Moda "plus size" cz.4 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-21, 20:07   #4771
aleksandra188
Zakorzenienie

Dot.: Moda "plus size" cz.4

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
nie musisz tego podkreslac

Moj maz tez mi za wszystko placi ale jakos sie tym nie chwale
nie chwalę się tym, dla mnie to naturalne i nie myślałam że ktoś będzie miał pretensje do mnie że na wątku modowym pokazałam ciuchy, ale jednak pomyliłam się. Zresztą mam już dość tego tłumaczenia się i ataków z waszej strony, jeżeli tak ma wyglądać nasza wymiana postów to nie będę się udzielała w tym wątku.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ja zazdroszczę, bo pewnie w całej szafie nie mam tyle rzeczy co Ty aleksandro zdobywasz podczas dwóch wypadów na zakupy
Nie przesadzajmy Imperfecta
Stary 2013-10-21, 20:11   #4772
candy111
Zakorzenienie

To jej sprawa. Napisałam, ze nie chce urazić. Moim zdaniem taka ilośc ubrań w szafie to przesada. Wiem, ze są osoby, dla których to moze być mało. Dla mnie to bardzo dużo. I nie jest to żadna złośliwość, zazdrość czy co tam jeszcze mi nawrzucacie. Większość tych ubrań jest fajna tylko dla mnie to dużo w sensie ilosciowym.
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:14   #4773
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleksandra188 Pokaż wiadomość
nie chwalę się tym, dla mnie to naturalne i nie myślałam że ktoś będzie miał pretensje do mnie że na wątku modowym pokazałam ciuchy, ale jednak pomyliłam się. Zresztą mam już dość tego tłumaczenia się i ataków z waszej strony, jeżeli tak ma wyglądać nasza wymiana postów to nie będę się udzielała w tym wątku.
nie atakuje cie tylko niewiem po co wogole dopisalas ten tekst ze tz zaplacil ci za ciuchy ja jak wklejam tu swoje zdobycze to nie pisze ze zaplacil za nie moj maz bo po co komu to potrzebne?? chodzilo mi tylko o to

a ciuszki fajne ja tam lubie jak je wklejasz bo zawsze mozna cos odgapic pewnie tez bym wklejala swoje zdobycze ale teraz wole ubierac swojego synka
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:19   #4774
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Moje najnowsze z licytacji Tż zrobił przelewy za rzeczy Czekam na listonosza

sweterek over kawa z mlekiem h&m
oversize z napisem love george
płaszczyk atmosphere

fajne ciuszki
Stary 2013-10-21, 20:21   #4775
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
I to jest niezły paradoks, że na wątku ciuchowym ktoś zarzuca drugiej osobie co ten kupił

A wracając do tematu wątku, to powiedzcie ile czeka się tak orientacyjnie na paczkę z Bon Prixu?
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:28   #4776
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
I to jest niezły paradoks, że na wątku ciuchowym ktoś zarzuca drugiej osobie co ten kupił

A wracając do tematu wątku, to powiedzcie ile czeka się tak orientacyjnie na paczkę z Bon Prixu?
Zgadzam się - niech każdy patrzy na siebie. Ja jak każdy lubię mieć coś nowego, ale jak mam za dużo ciuchów to nawet nie pamiętam, jakie mam i i tak ich nie noszę
Natomiast komentowanie, że ktoś za dużo kupuje jest trochę poniżej krytyki - nie wiem co komu do tego.

Na paczkę z Bon Prix czekałam niecały tydzień - zamówiłam w weekend, w czwartek wysłali mi e-maila (a może smsa?), że spakowali i wysłali, w piątek była u mnie

Veredise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:31   #4777
201610111032
Konto usunięte

Wyluzujcie. Gdyby aleksandra188 wrzuciła zdjęcia ekskluzywnych marek gdzie sweterek kosztuje grubo ponad 500 zł mogłabym pomyśleć, że się chce po prostu pochwalić czego to ona nie kupiła i jaki ma świetny gust. Ale F&F czy C&A no ludzie. Kupiła dziewczyna kilka ciuszków i wy już od razy na nią najeżdżacie. To ile ma w szafie i kto płaci nie powinno was w ogóle interesować. Może zróbmy tutaj jakiś regulamin co wolno, a czego nie wolno
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:33   #4778
aleksandra188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
nie atakuje cie tylko niewiem po co wogole dopisalas ten tekst ze tz zaplacil ci za ciuchy ja jak wklejam tu swoje zdobycze to nie pisze ze zaplacil za nie moj maz bo po co komu to potrzebne?? chodzilo mi tylko o to

a ciuszki fajne ja tam lubie jak je wklejasz bo zawsze mozna cos odgapic pewnie tez bym wklejala swoje zdobycze ale teraz wole ubierac swojego synka
specjalnie dla ciebie kasiamniam edytowałam posta, bo widzę że bardzo cie poruszyło to.

Po za tym parę stron wcześniej owa candy pisała posta o zakupach kurtki za 500 zl bodajaże i jakiejś torebce i czymś tam jeszcze i napisała że za zakupy zapłaciła mama i jakoś nikt się do czepiał. A następnie, że kupiła trzy swetry i spodnie i analogicznie podkreśliła że zapłaciła mama. I nigdy w życiu z czystej kultury nie zwróciłabym jej uwagi na to że podkreśla, że za zakupy płaci mama. A także nie komentowałam ilości zakupów chociaż trzy swetry i spodnie to nie jest jakaś mała ilość, po za tym sama często dodaje foty swoich zakupów i tu jest ten cały paradoks.

Dla mnie to normalne że bliscy robią nam prezenty.

Edytowane przez aleksandra188
Czas edycji: 2013-10-21 o 20:35
aleksandra188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:40   #4779
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Veredise Pokaż wiadomość
Zgadzam się - niech każdy patrzy na siebie. Ja jak każdy lubię mieć coś nowego, ale jak mam za dużo ciuchów to nawet nie pamiętam, jakie mam i i tak ich nie noszę
Natomiast komentowanie, że ktoś za dużo kupuje jest trochę poniżej krytyki - nie wiem co komu do tego.

Na paczkę z Bon Prix czekałam niecały tydzień - zamówiłam w weekend, w czwartek wysłali mi e-maila (a może smsa?), że spakowali i wysłali, w piątek była u mnie
A jaką przyjemnością przy dużej ilości ubrań jest porządkowanie szafy czasem można niezłe, trochę już zapomniane perełki znaleźć

Czyli w tym tygodniu pewnie dostanę moją pierwszą paczkę z Bon Prixu

A ja Oli zazdroszczę tego F&F, bo u mnie w mieście nie ma ale na wyprzedaże pojadę do Warszawy i trochę się obkupię (mam nadzieję, że jeszcze będzie ta ramoneska, którą Ola kiedyś wklejała )
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 20:41   #4780
Wanilka5
Idealna Źona; )

kurde teraz ja sie bede bała dodawać fotek ciuszkow

Kasia-jak tam twoj Synek sie miewa?
Stary 2013-10-21, 20:47   #4781
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
specjalnie dla ciebie kasiamniam edytowałam posta, bo widzę że bardzo cie poruszyło to.

[/SIZE]
nie musialas

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość

Kasia-jak tam twoj Synek sie miewa?
przestan ja tam nie mam nic do tego ze ktos dodaje co sobie kupil , lubie ogladac zdobycze innych

co do synka lepiej nie bede pisac bo to modowy wiec nie na temat
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 21:38   #4782
candy111
Zakorzenienie

Cytat:

Po za tym parę stron wcześniej owa candy pisała posta o zakupach kurtki za 500 zl bodajaże i jakiejś torebce i czymś tam jeszcze i napisała że za zakupy zapłaciła mama i jakoś nikt się do czepiał. A następnie, że kupiła trzy swetry i spodnie i analogicznie podkreśliła że zapłaciła mama. I nigdy w życiu z czystej kultury nie zwróciłabym jej uwagi na to że podkreśla, że za zakupy płaci mama. A także nie komentowałam ilości zakupów chociaż trzy swetry i spodnie to nie jest jakaś mała ilość, po za tym sama często dodaje foty swoich zakupów i tu jest ten cały paradoks.

[/SIZE]
tak za WSZYSTKO mi płaci bo ja nie pracuję jedyny dochód jaki mam to stypendium naukowe, które u nas na uczelni wynosi ok 170zł i wystarcza na bilet, telefon i internet.

Nie rozumiem waszego najazdu na mnie. Dla mnie taka ilość ubrań jest ogromna. Tak jak ogromne by było, że ktoś je 7 kotletów na obiad, czy wydaje na paliwo 3 tys na miesiąc. Wiem, że to każdego indywidualna sprawa i podkreślam napisałam, że nie chce CIĘ urazić. Skoro tak się poczułaś to PRZEPRASZAM. Ale dla mnie taka ilość to ogrom no i nie poradzę nic na to. Odniosłam się do ilości kupowanych ubrań, a nie do Ciebie.

Gdyby ktoś napisał, że ma tylko 3 pary skarpet to bym się zdziwiła, że mało. Jeśli ktoś ma 153 pary to dla mnie by było przesadą.
Stary 2013-10-21, 21:53   #4783
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Uwielbiam kiedy ktoś pisze rzecz czysto ocenną, negatywną w wydźwięku i na koniec doda "nie chcę Cię urazić". To przecież wszystko zmienia.

To, ile czegokolwiek kto kupuje jest jego indywidualną sprawą. A ocenianie tego na wątku, gdzie nomen omen mamy się chwalić zakupami jest co najmniej żenujące.
Każdy ma swoją miarę, a odnosić ją winien tylko do siebie - bo to co mi starczy, niekoniecznie będzie wystarczające dla kogoś innego. A mi nic do tego.

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.

Edytowane przez Ostrowczanka
Czas edycji: 2013-10-21 o 22:50
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:13   #4784
aleksandra188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
tak za WSZYSTKO mi płaci bo ja nie pracuję jedyny dochód jaki mam to stypendium naukowe, które u nas na uczelni wynosi ok 170zł i wystarcza na bilet, telefon i internet.

Nie rozumiem waszego najazdu na mnie. Dla mnie taka ilość ubrań jest ogromna. Tak jak ogromne by było, że ktoś je 7 kotletów na obiad, czy wydaje na paliwo 3 tys na miesiąc. Wiem, że to każdego indywidualna sprawa i podkreślam napisałam, że nie chce CIĘ urazić. Skoro tak się poczułaś to PRZEPRASZAM. Ale dla mnie taka ilość to ogrom no i nie poradzę nic na to. Odniosłam się do ilości kupowanych ubrań, a nie do Ciebie.

Gdyby ktoś napisał, że ma tylko 3 pary skarpet to bym się zdziwiła, że mało. Jeśli ktoś ma 153 pary to dla mnie by było przesadą.
Chodzi o to, że nie możesz obiektywnie stwierdzić ile mam rzeczy i określanie tego na tym wątku jako "przesadą" już ma wydźwięk negatywny, po za tym napisałaś to w taki sposób by mnie urazić. Nikt nie jest głupi i teksty w stylu "każdy ma inne priorytety" itp mają na celu wskazać, że moim priorytetem są ciuchy. Żenujące jest, że sama udzielasz się na wątku, pokazujesz własne ciuchy a gdy ja wystawiłam swoje najeżdzasz na mnie że to przesada, zastanów się ponieważ piszesz "taka ilość" to może byś bardziej sprecyzowała "jaka" ta ilość ? Bo brzmi to tak jakby to była tona albo ze dwie tony ciuchów.

PS: Jeżeli chcesz wiedzieć dla mnie przesadą jest zapłacić za kurtkę 499 zł bo jest z zary (moim zdaniem "nadmuchanej" marki) ale to moje zdanie. Wolę kupić sobie dwa swetry, jeansy i buty niż jedną kurtkę za 499 zł !I to moja sprawa. Ale jeżeli każdy będzie komentował w ten sposób na tym wątku, kto co kupił, za ile i czy ma już takie coś w szafie to wątek będzie służył to wyładowywania swoich frustracji a nie dzielenia się nowościami modowymi. Tyle w tym temacie.
Stary 2013-10-21, 22:23   #4785
Imperfecta
Zakorzenienie

Dziewczyny skończcie już
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:24   #4786
aleksandra188
Zakorzenienie

Candy111 - Proponuję rozejm i zakończenie tematu

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Dziewczyny skończcie już
Nie ja zaczęłam, ale ja skończę
Stary 2013-10-21, 22:25   #4787
mraau
Raczkowanie

GG do mraau

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
to samo pomyślałam ....

Cytat:
Chodzi o to, że nie możesz obiektywnie stwierdzić ile mam rzeczy i określanie tego na tym wątku jako "przesadą" już ma wydźwięk negatywny, po za tym napisałaś to w taki sposób by mnie urazić. Nikt nie jest głupi i teksty w stylu "każdy ma inne priorytety" itp mają na celu wskazać, że moim priorytetem są ciuchy. Żenujące jest, że sama udzielasz się na wątku, pokazujesz własne ciuchy a gdy ja wystawiłam swoje najeżdzasz na mnie że to przesada, zastanów się ponieważ piszesz "taka ilość" to może byś bardziej sprecyzowała "jaka" ta ilość ? Bo brzmi to tak jakby to była tona albo ze dwie tony ciuchów.

PS: Jeżeli chcesz wiedzieć dla mnie przesadą jest zapłacić za kurtkę 499 zł bo jest z zary (moim zdaniem "nadmuchanej" marki) ale to moje zdanie. Wolę kupić sobie dwa swetry, jeansy i buty niż jedną kurtkę za 499 zł !I to moja sprawa. Ale jeżeli każdy będzie komentował w ten sposób na tym wątku, kto co kupił, za ile i czy ma już takie coś w szafie to wątek będzie służył to wyładowywania swoich frustracji a nie dzielenia się nowościami modowymi. Tyle w tym temacie.
ja również wolałabym kupić kilka rzeczy zamiast jednej kurtki za 500zł..... ba! nigdy takiej nie kupiłam i się nie zanosi . Czaję się na promocje, śledzę kupony na stronkach sklepów i w miarę możliwości korzystam.

też lubię ciuchy i wszystko inne - buty, torebki, biżuterię - kupuję, kupowałam i kupować będę.... / nie mam dziecka, jestem singlem od - ehh nie pamiętam kiedy ... mam do skarpety zbierać i sobie odmawiać ? o nie !

poza tym ile tam było ciuchów...3-4? ... z licytacji ..... i nie wiedzie za ile wylicytowane ?> a może wszystko za 50zł ? Ja bym podziała i gratulowała udanych zdobyczy i licytacji - i to właśnie robię - Aleksandra - Gratuluję wygranych licytacji !

Edytowane przez mraau
Czas edycji: 2013-10-21 o 22:31
mraau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:26   #4788
Imperfecta
Zakorzenienie

Była któraś z Was ostatnio w sieciówkach z obuwiem? Było coś na szersze łydki?
Stary 2013-10-21, 22:32   #4789
mraau
Raczkowanie

GG do mraau

Cytat:

jutro będę w łodzkiej Manu - to popatrzę
mraau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:33   #4790
candy111
Zakorzenienie

Cytat:

No a dla mnie nie jest przesadą zapłacić za kurtkę 499zł. Bo patrząc na ceny w max mara gdzie ubrania nie są wcale super to jest tanio. I mnie jakoś nie uraża to, że to dla Ciebie przesada. Chciałam to kupiłam za tyle. Ktoś może uważać, że to są szmaty i płaci się za metkę. Akurat w galerii, której byłam nie było dużego wyboru. W takim rozmiarze nie łatwo jest kupić kurtkę w każdym sklepie w sieciówce.

Nie chce mi się szukać ale "czepiając" się słówek sama pisałaś, że masz mnóstwo rzeczy i niektóre z metkami bo nawet nie chodzone.

Skończmy już ten temat bo nie lubię się kłócić. Jeszcze raz podkreślam NIE MAM NIC DO CIEBIE I TWOICH UBRAŃ ale dla mnie tak częste kupowanie to bardzo dużo.
Stary 2013-10-21, 22:37   #4791
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mraau Pokaż wiadomość
jutro będę w łodzkiej Manu - to popatrzę
och Kochana! ja w piątek będę na zakupach i muszę obrać plan gdzie iść a gdzie nie warto
Stary 2013-10-21, 22:39   #4792
aleksandra188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mraau Pokaż wiadomość
to samo pomyślałam ....

ja również wolałabym kupić kilka rzeczy zamiast jednej kurtki za 500zł..... ba! nigdy takiej nie kupiłam i się nie zanosi . Czaję się na promocje, śledzę kupony na stronkach sklepów i w miarę możliwości korzystam.

też lubię ciuchy i wszystko inne - buty, torebki, biżuterię - kupuję, kupowałam i kupować będę.... / nie mam dziecka, jestem singlem od - ehh nie pamiętam kiedy ... mam do skarpety zbierać i sobie odmawiać ? o nie !

poza tym ile tam było ciuchów...3-4? ... z licytacji ..... i nie wiedzie za ile wylicytowane ?> a może wszystko za 50zł ? Ja bym podziała i gratulowała udanych zdobyczy i licytacji - i to właśnie robię - Aleksandra - Gratuluję wygranych licytacji !
Mraau, dzięki

Ceny tych rzeczy które pokazałam to :
pierwszy sweterek - 9,99 zł
drugi "love" 19,99 zł
płaszczyk 37,50 zł - (gdzie w sieciówkach wiszą takie po 350 zł )

Także to nie są zawrotne kwoty a jakbym miała porównywać z innymi dziewczynami to by wyszło że połowa moich ciuchów kosztowała mniej niż czyjaś jedna kurtka. Ale to przecież bez sensu się licytować na ilość, jakoś i cenę... Zresztą często jak wygram coś fajnego na all to prezentuję mamie bo ma podobny rozmiar albo siostrze, także nie wszystko zawsze idzie do mojej szafy.
Stary 2013-10-21, 22:40   #4793
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

niezły gnój że tek powiem

ja tam bym non stop kupowała gdybym tylko miała na to fundusze
i zazdroszczę jak ktoś potrafi za kilka zł wygrzebać boskie cudeńka

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:42   #4794
aleksandra188
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
No a dla mnie nie jest przesadą zapłacić za kurtkę 499zł. Bo patrząc na ceny w max mara gdzie ubrania nie są wcale super to jest tanio. I mnie jakoś nie uraża to, że to dla Ciebie przesada. Chciałam to kupiłam za tyle. Ktoś może uważać, że to są szmaty i płaci się za metkę. Akurat w galerii, której byłam nie było dużego wyboru. W takim rozmiarze nie łatwo jest kupić kurtkę w każdym sklepie w sieciówce.

Nie chce mi się szukać ale "czepiając" się słówek sama pisałaś, że masz mnóstwo rzeczy i niektóre z metkami bo nawet nie chodzone.

Skończmy już ten temat bo nie lubię się kłócić. Jeszcze raz podkreślam NIE MAM NIC DO CIEBIE I TWOICH UBRAŃ ale dla mnie tak częste kupowanie to bardzo dużo.
Tak mam mnóstwo rzeczy i to z metkami i dlatego udzielam się na tym wątku Gdybym lubiła gotować pisałabym na kulinarnych watkach, a lubię ciuchy więc jestem tu Chciałam to kupiłam te rzeczy - proste
Stary 2013-10-21, 22:53   #4795
Ostrowczanka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio mierzyłąm w Deichmannie takie kozaczki ... dopięły się!
A łydę mam słuszną.
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-przecena
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg t_p_detail.jpg (12,0 KB, 9 załadowań)

Wszystko można, co nie można - byle z cicha, i z ostrożna.
Ostrowczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:55   #4796
Wronia3
Wtajemniczenie

Rany człowiek chciał się pochwalić zakupami a tu takie cyrki

Wiecie co jest dla mnie największą przesadą?
Nie ilość ciuchów/kosmetyków/torebek itp.
Przesadą jest dla mnie kupowanie pieniędzmi rodziców tak drogich ubrań... Ja jak studiowałam i nie miałam stypendium a miałam potrzeby ciuchowe to całe wakacje + tyle roku akademickiego ile byłam w stanie wytrzymać pracowałam... I to nawet na szatni, sprzątając czasem nawet za niecałe 4zł na rękę za godzinę A jak byłam w LO to rodzice dawali mi zawrotne 40zł na miesiąc + minimalne doładowanie do telefony. Jak potrzebowałam ciucha to czekać musiałam na urodziny czy inne święto bądź kombinując sobie kasę jakoś zarabiając.
O. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
A teraz możecie po mnie jeździć, bo ja jednak chyba nie chcę "chwalić" się ciuchami bo nie daj jeszcze będzie ich za dużo kupionych danego miesiąca
Stary 2013-10-21, 22:56   #4797
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
Tak mam mnóstwo rzeczy i to z metkami i dlatego udzielam się na tym wątku Gdybym lubiła gotować pisałabym na kulinarnych watkach, a lubię ciuchy więc jestem tu Chciałam to kupiłam te rzeczy - proste
Przecież nikt nie broni Ci kupować. I nie chciałam żebyś się źle poczuła.
A teraz jakoś dziwnie się czuję bo wszyscy na mnie jadą jakbym jakaś zawistna o ubrania była. A dla mnie to naprawdę dużo. I nie chodzi to o to czy ktoś wydaję dużo, czy mało, czy kupuje drogie czy tanie rzeczy. Chodzi mi tylko o to, że w mojej głowie to dużo jest jak się idzie do sklepu i kupuje kilka rzeczy w następnym tygodniu jeszcze 3 i za tydzień czy dwa znowu coś.
Stary 2013-10-21, 22:57   #4798
BlueSunshine
Zakorzenienie

Ojjj dziewczyny stop, taka dyskusja do niczego nie prowadzi nie wyliczajcie ile kto za co płaci i kto za to płaci, to nigdy dobrze się nie kończy. Jeśli kogoś stać, podoba się to czemu nie? nie wypominajcie sobie takich rzeczy w końcu to wątek modowy no i jesli myślicie że się coś kupuje i to już na wieczność zostaje w szafie to się mylicie w moim przypadku to duża rotacja, szybko mi się ciuchy nudzą i lecą na sprzedaż/wymianę jeśli mi nie podpasują
Stary 2013-10-21, 23:04   #4799
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ostrowczanka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio mierzyłąm w Deichmannie takie kozaczki ... dopięły się!
A łydę mam słuszną.
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...mskie-przecena
a tylko w takim kolorze były?
Stary 2013-10-21, 23:04   #4800
yours0destiny
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BlueSunshine Pokaż wiadomość
Ojjj dziewczyny stop, taka dyskusja do niczego nie prowadzi nie wyliczajcie ile kto za co płaci i kto za to płaci, to nigdy dobrze się nie kończy. Jeśli kogoś stać, podoba się to czemu nie? nie wypominajcie sobie takich rzeczy w końcu to wątek modowy no i jesli myślicie że się coś kupuje i to już na wieczność zostaje w szafie to się mylicie w moim przypadku to duża rotacja, szybko mi się ciuchy nudzą i lecą na sprzedaż/wymianę jeśli mi nie podpasują

Ola-płaszczyk mega!

28.01.2008
yours0destiny jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości