Szkoła nauki jazdy / Lublin - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 10:10   #391
Amarantova
Przyczajenie

Dot.: Ośrodek szkolenia kierowców w Lublinie

Dzięki za odpowiedź... Tyle teraz tych ośrodków ze naprawde ciężko mi sie zdecydować a nie ukrywam ze cena tez gra u mnie dużą rolę z tego co udalo mi sie o nich wyczytać to raczej mają bardzo dobrą opinie pomimo ze cena kursu jest prawdopodobnie najniższa w Lublinie dla osób które sie już nie uczą ani nie studiują
Amarantova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-28, 15:12   #392
Monichulaa
Zakorzenienie

Dot.: Ośrodek szkolenia kierowców w Lublinie

Nie znam ośrodka i żadnej informacji Ci o nim nie wniosę. Ja robiłam kurs w Mili, mój Tata też tam robił podwyższenie kategorii. Ze swojej strony polecam. Naprawdę fajni instruktorzy, miła atmosfera, nowe (nie zjeżdżone) auta. Ale wybór należy do Ciebie

A jednak przy każdej niepewności tkwi odrobina nadziei, z której nie potrafisz zrezygnować...
Monichulaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-29, 20:19   #393
BeataLuk
Zadomowienie

Dot.: Szkoła nauki jazdy / Lublin

Hej
robiłyście może kurs na prawo jazdy w PERFECT ? Znalazłam własnie na grouponie za 699 zł i zastanawiam się czy warto

KOSMETYKI
BeataLuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-30, 12:50   #394
Amarantova
Przyczajenie

Co do grouponu to ja bym raczej nie ryzykowała... czytalam kiedys artykul jak jakas szkola wystawila oferte prawa jazdy za 600 zl i ludzie oczywiscie pokupowali itd... ale w tym czasie szkola z grouponu oglosila upadlosc i nikt pieniedzy za groupony ludziom nie zwrocil.. i ani prawa jazdy ani pieniedzy wplaconych za kupony...
Co do szkoly jazdy o którą pytasz... osobiscie nie wiem bo sama mysle jaka szkole wybrac ilu ludzi tyle opinii... kazdy instruktor ma swoj charakter.. nie kazdy z kazdym kursantem jest w stanie sie dogadac, zrozumiec polubić itp.. instruktor to tylko czlowiek tak samo i kursant nie z kazdym instruktorem bedzie w stanie owocnie i bez nerwów wspolpracowac dlatego tez tak ciezko sie zdecydowac Ja powaznie sie zastanawiam nad Wyższą szkolą jazdy.. jakos kusi mnie ich ofetra i znalazlam dosc sporo pozytywnych opinni na innych stronach zarowno o instruktorach jak i o jakosci ich nauki pomimo tak niskiej ceny...
Amarantova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-29, 06:44   #395
mazena111
Rozeznanie

Z własnego doświadczenia mogę z czystym sumieniem polecić Ewana. Wszystko solidnie, dokładnie, bez nerwów. Jazdy miałam z Mirkiem i nie zamieniłabym go na innego instruktora.

tkwi w każdym z nas...

"Nie sztuka mi się oprzeć,
sztuka zaakceptować"
mazena111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-29, 23:58   #396
meg67
Raczkowanie

Ja robiłam prawko w szkole jazdy DARIO, mala szkoła na osiedlu LSM ale podejście maja świetne polecam instruktorzy sa wspaniali można pytac śmiało o wszystko i wydaje mi sie że wyszkoliłam sie na dobrego kierowce chociaz wiadomo że 90% umiejetności jazdy nabywasz już po odebraniu prawka. Najwazniejsze zeby po zdanym egzaminie od razu zaczac jezdzic, bo im dluzsza przerwe zrobisz to bedziesz sie bardziej bała wsiasc za kierownice
meg67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-15, 21:27   #397
lkatieove
Raczkowanie

a ja z własnego doświadczenia polecam AMIGO fajni instruktorzy i atmosfera i naprawdę UCZĄ jezdzic (ale za kazdego instruktora reki nie dam sobie obciąć)- ale to juz w ciągu pierwszych jazd warto wziąć po godzinie z kazdym instruktorem i zdecydowac z ktorym najlepiej sie jezdzi - ja polecam Marcina.
dużo znajomych poleca też szkołę RODMOS.

what doesn't kill you, makes you stronger.
lkatieove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-22, 13:33   #398
moniaaa91
Raczkowanie

ja wszystkim którzy przymierzają się do kursu na prawo jazdy polecam RANDAL, sama tam robiłam prawko, byłam bardzo zadowolona, cena też nie była wygórowana. Zdałam za 1 razem
moniaaa91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-10, 20:09   #399
Polly Inn
Raczkowanie

ja polecam DRIFT
Polly Inn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 20:59   #400
maureen92
Raczkowanie

a ja z czystym sumieniem mogę polecić Mistrza Kierownicy, naprawdę początek bez zbędnych stresów, a co najważniejsze po egzaminie całkiem pewnie jeździłam Poza tym na plus własny plac manewrowy w okolicy Felina no i jedna godzina jazdy w którąś niedzielę na placu manewrowym Wordu w cenie kursu no i nie ma przepełnienia tylko konkretna liczba miejsc, z tym, że od siebie polecam Tomasza, bo ma ogromne poczucie humoru i w samochodzie lepsza atmosfera
maureen92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 19:34   #401
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maureen92 Pokaż wiadomość
a ja z czystym sumieniem mogę polecić Mistrza Kierownicy, naprawdę początek bez zbędnych stresów, a co najważniejsze po egzaminie całkiem pewnie jeździłam Poza tym na plus własny plac manewrowy w okolicy Felina no i jedna godzina jazdy w którąś niedzielę na placu manewrowym Wordu w cenie kursu no i nie ma przepełnienia tylko konkretna liczba miejsc, z tym, że od siebie polecam Tomasza, bo ma ogromne poczucie humoru i w samochodzie lepsza atmosfera

Zastanawiam się nad doszkalaniem u nich.
201611241302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 20:24   #402
maureen92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dzasminka Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad doszkalaniem u nich.
Ja po pierwszym egzaminie brałam też jazdy doszkalające, ale chyba tylko 4 h i zdałam za drugim razem Najważniejsze, że nie ma jeżdżenia po całym Lublinie typu jedziemy teraz po następnego kursanta i on odwiezie Cię gdzie chcesz tylko zaczyna się albo pod zamkiem, albo na czechowie w pobliżu ich siedziby no i zarówno Tomasz jak i Bartosz potrafią wykorzystać te 2 h na maxa
maureen92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 20:39   #403
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez maureen92 Pokaż wiadomość
Ja po pierwszym egzaminie brałam też jazdy doszkalające, ale chyba tylko 4 h i zdałam za drugim razem Najważniejsze, że nie ma jeżdżenia po całym Lublinie typu jedziemy teraz po następnego kursanta i on odwiezie Cię gdzie chcesz tylko zaczyna się albo pod zamkiem, albo na czechowie w pobliżu ich siedziby no i zarówno Tomasz jak i Bartosz potrafią wykorzystać te 2 h na maxa
Jestem jeszcze przed egzaminem, ale chcę spróbować z ciekawości jazdy z kimś innym. No i mieszkam niedaleko więc dlatego chyba do nich zajrzę
Stary 2014-04-02, 23:32   #404
Sisisa
Raczkowanie

Jest w LBN jakiś plac manewrowy, z którego nie wygonią mnie, jak przyjadę poćwiczyć własnym samochodem?
Sisisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-12, 20:36   #405
olgaa21
Przyczajenie

nie wiem ale ja robiłam kurs w Ewanie w Lublinie i wiem że tam nie wyganiaja jak sie ćwiczy własnym samochodem,to chyba jest tak że jak w danym osk robisz to kurs to możesz ćwiczyc na ich placu

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

a jakby ktos chciał robic kurs to polecam Ewan w którym robiłam ja prawko ,instruktorzy dobrzy co prawda miałam jednego i bardzo dobrze ,uczył świetnie,wymagał ale to chyba też dobrze ,do dziś mi dźwieczy w uszach co mówił dzieki temu wiele pamietam prawko zdałam nie za pierwszym razem bo zjadał mnie stres , i zawsze coś musialam zrobić po swojemu ale sie udało ,smiało moge polecić instruktora Andrzeja ,jest opanowany ,spokojny ma duuuzo cierpliwości przynajmniej do mnie polecam
olgaa21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-04, 15:56   #406
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Mas ktoś jakies doświadczenia z sidhha lub pablo ?
Stary 2014-09-05, 18:16   #407
olgaa21
Przyczajenie

poczytaj sobie opinie na necie o tych osk ,to bedziesz wiedziała czy warto ale mi sie wydaje że są lepsze
Stary 2014-09-05, 19:00   #408
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

W takim razie po co ten wątek by był jak mam szukać sobie w necie?
Tak szukałam opinii w necie, ale jest ich mało lub bardzo stare. Szukam aktualnych.

wydaję mi się - na jakiej podstawie?
są lepsze - jakie ?

Konkrety, konkrety.
Stary 2014-09-05, 20:03   #409
olgaa21
Przyczajenie

chociażby Rodmos ,Kursor,Ewan, wiem na podstawie opini innych co robili kursy ,no skoro sa stare opinie albo mało ich to znaczy że nie cieszą sie popularnośćią

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

tez zdawałaś egzamin 26 marca 4014 to pytanie miało być do dzasminki

Edytowane przez olgaa21
Czas edycji: 2014-09-05 o 20:08
Stary 2014-09-05, 20:49   #410
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Kompetencjom Kursora nigdy nie zaufam, bylam tam na kursie z innej dziedziny i masakra
Ewan zbyt wolno robi teorie, półtora miesiąca.
Rodmos, słyszałam opinie pół na pół.

Dlatego szukam opinii teraz o dwóch powyższych szkołach osób które miały z nimi doświadczenia, a nie rad dlaczego mało jest tych opinii w necie
Stary 2014-09-05, 22:00   #411
olgaa21
Przyczajenie

nie udzielam ci rad tylko daje opinie o osk ja sie tyle naczytałam w necie o wszystkich osk i rodmos ma bdb (nie robiłam u nich kursu),Ewan wolno teoria a co byś chciała w 1 dzień sie nauczyć, na teorie są przeznaczone godziny tak samo jak na jazdy,w Ewanie teoria jest dobrze wykładana ,jest b. fajny właśćiciel i dobrzy instruktorzy ,nie rozumiem czego szukasz ,o pablo czy sidhba też czytałam i nie bardzo polecają ,poza tym ile ludzi tyle opinii każdy ma swojego ulubieńca ,jednym pasuje jakiś osk innym nie
Stary 2014-09-05, 22:46   #412
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

To oczywiste, że jest 30 godzin teorii, ale można robić jedną godzine tygodniowo, albo piętnaście
Szukam wiarygodnych opinii o Pablo i Sidhha, przecież już to napisałam, nie wiem czego nie rozumiesz

Cytat:
Napisane przez olgaa21 Pokaż wiadomość
poza tym ile ludzi tyle opinii każdy ma swojego ulubieńca ,jednym pasuje jakiś osk innym nie
to też jest oczywiste, ale po to został stworzony ten wątek by sie wymieniać takimi informacjami, a każdy juz sobie sam wybierze w oparciu o nie bądź nie.
Stary 2014-09-06, 11:34   #413
201611241302
Konto usunięte

4 ----------

tez zdawałaś egzamin 26 marca 4014 to pytanie miało być do dzasminki[/QUOTE]

tak ale 2014 :Pfajna pomyłka

Co do szkoły..raczej ciężko polecić szkołę, raczej konkretnego instruktora Jeździłam z kilkoma z różnych szkół. Niestety ani z Pablo ani Siddha, więc nie pomogę.
Stary 2014-09-06, 12:47   #414
olgaa21
Przyczajenie

ja tez zdawałam 24 marca 2014 w lublinie i zdalam.miałam o 13.10 26 marca 2014 ,znowu pomyłaka,,zeby było jasne 26 marca 2014 godz. 13.10

Edytowane przez olgaa21
Czas edycji: 2014-09-06 o 12:51
Stary 2014-09-06, 13:19   #415
201611241302
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olgaa21 Pokaż wiadomość
ja tez zdawałam 24 marca 2014 w lublinie i zdalam.miałam o 13.10 26 marca 2014 ,znowu pomyłaka,,zeby było jasne 26 marca 2014 godz. 13.10
Ja o godz 18
Stary 2014-09-07, 13:01   #416
ciaaastko
Raczkowanie

ja robiłam w Kulce u pana Krzyśka, polecam serdecznie. Z teoria u mnie było tak ze trwala godzine a wpisywali ze 4 jak komus zalezalo, wiec szybko poszlo, ale można tez normalnie chodzic
ciaaastko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-08, 22:53   #417
baczek_22
Raczkowanie

Hej

Nie wiem czy pomogę, ale jest forum prawa jazdy, na którym znajduję się wątek Lublina. Można poczytać różnych opinii i komentarzy na temat ośrodków - http://www.forum.prawojazdy.com.pl/v...php?f=6&t=5540 może się przyda niektórym

Gratuluję wszystkim zdania prawka, trzymam kciuki dla zdających
baczek_22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 10:52   #418
__dsskadssadfaAA
Raczkowanie

Prawo jazdy w Lublinie..

Cześć . Pochodzę z bardzo małej miejscowości, oblałam 4 razy egzamin w Zamościu, i to na samym początku za każdym razem.. 'gubię się w ruchu' . Zrobiłam sobie rok przerwy, jestem już na studiach w Lublinie i zarówno do domu jak i do Zamościa mam prawie 2h jazdy.. a chciałabym zdać prawo jazdy. Tylko tak się zastanawiam że jak się gubiłam w Zamościu to pewnie tym bardziej sobie w Lublinie nie poradze, jak nawet nie jestem przyzwyczajona do wiekszych miejscowosci.. macie moze cos na ten temat do powiedzenia dziewczyny? Nie wiem, może jakies osrodki godne polecenia, albo ktoras z Was byla w takiej sytuacji.. pozdrawiam
__dsskadssadfaAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 11:22   #419
przylaszczka50
BAN stały

Dot.: Prawo jazdy w Lublinie..

Cytat:
Napisane przez Megwal8 Pokaż wiadomość
Cześć . Pochodzę z bardzo małej miejscowości, oblałam 4 razy egzamin w Zamościu, i to na samym początku za każdym razem.. 'gubię się w ruchu' . Zrobiłam sobie rok przerwy, jestem już na studiach w Lublinie i zarówno do domu jak i do Zamościa mam prawie 2h jazdy.. a chciałabym zdać prawo jazdy. Tylko tak się zastanawiam że jak się gubiłam w Zamościu to pewnie tym bardziej sobie w Lublinie nie poradze, jak nawet nie jestem przyzwyczajona do wiekszych miejscowosci.. macie moze cos na ten temat do powiedzenia dziewczyny? Nie wiem, może jakies osrodki godne polecenia, albo ktoras z Was byla w takiej sytuacji.. pozdrawiam
Może po prostu nie masz tego daru, talentu do bycia kierowcą.
Nie każdy ma i nawet po wielu godzinach dodatkowych jazd z najlepszym instruktorem nigdy nie będzie "pewnie i na właściwym miejscu " czuł się za kierownicą.
Nie zniechęcam Cię , próbuj , może inny instruktor coś poradzi na Twoje '' gubienie się ".Nie poradzę co do ośrodka bo nie mój rejon.
Popatrz w internecie, w gazetach lubelskich na stronach ogłoszeniowych, może są plakaty w mieście na słupach ogłoszeniowych.
Masz zamiar jeszcze raz iść na cały kurs czy tylko dodatkowe jazdy wykupić?

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Dla mojej znajomej w Anglii wybawieniem była babska szkoła jazdy.
Instruktorem była kobieta, nauczyła ją tak , że bez przeszkód porusza się po Londynie a po pierwszej jeździe chciała zrezygnować.

W Lublinie też jest , nie wiem czy aktualne lecz podają adres MARTA Babska Szkoła Jazdy ul. przemysłowa 10
przylaszczka50 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-10, 11:25   #420
__dsskadssadfaAA
Raczkowanie

Dot.: Prawo jazdy w Lublinie..

Ja raczej od początku. Kiedyś coś mi się obiło 'babka szkoła jazdy', ale myślałam że od tak, zwyczajna nazwa, dla śmiechu.. :P
__dsskadssadfaAA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości