Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-10-17, 08:17   #3091
adzienka
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Can czy teraz zapłacić Ci za koszt wysyłki do Polski czy jak już wszystko rozliczysz i roześlesz ubrania? (Czekam na drugą paczkę)
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 12:24   #3092
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
Can czy teraz zapłacić Ci za koszt wysyłki do Polski czy jak już wszystko rozliczysz i roześlesz ubrania? (Czekam na drugą paczkę)
Jeszcze nie.
Coś źle policzyłam koszt wysyłki do Polski-muszę to sprawdzić bo wychodzi za dużo...

Ok już wiem co źle zrobiłam.
Już zaczęłam poprawiać-został mi carters gap i aero.
Dokończę wieczorem.

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-10-17 o 13:01
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-17, 21:15   #3093
Aalicia24
Zakorzenienie

dziewczyny mam pytanie - jak jest ze zwrotami/księgowaniem za brakującą rzecz w angielskich sklepach? konkretnie chodzi mi o nexta- dostałam od nich email, że jednej rzeczy nie będzie i że mi za to nie policzą, ale kasę na koncie jak na razie zaksięgowali dziś taką samą - wyślą mi zwrot czy mam do nich pisać?
do tego używałam kodu tego za 35 zł przy zakupach za 175 i nie mam pojęcia jak to rozliczają - czy zwrócą mi całość za buty a zniżka przejdzie na pozostałe rzeczy czy mi kod przepadnie, a zwrócą część tylko?

pytanie chyba głównie do Can albo Meg, bo najwięcej doświadczenia macie w tym temacie

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie.
Coś źle policzyłam koszt wysyłki do Polski-muszę to sprawdzić bo wychodzi za dużo...

Ok już wiem co źle zrobiłam.
Już zaczęłam poprawiać-został mi carters gap i aero.
Dokończę wieczorem.
czyli dobrze mi się wydawało, mi się za dużo tych kwot wysokich wydawało, że jest, bo moja i Olki już prawie 160 było, a było podobnych więcej

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 15:33   #3094
doro76
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pistacja07 Pokaż wiadomość
antoinette - w standardowym badaniu niestety nic nie wyjdzie.
Musisz zrobić badanie w kierunku boreliozy. Metoda podstawowa to test Elisa (przeciwciała igm i igg), natomiast bardziej szczegółowe badanie to badanie - test Western Blot (tam sprawdzane są dokładne prążki, też przeciwciała igg i igm)
Niestety wiem coś o tym
To co mogę Ci doradzić, to opowiedz wszystko lekarzowi, który powinien "przeleczyć cię" jakiś antybiotykiem. Nie zbagatelizuj sobie tego.

Dużo zdrówka

Hej dziewczyny widzę, że o kleszczach piszecie, no to teraz się przestraszyłam....ok. miesiąc temu u mojej małej zanalazłam małe ugryzienie nie zbyt zaczerwienione, ale na prześcieradle znalazłam kleszcza, szybko zadzwoniłam do lekarza rodzinnego, który mnie uspokił i powiedział ,że jeśli ugryzienie nie jest zaognione to nie mam się czym martwić, tym bardziej, że kleszcz sie nie wbił w ciałko, jednak mi to nie daje spokoju Trzy dni przed byliśmy w lesie, mamy kota, który wychodzi na zewnątrz, nie wiem z skąd on się tam wziął i nie wbił się w ciałko, może nie zdążył
doro76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-18, 16:53   #3095
phdwao
Zakorzenienie

doro76, ja mialam 2 razy kleszcza w nodze, ale bardzo szybko go zuwazylam i usunęłam, nie bylo zaczerwienienia, jedynie punkt jak po komarze, nic z tym nie robiłam, nie badałam sie, lata minęły i jak widac jestem zdrowa, zatem jesli nie ma żadnych niepokojących objawawów ani rumienia, to mysle, że nie ma powodów do niepokoju
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 08:40   #3096
kasia0968
Rozeznanie

CAN
Czy mogłybyśmy się umówić na odbiór osobisty tego co przyszło dotychczas (część USA -TCP i UK - Matalan i H&M)
Proszę daj znać kiedy bybyła taka możliwość
kasia0968 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 09:49   #3097
candace1
Zakorzenienie

Kasia możesz podjechać po to nawet dziś.
Tylko w srody w zasadzie nie mam czasu.
Jestem w domu.
Jak cos wyślij smsa. To naszykuje soebie twoje rzeczy.
Stary 2013-10-21, 10:21   #3098
kasia0968
Rozeznanie

Cytat:
Kasia możesz podjechać po to nawet dziś.
Tylko w srody w zasadzie nie mam czasu.
Jestem w domu.
Jak cos wyślij smsa. To naszykuje soebie twoje rzeczy.
OK, Dzięki
Podjechałabym jutro (po 17.00), zamin wyjadę prześlę sms
kasia0968 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 18:26   #3099
phdwao
Zakorzenienie

ale tu cisza
Stary 2013-10-21, 18:51   #3100
Brydzia_
Zakorzenienie

Cisza przed burza

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 19:07   #3101
candace1
Zakorzenienie

Brydzia_ czy ty chcesz, żebym Ci wysłała tę koszulę dla młodego z TCP z Lushem czy wolisz poczekać aż dotrą kolejne paczki?

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-10-21 o 19:36
Stary 2013-10-21, 19:41   #3102
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
Cisza przed burza

Stary 2013-10-21, 21:36   #3103
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ale tu cisza
Cytat:
Cisza przed burza

czasami tak bywa

Młody mi nie daje siedzieć przy kompie, jak tylko usiądę to włazi na krzesło. A wieczorem to już jak najszybciej do łóżka uciekam.
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 21:42   #3104
candace1
Zakorzenienie

ankham-nawet nic nie mow
Ja się zastanawiam kiedy młody da mi odetchnąć.
Jakbyscie zobaczyly jak ja pakuje teraz te rzeczy-miedzy jednym krzykiem a drugim
wlasnie zaczal plakac
Stary 2013-10-21, 21:47   #3105
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
ankham-nawet nic nie mow
Jakbyscie zobaczyly jak ja pakuje teraz te rzeczy-miedzy jednym krzykiem a drugim
wlasnie zaczal plakac
Ty to teraz masz cieżki orzech z tymi naszymi paczkami
Stary 2013-10-21, 21:47   #3106
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:

Brydzia_ czy ty chcesz, żebym Ci wysłała tę koszulę dla młodego z TCP z Lushem czy wolisz poczekać aż dotrą kolejne paczki?
a masz juz lusha nie wiem jak z datą ważności...
wolałabym poczekać ale nie wiem kiedy się spodziewać kolejnych paczek

Cytat:
ankham-nawet nic nie mow
wlasnie zaczal plakac
mój ma humory w kratke... jeden dzień to normalnie żyć nie umierać i aż człowiek chce mieć więcej dzieci... a następnego dnia co 10min jeden wielki ryk i chociażbym nie wiem co robiła to nie zaśnie na dłużej...
stwierdziłam 'niech już zacznie chodzić i mówić" to mama mi powiedziała że jeszcze zatęsknię za tym jak nie chodził

Stary 2013-10-21, 21:55   #3107
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:

mój ma humory w kratke... jeden dzień to normalnie żyć nie umierać i aż człowiek chce mieć więcej dzieci... a następnego dnia co 10min jeden wielki ryk i chociażbym nie wiem co robiła to nie zaśnie na dłużej...
stwierdziłam 'niech już zacznie chodzić i mówić" to mama mi powiedziała że jeszcze zatęsknię za tym jak nie chodził
oj tak, teraz to maly przytulas mój chodzi od 3 miesięcy czas na cokolwiek mam tylko jak spi
Stary 2013-10-21, 22:05   #3108
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
oj tak, teraz to maly przytulas mój chodzi od 3 miesięcy czas na cokolwiek mam tylko jak spi
ja jak widzę małych tuptaczy na spacerze to też bym chciała, żeby Młody już ruszył, a każda mama tuptacza mówi, że mam doceniać, jak jeszcze nie łazi, bo potem życia nie ma dziś widzieliśmy z Młodym, jak babcia próbowała debiutującą tuptaczkę do wózka wsadzić - mega bunt na bounty!!!
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:13   #3109
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orenda Pokaż wiadomość
ja jak widzę małych tuptaczy na spacerze to też bym chciała, żeby Młody już ruszył, a każda mama tuptacza mówi, że mam doceniać, jak jeszcze nie łazi, bo potem życia nie ma dziś widzieliśmy z Młodym, jak babcia próbowała debiutującą tuptaczkę do wózka wsadzić - mega bunt na bounty!!!
no jest tak, mój synek tez się buntuje, szczegolnie jak widzi, że zbliżamy sie do domu, to wyje bo nie chce isc tam, jak siedzi w wózku to wyje żeby go wysadzić, wchodzi na stoły, ławy, krzesła....... ciesz sie, z ostatnich chwil "luzu"
Stary 2013-10-21, 22:28   #3110
jjb
Raczkowanie

Cytat:
ankham-nawet nic nie mow
wlasnie zaczal plakac
Oj Can synek to chyba Cie nie oszczędzą...

Cytat:

oj zatesknisz to jest pewne, ja ciagle wzczekiwalam kiedy podrosnie i bedzie kumaty to teraz mam za swoje, chodzi i na wszstko pokazuje paluchem krzczac "yyyyyyyyyy" co oznacza "matka pokaz mi to natychmiasto bo jak nie to bedzie zle " i np. dziasiaj wachal kwiatki na kazdym obrazie w domu
jjb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 22:50   #3111
kikuska
Zadomowienie

Cytat:
no jest tak, mój synek tez się buntuje, szczegolnie jak widzi, że zbliżamy sie do domu, to wyje bo nie chce isc tam, jak siedzi w wózku to wyje żeby go wysadzić, wchodzi na stoły, ławy, krzesła....... ciesz sie, z ostatnich chwil "luzu"
Ja też jak każda młoda matka czekałam na pierwsze ruchy mego małego szkraba. Niedawno przemeblowała/oczyściła nam salon w którym całe dnie przebywa ponieważ zaczyna raczkować...jak na razie czołga się bardzo skutecznie. Nie wiem jak dalej będzie ale już teraz jest dramat...wszystko co da radę chwycić zrzuca na podłogę i namiętnie ślini nawet książki

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
Napisane przez jjb Pokaż wiadomość

oj zatesknisz to jest pewne, ja ciagle wzczekiwalam kiedy podrosnie i bedzie kumaty to teraz mam za swoje, chodzi i na wszstko pokazuje paluchem krzczac "yyyyyyyyyy" co oznacza "matka pokaz mi to natychmiasto bo jak nie to bedzie zle " i np. dziasiaj wachal kwiatki na kazdym obrazie w domu
i to mnie pewnie czeka
kikuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-21, 23:01   #3112
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
a ja powiem, że różnie to bywa, ja się osobiście cieszyłam jak zaczęła Mała raczkować, a później chodzić i u nas to wtedy właśnie było już łatwiej z nią - wcześniej nie chciała mi jeździć w wózku i miałam problem, bo tylko by siedziała na rękach cały dzień
Najtrudniejsze były pierwsze miesiące życia, kiedy mi nie spała w dzień praktycznie wcale albo przy cycu tylko i karmiłam smoczycę przez 1,5h, pół h przerwy i znowu

ogólnie jak czytam co piszecie, to moja jest spokojna - tyle że charakterek to ona ma i potrafi czasem wyrażać swoje niezadowolenie bardzo dobitnie co do książek to mi tylko ze 3 dopadła - naoglądała się truskawkowego ciastka i tam księgi były w bajce i 2 moje słowniki olbrzymie poszły w ruch do zabawy jak odpowiednik - nie wyglądają teraz zbyt dobrze, okładek już nie mają

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
moja dopiero jak miała niespełna 3 lata to wózek polubiła i teraz ja nie chcę żeby jeździła, a ona chce
jak zaczęła chodzić, to o wózek podobnie miałam - tyle, że ja pozwalałam jej się zmęczyć i brałam ją sposobem jak miała 2 lata to mi potrafiła przejść kilka km i to z trasą pod górkę - ogólnie jest mega wytrzymała czasem, jak jechałam ze znajomymi na place zabaw np.to wszystkie dzieci miały dość, a ona by jeszcze ze dwie godziny poszalała

Stary 2013-10-21, 23:14   #3113
kikuska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
a ja powiem, że różnie to bywa, ja się osobiście cieszyłam jak zaczęła Mała raczkować, a później chodzić i u nas to wtedy właśnie było już łatwiej z nią - wcześniej nie chciała mi jeździć w wózku i miałam problem, bo tylko by siedziała na rękach cały dzień
Najtrudniejsze były pierwsze miesiące życia, kiedy mi nie spała w dzień praktycznie wcale albo przy cycu tylko i karmiłam smoczycę przez 1,5h, pół h przerwy i znowu

ogólnie jak czytam co piszecie, to moja jest spokojna - tyle że charakterek to ona ma i potrafi czasem wyrażać swoje niezadowolenie bardzo dobitnie co do książek to mi tylko ze 3 dopadła - naoglądała się truskawkowego ciastka i tam księgi były w bajce i 2 moje słowniki olbrzymie poszły w ruch do zabawy jak odpowiednik - nie wyglądają teraz zbyt dobrze, okładek już nie mają

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

moja dopiero jak miała niespełna 3 lata to wózek polubiła i teraz ja nie chcę żeby jeździła, a ona chce
jak zaczęła chodzić, to o wózek podobnie miałam - tyle, że ja pozwalałam jej się zmęczyć i brałam ją sposobem jak miała 2 lata to mi potrafiła przejść kilka km i to z trasą pod górkę - ogólnie jest mega wytrzymała czasem, jak jechałam ze znajomymi na place zabaw np.to wszystkie dzieci miały dość, a ona by jeszcze ze dwie godziny poszalała
U mnie mała nie znosiła jeździć gondolą. Urodziła się w marcu więc próbowałam wychodzić kiedy zrobiło się troszkę cieplej (pod koniec kwietnia) ale niestety moja Hanka nie chciała patrzeć w niebo. Spacery wspominam jako koszmar. Wyła jakbym jej krzywdę robiła. Dopiero jakoś w czerwcu jak byliśmy na spacerze mąż wziął ją na ręce przodem do świata no i się spodobało Była malutka, miała 3 miesiące a ja ją wsadziłam w spacerówkę i do tej pory jest cool Wniosek taki że można było zaoszczędzić na wózku hehehe Moja sąsiadka ma też 7 miesięcznego grzdąca i nadal wozi go gondolą. Hania od czerwca w spacerówce
kikuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-21, 23:17   #3114
Brydzia_
Zakorzenienie

Mój póki co uwielbia jeździć wózkiem i oby mu tak zostało...
płacze jak się go wkłada ale jak tylko się wyjedzie za próg domu to śpi... cały spacer prześpi, jak się wjedzie do domu to się budzi i znowu płacz
Szkoda tylko że pogoda coraz mniej sprzyjająca spacerowaniu :/

Stary 2013-10-22, 06:41   #3115
candace1
Zakorzenienie

od 4,30 oglądamy z M. tv nie chce za wuja spac.
Dodatkowo młoda wymiotowała mi w nocy kilka razy. Modlę się żeby się nie odwodniła tak jak poprzednim razem
Generalnie jestem super wypoczęta
Wyglądam o tak:
I jeszcze Pan od kablówki ma być bo się dekoder popsul

Cytat:
Napisane przez jjb Pokaż wiadomość

padłam

Cytat:
Napisane przez kikuska Pokaż wiadomość
U mnie mała nie znosiła jeździć gondolą. Urodziła się w marcu więc próbowałam wychodzić kiedy zrobiło się troszkę cieplej (pod koniec kwietnia) ale niestety moja Hanka nie chciała patrzeć w niebo. Spacery wspominam jako koszmar. Wyła jakbym jej krzywdę robiła. Dopiero jakoś w czerwcu jak byliśmy na spacerze mąż wziął ją na ręce przodem do świata no i się spodobało Była malutka, miała 3 miesiące a ja ją wsadziłam w spacerówkę i do tej pory jest cool Wniosek taki że można było zaoszczędzić na wózku hehehe Moja sąsiadka ma też 7 miesięcznego grzdąca i nadal wozi go gondolą. Hania od czerwca w spacerówce
kikuska to tak jak u nas.
Młody miał 2 lub 3 tyg jak go przełożyłam do spacerówki.
Gdybym wiedziała wcześniej to samą spacerówkę bym kupiła

Cytat:
Mój póki co uwielbia jeździć wózkiem i oby mu tak zostało...
płacze jak się go wkłada ale jak tylko się wyjedzie za próg domu to śpi... cały spacer prześpi, jak się wjedzie do domu to się budzi i znowu płacz
Szkoda tylko że pogoda coraz mniej sprzyjająca spacerowaniu :/
To pewnie wypoczywasz tylko na spacerze
U mnie jest tak samo, bo mój w ogole nie spi w ciągu dnia-no chyba ze na spacerze.
Ja nie wiem co to będzie jak zacznie chodzic
Już "raczkuje" do tyłu.
Nie ulezy w jednym miejscu dluzej niż 5 min...

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Brydzia lush już mam.
Nast. paczka powinna być w nast. poniedziałek ale reki sobie uciac nie dam..
Stary 2013-10-22, 10:23   #3116
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez kikuska Pokaż wiadomość
wiem cos o tym, moja też wyła w wózeczku gdzieś od ok 3 miesiąca... i podczas jazdy samochodem as well;/
potem wyczaiłam, że ona sie bała jak ja wkładaliśmy do wózka poza domem, np na klatce schodowej i wtedy zaczynał sie ryk, więc trzeba było znosić ją w wózku ...... z 4 piętra w bloku bez wind ... ups ale szybko się oswoiła, no i płaczu nie było to najważniejsze
też szybko zamontowaliśmy spacerówkę i faktycznie o niebo lepiej...

Edytowane przez antoinette
Czas edycji: 2013-10-22 o 10:29
antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:26   #3117
adzienka
Zakorzenienie

Moja Mała w poniedziałek przestała brać antybiotyk a w piątek znów się rozchorowała,dopadło ją jakieś przeziębienie. Już nie wyrabiam

U mnie z tymi spacerami było na odwrót w domu super,fajnie wyszłyśmy tylko na dwór,to był niemiłosierny krzyk i płacz,bo Małej nie podobały się spacery. Jak miała ok 4 miesiące to się zmieniło i zaczeła je uwielbiać...dojrzała do tego
W zimie potrafiła spać na dworze nawet 3 godziny i żebym mogła zrobić coś w domu,to kładłam Małą spać w wózku na balkonie,wkładałam do środka nianię i Mała spała w spacerówce jeździła do 2,5 roku za to teraz (ma 3,5 roku),uwielbia długie spacery i kondycję ma lepszą niż niejeden nastolatek...szkoda tylko,że jak jest chora to u nas ładna pogoda,jak jest zdrowa,to szaro buro i ponuro.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Na gapie jest teraz - 40 % przy zamówieniu powyżej $140
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:27   #3118
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Dodatkowo młoda wymiotowała mi w nocy kilka razy. Modlę się żeby się nie odwodniła tak jak poprzednim razem
Wyglądam o tak:
o rany, to masz sajgon generalnie
i jeszcze zamówienia, paczki itp. podziwiam cię

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:55   #3119
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglądam o tak:

padłam

kikuska to tak jak u nas.
Młody miał 2 lub 3 tyg jak go przełożyłam do spacerówki.
Gdybym wiedziała wcześniej to samą spacerówkę bym kupiła

To pewnie wypoczywasz tylko na spacerze
U mnie jest tak samo, bo mój w ogole nie spi w ciągu dnia-no chyba ze na spacerze.
Ja nie wiem co to będzie jak zacznie chodzic
Już "raczkuje" do tyłu.
Nie ulezy w jednym miejscu dluzej niż 5 min...

---------- Dopisano o 06:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Brydzia lush już mam.
Nast. paczka powinna być w nast. poniedziałek ale reki sobie uciac nie dam..
Can widać, że by Ci się odpoczynek przydał niech mu wyjdą te zęby, to będzie mniej marudny i się uspokoi choć troszkę

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
Moja Mała w poniedziałek przestała brać antybiotyk a w piątek znów się rozchorowała,dopadło ją jakieś przeziębienie. Już nie wyrabiam

U mnie z tymi spacerami było na odwrót w domu super,fajnie wyszłyśmy tylko na dwór,to był niemiłosierny krzyk i płacz,bo Małej nie podobały się spacery. Jak miała ok 4 miesiące to się zmieniło i zaczeła je uwielbiać...dojrzała do tego
W zimie potrafiła spać na dworze nawet 3 godziny i żebym mogła zrobić coś w domu,to kładłam Małą spać w wózku na balkonie,wkładałam do środka nianię i Mała spała w spacerówce jeździła do 2,5 roku za to teraz (ma 3,5 roku),uwielbia długie spacery i kondycję ma lepszą niż niejeden nastolatek...szkoda tylko,że jak jest chora to u nas ładna pogoda,jak jest zdrowa,to szaro buro i ponuro.

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Na gapie jest teraz - 40 % przy zamówieniu powyżej $140
właśnie patrzę, a mojej upatrzonej sukienki na święta już nie ma

co do chorób to mi nie mów- moja trzeci tydzień nie może dojść do siebie, byłam z nią wczoraj u lekarki, gdzieś tam z zatok z tyłu spływa i migdały powiększone, na szczęście osłuchowo jest czysta. No i dostaje od dziś fazę przygotowawczą pod szczepionkę odpornościową, po 2 tygodniach mamy przerwę zrobić i wtedy albo zachoruje albo nie - jeśli nie to tylko kuracja do powtórki, a jak tak to szczepionka odpornościowa jednak. Może w końcu będzie coś lepiej, bo już siły nie mam...

a w ogóle to co z tym disneyem? robimy go czy nie? i pytanie czy jest sens, bo nie wiadomo czy przed świętami by był

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-10-22 o 11:00
Stary 2013-10-22, 11:01   #3120
alb
Zadomowienie

Cytat:
Wyglądam o tak:

Moja właśnie w niedzielę przechodziła jakąś taką jednodniową infekcję - wymiotowała a później miała biegunkę i do tego gorączka, nie wysoka, ale na noc jej dałam nurofen. Rano się obudziła zdrowa... Ja dzięki temu mam 3 dni urlopu i siedzę sobie w domku z dzieckiem
alb jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości