|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Cytat:
Dziwi mnie, że znowu złamałam swoje postanowienie i jednak tu wróciłam, zalamuje sama siebie
|
|
|
|
|
#1142 |
|
zawsze mam racje
|
demi: pewnie niejedna z nas miała takie postanowienie, żeby olać wizaż (na krócej lub zawsze) ale znowu człowiek ma nawyk, że wstaje rano/wraca z uczelni lub pracy, odpala komputer i wizaż właśnie. I ciężko to wyplenić.
Dziwi mnie (akurat pozytywnie), że udało się zostawić w tv jakiś teleturniej bazujący na wiedzy i bez żałosnych historii. No ok, są pytania o ue , ale mimo wszystko to i tak niemożliwe, że to jeszcze istnieje.Mam propozycję- a u pani stało się to i to, więc za każda dobrą odpowiedź puntyx2 plus dostaje pani 2 dodatkowe szansy i może pani źle odpowiedzieć nie 2 razy a 4
|
#1143 |
|
Konto usunięte
|
Wizażu nie odpuszczalam, ten wątek chciałam
Ale upa, ja tak zawsze, obraże się na śmierć i życie, a za dwa dni o tym zapomne.A poza tym lubię czytać o cudzych zdziwieniach, jakies prywatne zboczenie
|
|
|
|
#1144 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1145 |
|
Konto usunięte
|
Ktoś ostatnio się dziwił, że komary się uaktywniły. Szczerze to się z tego śmiałam trochę i myślałam, że jeden komar się zaplątał, może dwa...
Dziś mam dosłownie inwazję To pewnie za karę. Ubiłam już kilkanaście a kolejne kilkanaście gonię nadal...
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ciężko mi powiedzieć z poziomu moda, bo wcześniej nie zwracałam uwagi na to, a teraz widzę kto przenosi, o ile zostawia linka przekierowującego...
Dobre pytanie; Jeśli coś "wyrzucone" z Plotkowego by Cię szczególnie raziło możesz zadać pytanie w temacie, na technicznym, lub napisać do mnie PW z linkiem i postaram się podać do właściwej osoby - możemy tak zrobić? Może masz inną sugestię? (w międzyczasie napiszę do "Góry" by wyklarować, czy moja odpowiedź jest trafna, bo nie mam 100%) |
|
|
|
#1147 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bo parę postów wstecz przeczytaliśmy słowa moda cyt : Strata czasu ![]() Ja wiem, że mod też człowiek itp ale uważam, że te słowa są bardzo nie na miejscu i mam nadzieję, że nie przejdzie to bez echa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1148 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
)A przy okazji wiedzieć co robić gdybym chciała, żeby wszyscy ludzie dali mi spokój
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1150 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1151 |
|
damn good coffee
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1153 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
To też efekt mojej pracy ![]() Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1357763941 - zawsze bawi tak samo.
|
#1155 |
|
Konto usunięte
|
Same widzicie, niby wszyscy sie brzydza trollowaniem, ale to element wizażowego folkloru
|
|
|
|
#1156 |
|
Copyraptor
|
Dziwi mnie moja znajoma. Bardzo, bardzo ją lubię, dusza dziewczyna. Ale jest straszną perfekcjonistką, co przyznaje, i uwielbia tragizować i snuć najczarniejsze scenariusze.
Uczyłyśmy się razem do obrony. Dzień przed obroną rozmawiamy przez telefon, sratutatu o kwiatach i czekoladkach dla promotora, po czym K. zaczyna marudzić, że na pewno nie zdamy. Na to mój argument, że wszyscy zdają. Ale nie, bo ona słyszała, że ktoś kiedyś mówił, że ktoś kiedyś nie zdał. Ja na to: nie, to ploty tylko. Ona: no to ja będę pierwsza. Na pewno. No ale nic. Trudno. Najwyżej nam wyznaczą jutro drugi termin od razu. Na samej obronie: na pewno nie zdam. Jezu. A co jak wylosuję oba zagadnienia z tematyki takiej a takiej (są tylko 4 pytania na 86 z tej tematyki, więc prawdopodobieństwo maciupkie ). Czy ja mogę poprosić o wylosowanie innego pytania. Może się zgodzą. A co jak nic nie powiem.I to nie jest w jej przypadku takie łowienie komplementów, pocieszeń i zapewnień, ona autentycznie ma tak, że sobie tę porażkę wyobraża i dla niej to jest w 100% realna możliwość. Stresuje ją to niepomiernie, wrzodów kiedyś od tego dostanie, a wciąż snuje te swoje najgorsze możliwe scenariusze...biedna no. Oczywiście dziewczyna bardzo mądra i zawsze zdaje
|
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,serio czasami się zastanawiam, czy ktoś naprawdę ma takie problemy a mi brak empatii, czy ktoś sobie robi jaja, a ludzie dają się nabrać. ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- mm444, mam dla Ciebie odpowiedź; podaję publicznie zamiast na pw, w razie jakby ktoś miał takie odczucia, jak Ty. Czasami Modki przenoszą wątki, które na początku były o czymś innym, a teraz są o czymś jeszcze innym. Jeżeli widzicie coś, co nie pasuje do danego forum: link do wątku na Technicznym "Wątki do przeniesienia" Tam możecie podawać linki i zgodnie z waszą podpowiedzią popatrzymy na przeniesienie do bardziej odpowiedniego działu.
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-21 o 20:55 |
|
|
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
...Bo już nie ma co
Jakby mi to kto wcześniej podsunął, albo wciśnął ZP, to już dawno byłoby "po ptokach"...
Przemilczenia dzielą bardziej niż nieobecności. [Gabrielle Bonheur Chanel] Edytowane przez sublime Czas edycji: 2013-10-21 o 21:17 |
|
|
|
#1160 |
|
Konto usunięte
|
Laczki zniknęły
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
[1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;43369799]Laczki zniknęły
[/QUOTE]Kto usunął laczki? No bez przesady!
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, to była klasyka, tak nie można.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1164 |
|
Konto usunięte
|
WHAT THE...? To juz usuwamy wszystkie fajne wątki?
Ludzie, chowajcie wszystkie wizażowe perełki! |
|
|
|
#1165 |
|
Konto usunięte
|
smutno
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie coś takiego. To zgłośmy wszystkie wątki do usunięcia.
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Co komu przeszkadzały laczki
?[*] |
|
|
|
#1169 |
|
Konto usunięte
|
Halo policja, prosze przyjechac na wizaz
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1170 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
spróbuj tutaj, ale nie wiem, czy wszystkie strony są skopiowane. edit: pośpieszyłam się z pisaniem, jak nie masz linka do kolejnych to nie pójdzie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

, ale mimo wszystko to i tak niemożliwe, że to jeszcze istnieje.
Ale upa, ja tak zawsze, obraże się na śmierć i życie, a za dwa dni o tym zapomne.
To pewnie za karę. Ubiłam już kilkanaście a kolejne kilkanaście gonię nadal...

Bo parę postów wstecz przeczytaliśmy słowa moda cyt : Strata czasu 

). Czy ja mogę poprosić o wylosowanie innego pytania. Może się zgodzą. A co jak nic nie powiem.
,

smutno