|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Domi to i tam ladny wynik
![]() ![]() ![]() Stowka mleczka sie mroziva ja uciekam spac ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Jakierka
Ja tez przeżywam szczepienie, także to normalne, Jsk ma matkę ma sie rozumiec Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zadomowienie
|
U nas II karmienie.
Domcia, napisalas ze masz trudnosci z odbiciem Sary w nocy, moze wlasnie to jest problemem, ktory ja meczy? Magolina, wspolczuje sytuacji z ojcem, on zachowuje sie skandalicznie. Przykro mi, postaraj sie odciac od tego myslami abys sie za bardzo nie stresowala ![]() Agrafka, przykro mi z powodu pracy. Moze cos jeszcze uda sie zmienic? Strawberry, ![]() Edziu tez jada tylko z jednej piersi podczas jednego karmienia i jest to jeden ze sposobow karmienia dziecka, nie musi byc zmiana piersi przy tym jednym karmieniu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#664 |
Konto usunięte
|
My po właściwie I nocnym, bo o 23 sie nie liczy. W 7 minut wciągnął 125 ml bez zajakniecia... Poprzednio po 110 ml musiałam szybko dorabiać 30. Więc jest jak u Was...
Magolina koszmar, współczuje ![]() Buziaki dla chorowitkow i poszczepionkowcow. Sent from my HTC Desire C using Wizaz Forum mobile app Lojezu co za podpis... Skąd oni wiedzą, jaki mam telefon... Wieczna inwigilacja. Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 Czas edycji: 2013-10-22 o 03:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Zakorzenienie
|
Moja znow sie tak wierci i wije se.musiałam ja na ręce wziąć
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:24 ---------- Poprzedni post napisano o 03:16 ---------- Poszla u nas kupa Wlasnie , I staram sie odbic, ale chyba po spaniu u nas Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:33 ---------- Poprzedni post napisano o 03:24 ---------- Niech to szlak Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 03:41 ---------- Poprzedni post napisano o 03:33 ---------- I nie wiem czy jest sens ją usypac teraz, bo za 30 sie pewnie na karmienie obudzi. I nadal mi sie prezy na rękach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Kejt no staram sie. Po poprzednim karmieniu 40 minut ja pionowo trzymalam i masowalam plecki. Dwa razy bekla tak delikatnie
![]() ![]() |
![]() |
#668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Witam się na 1 karmieniu
![]() Cytat:
Myślę, że to nie jest kwestia mleka. Je je prawie od początku, więc chyba tak nagle nie przestało jej smakować. zamówiłam smoczki 3+, może to pomoże. nie wybiorę się na wagę, bo wiąże się to z wizyta u lekarza, a my i tak jesteśmy co 3tyg, więc dodatkowo mi się nie chce, jak nie wwidzę potrzeby ![]() idę dalej spać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#670 |
Zadomowienie
|
Domcia, po co czekasz 30min aby karmic? Dokarm juz teraz.
Edziu wlasnie przebudzil sie z tego samego powodu, po 40min odbil kilka razy (przed odlozeniem tez odbijal) i teraz go dokarmiam, bo wczesniej pewnie powietrze zapelnilo zoladek, a nie mleczko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#671 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#673 |
Rozeznanie
|
I drugie. Rozbudzona na maxa mam nadzieje ze zasnie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ---------- Uff spi, u siebie ![]() Dziewczynki a co trzeba zrobic zeby dolaczyc do klubu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#674 |
Zakorzenienie
|
No i cyc 3 raz
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ---------- Jakierka no jednak pospala godzinke. Nie chciałam dokarmiac za wcześnie bo znow bym godzinę odbijała, poza tym jak za często karmie, częściej niż co 2 godziny to ona gorzej sie prezy. Jakby przejedzona była Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 05:15 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- Dobra, zjadła, bekla dwa duze razy, zobaczymy czy zasnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Wtajemniczenie
|
A ja czekam na 3 karmienie. Hania sie obudzila u siebie i na razie tam wojuje. Gada i czekam az zwymiotuje, bo tak głęboko palucha pcha. Az słychać ze ma odruch wymiotny
Domi- tez uwazam ze to kwestia powietrza w brzuchu. Moja tez tak kiedys miala Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#676 |
Zakorzenienie
|
No o kuzwa nie uwierzycie....
Mój ☠☠☠☠a genialny tz nie wyłączył alarmu i od 5 rano w całym domu alarm z zegarka napierdala. A mała mi na cycu. Normalnie chyba sie porycze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja chyba se pierd*** sepuku. Mam dosc juz. Gnom zasypia i sie budzi zasypia i sie budzi. A dzis w dzien spoko spal. Teraz lezy obok mnie na ramieniu po kp i duje smoka. Ogolnie mam zwalony humor calkiem ![]() Trzymam ![]() Moj maly ma juz 12 tygodni od wczoraj.tzn.dzis U mnie 20min.jeszcze poniedzialku ![]() Cynamonowa - ![]() Ja nie cytuje. Nadrobilam ale to ch nie nadrabianie takie to z telefonu to z ipada to z kibla to na chwile przy sniadaniu. W doope z tym wszystkim ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
#678 |
Zadomowienie
|
Moje dziecko robi mi regularnie pobudki o 5-5.30 i nie chce spać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
No i wstajemy by nowy zacząć dzień
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zakorzenienie
|
Dziś powtórka z nocy z wierceniem i koniecznością tulenia.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Pomyślcie o nas mocno w wolnej chwili i prześlijcie dobrą energię-wczoraj wieczorem dowiedziałam się,że jutro moje dziecię ma operację. Zaraz jedziemy do szpitala,tylko najpierw muszę się spakować,a wszystko z rąk mi leci,więc łatwo nie jest. Buziaki,trzymajcie się,dam znać,jak tylko coś będzie wiadomo. |
![]() ![]() |
![]() |
#682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko będzie dobrze z Jasiem ![]() Czekamy! ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Hej hej.. Ta noc to jakaś parodia była ![]() Karmienia o: 22:05, 23:15, 1:15, 3:00, 4:15 (4:25 płacz i usypianie), 5:55, 7:00.... 7:25 Olek obudził się i nie chciał już spać.. Czuję się jakby czołg po mnie przejechał.. powykrzywiana i z jakimiś zakwasami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Rozeznanie
|
Lemurki
![]() Dzoan a moze sprobuj wziac Olka do lozka na noc, nie bedziesz tak odczuwac wstawania No i dzien dobry ![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Jakierka- my na mm, z tym, że jak mała była na moim mleku to spala też bardzo ładnie. Po prostu taki fajny egzemplarz mi się trafił ![]() współczuję Wam tych nocy. Dzoan, mąż nie może Ci trochę pomóc? Może wstawajcie na zmiany przez pewien czas? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#687 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny a moze napiszemy na pierwszej stronie przy kazdej z nas w jaki sposob karmi i jak mm to jakim? Tak jak maja czerwcoweczki
![]() Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Zadomowienie
|
U nas poranne karmienie
![]() Przez to, ze nad ranem jest tak ciemno mam ciagle wrazenie, ze wstaje na kolejne nocne karmienie. Tez tak macie? A tak w ogole jak pomysle, ze wczesniej wstawalam o 5.00 do pracy, to mi sie niedobrze robi : brzydal: Edziu czuje sie dobrze, zreszta nie dziwie mu sie skoro przed chwila odlozyl bombe biologiczna do pieluchy ![]() Milego dnia wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#689 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry leon juz wstal. w sumie to wstal drugi raz bo pierwszy raz stwoerdzil ze sie wyspal o 4 rano...a najlepsze ze tak samo obudzil sie Xawi...wiec wyladowali obaj mnie bo tz dzis pracuje...teraz siedze z malym i staram sie starszego nie obudzic ale ciezko bedzie bo mamy mega czkawe
Wysyłane z mojego GT-S5369 za pomocą Tapatalk 2
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.