|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Można liczyć na kilka w klubie?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W takim razie może rozważymy
|
||
|
|
|
#3032 |
|
Zakorzenienie
|
znalazłam fajne inspiracje na stół z alkoholami.
może jednak sie skusze żeby dodać coś więcej niż wina... np - malibu - soplica orzechowa 2x - jony Walker 2x - jagermeister - może babciaa by mi zrobiła jakąś swoją wiśniówkę ![]() myśle że to wystarczająco na 45 osób, a fajny akcent.... choć sama nie wiem |
|
|
|
#3033 |
|
Zadomowienie
|
Po prostu z allegro :P zapłaciłam za nie 62 zł z przesyłką. a wysokość to albo 12 albo 14 - nie pamietam.... ale one sa tylko do kościoła i na pierwszy taniec (bo planujemy obrót w powietrzu
) a potem zmieniam na 10 cm ja też chciałabym zdjecia z sesji narzeczeńskiej
|
#3034 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja osobiście nie cierpię czerwonego ![]() Cytat:
Podobno się ucieszył, że nadszedł czas na kolejne pokolenie :PCytat:
Cytat:
pokaż pokaż!! prosimy :P
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2013-10-22 o 18:27 |
||||
|
|
|
#3035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ile kasy.. U nas piwo (chociaz pewnie najwiecej zejdzie na poprawinach) i inne alko będzie na wiejskim stole. Kawa i herbata są co chwile proponowane przez kelnerki (już mielismy jedna imprezę z tym kateringiem). Właśnie, jak u was wygląda sprawa z "wiejskim stołem"? Jak dla mnie to troche takie wyrzucenie kasy - od nas chcieli 1000 zł. Ale że w sali jest już ten stół więc będzie na nim alko, jakiś smalec, wędzony ryby i mięso oraz ogórki. To wszystko zrobimy we własnym zakresie i wyniesie nas ok 200 zł. Tylko za dekoracje zaplacimy 100.
|
|
|
#3036 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny! Nie odzywałam się ładnych parę dni, coś mnie omineło?
Słuchajcie jaki mieliśmy problem... Spotkaliśmy naszego wodzireja na niedzielnych prezentacjach ślubnych. jak dzwoniłam do niego w lutym (!) to powiedział że termin jest nasz a umowę możemy podpisać np w grudniu, nie ma pospiechu. Więc podeszliśmy do niego żeby umówić się na spotkanie, on mówi że teraz nie kojarzy co i jak, na tel miał zrzuty z poprzedniego tel i przy naszej dacie miał znak zapytania. powiedział że odezwie się w pon bo dopiero wtedy będzie miał chwilę czasu, ale w ten sam dzień wieczorem napisałam mu smsa żeby jednak szybciej dał znać bo się denerwuję. zadzwonił i powiedział że nigdzie nie ma nas zapisanych a na naszą datę ma podpisaną umowę z inną parą.. obiecał sprawdzić jeszcze maile i zadzwonić ale już nie zadzwonił.. i tym sposobem zostaliśmy 9mies przed ślubem bez wodzireja.. a był to mój wymarzony wodzirej i dlatego tak szybko go rezerwowaliśmy zaczęłam dzwonić i wysyłac maile do innych, ale na tak krótki czas przed ślubem to ci najlepsi już pozajmowani... na dzień dzisiejszy jesteśmy umówieni na przyszły czw na spotkanie z jednym wodzirejem z polecenia, i czekamy na odpowiedź drugiego bo miał wstępnie zarezerwowany termin, i kazał dzwonić w przeciągu tygodnia. dziewczyny jestem wyprana z energii, ile mnie to stresu kosztuje to nie macie pojęcia.. w dodatku od 3 dni kiepsko się czuję, boli mnie brzuch, mama mnie obmacała i podejrzewa że to wyrostek. świetnie. |
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
mimi_77- wyjdzie jakieś 200 zł
no może trochę ponad, ale chyba zrezygnuje z malibu... bo to niego mleko potrzeba...albo pójdę w myśl wódki ( mamy soplicę) i dodam soplicę jeszcze wiśniową i malinową po butelce a co do wiejskiego stołu- u nas chyba 25 zł kosztuje... więc odpuściliśmy... po prostu więcej zimnych przystawek wybierzemy Edytowane przez alloffkowa Czas edycji: 2013-10-22 o 18:38 |
|
|
|
#3038 | |||
|
Zadomowienie
|
swiat_katarzyny pamiętam
ja też miałam je przez "chwilkę" ale niestety zbyt wysokie dla mnie ![]() Cytat:
Jeśli chodzi o wino (i inne alkohole) - będą stały na osobnym stoliku razem z kieliszkami, otwartych będzie po 1 każdego rodzaju, obok będzie korkociąg, ale kelnerzy też będą otwierac. Cytat:
Wiesz, teraz jest tylu usługodawców że każdy znajdzie coś dla siebie ![]() Cytat:
Współczuję, strasznie niepoważny człowiek... Wszystkim dziewczynom dziękuję za opinie dot. butów Są b. fajne ale mam nadzieję na znalezienie idealnych fuksjowych a te będą na przebranie lub sesję
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może fajnie byłoby takie coś dołączyć?
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak jak np soplica dobrze smakuje z colą, czy z sokiem po prostu zwykłym... |
|
|
|
|
#3041 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() missmalezji o rany ale niepoważny człowiek
|
||
|
|
|
#3042 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja np bym odpuściła szarfy na krzesła bo jednak takie bialo-czerwone krzesła kojarza sie jednoznacznie. Cytat:
Cytat:
Co do stołu z winami nic gosciom nie będziemy mówić,, będzie on stał przy słodkim stole wiec na pewno zobacza. Co do tego jak to będzie wyglądało tzn czy korkociąg czy jak to muszę sie menagera sali zapytac. Cytat:
Wow niezła wtopa, przykro mi. Mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogos fajnego
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Malibu Rumba" ![]() Malibu to jest coś, czego nigdy nie może zabraknąć w naszym barku ![]() Zamówiłam wlasnie próbki zaproszeń I zrobiłam mały tuning naszych pudełeczek na podziękowania dla gości
|
|
|
|
|
#3044 |
|
Rozeznanie
|
Myha bardzo się niefajnie zachowali Twoi pracodawcy! Współczuje, nie martw się, napewno dasz radę, bo masz talent
Opiumalfa moim zdaniem Piou Piou! Mnie się Jimmy Choo marzyły, ale w końcu odpuściłam, bo A cena, B większość ładnych strasznie wysoki obcas ![]() Lemon_Drop świetne buty! I cena rewelacja! Zazdroszczę no i gratuluje! ![]() Anka1897 pochwalisz się sesją? ![]() Missmalezji to Was wodzirej potraktował po chamsku normalnie.. Mam nadzieje, że znajdziecie kogoś odpowiedniego! Magdalenka_86 super buty - klasa! ![]() Alloffkowa fajne alkoholowe inspiracje - aż chęć na drinka nachodzi ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
|
#3045 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Witam się z Wami przyszłe Panny Młode Nie wiem o czym mam pisać, bo dopiero zaczynam czytać co planujecie
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tam jakąś fanką specjalnie nie jestem :P zdecydowanie wolę soplice orzechową |
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Krooliczek, wykrałaś
w najbliższych dniach jade zmierzyć suknie boska jest, gdyby mi pasowała lub troche za mała to biore od razu Suknia, którą jade zmierzyc jest uszyta na wzor sukni San Patrick Bahamas, a tu PMka w sukni (mam nadzieje, ze the rock nie obrazi sie za udostępnienie zdjęcia, na innym wątku, później skasuje )
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-10-22 o 19:00 |
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Ja też mam ślub w 2014 roku 16 sierpnia o godzinie 12 suknie już mam wybraną, czekam tylko aż mi ściągną do salonu troszeczkę wiekszy rozmiar niż ten "manekinowy" :P Moja suknia to Annais Bridal model Emporia <3 zakochałam się w niej od pierwszego przymierzenia a myślałam że wybór sukni będzie trwał najdłużej i będzie najgorszy a ja wybrałam szybko
RAZEM OD 14.02.2010 ZARĘCZYNY 19.05.2013 [najpiękniejsza na świecie pobudka o 4:30 rano] <3
ŚLUB 16.08.2014 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140816020820.html ŁUKASZEK ;* wiem, że to na Ciebie czekałam całe życie ! |
|
|
|
#3051 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale 3mm więc odpada!![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale miętowych i tak bym nie założyła na co dzień, bo ja lubuje się w ciemnych, albo nude ![]() Cytat:
Cytat:
ale i tak jestem zadowolona ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3052 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tamten wodzirej bardzo nieładnie z Wami postąpił! Nie wiem jak ja bym zareagowała w tej sytuacji, szczerze będę 3mać kciuki Sama mam problem z barmanem, do dzisiaj nie mogę się od niego listy doczekać ta sprawa ciągnie się już miesiąc i nawet osoby trzecie już do niego w mojej sprawie dzwoniły - bez rezultatów. Chyba jutro rozmówię się z nim konkretnie - wóz albo przewóz. Nie lubię takiego kręcenia i tyle.
|
|
#3053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Tymbardziej, że PMka chce ją sprzedać za bezcen zaoszczędziłabym jakies 4-5 tys
|
|
|
|
#3055 |
|
Wtajemniczenie
|
miss życzę abyście znaleźli wodzireja
pysia :róża: piękna suknia, przygotowania już ruszyły? ![]() Zdjęcia dodam w klubie jak załadują się na serwer, prawdopodobnie dopiero jutro
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-10-23 o 12:47 |
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A coś Ty, jakie przygotowania? w ciagu najbliższych dni jade mierzyc suknie a TŻ niczego nie świadomy jest w Paryżu na delegacji |
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tego samego fotografa macie do ślubu?
|
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#3060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W sobotę na weselu właśnie przegapiliśmy jedno danie. Siedzieliśmy w słodkim kąciku i gadaliśmy z rodziną, nic nie słyszeliśmy, wróciliśmy do stołu to tylko puste talerze mieliśmy. Tak samo Ci co wyszli na papierosa albo stali gdzieś z boku. Jesteśmy po pierwszym spotkaniu w poradni. 20minut, gadka o małżeństwie, spoko było. Następne spotkanie za 2 tygodnie, ostatnie. I kościelne sprawy z głowy Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2013-10-22 o 19:35 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

boska jest, gdyby mi pasowała lub troche za mała to biore od razu
w ciagu najbliższych dni jade mierzyc suknie