|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki nosisz aparat do zębów? | |||
aparat stały metalowy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 44,14% |
aparat stały porcelanowy (kosmetyczny) |
12 | 10,81% |
aparat ruchomy |
6 | 5,41% |
nie noszę |
44 | 39,64% |
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ortodonta- Białystok
ajcek możesz powiedzieć coś więcej o dr Urban? Jak z leczeniem, czy przyniosło efekty? Zastanawiam się właśnie nad dr Urban. Z tego co rozumiem to wizyta kosztuje 100 zł tak?
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Chirurg szczękowy
Witam serdecznie!
Szukam dobrego,sprawdzonego i delikatnego chirurga szczekowego z Warszawy,Miska Mazowieckiego. Chce usunąć trzy ósemki pod narkozą. Możecie mi coś polecić? I jakie są ceny orientalne? Bardzo Was proszę o pomoc! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, ceny usług , kogo polecamy:)?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1384 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Chirurg szczękowy
Cytat:
Mazowieckie Centrum Stomatologii, Bartłomiej Stępień. Byłam bardzo zadowolona, o ile można być zadowolonym w takiej sytuacji. Zabieg wykonany bardzo szybko i sprawnie, stosunkowo mała opuchlizna, brak siniaków, po 3 dniach mogłam już spokojnie wrócić do normalnych zajęć (poza jedzeniem oczywiście), ale korzystalam z tygodniowego zwolnienia ![]() Wszyscy uważają, że wyrywanie ósemek pod narkozą, i to jeszcze wszystkich naraz to szaleństwo i nieodpowiedzialność. Ja uważam, że to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Potrzebny tylko dobry chirurg. Powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Odp: Chirurg szczękowy
Dziękuje. Przeraża mnie właśnie wizja 4 na raz... Ale dziękuje Ci za odpowiedz.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Chirurg szczękowy
Ponoć dr Chomicki jest świetny. Przyjmuje w klinice Gordent na Gocławiu lub Ursynowie, ale nie wiem czy pod narkozą robią. Zadzwoń i zapytaj.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Przyczajenie
|
Gdzie w Rzeszowie znajdę dobrego chirurga szczękowego?
Cześć nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ale chciałam się zapytać czy nie wiecie gdzie mogę znaleźć jakiegoś dobrego chirurga szczękowego w Rzeszowie. Przez pewien czas ciekła mi ropa z 7 po lewej stroni i Pani dentystka wysłała mnie na prześwietlenie szczęki okazało się że coś tam jest dentystka mówiła że to torbiel ale kazała skonsultować to ze specjalistą. Tak też zrobiłam ale żaden ze specjalistów u których byłam nie jest w stanie mi pomóc wszyscy mówią że trzeba do szpitala a nikt nie chce dać skierowania. Ostatnio będąc u jednego z dentystów dowiedziałam się, że to może być nawet nowotwór. Tak że chciałam się zapytać czy nie znacie może dobrego chirurga szczękowego albo jakiejś prywatnej kliniki gdzie mogli by mi pomóc.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
a czy ktoś z was zakładał aparat u dr Urszuli Niewiarowskiej w Krakowie? Niestety opinii w internecie nie mogę się zbytnio doszukać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Przyczajenie
|
Gabinet 'Żak Stomatolog' na Bielanach. Profesjonalnie i bezboleśnie, w sieci znajdziesz namiary. Ja chodzę tam całą rodziną i znajmi również chwalą ten gabinet.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 |
Raczkowanie
|
Dobry i tani ortodonta LUBLIN
Hej dziewczyny
![]() Poszukuje dobrego i taniego ortodontę w Lublinie. Czekam na wpisy, z góry bardzo Wam dziekuje ![]()
![]() |
#1391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry i tani ortodonta LUBLIN
Polecam Klinikę Pięknego Uśmiechu na ul. Narutowicza. Pani M.Pucek zna się na swojej pracy doskonale
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1392 |
Przyczajenie
|
Zdecydowałam się na czar-dent. Dzięki IloSia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() ![]() Jestem z Dąbrowy Górniczej i tutaj poszukuje dobrego i przystępnego cenowo ortodonty. Może być również z Sosnowca, Będzina, Katowic ewentualnie Chorzowa/ Siemianowic śl. Czytałam wątek i inne fora, dobre opinie słyszałam o: dr Ewie Maruszewskiej dr Hanna Śliwka dr Danuta Kuśnierczyk-Grochowina czy ktoś coś może o nich powiedzieć albo dodać kogoś jeszcze? znalazłam na grouponie oferte aparatu samoligaturującego w Chorzowie w Galerii Zdorwia Medica ale nie ma nigdzie o nich opinii ![]() Także pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Raczkowanie
|
[warszawa | ursus] stomatolog Nova Estetica?
Hej,
czy jest tu ktoś ze stolicy, a najlepiej z Ursusa i był w Nova Estetica na Tomcia Palucha? Mieszkam niedaleko nich i zastanawiam się czy warto tam zapisać się na wizytę? Chodzi mi o nich: http://n-e.com.pl/kontakt-i-dojazd.html W sieci są niby same pozytywne opinie i nie wiem czy rzeczywiście są tacy dobrzy. Za wszelkie pomocne opinie z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Przyczajenie
|
Jeśli szukacie dobrego stomatologa dla dzieci to polecam Remedium z Sochaczewa. Przyjmuje tam dr Anna Świercz Stępień. Jest tu oddzielny gabinet dla dzieci (wystrój bajkowy) z kolorowymi ścianami i odpowiednim sprzętem. Jeśli dziecko chce to może podczas leczenia skorzystać z video okularów, dzięki czemu może oglądać sobie bajkę podczas gdy dentysta robi swoje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Licówki - Częstochowa, Śląsk
licówki można wykonać na ul. Mościckiego 7 u dr Agnieszki Kołodziej. Ceny nei powiem bo nie pamiętam ale robi bardzo dobrze i profesjonalnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
BAN stały
|
Dot.: DOBRY dentysta w BIAŁYMSTOKU?
Ja od jakiegoś czasu leczę się u doktora Popko. Ostatnio leczył mi zęby kanałowo, wszystko odbyło się bezboleśnie. Wcześniej chodziłam do różnych specjalistów, ale chyba zostanę przy nim, nie chce po raz kolejny zmieniać dentysty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ortodonta, stomatolog, chirurg szczękowy - ceny usług , kogo polecamy itd.
mam abonament w prywatnej klinice i dostaję 10% zniżki na zabiegi stomatologiczne, ortodontyczne.
180 zł za wyrwanie ósemek i 315 zł za wyrwanie ósemek wrośniętych - znieczulenie 36 zł za każdy ząb oddzielnie. byłam w szoku, bo w innych gabinetach w Warszawie chcieli 600-800 zł za wyrwanie wrośniętych ósemek! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Ortodonta, stomatolog, chirurg szczękowy - ceny usług , kogo polecamy itd.
Cytat:
Jestem w szoku. Ja płaciłam 2 miesiące temu za wyrwanie wrośniętych ósemek 250 zł za jedną. Też było to w Warszawie i zniżek żadnych nie miałam przy tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Xymena a znieczulenie normalne? Czy ogólne?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1401 |
Rozeznanie
|
Witajcie!
![]() Dziewczyny mające doświadczenie i pojęcie o sprawie, proszę powiedzie mi co sądzicie: aparat na dół? czy niestety na całość? Co robić? ![]() Boję się na samą myśl o aparacie na górne zęby - mam martwą jedynkę -> troszkę odstaje od prostego zęba, ale boję się jej naruszyć, osłabić etc. Wiem, że to dziwne, ale naprawdę po wyrwaniu ósemek i tej martwej jedynce, zaczęłam się o nie bardziej martwić i teraz chciałabym maksymalnie o nie zadbać. Wybaczcie jakość zdjęć i dziękuję, za każdą odpowiedź ![]()
![]() |
#1402 |
Raczkowanie
|
oo to dobra cena! podasz namiary? dzisiaj na pewno wyrywam dolne osómeki, ale może w przyszłości górne (niewrośnietę)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Xox, wysłałam Ci wiadomość prywatną. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
czy 250 zł wizyta z aparatem na obydwu łukach to drogo? zmiana gumek itd ? Pierwszy raz będę taką wizytę miała
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Przyczajenie
|
A jakiego polecicie ortodontę który przygotuje do operacji progenii i jakiego chirurga szczękowego który te operację wykona? Najlepiej z Łodzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Przyczajenie
|
Jakiego ortodontę polecacie we Wrocławiu? Czy słyszał ktoś coś o Limed? I jakie mniej więcej są ceny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Zadomowienie
|
Ja poszukuję chirurga z Katowice do usunięcia zęba na nfz, zna ktoś godnego polecenia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.