Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-21, 21:24   #2581
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Cześć

Mam dzień paszteta, do tego mam nastrój jesienno - depresyjny. Dzis do mnie zadzwonili, ze jednak rektor (dupek jeden) podjął decyzję i w tym roku mojego kierunku nie otwierają. aaaa Jeszcze znalazłam jedną uczelnię blisko, jutro tam dzownię, czy jest szansa.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 07:25   #2582
kolanka
Zadomowienie

Gold-fish - u mnie też nie było jedzenia pierwszych obiadków, a tylko ich wypluwanie. W ogóle zanim Jakub zaczął otwierać ładnie buźke i jeśc z łyżeczki przetarty obiadek, to chyba z 2 miesiące trwało. Juz nawet jak opiekowała się nim teściowa, a miał wtedy 8 miesiecy, to trzeba było go brac sposobem, zeby otworzył buźkę. Nie smakowały mu obiadki domowe, zaczełam kupować słoiczki. Na początku jeden słoiczek marchewki jadł na 3 razy. Jak skończył roczek, to sytuacja się juz unormowała, a teraz jak ma 1,5 roku, to wszystko chce jesć "siam". Wytrwałości Wam życzę.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2013-10-22 o 07:27
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 08:23   #2583
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dzięki Guciu. Te 7 fajne, ale wydaje mi się że właśnie pasują do bram takich http://www.google.pl/imgres?client=f...&tx=130&ty=124 a my mamy miec takie http://www.google.pl/imgres?client=f...&tx=135&ty=104 (chodzi o podział na te prostokąty )
no może faktycznie za dużo tych prostokątów.
Ale i tak z tych wszystkich podobają mi się tylko te 7.

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
skąd taki nastrój?
dziękuje, jutro dam znać, uwielbiasz? ja CIebie też..
a jak koncert?
mega wesoło popłakalam się ze śmiechu a z drugiej strony spokojnie magicznie rodzinnie ciarki na plecach..
zreszta nie da sie opisac slowami.. ale znalazlam jeden link który to odzwierciedla, obejrzyl na fb wrzucilam wczoraj - ale oglądaj do końca
wnerwiłam się na męża i czekam na przeprosiny przez duże P.
A co!!! Składa się już od przedwczoraj, ale na razie idzie mu to nieudolnie, więc pozostaję niewzruszona.

Przeglądnę linka, bo wczoraj nie miałam kiedy przesłuchać.

Powodzenia dzisiaj na konferencji!!!

Gold smacznej marchewki Danielkowi!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Żyję Po weekendzie na uczelni (mam pierwsze zaliczenie już ). Lilka dokazuje jak szalona jakaś, bylismy dzisiaj oglądać pralki to taki popis dała że miałam ochote zostawić ją między tymi sprzętami i uciec ze sklepu. Nie wiem skąd ona tyle energii ma?????
A co to Lili wymyśliła?

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Mam dzień paszteta, do tego mam nastrój jesienno - depresyjny. Dzis do mnie zadzwonili, ze jednak rektor (dupek jeden) podjął decyzję i w tym roku mojego kierunku nie otwierają. aaaa Jeszcze znalazłam jedną uczelnię blisko, jutro tam dzownię, czy jest szansa.
powodzenia ze szkołą!

Witajcie,

Wypatrzyłam sobie wczoraj płaszczyk na zimę w Orsay'u i nie ma mojego rozmiaru. 36 jest za duże, a 34 nie ma w całym moim mieście A jest taki ładny!
34 jest tylko beżowy, a ja nie chcę takiego jasnego, chcę granatowy albo czarny. A najchętniej granatowy. Ehs! Dzisiaj mama ma zobaczyć u nas w mieście. Jeszcze jak na złośc nie ma go na stronie, bo kupiłabym go przez neta

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 08:43   #2584
bzyczka1
Zakorzenienie

A Guciu jakbym Ci zaczęła opowiadać to nie wiem czy byś kiedykolwiek chciała się z nami spotkać w przyszłości

Próbowaliśmy pooglądać pralki...próbowaliśmy - dobrze powiedziane. Lilka zrywała kartki z pralek (nie ceny tylko takie te bzdury co wieszają producenci, jakieś reklamowe coś), jak ją brałam za rękę to się szarpała ze mną albo wyciągała w drugą stronę. Dobrze wie że ja ją wtedy puszczam bo nie chce się z nią szarpać a do tego mniej krzywdy zrobi sobie w ten sposób. Więc leżała na podłodze co chwilę w końcu pani z obsługi wzięła ją na ręce i dziecko anioł. Tylko ją zabrałam i od nowa bieganie między sprzętami...nie mam siły już czasem do niej. Może to nie brzmi tak strasznie...ale było bardzo strasznie

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 08:51   #2585
kliwia
Zakorzenienie

gucia 34 padłam.
a przez neta nie zamowisz?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 08:56   #2586
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
A Guciu jakbym Ci zaczęła opowiadać to nie wiem czy byś kiedykolwiek chciała się z nami spotkać w przyszłości

Próbowaliśmy pooglądać pralki...próbowaliśmy - dobrze powiedziane. Lilka zrywała kartki z pralek (nie ceny tylko takie te bzdury co wieszają producenci, jakieś reklamowe coś), jak ją brałam za rękę to się szarpała ze mną albo wyciągała w drugą stronę. Dobrze wie że ja ją wtedy puszczam bo nie chce się z nią szarpać a do tego mniej krzywdy zrobi sobie w ten sposób. Więc leżała na podłodze co chwilę w końcu pani z obsługi wzięła ją na ręce i dziecko anioł. Tylko ją zabrałam i od nowa bieganie między sprzętami...nie mam siły już czasem do niej. Może to nie brzmi tak strasznie...ale było bardzo strasznie
oj z tego co mówisz, to faktycznie dała popis Chyba rozumiem Twoją frustrację mimo tego, że dziecka nie posiadam.
Ciężka sytuacja, bo za bardzo nie wiadomo jak się zachować.

A spotkam się z Wami BARDZO chętnie!!! Lila mnie nie zniechęci takim zachowaniem! Nie ze mną takie numery!

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia 34 padłam.
No właśnie od wczoraj przeglądam ich stronę i nie ma tego płaszcza
Już wczoraj bym go zamówiła gdyby był. Zła jestem bo wydaje mi się, że to z nowej kolekcji więc powinien być. Do tego Pani ekspedientka mi powiedziała, że właśnie w necie mam sprawdzić. i du.pa.

Wiesz, to 34 takie ściemniane bardziej... 36 po prostu było jakieś nienaturalnie duże

Stary 2013-10-22, 08:59   #2587
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu najgorsze jest to, że jak my opowiadamy komuś jakie ona sceny potrafi odstawiać to nikt nam nie wierzy, bo przecież ona jest takim grzecznym dzieckiem. Nawet wczoraj, po aferze w sklepie pojechaliśmy do znajomych i Lila bawiła się z ich córkami (jedna 4 a druga koło 14 lat ) no i dziecko anioł, grzeczna, dzień dobry na wejściu, dziękuję, proszę, usiadła, malowała. No nie ma dziecka. I znajomi na nas jak na wariatów bo przecież ona jak aniołek

Nasz skarb

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 09:23   #2588
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Guciu najgorsze jest to, że jak my opowiadamy komuś jakie ona sceny potrafi odstawiać to nikt nam nie wierzy, bo przecież ona jest takim grzecznym dzieckiem. Nawet wczoraj, po aferze w sklepie pojechaliśmy do znajomych i Lila bawiła się z ich córkami (jedna 4 a druga koło 14 lat ) no i dziecko anioł, grzeczna, dzień dobry na wejściu, dziękuję, proszę, usiadła, malowała. No nie ma dziecka. I znajomi na nas jak na wariatów bo przecież ona jak aniołek
Buahha! Kameleon!

Stary 2013-10-22, 09:29   #2589
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Marta, brawo! super pomysł!

mozesz podac linka ja wczoraj pierwszy raz robiłam lasagne verde sos beszamelowy mi wyszedł pierwsza klasa

Nie mam czasu na wizaż, ale widzę ze Wy tez coraz mniej piszecie
u mnie ok. dzisiaj, po chyba 2 tygodniach poszukiwania, kupiłam krzesełko do karmienia Bravi. Młody na razie je tylko mleko+ kaszkę manną i od soboty troszkę ziemniaka- ale to mu nie pasuje. Nie wiem czy smak, czy konsystencja... jeszcze powalczę 2 dni a jak nie to dam marchewkę mojemu smakoszowi

buziaki dla Was
http://www.mojewypieki.com/przepis/calzone

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Witajcie,

Wypatrzyłam sobie wczoraj płaszczyk na zimę w Orsay'u i nie ma mojego rozmiaru. 36 jest za duże, a 34 nie ma w całym moim mieście A jest taki ładny!
34 jest tylko beżowy, a ja nie chcę takiego jasnego, chcę granatowy albo czarny. A najchętniej granatowy. Ehs! Dzisiaj mama ma zobaczyć u nas w mieście. Jeszcze jak na złośc nie ma go na stronie, bo kupiłabym go przez neta
nie mogła Ci zamówić tego rozmiaru?niby u nich mogą Ci sprowadzić do sklepu nawet jakbyś nie zdecydowała się zakupić

Cytat:
Buahha! Kameleon!

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 09:32   #2590
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
nie mogła Ci zamówić tego rozmiaru?niby u nich mogą Ci sprowadzić do sklepu nawet jakbyś nie zdecydowała się zakupić
nie wiem, nie proponowała.

Stary 2013-10-22, 09:38   #2591
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Bzyczko faktycznie Liluś dała popis A co, nie można ciągle być grzecznym Tak serio, to myślę, że w takiej sytuacji bym z nią wyszła ze sklepu. Nie miałam jeszcze takiej akcji w sklepie, ale 2 czy 3 razy przy obiedzie w większym gronie (kiedy mieliśmy gości) zaczynały się popisy i cudowanie, wtedy prośby nic nie dawały, więc zabierałam młodą do drugiego pokoju, żeby się wyciszyła, wytłumaczyłam, że jest obiad, wszyscy jedzą itp., że teraz wrócimy do kuchni i ładnie zje obiad i kiedy wracałyśmy - zupełnie inne dziecko

Guciu mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć płaszczyk

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 09:52   #2592
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu...wyszłyśmy....wyr wała się i pobiegła prosto przed siebie

Nasz skarb
Stary 2013-10-22, 10:32   #2593
baja_86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
gucia 34 padłam.
te rozmiary to czasem są boskie, sama mam płaszczyk z top secret w roz.34, a kupowałam z myślą, że ma być większy bo na ciążowy brzuszek ale żeby nie było jak wybierałam sukienkę na wrześniowe wesele szwagra to pasował mi roz. 40

Cytat:
też taka byłam, w domu rogi - gdzieś super grzeczne dziecko. Gdzieś trzeba odreagować
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:37   #2594
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:58   #2595
kliwia
Zakorzenienie

szydelkuje ktoras?? bo ja chcialam sobie na choinke zrobic giazdki ale schemtow odczytac nie umiem. na jutube jest jedna gwiazdka dobrze pokazana ehhh
Stary 2013-10-22, 13:27   #2596
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Marta, brawo! super pomysł!
dzieki

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
i
Laseczki nauczycielki poradźcie ...
jakiś czas temu pisałyście o takich magicznych kredkach że wielokolorowa jest każda kredka, ponoć dzieciaki za niemi przepadają...
chce kupić chrześniakowi a za diabła nie wiem jak tego szukać.....
ale ze w jednej kredce jest kilka kolorow i sie przeklada czy ze rysik jest wielokolorowy?

Cytat:
wnerwiłam się na męża i czekam na przeprosiny przez duże P.
A co!!! Składa się już od przedwczoraj, ale na razie idzie mu to nieudolnie, więc pozostaję niewzruszona.

Przeglądnę linka, bo wczoraj nie miałam kiedy przesłuchać.

Powodzenia dzisiaj na konferencji!!!
dzieki
a ty filmik ogladaj super jest ;D
aaa co do meza.. czasem tak bywa...

wiecie co.. witki mi opadly.
bylam z Patem u pani na zajeciach - dokladnie na diagnozie sprawnoscie ruchowej sensorycznej etc.. bo mam wrazenie ze ciagle ma te cialo jakies nie halo..
no i ma oblizone napiecie ma asymetrie dalej.. ale co..
pani jest pod wrazeniem tego jak sobie radzi.. ze widac ze sie z nim duzo pracowalo ze mial zajecia jak byl maly ze zdobyl umiejstnosci..
i ze widac ze jest przez to obnizone napiecie ruchliwy i ze szybko sie meczy ale tez z elubi sie zmeczyc bo go wszystko irytuje..
ale przez to ze jest taki wypracowany zajec nie dostanie..
jakby byl opozniony i zaniedbany to by dostal.. a tak to ma za soba za duze postepy i musi czekac.. moze za pol roku..
pani wie ze to paranoja i ze jak pojdzie do szkoly to juz nie bedzie mogl sobie kompensowac - krotko na zmiane z intensywnie i zaczna sie sytuacje nie do przeskoczenia i flustracja.. ale co poradzic.

miodzio.

az mi sie na narade odechcialo isc.

---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

musze sie wam dokladnie wyrzygać...

ogolnie to tak. ma obniżone napiecie mięśniowe ma koślawość nóg (norma w tym wieku to 3 cm a on ma 5) ma nadruchliwość (bo kompensuje sobie te obniżone napięcie - musie zmęczyć mięśnie żeby się skoncentrować) ma kłopoty z rekami - koordynacja i współpracą obu rak. ma asymetrie. ale przez to ze widać ze kiedyś był rehabilitowany i widać ze teraz duzo z nim pracujemy to to wszystko jest zaburzone ale lekko.. i na dzień dzisiejszy on sobie radzi bo wiele kompensuje wiele nadrabia przez zabawę i mu to nie przeszkadza.. bo kiepsko rysuje ale ma to w dupie.. ale za to wyćwiczył wycinanie, świetnie sobie z plasteliny daje rade ale ma kłopoty z współpraca rak.. (przy ubieraniu np) bo jak mu zliczyli wsyztsko to niby jest slabiej ale ma takie gory i doliny.. i ogolnie w ocenie ma ze jest zle ale jest dziecko "wypracowane" i na dzien dzisiejszy mu to wystraczy.. a to ze jak tak dalej bedzie to przyjda umiejętności trudniejsze ktorych nie wypracuje bez zajec wiec dojdzie spadek motywacji a jak spadek motywacji to i checi i będzie coraz gorzej.. to wtedy dostanie rehabilitacje. bo sa dzieci ktore dzis potrzebuja bardziej.
pani powiedziala mi oficjalnie jakby pani z nim nie pracowala to by byl w tyle za rówieśnikami i wtedy by dostal.. bo widac ze ma klopoty ale jest dzieckiem wypracowanym i w niektorych sprawach radzi sobie kiepsko a niektore ma mega do przodu.. a gdybym olala to i zostawila go samopas to by mial... a skoro ma ☠☠☠☠a mame ktora sie zna to nie dostanie.
wiec zostaje mi prowadzenie mu samodzielnie terapii tyle ile potrafie - reke kordynacje wspolprace.. miesni calego ciala nie przeskocze.. wiec jak sie zacznie opozniac przez miesnie bardziej to wtedy dostaniemy.. i co i ☠☠☠☠a pstro.
powiedziala ze przez to ze jestem : po fachu: mam do niej dzownic co jakis czas moze go bedzie brac ale raz w miesiacu tak tylko zeby wskoczyc. a tak to za pol roku najwczesniej ale mam sie nie spodziewac bo po prostu na zespole jak sie zbiora to wyjdzie ze potrzebuje ale nie tak bardzo jak inni..

w tym kraju trzeba umrzec zeby sie dostac gdzies na rehabilitacje.
Stary 2013-10-22, 13:35   #2597
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
szydelkuje ktoras?? bo ja chcialam sobie na choinke zrobic giazdki ale schemtow odczytac nie umiem. na jutube jest jedna gwiazdka dobrze pokazana ehhh
Ja szydełkuje, kiedyś na gwiazdkę zrobiłam sobie właśnie takie śnieżynki przeróżne w okno. Dawno tego nie robiłam, ale pokaż może coś będę wiedzieć

martuchatotalny bezsens, wymaga ale nie jest to aż tak konieczne, porażka. lepiej czekać aż problemy narosną, nie ma co. Dobrze w tym wszystkim, że trochę ten temat znasz i możesz sama we własnym zakresie mu pomóc. Mam nadzieję, że te telefony do terapeutki i ewentualne co miesięczne spotkania to nie gadanie na poprawę wrażenia, a rzeczywiście chęć pomocy. Lepsze to niż czekanie pół roku
Stary 2013-10-22, 13:47   #2598
kliwia
Zakorzenienie

baja np tu:
http://fascinata.blox.pl/tagi_b/5932/gwiazdki.html
niby opisane ale ja nadal nei rozumiem ja to poinnam miec ropzisane oczko po oczku
albo na filmiku hahaha

udało mi się zorbic taka;
http://www.youtube.com/watch?v=wwyRIvVQ4tA

tu sa piekne, ale ze schematu nie wiem co kiedy z czym polaczyc i jak przechodzic miedzy rzedami
http://diytozts.blogspot.com/2012/12...-gwiazdki.html

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-10-22 o 13:48
Stary 2013-10-22, 13:48   #2599
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ja szydełkuje, kiedyś na gwiazdkę zrobiłam sobie właśnie takie śnieżynki przeróżne w okno. Dawno tego nie robiłam, ale pokaż może coś będę wiedzieć

martuchatotalny bezsens, wymaga ale nie jest to aż tak konieczne, porażka. lepiej czekać aż problemy narosną, nie ma co. Dobrze w tym wszystkim, że trochę ten temat znasz i możesz sama we własnym zakresie mu pomóc. Mam nadzieję, że te telefony do terapeutki i ewentualne co miesięczne spotkania to nie gadanie na poprawę wrażenia, a rzeczywiście chęć pomocy. Lepsze to niż czekanie pół roku
baja ale za pol roku tez nie dosatanie.. pani chyab zeby mi poprawic humor powiedziala ze moge dzwonic co pol roku moze dostanie.. to moze wtedy bedzie jakies miejsce...
a w tym kraju nie ma profilaktyki i wczesnej interewencji..

jest zaburony zajecia miec pownien z pol roku pracy i bylby wyprostowany.. ale ze sobie radzi. bo sobie radzi to zajec nie dostanie.. dostanie jak przestanie sobie radzic. a przestanie na bank w okolicy szkoly jak tzreba bedzie dluzej siedziec jego miesnie nie wyrobia jak mu przez to spadnie koncentracja i motywacja. wtedy bedzie zaburzony i pani jego wsciekla wiec wtedy zajecia dostanie.

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-10-22 o 13:51
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 14:02   #2600
baja_86
Zakorzenienie

Kliwia najlepiej nauczyć się odczytywać ze schematu, bo opisy to są różne, mi osobiście bardziej knocą jak pomagają. Ten pierwszy jest nawet prosty, nie potrafię rozczytać tych cudnych z ostatniego linku, nie pamiętam wszystkiego. Czego w tym pierwszym nie rozumiesz? Kurde trudno tłumaczyć tak na odległość
Stary 2013-10-22, 14:11   #2601
Gucia0987
Zakorzenienie

Marta nie pojmuję tego. To potrzebuje rehabilitacji, czy nie? Potrzebuje! To dlaczego ma jej nie mieć?!!! Są dzieci słabsze, ok! Ale dlaczego on ma cierpieć z powodu ogółu!

Wiem, że to nie wyjście, ale może prywatnie ktoś prowadzi podobną terapię? Jak mówisz, że jemu pół roku wystarczy to powinno być ok, choć nie pojmuję dlaczego tak musi być. Polska!

Cieszę się, że Ty masz takie możliwości i możesz z nim pracować. Powodzenia!
I rozumiem Twoje zdenerwowanie!

Kliwia jeśli chodzi o szydełkowanie to zdecydowanie nie pomogę.

Stary 2013-10-22, 14:23   #2602
martucha84
Zakorzenienie

no ja tego tez nie pojmuje.
jedyna profilaktyka to brak profilaktyki.

jest zaburzony. to jest jasne.
ale jest za malo zaburzony/za bardzo wypracowany zeby dostac zajecia teraz.
musi poczekac.. albo na miejsce (jesli sie zwolni a my sie wstrzelimy a nie bedzie przed nim - albo za nim ogolnie w tym czasie teczki nikogo kto jest bardziej zaburzony) albo do czasu az sie zaburzy bardziej.

proste?
no proste.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Guciu i ja z nim wypracuje reke. wypracuje koncentracje wzroku i wypracuje wspolprace obu rak.
ale koslawosci nog odstajacych lopatek asymetrii nie zrobie..
nie poprawie mu tez obnizonego napiecia.. a to niestety poteguje klopoty z reka.. wiec syzyfwa praca.
do poki obnizone napiecie nie minie bedzie mega cieza.. da sie zrobic nie mowie ze nie po prostu bedzie mega brzydko pisal.
ale bedzie pisal.
ja cos zrobie anie nieprzeskocze rzeczy ktorych nie potrafie.

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-10-22 o 14:25
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 14:23   #2603
baja_86
Zakorzenienie

Kliwia a potrafisz rozczytać te wszystkie kropki, kreski etc? bo nie wiem w czym tkwi problem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 14:40   #2604
kliwia
Zakorzenienie

baja no mniej wiecej wiem co oznaczaja
zrobilam inna gwiazdke - ten pan mi dobrze tlumaczy
http://www.youtube.com/watch?v=aBzJm...aN3FYB9GLIgPGw
i wlasnie takie opisy mi sa potzrebne, dla debili

bo ze schematu jak dla mnei nic nie wynika

marta eh tylko wystrzelac system.
A dostaliscie jakies cwiczenia, byscie sami mobli cos robic??
Stary 2013-10-22, 15:06   #2605
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no ja tego tez nie pojmuje.
jedyna profilaktyka to brak profilaktyki.

jest zaburzony. to jest jasne.
ale jest za malo zaburzony/za bardzo wypracowany zeby dostac zajecia teraz.
musi poczekac.. albo na miejsce (jesli sie zwolni a my sie wstrzelimy a nie bedzie przed nim - albo za nim ogolnie w tym czasie teczki nikogo kto jest bardziej zaburzony) albo do czasu az sie zaburzy bardziej.

proste?
no proste.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Guciu i ja z nim wypracuje reke. wypracuje koncentracje wzroku i wypracuje wspolprace obu rak.
ale koslawosci nog odstajacych lopatek asymetrii nie zrobie..
nie poprawie mu tez obnizonego napiecia.. a to niestety poteguje klopoty z reka.. wiec syzyfwa praca.
do poki obnizone napiecie nie minie bedzie mega cieza.. da sie zrobic nie mowie ze nie po prostu bedzie mega brzydko pisal.
ale bedzie pisal.
ja cos zrobie anie nieprzeskocze rzeczy ktorych nie potrafie.
nie do wiary!

i faktycznie błędne koło. co z tego, że będziesz z nim ćwiczyła jak niektórych rzeczy nie przeskoczysz i nadal to będzie rzutowało na jego rozwoju.
chol.era!

Stary 2013-10-22, 15:41   #2606
bzyczka1
Zakorzenienie

Kliwia powiedz którą z tych gwaizdek chcesz zrobić i jaki masz problem. Postaram się Ci wytłumaczyć. Właśnie robię czapeczkę dla chłopca który się ma narodzić w listopadzie

ja uwielbiam schematy! dobrze mi się z nimi pracuje

Nasz skarb

Edytowane przez bzyczka1
Czas edycji: 2013-10-22 o 15:42
Stary 2013-10-22, 17:51   #2607
myszka_maj
Zakorzenienie

Marta - współczuje co za chory kraj niestety takich sytuacji coraz wiecej paranoja

a my dzis zaliczyliśmy oddział okulistyczny

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 18:03   #2608
iwka28
Wtajemniczenie

Kliwia - cudne te gwiazdki ale nie pomogę, bo szydełkowanie to czarna magia dla mnie, kilka razy próbowałam, ale nie wychodzi mi jak na obrazku za diabła

Marta - PARANOJA i tyle, zamiast dzieciaka ciągnąć do góry to lepiej żeby mu się pogorszyło, na ja