|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
cześć
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jaką wódkę macie?![]() Cytat:
powodzenia w nowej pracy ![]() Cytat:
mojemu TŻ się b.podobają ![]() tylko zastanawiam się jak by trzeba je rozłożyć? dla kobiet winietka-suknia a dla facetów-garniak czy na odwrót? spełnienia marzeń Cytat:
![]() ![]() a ten pasek zostawiasz? ja mierzyłam bez i chyba tak bym zostawiła
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kate Noir, dopiero doczytałam
moje wielkie gratulacje Cytat:
dużo osób chwali te buty, więc mam nadzieję, że dla mnie też będą wygodne ![]() a jakie buty ślubne byś chciała? Cytat:
niulka, kaszuszka, enzunio życzę Wam wszystkiego najlepszego, dużo miłości, wspaniałych chwil i najważniejsze - udanego wesla i szczęśliwego małżeństwa
|
|
#2853 |
|
Rozeznanie
|
Niulka, Enzunio, Kaszuszka sto lat Dziewczyny! Marzeń spełnienia
Kasia suknia rewelacja i pięknie leży! Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
takie autko jak w załączniku
http://www.toplimuzyna.pl/chrysler-3...eznobialy.html |
|
|
|
#2855 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakiś czas temu któraś z dziewczyn wspominała że ma rozpisaną jakąś dietę? Cytat:
Ja ślubuję tydzień po tobie i będę mieć co najwyżej tiuowy szal.A koleżanką się nie przejmuj - masz bardzo ładną suknię i ważne że ty czujesz się piękna w niej Wniosek z tego taki, że lepiej nie pokazywać sukni, tylko zrobić efekt wow na ślubie - wtedy kopara na pewno jej opadnie ![]() edit: fajna furka! chciałabym taką czarną
|
|
#2856 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potrafie wejść do przymierzalni do h&m (bo tam są takie fajne lustra co tyl widać) z jedną bluzką i siedziec 15 minut ale trzeba sie cieszyć swoimi sukcesami, nie?![]() Cytat:
![]() To NASZ dzień i to MY mamy sie czuc jak boginie...
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-10-22 o 10:47 |
||
|
|
|
#2857 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do bolerka to ja wybrałam koronkowe w łódkę- śmiało je bierz jak ci się podoba- wrzesień to nie grudzień godzinkę w kościele przetrzymasz (bo czego się nie robi dla wyglądu ) a na weselu już będzie gorąco![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2858 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ty to masz figure ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Np. mi też powiedziano, że nie tego się spodziewali po mnie, nawet tutaj na forum dziewczyny nie ukrywały, że nie w ich typie, ale liczy sie to jak w niej wyglądam, a nie nie każdemu musi się podobać to co nam pamiętaj o tym! A Twoja ślubna jest jak najbardziej ślubna ![]() ENZUNIO, NIULKA, KACZUSZKA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, NAJWSPANIALSZEGO SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I POCIECHY Z PRZYSZŁYCH MAŁŻONKÓW
|
|||
|
|
|
#2859 |
|
Zadomowienie
|
Po ciężkim boju zaklepałam salę i ustaliłam menu, czuje się człowiekiem sukcesu
|
#2860 | |
|
Zakorzenienie
|
ijaa - pJona, też mamy rozwalone łóżko, deska pękła na środku
![]() I też nie przez "hot", tylko kiedyś stanęłam bezpośrednio na niej (materac jest taki 'łączony', w pokrowcu i na środku dziura była), jak odsłaniałam zasłony w sypialni i się zlamała ![]() Kamilka, gratuluję obrączek. Bez kamyczków lepsze A co do cywilnego, to jak? TŻ kościelny chciał, a Ty cywilny, czy jak? A z tym mentalnym grubasem to jest prawda ![]() A cóż, teraz się trzeba odchudzac od nowa ![]() Say-hello, butki super! Nie podoba mi się tylko z przodu buta ta 'kreska', wolę gładkie Kate Noir - ja znam sporo osób, które po stażu albo paktykach dostały pracę Zresztą, ja uważam, że w KAŻDEJ pracy należy się starać, jaka ona by nie była. Nigdy nie wiadomo, kto na nas zwróci uwagę ![]() Kasia1201 - super w kiecce wyglądasz, ale też i figura zacna, ja bym wyglądała jak wieloryb ![]() Misia, zaraz po tyłku dostaniesz! Nie przejmuj się gadaniem jakiejś zazdrosnej znajomej! Naprawdę masz cudną suknię, idealnie do Ciebie pasuje i naprawdę wyglądasz w niej cudownie. "Mało ślubna i skromna", to co, jedyna słuszna kiecka ślubna to princeska wysadzana diamentami, do tego koronki, falbanki, marszczenia i przeszycia? Daj spokój, jest śliczna! Enzunio, Kaszuszka i Niulka - najlepszego! ![]() Katarzyna - 10kg to bardzo dużo O ile się nie chudnie ze 120kg oczywiście ysia, gratki, idziesz jak burza ![]() Witam nowe PMki Dziewczyny, miałyśmy ograniczyć niepotrzebne posty... Rozumiem, że pojawiają się nowe PMki = więcej postów, ale niektóre posty naprawdę nie wnoszą za dużo do tematu... Cytat:
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Przyczajenie
|
Cześć
mam pytanie odnośnie samochodu so ślubu i zaproszeń ślubnych ile miesięcy wcześniej najlepiej zamówić?
|
|
|
|
#2862 |
|
Zadomowienie
|
Dotka - ja też nie jestem za spamowaniem i pisaniem o tym co sie na śniadanie zjadło, ale bez przesady... na przykład post justynkie wniósl, bo odpowiedziała na pytanie nowej koleżanki. Niestety im bliżej ślubu tym trudniej bedzie nam spowolnić dynamike watku. Mi też gdy wchodze na forum raz dziennie cięzko jest sie odnaleźć, ale niestety chyba już nic z tym nie zrobimy, bo co? ograniczymy liczbe PM?
|
#2863 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia
|
#2864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za samochodem tez planujemy sie rozejrzeć w tym roku
|
|
#2865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też umówiłam się ostatnio na kawę z koleżanką i jak usłyszała że krótka suknia, że w grochy, że pomarańczowa mucha, szelki, renault scenic zamiast BMW, obrączki z odciskiem a nie klasyczne, bez poprawin.... to zrobiła taką minę jakbym jej pół rodziny wytłukła. NA koniec powiedziała tylko: ale ludzie wymyślają teraz... Enzunio i kaszuszka wszystkiego najlepszego!!!! Dotka90 też nie jestem za spamem ale wypominanie sobie postów nie przynosi nic dobrego. W Twoim też była mowa o rozwalonym łóżku, chudnięciu, stażu itp. Więc mało ślubnie ![]() Można napisać ogólną prośbę o ograniczenie tematów niezwiązanych ze ślubem zamiast cytować poszczególne osoby
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2013-10-22 o 11:14 |
|
|
|
|
#2866 |
|
Zadomowienie
|
niulka ja zapiomniałam
wszystkiego najlepszego prosto z serduszka I DLA INNYCH DZIEWCZYN ŚWIETUJĄCYCH DZIS SWOJE URODZINKI (gdzie wy to sprawdzacie na forum? :P)
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Justynkie odpisała, że jest z Gdańska i nie wie. Więc co to wniosło? IMO nic. To akurat nie ma znaczenia, bo wybrałam pierwsze lepsze posty, które rzuciły mi się w oczy, ale takich postów było więcej i sama przyznasz, że niektóre naprawdę NIC nie wnoszą
|
|
|
|
|
#2868 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
|
|
#2869 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesli tak to też tam zamówilam moją kieckę, w sobotę podpisywałam umowę a swoją drogą sukienka piękna! co to za kolekcja? Cytat:
|
|
#2870 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podasz link do sali? Co do samochodu to się nie wypowiem, bo nie wiem. Natomiast jeśli chodzi o zaproszenia to wydaje mi się ok. 4-5 miesięcy, zależy ile czasu zajmie wam wybór zaproszeń, ewentualne poprawki i firmie drukowanie, bo zaprasza się zwykle ok 3 miesięcy przed ślubem.
Edytowane przez Lemon_Drop Czas edycji: 2013-10-22 o 11:17 |
|
|
|
|
#2871 |
|
Wtajemniczenie
|
etka90, my już mamy załatwione, bo później nie chcemy wszystkiego załatwiać na wariata, a ślub za 8 miesięcy. Im wcześniej tym lepiej. Jeszcze zostały nam obrączki, ubranie, buty i wódka... chyba wszystko
Wczoraj mój M załatwił kamerzystę na 2 dni i podpisał umowę
|
#2872 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a wiesz ile mniej więcej czeka sie na przysłanie zaproszeń od zamówienia? będziesz ręcznie wypisywać czy od razu chcesz zamówić wydrukowane?
|
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2874 |
|
Zadomowienie
|
Justynkie wrzucałaś gdzieś swoją sukienkę ? Bo jestem szalenie ciekawa tego zestawienia! A scenic jest najs, też mam
|
#2875 |
|
Przyczajenie
|
macie jednego kamerzyste czy dwóch? my jestesmy jeszxcze przed podpisaniem umowy, wiadomo że z dwóch ujęć pewnie będzie lepszy film...
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja jak zadaję pytanie i nikt nie odpowiada, to je ponawiam za jakiś czas.
Ja z kolei wychodzę z założenia, że jak nikt nie odpowiada = nie wie ![]() Ale ok, rozumiem Twój punkt widzenia |
|
|
|
#2877 |
|
Zadomowienie
|
zamawiam na amelia-wedding z personalizacją. Biorąc pod uwage opinie jaką ma ta firma wole zamówić wcześniej niz później (czeka sie u nich od 3 tygodni do 3 miesiecy według opinii klientów)
|
#2878 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wysyłka zależy od firmy, sprawdź na allegro przykładowe zaproszenia i info o tym jak długo się czeka. My będziemy chcieli zaproszenia z pełną personalizacją, zamówimy tylko kilka czystych na ewentualne zmiany/dopraszanie.
|
|
#2879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo Suzanne http://www.bellissima.pl/gala.php?s=88.suzanne
|
|
#2880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama na pewno wybiorę tea lenght, ale szukam jeszcze modelu chociaż kilka mam na oku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.

oczywiście idealnie nie jest ale w końcu mam normalną wypłatę i umowę
Dziewczyny, pijemy. Mam dziś urodzinki

moje wymarzone są nie do dostania i nic mi się w sumie nie podoba ;(
Obrączki na pewno będziemy zamawiaćw maju - TŻ się odchudza
i mam dylemat :P 

jesli tak to też tam zamówilam moją kieckę, w sobotę podpisywałam umowę