bo ja też niby luźno przechodziłam ciążę a jak mi w 3 trymestrze wyskoczyła zgaga to była prawdziwa katorga i tak dzień w dzień do porodu bleeee
Oj to mnie nie pocieszyłaś mam nadzieję, że jakoś to przeminie bezproblemowo...

Cytat:

Właśnie, a odzywał się coś w ogóle do tej pory??
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:47   #599
Seleniti
Zadomowienie

Martuszka0 tak

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Przed chwilą napisał do mnie TŻ żebym mu wysłała zdjęcie USG, zapytałam po co, na co on "a tak". Hmm może coś jest na rzeczy

Stary 2013-10-21, 18:49   #600
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zytus Pokaż wiadomość
Hej kobitki.
Dopiero co sie witałam w nowym watku,a tu juz 20 strona
Tylko sie przywitam, bo nie wiem co napisac
hej! napisz co u ciebie? Jak się czujesz? Jak starszak?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości