Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-22, 10:40   #1201
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

wkładam Antka do leżaczka i wskakuje pod prysznic a potem wybierzemy się na spacerek

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:44   #1202
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Już po prostu mam dość, i chciałabym urodzić ( wiem jak każda z nas w takim czasie), ale najgorsze, że ja nic nie wiem.

Dzisiaj mnie znów wszystko boli. Łącznie z zatokami, calą noc sie męczyłam, TŻ mnie budził, bo myślał, że mam gorączkę, cała mokra byłam.
Końcówka ciązy to dla mnie straszna mordęga.

Wiem, że męczę bułę, wybaczcie mi
A męcz sobie ile dusza zapragnie. Każda z nas na tym etapie ciąży ją męczyła więc dlaczego Tobie ma być to prawo odebrane

Angelikada oby szybko poszło. Jedź na IP i daj znać co u Was

Ciekawe jak tam Rusałka...
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:44   #1203
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

ja (Ola, 26 l.) tp. 21.10.2013 Pola Aleksandra ur. 21.10.2013 (3706 g, 53 cm, SN)

Gratuluje.

Wiecie co,życie jest niesprawiedliwe.Jem mniej, co prawda nie dietetycznie, odstawiłam tylko słodycze i słodzenie napoi, ale tak mniej, że chodzę ciągle głodna, od stołu wstaję nie syta, pcham wózek podwójny pod górę i PRZTTYŁĄM

Muszę isć na Dukana, bo sie męczę i goowno
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:46   #1204
gorgulek
Zakorzenienie

My też idziemy na spacer. Mamie chciało się posiedzieć to mamy opóźnienie małe
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:50   #1205
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Po 17 godzinach walki Pola jest z nami - 21.10.2013 SN nie taka z niej malizna - 3706g i 53 cm.
Jest slicznym wlochaczem

Matal, wyślę Ci pózniej foty na maila to możesz wstawić do k.

Popłakałam się jak bóbr jak wylazla
gratuluję
Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a co do poloznej....to moja jest jakas dziwna,byla juz 2 razy i dzis ma przyjsc 3...ale ani razu jeszcze nie wazyla Julki pooglada ją mowi ze wszystko dobrze i zaraz idzie
Moja była już 4 razy i za każdym razem waży Emilkę, bada ją i moje cyce patrzy na technikę karmienia itp
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
Ej... Mąż mi rano uświadomił że tak bardzo podoba mu się imię Blanka że nie możemy tak dać Ninie na drugie bo jak druga też będzie dziewczyna to będzie Blanka no i znów trzeba myśleć a jakby była Nina Blanka a druga Blanka Nina?
Tż podoba się Kamila... zgadnijcie jak on ma na imię no ale obawiam się że tak zostanie bo ja Ninę wybrałam to niech sobie chociaż o drugim zdecyduje zobaczymy. ..
No to Twój mąż tak jak mój syn Kamil U mnie były problemy ze znalezieniem pierwszego imienia, napisałam na kartce 4 jakie mi się podobają i chłopaki musieli wybrać. Z 2 imieniem już mi się nie chciało przez to przechodzić, więc ma tylko jedno
Stary 2013-10-22, 10:53   #1206
logoasia
Zakorzenienie

była położna, godzinę wcześnej ja w szlafroku
ale mój dzieć przybrał w tydzień 440g
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:54   #1207
Aaamelkaa
Zakorzenienie

hej

piękna pogoda dziś, więc zaraz uciekamy na spacer, odwiedzimy ciotki w banku ,niech zobaczą na żywo mojego przystojniaka

teacherka nadal w dwupaku, trzeci raz założyli jej cewnik i próbują naturalnie, szyjka zamknięta, skurcze się pojawiają

ja gratulacje

czaszka u nas też nie ma ważenie w domu, na SR mówili nam że nie wozi się wagi bo się rozreguluje , ważymy u dzieci zdrowych, mamy zalecenie na ważenie co tydzień z racji że mało przybiera mój Skarbek

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:55   #1208
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Już po prostu mam dość, i chciałabym urodzić ( wiem jak każda z nas w takim czasie), ale najgorsze, że ja nic nie wiem.

Dzisiaj mnie znów wszystko boli. Łącznie z zatokami, calą noc sie męczyłam, TŻ mnie budził, bo myślał, że mam gorączkę, cała mokra byłam.
Końcówka ciązy to dla mnie straszna mordęga.

Wiem, że męczę bułę, wybaczcie mi
Kochana,jeszcze tylko chwilkę,musisz wytrzymać

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,chciałabym wyjsc z Lilką na dwor w chuscie.Czy nie jest za zimno?nie mam zadnej specjalnej kurtki w ktorej by sie Lilka u mnie zmiesciła-czy w takim badz razie wystarczy ze Lila bedzie w zwykłym kombinezonie?

myślę, że wystarczy

Cytat:
Napisane przez angelikada Pokaż wiadomość
to ja już wole do 11 mieć te regularne skurcze i mykac do szpitala żeby zdarzyć gin mi mówił ze przynajmniej 2 godziny żeby się utrzymywały ale ja już dluzej nie wytrzymam... ryczeć mi się chce itd.
Jedz,powodzenia!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:55   #1209
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
wow zazdroszczę takiego przyrostu masy
co ile karmisz ? na żądanie ?
karmisz tylko piersią ?

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-10-22, 10:56   #1210
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
gratulacje

Miki zwymiotował zmierzyłam mu tempke i jest ok, ale się wystraszyłam, chyba po enfamilu
chciałam dobrze, zmieniłam mu na niby najlepsze mleczko i tylko się męczy biedny jestem głupia i beznadziejna! aż się poryczałam

zasnął i nawet się uśmiecha przez sen, ale ja się boję iść spać
Kasia kciuki za małego.

Cytat:

ściągaj ręcznie na razie z tej piersi przynajmniej dopoki się nie zagoi
Odczekałam chwilę i ściągnęłam ponownie bez. W ogóle zdziwiłam się bo mnie nie bolała ta pierś tak jakbym miała rankę. Jak possałam tym laktatorem to raczej ulgę niż ból czułam, ale po odczekaniu już nie leciała więc w ogóle cudnie Szkoda tylko że jakieś 15ml wylałam

Idę dziś na ściąganie szwów i się boję. Mocno mnie nacięła jak zerknęłam i co gorsze mam jakieś schizy że ta rana się rozchodzi. Czy ktoś was zerkał jak to ( rana i zszycie) wygląda? Bo ja w poprzedniej ciąży byłam długo w szpitalu i od razu na miejscu mi ściągali i nie widziałam co mi tam naczynili. Jeju ale panikara ze mnie

Powiem wam, że nieźle się trzymają nasze dwupaki. Ja zaraz siądę do opisu porodu póki pamiętam bo moja pamięć krótka

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 10:58   #1211
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku z Mikim

eh Ci tżci

nie wiem czy dobrze to interpretuję. Dziś jeszcze nie zasnęłam, od ok. 2 męczą mnie skurcze, tak od 4 są mniej więcej co 5 minut. Czyli już godzinę. Ale tak: nie nasilają się, są mniej więcej na tym samym - poziomie - bolesnym. Ale w zależności od pozycji czy leżę (tu bolą najbardziej) czy stoję, odczuwam je mniej lub bardziej boleśnie.

nie chce za wcześnie do szpitala jechać. pisałyście że tych porodowych nie da się przegapić a ja mam wątpliwości czy to to???
i czekamy na info

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-10-22, 11:01   #1212
kaska87
Zakorzenienie

hejo, małż wrócił nie byliśmy u lekarza i on chyba się przejadł ale ja od razu panika- wiadomo ...

no i spałam 2h bo się lękałam zasnąć, a rano zamiast się położyć z chłopakami to umyłam okna w całym domutzn tylko w pokoju gdzie oni spali jeszcze nie umyte

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:03   #1213
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Mój tż ma z siostrami 5 lat i jedną się opiekował, a druga nim
U nas 1,5 roku z siostrą i super się dogadujemy i 9,5 roku z bratem - no i tu wiadomo, że my z siostrą się nim zajmowałyśmy i jestem dla niego bardziej jak ciocia niż siostra.

Niech no się więc zaczyna dziać!
Ja mam 5, 5 roku różnicy z bratem i niedogadywaliśmy my sie jako dzieci, nastolatki i nawet jako dorośli tak średnio.Ale to może dlatego, że jesteśmy zupełnie inni

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakiś pomysł na uśpienie dziecka?? Próbuję od 2 godzin, nosiłam, leżała na plecach, na brzuchu, na mnie, dawałam jeść i nic ;( ja już padam i chcę spać...
Nie mam, kłade do łożeczka i czekam aż sam zaśnie. Jak ryczy to podaje mu smoczek, czasami to trwa całą przerwe między karmieniami.
I musze sie przyznać, że czasami zostawiam go takiego nieśpiącego i idę spać, albo coś robić,o oczywiście jak nie ryczy.

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2013-10-22 o 11:04
Stary 2013-10-22, 11:04   #1214
Larysa88
Zakorzenienie

u teacherki nadal słabo ...

"od 18 mam skurcze, najpierw co 4 minuty, w nocy co 7-8... ale najwyzej na 60 procent. No i szyjka dalej zamknieta. Dzis zalozyli mi trzeci cewnik. Mam dosc.... "
Stary 2013-10-22, 11:04   #1215
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Nie dojadla mleka i wstala po 3h glodna...
Mój po 3 godz to jest normalnie głodny

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 11:06   #1216
Aaamelkaa
Zakorzenienie

wszędzie trąbią że dwa tygodnie ma być piękna złota jesień, oby się sprawdziło pięknie dziś jest

Kaśka wowwwwwww mycie okien po takich nocnych atrakcjach , ja bym padła z zmęczenia

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

dobra uciekam się malować, karmienie, odbicie i spacerek

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-10-22, 11:08   #1217
kaska87
Zakorzenienie

my też na spacerek zaraz pognamy

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:10   #1218
ja-ika
Zakorzenienie

Cytat:
Moja przez tydzień tylko 220g ale jest postęp, bo w poprzednim tygodniu było tylko 100

Po wczorajszym 1,5 godz spacerku przy pięknym słoneczku i okropnym wietrze, w nocy bolało mnie ucho. No i teraz chodzę z watką nasączoną bursztynem w spirytusie. Troszkę przeszło. Nie wiem czy dziś wychodzić, bo też jest piękna pogoda, ale już nie wieje
Stary 2013-10-22, 11:10   #1219
matallewar
Zakorzenienie

Pola ja w K

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
jaaaacie, mały nie chce jesc z jednej piersi. wstałam odciągnąć a tu leciz krwią z ranki no przeciez nie podam mu krwistego mleka a zaraz pęknę
Może odciągnij i z butli swoje daj?

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Po raz drugi pytam (Matal, Dirty) dlaczego nie można łączyć mleka?
Nie wiem, czemu, ale wszędzie o tym piszą

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
matall mam nadzieję,że choć troszkę sobie odeśpisz
No niestety
Budzili się na zmianę, nie miałam siły rano wstać z łóżka

Cytat:
Idę dziś na ściąganie szwów i się boję. Mocno mnie nacięła jak zerknęłam i co gorsze mam jakieś schizy że ta rana się rozchodzi. Czy ktoś was zerkał jak to ( rana i zszycie) wygląda? Bo ja w poprzedniej ciąży byłam długo w szpitalu i od razu na miejscu mi ściągali i nie widziałam co mi tam naczynili. Jeju ale panikara ze mnie

Powiem wam, że nieźle się trzymają nasze dwupaki. Ja zaraz siądę do opisu porodu póki pamiętam bo moja pamięć krótka
No ja codziennie kontroluję, jak to teraz wygląda, ale mam bardzo brzydko to zszyte po pęknięciu
Po nacięciu mi się ładnie goiło.
Ściągnięcia się nie bój Od razu odczujesz ulgę

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
Mój po 3 godz to jest normalnie głodny
No ja wiem, że są takie dzieci, co jedzą co 2 h, ale jak ona jadła co 4-6 h, to 3 h to mało.
W ogóle dziwnie jadła, bo o 24 zostawiła 60 ml, o 3 zjadła całą butlę, o 6:30 znów zostawiła 60 ml i teraz znów zostawiła 60 ml

A robię jej 120 ml + 4 miarki, więc jak dla dziecka 3-4 tydzień, a ona już ponad miesiąc ma

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:13   #1220
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
wiem co czujesz, jak przypomnę sobie ostatnie chwile przed porodem to wszystko zaczyna mnie boleć przez ostatnie dwa tygodnie praktycznie nie wychodziłam z domu bo nie miałam siły chodzić, miednica i kręgosłup odmawiały posłuszeństwa.
D
To ja 2 miesiące przed nie miałam siły chodzić.A na końcu to była opuchlizna, bolące kolana i wieczne pragnienie okrutne, a na zgagę już nic nie pomagało.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziewczyny,chciałabym wyjsc z Lilką na dwor w chuscie.Czy nie jest za zimno?nie mam zadnej specjalnej kurtki w ktorej by sie Lilka u mnie zmiesciła-czy w takim badz razie wystarczy ze Lila bedzie w zwykłym kombinezonie?
Nie wiem jak masz ciepło, ale ubierz tak jakbyś ubrała normalnie na spacer.
Stary 2013-10-22, 11:15   #1221
misia332
Zakorzenienie

chociaż to nie przynosi skutku nadal jem ananasa

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:25   #1222
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

"od 18 mam skurcze, najpierw co 4 minuty, w nocy co 7-8... ale najwyzej na 60 procent. No i szyjka dalej zamknieta. Dzis zalozyli mi trzeci cewnik. Mam dosc.... "

biedactwo, aż nie wiem co napisać, trzymaj się, jesteśmy z Toba

Cytat:
Może tym razem poskutkuje

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:31   #1223
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witam się!

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Zaczynam zabawę z laktatorem. Jak ściągne dzisiaj trochu i jutro to mogę połączyć to mleko w jednym pojemniku? Bardzo malo odciągam i bym tak zbierała
Mi położna powiedziała, a ufam kobiecie, bo - jak wielokrotnie pisałam - jest doradcą laktacyjnym, że mleczko można zbierać do butelki i do 10 h trzymać w temperaturze pokojowej, potem do lodówki. Także śmiało można zbierać w ciągu dnia, by np. na noc było

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie mam odwagi tego wypróbować, ale na 90% moje dziecko zwali pieluchę i będzie awantura
Mój też nie daje się nabrać na numer z pieluchą Zwłaszcza jak jest b. zmęczony i wściekły, to zrywa rączką pieluchę i krzyczy coś w rodzaju: "inieee"

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Po 17 godzinach walki Pola jest z nami - 21.10.2013 SN nie taka z niej malizna - 3706g i 53 cm.
Jest slicznym wlochaczem

Matal, wyślę Ci pózniej foty na maila to możesz wstawić do k.

Popłakałam się jak bóbr jak wylazla

Jej! Graty

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
wkładam Antka do leżaczka i wskakuje pod prysznic a potem wybierzemy się na spacerek
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
My też idziemy na spacer. Mamie chciało się posiedzieć to mamy opóźnienie małe
Zazdroszczę U nas znów pochmurno, ciepło w miarę, ale wilgotno. Może przejdziemy się po południu

Cytat:
Ej, każda pisze po wizycie położnej o wadze dzieci - co one przychodzą do Was z wagą?
Moja nie

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:32   #1224
ladanseuse14
Zakorzenienie

ja dalej gypowa. co prawda goraczka mniejsza ale wciaz zle sie czuje. dzis idziemy na szczepienie.

matal moja je roznie 90, 120 a czasem 60. dwa razy tylko zdarzylo jej sie zjesc 150 ale pozniej ulewa z przejedzenia . i normalnie je co 3 h (czasem co 2,5 czasem co 4). a w piatek skonczyla 7 tygodni. wiec to co pisza na opakowaniach to pic nawode kazde dziecko jest inne.

kaska wlasnie nadrabiajac sobie pomyslalam ze moze to nie mleko a po prostu sie przejadl. mojej kilka razy sie zdarzylo ze z przejedzenia dosc duzo jej poleci

nie zapeszaja enfamil dziala na julie o wiele lepiej niz bebilon
Stary 2013-10-22, 11:33   #1225
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Może odciągnij i z butli swoje daj?

No ja codziennie kontroluję, jak to teraz wygląda, ale mam bardzo brzydko to zszyte po pęknięciu
Po nacięciu mi się ładnie goiło.
Ściągnięcia się nie bój Od razu odczujesz ulgę
No swoje swoje daje. Póki co starcza o dziwo.
Jeju i ile on kup robi, chyba z 7 dziennie. Oczywiście ja już zapomniałam że po mleku mamy może tak być, ale tż mnie uspokoił wariactwo.

A co do rany. To powiedz. Te dwa brzegi rany są/były ze sobą tak ściśle przyległe? Bo ja mam wrażenie, że one tak leciutko od siebie odstają.

I generalnie poza szczypaniem czasami to ja nie mam dyskomfortu z tą raną. Ale właśnie jest taka tkliwa więc boję się że jak zacznie mi tak grzebać to będę cierpieć

Cytat:
Czary Mary, RÓDŹ JUŻ!

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2013-10-22 o 11:34
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:36   #1226
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:
wiem co czujesz, jak przypomnę sobie ostatnie chwile przed porodem to wszystko zaczyna mnie boleć przez ostatnie dwa tygodnie praktycznie nie wychodziłam z domu bo nie miałam siły chodzić, miednica i kręgosłup odmawiały posłuszeństwa.
aha... ja wykorzystałam dwa dni przed porodem patent neny, zjadłam całego ananasa a na następny dzień jeszcze ananasa w puszce razem z sokiem później była ciężka noc ze skurczami, poranek na IP, odesłanie do domu, 2godzinne kręcenie na piłce, No-spa na noc (pisałam już jaka bylam wypoczęta), później udźwignięcie Anki na odległość 20m i takim sposobem odeszły wody
Ananas to sposób MISI, ja się od niej o tym dowiedziałam. Ale sądzę że u mnie skuteczniejszy byl masaż szyjki

Cytat:

Oj bidula... chyba jednak cc już by się zdało. .. ja już bym chyba o nie blagala... dużo siły życzę.

A u nas tak ciulata pogoda ze dwa dni już w domu siedzimy. Ale chyba zaraz się ubierzemy i postoimy chociaż pod drzwiami do domu mamy taki daszek to może nas nie zawieje.

09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:39   #1227
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Ej, każda pisze po wizycie położnej o wadze dzieci - co one przychodzą do Was z wagą?
Moja nie
Moja też nie przychodziła z wagą
My się ważyłyśmy u lekarza.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2013-10-22, 11:39   #1228
Diorisha
Zakorzenienie

Cytat:

Masakra jakaś z tymi cewnikami

Ze mną już na położnictwie była dziewczyna która łącznie miała założone 5 cewników ( oczywiście nie na raz) i miała dwukrotnie podawaną oksy. Niestety nic na Nią nie zadziałało i po kilku dniach prób indukcji wzięli Ją na cc ...
Trzymam kciuki aby macica Teacherki nie była żelazna aż do tego stopnia
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:40   #1229
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość

ja dalej gypowa. co prawda goraczka mniejsza ale wciaz zle sie czuje. dzis idziemy na szczepienie.

matal moja je roznie 90, 120 a czasem 60. dwa razy tylko zdarzylo jej sie zjesc 150 ale pozniej ulewa z przejedzenia . i normalnie je co 3 h (czasem co 2,5 czasem co 4). a w piatek skonczyla 7 tygodni. wiec to co pisza na opakowaniach to pic nawode kazde dziecko jest inne.

kaska wlasnie nadrabiajac sobie pomyslalam ze moze to nie mleko a po prostu sie przejadl. mojej kilka razy sie zdarzylo ze z przejedzenia dosc duzo jej poleci

nie zapeszaja enfamil dziala na julie o wiele lepiej niz bebilon

za szczepienie. My idziemy w czwartek

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 11:43   #1230
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
No swoje swoje daje. Póki co starcza o dziwo.
Jeju i ile on kup robi, chyba z 7 dziennie. Oczywiście ja już zapomniałam że po mleku mamy może tak być, ale tż mnie uspokoił wariactwo.

A co do rany. To powiedz. Te dwa brzegi rany są/były ze sobą tak ściśle przyległe? Bo ja mam wrażenie, że one tak leciutko od siebie odstają.

I generalnie poza szczypaniem czasami to ja nie mam dyskomfortu z tą raną. Ale właśnie jest taka tkliwa więc boję się że jak zacznie mi tak grzebać to będę cierpieć

Czary Mary, RÓDŹ JUŻ!
Eda robił 13
Elenka robi po moim mleku 2-3 dziennie, a po mm nie robiła już 2 dni

Wtedy nie przylegały idealnie, dopiero po jakimś czasie się ładnie pozrastało. Teraz to w ogóle był armagedon i wszystko takie opuchnięte, że ledwo było szwy widać I teraz nadal mam krzywo wszystko i czerwone, a już ponad 4 tygodnie

Zbieram się na jakieś zakupy, bo nie ma co jeść.

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości