|
|
#391 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Ośrodek szkolenia kierowców w Lublinie
Dzięki za odpowiedź... Tyle teraz tych ośrodków ze naprawde ciężko mi sie zdecydować a nie ukrywam ze cena tez gra u mnie dużą rolę
z tego co udalo mi sie o nich wyczytać to raczej mają bardzo dobrą opinie pomimo ze cena kursu jest prawdopodobnie najniższa w Lublinie dla osób które sie już nie uczą ani nie studiują
|
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ośrodek szkolenia kierowców w Lublinie
Nie znam ośrodka i żadnej informacji Ci o nim nie wniosę. Ja robiłam kurs w Mili, mój Tata też tam robił podwyższenie kategorii. Ze swojej strony polecam. Naprawdę fajni instruktorzy, miła atmosfera, nowe (nie zjeżdżone) auta. Ale wybór należy do Ciebie
|
|
#394 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szkoła nauki jazdy / Lublin
Co do grouponu to ja bym raczej nie ryzykowała... czytalam kiedys artykul jak jakas szkola wystawila oferte prawa jazdy za 600 zl i ludzie oczywiscie pokupowali itd... ale w tym czasie szkola z grouponu oglosila upadlosc i nikt pieniedzy za groupony ludziom nie zwrocil.. i ani prawa jazdy ani pieniedzy wplaconych za kupony...
Co do szkoly jazdy o którą pytasz... osobiscie nie wiem bo sama mysle jaka szkole wybrac ilu ludzi tyle opinii... kazdy instruktor ma swoj charakter.. nie kazdy z kazdym kursantem jest w stanie sie dogadac, zrozumiec polubić itp.. instruktor to tylko czlowiek tak samo i kursant nie z kazdym instruktorem bedzie w stanie owocnie i bez nerwów wspolpracowac dlatego tez tak ciezko sie zdecydowac Ja powaznie sie zastanawiam nad Wyższą szkolą jazdy.. jakos kusi mnie ich ofetra i znalazlam dosc sporo pozytywnych opinni na innych stronach zarowno o instruktorach jak i o jakosci ich nauki pomimo tak niskiej ceny...
|
|
|
|
|
#395 |
|
Rozeznanie
|
Z własnego doświadczenia mogę z czystym sumieniem polecić Ewana. Wszystko solidnie, dokładnie, bez nerwów. Jazdy miałam z Mirkiem i nie zamieniłabym go na innego instruktora.
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Ja robiłam prawko w szkole jazdy DARIO, mala szkoła na osiedlu LSM ale podejście maja świetne
polecam instruktorzy sa wspaniali można pytac śmiało o wszystko i wydaje mi sie że wyszkoliłam sie na dobrego kierowce chociaz wiadomo że 90% umiejetności jazdy nabywasz już po odebraniu prawka. Najwazniejsze zeby po zdanym egzaminie od razu zaczac jezdzic, bo im dluzsza przerwe zrobisz to bedziesz sie bardziej bała wsiasc za kierownice
|
|
|
|
|
#397 |
|
Raczkowanie
|
a ja z własnego doświadczenia polecam AMIGO
fajni instruktorzy i atmosfera i naprawdę UCZĄ jezdzic (ale za kazdego instruktora reki nie dam sobie obciąć)- ale to juz w ciągu pierwszych jazd warto wziąć po godzinie z kazdym instruktorem i zdecydowac z ktorym najlepiej sie jezdzi - ja polecam Marcina.dużo znajomych poleca też szkołę RODMOS.
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
ja wszystkim którzy przymierzają się do kursu na prawo jazdy polecam RANDAL, sama tam robiłam prawko, byłam bardzo zadowolona, cena też nie była wygórowana. Zdałam za 1 razem
|
|
|
|
|
#399 |
|
Raczkowanie
|
ja polecam DRIFT
|
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
a ja z czystym sumieniem mogę polecić Mistrza Kierownicy, naprawdę początek bez zbędnych stresów, a co najważniejsze po egzaminie całkiem pewnie jeździłam
Poza tym na plus własny plac manewrowy w okolicy Felina no i jedna godzina jazdy w którąś niedzielę na placu manewrowym Wordu w cenie kursu no i nie ma przepełnienia tylko konkretna liczba miejsc, z tym, że od siebie polecam Tomasza, bo ma ogromne poczucie humoru i w samochodzie lepsza atmosfera
|
|
|
|
|
#401 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zastanawiam się nad doszkalaniem u nich. |
|
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
|
Ja po pierwszym egzaminie brałam też jazdy doszkalające, ale chyba tylko 4 h i zdałam za drugim razem
Najważniejsze, że nie ma jeżdżenia po całym Lublinie typu jedziemy teraz po następnego kursanta i on odwiezie Cię gdzie chcesz tylko zaczyna się albo pod zamkiem, albo na czechowie w pobliżu ich siedziby no i zarówno Tomasz jak i Bartosz potrafią wykorzystać te 2 h na maxa
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
|
Jest w LBN jakiś plac manewrowy, z którego nie wygonią mnie, jak przyjadę poćwiczyć własnym samochodem?
|
|
|
|
|
#405 |
|
Przyczajenie
|
nie wiem ale ja robiłam kurs w Ewanie w Lublinie i wiem że tam nie wyganiaja jak sie ćwiczy własnym samochodem,to chyba jest tak że jak w danym osk robisz to kurs to możesz ćwiczyc na ich placu
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- a jakby ktos chciał robic kurs to polecam Ewan w którym robiłam ja prawko ,instruktorzy dobrzy co prawda miałam jednego i bardzo dobrze ,uczył świetnie,wymagał ale to chyba też dobrze ,do dziś mi dźwieczy w uszach co mówił dzieki temu wiele pamietam prawko zdałam nie za pierwszym razem bo zjadał mnie stres , i zawsze coś musialam zrobić po swojemu ale sie udało ,smiało moge polecić instruktora Andrzeja ,jest opanowany ,spokojny ma duuuzo cierpliwości przynajmniej do mnie polecam |
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
Mas ktoś jakies doświadczenia z sidhha lub pablo ?
|
|
#407 |
|
Przyczajenie
|
poczytaj sobie opinie na necie o tych osk ,to bedziesz wiedziała czy warto ale mi sie wydaje że są lepsze
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie po co ten wątek by był jak mam szukać sobie w necie?
Tak szukałam opinii w necie, ale jest ich mało lub bardzo stare. Szukam aktualnych. wydaję mi się - na jakiej podstawie? są lepsze - jakie ? Konkrety, konkrety.
|
|
#409 |
|
Przyczajenie
|
chociażby Rodmos ,Kursor,Ewan, wiem na podstawie opini innych co robili kursy ,no skoro sa stare opinie albo mało ich to znaczy że nie cieszą sie popularnośćią
---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- tez zdawałaś egzamin 26 marca 4014 to pytanie miało być do dzasminki Edytowane przez olgaa21 Czas edycji: 2014-09-05 o 20:08 |
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Kompetencjom Kursora nigdy nie zaufam, bylam tam na kursie z innej dziedziny i masakra
Ewan zbyt wolno robi teorie, półtora miesiąca. Rodmos, słyszałam opinie pół na pół. Dlatego szukam opinii teraz o dwóch powyższych szkołach osób które miały z nimi doświadczenia, a nie rad dlaczego mało jest tych opinii w necie
|
|
#411 |
|
Przyczajenie
|
nie udzielam ci rad tylko daje opinie o osk ja sie tyle naczytałam w necie o wszystkich osk i rodmos ma bdb (nie robiłam u nich kursu),Ewan wolno teoria a co byś chciała w 1 dzień sie nauczyć, na teorie są przeznaczone godziny tak samo jak na jazdy,w Ewanie teoria jest dobrze wykładana ,jest b. fajny właśćiciel i dobrzy instruktorzy ,nie rozumiem czego szukasz ,o pablo czy sidhba też czytałam i nie bardzo polecają ,poza tym ile ludzi tyle opinii każdy ma swojego ulubieńca ,jednym pasuje jakiś osk innym nie
|
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
To oczywiste, że jest 30 godzin teorii, ale można robić jedną godzine tygodniowo, albo piętnaście
Szukam wiarygodnych opinii o Pablo i Sidhha, przecież już to napisałam, nie wiem czego nie rozumiesz ![]() to też jest oczywiste, ale po to został stworzony ten wątek by sie wymieniać takimi informacjami, a każdy juz sobie sam wybierze w oparciu o nie bądź nie.
|
|
#413 |
|
Konto usunięte
|
4 ----------
tez zdawałaś egzamin 26 marca 4014 to pytanie miało być do dzasminki[/QUOTE] tak ale 2014 :Pfajna pomyłkaCo do szkoły..raczej ciężko polecić szkołę, raczej konkretnego instruktora Jeździłam z kilkoma z różnych szkół. Niestety ani z Pablo ani Siddha, więc nie pomogę.
|
|
|
|
|
#414 |
|
Przyczajenie
|
ja tez zdawałam 24 marca 2014 w lublinie i zdalam.miałam o 13.10 26 marca 2014 ,znowu pomyłaka,,zeby było jasne 26 marca 2014 godz. 13.10
Edytowane przez olgaa21 Czas edycji: 2014-09-06 o 12:51 |
|
|
|
|
#415 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
ja robiłam w Kulce u pana Krzyśka, polecam serdecznie. Z teoria u mnie było tak ze trwala godzine a wpisywali ze 4 jak komus zalezalo, wiec szybko poszlo, ale można tez normalnie chodzic
|
|
|
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Nie wiem czy pomogę, ale jest forum prawa jazdy, na którym znajduję się wątek Lublina. Można poczytać różnych opinii i komentarzy na temat ośrodków - http://www.forum.prawojazdy.com.pl/v...php?f=6&t=5540 może się przyda niektórym ![]() Gratuluję wszystkim zdania prawka, trzymam kciuki dla zdających
|
|
|
|
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
Prawo jazdy w Lublinie..
Cześć
. Pochodzę z bardzo małej miejscowości, oblałam 4 razy egzamin w Zamościu, i to na samym początku za każdym razem.. 'gubię się w ruchu' . Zrobiłam sobie rok przerwy, jestem już na studiach w Lublinie i zarówno do domu jak i do Zamościa mam prawie 2h jazdy.. a chciałabym zdać prawo jazdy. Tylko tak się zastanawiam że jak się gubiłam w Zamościu to pewnie tym bardziej sobie w Lublinie nie poradze, jak nawet nie jestem przyzwyczajona do wiekszych miejscowosci.. macie moze cos na ten temat do powiedzenia dziewczyny? Nie wiem, może jakies osrodki godne polecenia, albo ktoras z Was byla w takiej sytuacji.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#419 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Prawo jazdy w Lublinie..
Cytat:
Nie każdy ma i nawet po wielu godzinach dodatkowych jazd z najlepszym instruktorem nigdy nie będzie "pewnie i na właściwym miejscu " czuł się za kierownicą. Nie zniechęcam Cię , próbuj , może inny instruktor coś poradzi na Twoje '' gubienie się ".Nie poradzę co do ośrodka bo nie mój rejon. Popatrz w internecie, w gazetach lubelskich na stronach ogłoszeniowych, może są plakaty w mieście na słupach ogłoszeniowych. Masz zamiar jeszcze raz iść na cały kurs czy tylko dodatkowe jazdy wykupić? ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Dla mojej znajomej w Anglii wybawieniem była babska szkoła jazdy. Instruktorem była kobieta, nauczyła ją tak , że bez przeszkód porusza się po Londynie a po pierwszej jeździe chciała zrezygnować. W Lublinie też jest , nie wiem czy aktualne lecz podają adres MARTA Babska Szkoła Jazdy ul. przemysłowa 10 |
|
|
|
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prawo jazdy w Lublinie..
Ja raczej od początku. Kiedyś coś mi się obiło 'babka szkoła jazdy', ale myślałam że od tak, zwyczajna nazwa, dla śmiechu.. :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

z tego co udalo mi sie o nich wyczytać to raczej mają bardzo dobrą opinie pomimo ze cena kursu jest prawdopodobnie najniższa w Lublinie dla osób które sie już nie uczą ani nie studiują

polecam