|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
dozownik nie stanowił, żadnego problemu tym bardziej coraz wiecej alko go ma
|
#842 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#843 |
|
Raczkowanie
|
ja zamowiłam nowość Premium
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;43366213]Treść usunięta[/QUOTE]
No właśnie miałam zadzwonić do salonu pod koniec października, dzisiaj jak zadzwoniłam dowiedziałam się, że kolekcja ma "spłynąć" do końca roku . Także zaczęłam coś podejrzewać i skontaktowałam się z producentem i na razie info ma takie, że owszem zamówienie poszło ale kolekcja nie została odebrana (zapłacona??). Chyba odpuszczę i umówię się do Madonny w Krk, bo już zaczyna mnie to wkurzać.
|
|
|
|
#845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nawet mam już nauki przedmałżeńskie zrobione odbyłam je na podkarczówce.Ale jeszcze u mnie brak sukni i to mnie bardzo boli Chyba też w ten weekend wybiore się do krakowa.
|
|
|
|
|
#846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
5 młodych chłopaków, strasznie zajaranych muzyką, bardzo profesjonalnie podchodzą do sprawy. Mają mieć jakiś procesor , który poprawi akustykę , czy coś takiego :P Doradzimy też, że możemy wypełnić tą kopułę jakimś tiulem. Pisałam z dziewczyną, która miała tam wesele i podobno to wyolbrzymiony problem. Jak zespół gra na żywo to akustyka jest ok ![]() Marie Antoniette - w Mikołajczyku nie ma żadnej sali u góry U góry są tylko pokoje
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Przyczajenie
|
Witam serdecznie
![]() Powracam na forum z zapytanie o strojenie kościoła. Ślub przewidziany został na 27 grudnia 2014 czyli świątecznie Marzy mi się to z załącznika (nie wiem czemu "wyczaszkowało",to strona ze stylowi) ale nie wiem, kto w Kielcach robi takie rzeczy Pomożecie? www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/8878769 ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- My wybraliśmy Stumbrasa jest w porządku nawet, kiedy się troszkę zagrzeje Czy mogę prosić o dopisanie do kalendarza na 2014? 27.12.2014 <3---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
My wybraliśmy Stumbrasa jest w porządku nawet, kiedy się troszkę zagrzeje
Edytowane przez _McDusia_ Czas edycji: 2013-10-22 o 11:20 |
|
|
|
|
#848 |
|
Raczkowanie
|
A ile dałaś za butelkę i gdzie ?
zastanawiam się właśnie nad Stumbrasem, a skoro Pan Tadek nie ma dozownika to chyba sprawa przesądzona
|
|
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#850 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#851 |
|
Raczkowanie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;43383810]Treść usunięta[/QUOTE]
A gdzie kupiłaś szminkę? są może...jakieś przeceny?bo też choruje na jeden kolor i nie wiem,czy nie czekać na przeceny świąteczne
|
|
|
|
#852 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#853 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny!
Naprawdę odradzam Wam Łukasza Kota. Tak jak ktoś wcześniej napisał, na swojej stronie ma piękne zdjęcia i ja właśnie tym też się sugerowałam przy wyborze. Z mojego ślubu i wesela faktycznie nawet niezłe mu te zdjęcia wyszły, ale na sesji zdjęciowej nie chciało mu się i zdjęć z sesji jest naprawdę niedużo i w powtarzających się ujęciach. Ale nie to skłoniło mnie do podzielenia się moją opinią na jego temat. Mój ślub odbył się w lipcu 2012 roku, a on do tej pory nie wydrukował nam zdjęć, bo stwierdził, że usunął je ze swojego komputera i nie odbiera od nas telefonów. Mąż brata zaniósł zdjęcia do jego biura, ale nikt się oczywiście nie odzywa w tej sprawie. Po prostu dramat. My na chwilę obecną nie mieszkamy w Kielcach, więc nawet nie mamy jak poawanturować się o nasze prawa, no ale chyba to nie o to w tym wszystki chodzi Edytowane przez asalia Czas edycji: 2013-10-23 o 09:50 |
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#855 |
|
Przyczajenie
|
Otrzymaliśmy płytkę i nie spodziewaliśmy się takich kłopotów
|
|
|
|
#856 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Współczuję, co za beznadziejny kontrahent
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | |
|
Przyczajenie
|
o
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Też chcieliśmy P. Tadka, ale brak dozownika nas przerósł Stumbras, z tego co się orientowałam to 22 zł (przy 200-stu butelkach) w Axelu
|
|
|
|
|
#860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#861 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#862 |
|
Polka Ogarniaczka
|
zastanawiam się gdzie znajdę salę na obiad na ok. 60 osób w mieście i nic nie mogę wymyślić
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
pałacyk zielinskiego, castor, 7 pokus , antresola, wloska na sciegiennego, wloska przy zalewie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#864 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- A czy z dozownikiem dobrze się nalewa ,nic się nie blokuje ? |
|
|
|
|
#867 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny dawno nie pisałam a potrzebuję pomocy
![]() Ślub w sierpniu a to co już zarezerwowaliśmy: 1. Hotel Dyminy wesele z poprawinami 2. Zespół Novi – wesele 3. DJ Michał Kukliński- poprawiny 4. Fotograf- Sebastian Zimmer 5. Kamerzysta- Adam Poznański 6. Oświetlenie- Michał Lewandowski i Strefa Światła Wstępnie wybrane też są już fryzjerka i makijażystka (Czarna Kawo masz już kalendarz na 2014? ![]() Mamy też wstępną rezerwację na pokrowce na krzesła ale myślę, że jeszcze poszukam innych, bo te nie są idealne, nie do końca takie jak chciałam. Sukienki też już mierzyłam ale stwierdziłam, że czekam na nowe kolekcje i kupię w lutym. Z kieleckich salonów najbardziej najbardziej podobają mi się sukienki z Secret Angel zwłaszcza te o nowoczesnym kroju, są eleganckie i niepowtarzalne zobaczymy co wybiorę… ![]() Aktualnie zastanawiamy się nad alkoholami… Mamy dylemat czy już teraz je kupować. Co prawda może oszczędzimy 2-3zł na butelce ale jak nam dużo zostanie to już reszty nie zwrócimy:/ no i dylemat którą wódkę wybrać? I tu bierzemy pod uwagę stock prestige albo droższą finlandię. I które hurtownie/sklepy z alkoholami warto odwiedzić żeby porównać ceny? Gdzie najtaniej? Ostatnio też moja koleżanka bardzo mi polecała, żeby zatrudnić barmana na wesele. Mam jednego z polecenia ale z okolic Częstochowy więc będę płacić za dojazd. Znacie jakiegoś z Kielc co przyjeżdża ze swoim wyposażeniem m.in.szkłem do drinków? Doradźcie dziewczyny!!!
|
#868 |
|
Przyczajenie
|
1
Edytowane przez mysiasiak Czas edycji: 2013-11-27 o 14:20 |
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Ślubujesz tydzien po mnie i mamy ten sam zespół
|
|
|
|
#870 |
|
Przyczajenie
|
1
Edytowane przez mysiasiak Czas edycji: 2013-11-27 o 14:20 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

. Także zaczęłam coś podejrzewać i skontaktowałam się z producentem i na razie info ma takie, że owszem zamówienie poszło ale kolekcja nie została odebrana (zapłacona??). Chyba odpuszczę i umówię się do Madonny w Krk, bo już zaczyna mnie to wkurzać.

Chyba też w ten weekend wybiore się do krakowa.
Pomożecie?
Czy mogę prosić o dopisanie do kalendarza na 2014? 27.12.2014 <3