|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Uzależnienie
|
Dot.: Początkujące Włosomaniaczki :) Cz. II
Cytat:
|
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
Ja się na te moje włosy dzisiaj pogniewałam. Wczoraj wieczorem nałożyłam na nie kremik z olejem arganowym (jakaś resztka co została mojej mamie), rano odżywka na 10 minut, mycie szamponem bez sls, potem takie jakby "domycie" granat i aloes alterry (tzn nakładam odżywkę na głowę i robię tak, jakbym myła głowę), spłukałam, zrobiłam płukankę z odrobiny miodu i 3/4 litra wody - poczekałam aż wyschną iiii wielki przetłuszcz i przyklap -.-
Więc się zdenerwowałam, poszłam umyć gliss kurem złotym, popsikałam trochę odżywką w sprayu shwarzkopf różową i mam na nie focha. |
|
|
|
#1203 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty chcesz dla nich jak najlepiej, a one nawet nie próbują docenić |
|
|
|
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
w aptece, sklepach zielarskich, ja swój kupiłam w warszawie u Bonifratów:d
Edytowane przez Smerfetka22 Czas edycji: 2013-10-22 o 08:36 |
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
Moze proteiny, alw czytalam wsklad i w tym kallosie silk nie. Widzialam protein, ale moze ich nie zauwazylam, sprawdze jak wroce do domu. Myslalam, ze po proteinach one od razu beda szorstkie, a zrobily sie takie po wyjsciu na dwor...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1206 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
|
|
#1207 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mam ten sam ból-w domu piękne,a jak wyjdę na taką pogodę to porażka. Dlatego głównie chodzę w związanych
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
WItam
![]() Wczoraj na wieczór nałożyłam olej na włosy, rano wlazłam pod prysznic i postanowiłam umyć kudły szamponem babydream, mojej córki.... i powiem że masakra....chyba nie jestem przyzwyczajona do tego typu wynalazków. To cholerstwo w ogóle sie nie pieni, jak ja mam tym włosy umyć? Nie wiem jak się na to przerzucę Potem prędko nałożyłam odżywkę alterry i jakoś udało sie je poskromić wrrr.....A dzisiaj planuję szybciutko skoczyć do rosa, i tak myśle....ostatnio naczytałam się dużo dobrego o olejku łopianowym. Są aktualnie jakieś fajne promocje w rosie na cary-mary do włosów?
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
Moich nie da sie zwiazac...
myslalam, zeby je wysmarowac czyms silikonowym, ale po silikonach musze codziennie myc glowe bo mam przyklap straszny....Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
Hej,mogę dołączyć? Ja odkryłam wizaż 2 lata temu, przez pierwszy rok starałam się być systematyczna, włosy się zaczeły poprawiać, a przez drugi wszystko się posypało..i teraz muszę zacząć od nowa,jeszcze włosy po lecie,pracy i stresie wypadają mi obecnie okropnie,jeszcze nigdy aż tyle ich nie wyszło...
|
|
#1211 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też kupiłam tą Isanę. Ciekawe jak się sprawdzi u Ciebie. Cytat:
![]() Cytat:
Ja suszę letnim nawiewem, głową w dół, żeby push up był I przy tym przeczesuję włosy palcami, szybciej wtedy sie wysuszą, a potem łatwiej rozczeszą Cytat:
Od wczoraj obowiązują chyba promocje z gazetki Skarb( jeśli się mylę poprawcie), wiec wcierka Radical jest na promocji, dużo kosmetyków z Isany, maska Alterry ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Dzień dobry ![]() Śniło mi się, że popsuła mi się suszarka
|
|
#1212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1213 |
|
Rozeznanie
|
@Blondyna, tylko że ja kremowałam kremem do rąk Eveline, a nie Isaną
|
|
|
|
#1214 |
|
Rozeznanie
|
To moze po radical skocze, choc obiecalam, ze w tym miesiacu juz nic.
Isane bede testowac w przyszlym tygodniu, bo w tym tygodniu tego kallosa Mozliwe, ze wlosy mi zszalaly od wilgoci? Zaraz po umyciu byly poskie, Teraz juz wygladaja znosnie, a rano byla mega mgla i wilgotno i wygladaly jak szopa. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1215 | |
|
Zadomowienie
|
No tak, ale jaki to nie byłby krem zachęciłaś do kremowania. Tyle Isana stoi, a ja zawsze kładę olej
![]() Cytat:
zużywam to co mam, ale promocje kuszą. Swoją drogą u mnie w Rossie Radicala do wcierania nie widziałam.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym chyba Baryłka tez ją ma i mówila, że ok ![]() W ogóle wczoraj byłam w Biedrze i byly jeszcze 2 odżywki GAiK więc zaczęłam czytać skład i były bez Iso, a ja co? wzięłam za mało pieniędzy ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Leć, kup Garniera. Ja wzięłam mimo, że będzie leżał w zapasach, ale kiedyś nastąpi potrzeba go użyć ![]() O to fajnie, bo bym miała 3 rzeczy do kupienia na promocji..znowu.madness chyba już nie będę przeglądać żadnych gazetek Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może po południu się przejade teraz uciekam się wkoncu pouczyć ![]() ja już teraz nic nie kupuje tylko denkuje (no chyba, że ten Garnier)
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam z zakupów, oczywiście paści nakupowałam jak zwykle, bez których bym się obyła ech....
Mój rossman jest jakiś dziwny, nie znalazłam w ogóle olejków ![]() Ostatnio byłam w Katowicach to było ich pełno, a mój jakiś wybrakowany. Kupiłam odżywkę Isany, ciekawa jestem. Jest w promocji z prawie 10 zł na 5,40 zł chyba. taką https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-spulung.html teraz widzę że jest troche negatywnych opinii, ale spróbuję i zobaczę
|
#1220 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kuszę, bo masz okazje mić GAiKa bez IPA Cytat:
Też kupiłam tą Isane nie czytając wcześniej opinii. Jestem po pierwszym użyciu, ale szału nie zrobiła u mnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj dostałam paznokciowy komplement, dziś włosowy i jestem w siódmym niebie
Koleżanka aż wąchała moje włosy i mówi mi, kurcze czym Ci one tak ładnie pachną? ![]() Na uczelni miałam dziś tylko wf, a teraz już uciekam do TŻ, bajooo PS. A mnie się śniło, że miałam same porozdwajane końcówki to był koszmar, a nie sen
|
|
|
|
#1222 |
|
Rozeznanie
|
Też kupiłam tę Isanę
i olejek arganowy. Denkuję, taak
|
|
|
|
#1223 |
|
Raczkowanie
|
Ja wczoraj na noc wtarłam jantar plus na długość olej łopianowy wymieszany z rycynowym, dziś umyłam włosy, nałożyłam odżywkę garniera żółtą do spłukiwania, później na wilgotne serum z goldwella, wysuszyłam chłodnym nawiewem i mam super włosy
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
A więc udało mi się dorwać odżywkę w biedrze z Deby,kupiłam tylko odżywkę stwierdziłam,że szampon mi nie potrzebny no i w składzie miał SLS a chcę,żeby moje włosy trochę od tego odpoczęły. No i kupiłam polecany szampon łagodny z Joanny naturia ale zapomniałam o siemieniu lnianym a w całej mojej wiosce go nie ma łeee
W drogerii zobaczyłam jeszcze maskę jajeczną na włosy z Joanny i się zastanawiałam czy nie hapsnąć,ale zrezygnowałam.
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1227 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- http://kascysko.blogspot.com/2012/08...ientowych.html one na razie tak nieśmiało pytały zobaczymy czy rzeczywiście zabiorą się za pielęgnację![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Czytałyście? http://kocur-bury-kocur.blogspot.com...02470810086172 Dzięki, super. To działo się tak szybko,ze ochrona nie zdążyła zareagować. Słyszałam i inne historie, w których babki ciągnęły i dotykały bez pytania włosy kręconowłosych i pytały się o trwałą.---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Już zauważyłam. ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
Edytowane przez Amalia1989 Czas edycji: 2013-10-22 o 17:06 |
||||
|
|
|
#1228 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Audi zostanie w rodzinie, moi teście sobie odkupią bo szkoda by było sprzedać je jak jakiemuś 'burakowi co by ją zaraz zajechał.. Z audi to podoba mi się też TT ale to najnowsze, jeszcze a5 i a7[/COLOR] Cytat:
Edytowane przez barylka666 Czas edycji: 2013-10-22 o 17:46 |
||
|
|
|
#1229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świruska jakaś
|
|
#1230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szkoda by było własnie sprzedać komuś, kto nie zadba o niego, a tak to będziesz wiedziała, że jest w dobrych rączkach ![]() A Isana szału nie robi. Nie wiem czy ostatnio nic na moje włosy nie działa czy co..Przy spłukiwaniu były fajne, a jak wysuszyłam to jakoś mi się nie podobały..ech chyba trzeba glutka zrobić. A Twoje jak po Isanie?
Podcięcie 03.11.2016r. Włosomaniactwo od 21.08.2013r. Edytowane przez Blondyna66 Czas edycji: 2013-10-22 o 19:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

myslalam, zeby je wysmarowac czyms silikonowym, ale po silikonach musze codziennie myc glowe bo mam przyklap straszny....
)