Ortodonta, stomatolog, chirurg szczękowy - ceny usług , kogo polecamy itd. - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Pokaż wyniki sondy: Jaki nosisz aparat do zębów?
aparat stały metalowy 49 44,14%
aparat stały porcelanowy (kosmetyczny) 12 10,81%
aparat ruchomy 6 5,41%
nie noszę 44 39,64%
Głosujący: 111. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 11:31   #1381
marza27033
Raczkowanie

Dot.: Ortodonta- Białystok

ajcek możesz powiedzieć coś więcej o dr Urban? Jak z leczeniem, czy przyniosło efekty? Zastanawiam się właśnie nad dr Urban. Z tego co rozumiem to wizyta kosztuje 100 zł tak?

-----> [fashion]373891[/fashion] <----

marza27033 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-17, 06:00   #1382
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Chirurg szczękowy

Witam serdecznie!

Szukam dobrego,sprawdzonego i delikatnego chirurga szczekowego z Warszawy,Miska Mazowieckiego. Chce usunąć trzy ósemki pod narkozą. Możecie mi coś polecić? I jakie są ceny orientalne?

Bardzo Was proszę o pomoc!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-17, 20:25   #1383
Iza Dunda
Przyczajenie

Dot.: Dobry Ortodonta, stomatolog, ceny usług , kogo polecamy:)?

Cytat:
Napisane przez IloSia1983 Pokaż wiadomość
A więc tak: jeżeli chodzi o implanty, 6 z 9 osób polecało mi tą firmę. Z osób polecających ją, aż 100% polecają dr Czarnowską (http://czar-dent.pl/lekarze,34.html). Podobno jest najlepsza w te klocki. Niestety lub stety, nie miałam jeszcze potrzeby wstawania implantów, więc nie dam rady nic bardziej konkretnego o tym napisać poza tym, że ja bym posłuchała tych osób i wybrała tego właśnie lekarza. Powodzenia!
Dziękuję IloSia. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Jutro już idę na konsultacje do dr Czarnowskiej.
Iza Dunda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-18, 16:19   #1384
emha
Raczkowanie

Dot.: Chirurg szczękowy

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Witam serdecznie!

Szukam dobrego,sprawdzonego i delikatnego chirurga szczekowego z Warszawy,Miska Mazowieckiego. Chce usunąć trzy ósemki pod narkozą. Możecie mi coś polecić? I jakie są ceny orientalne?

Bardzo Was proszę o pomoc!

Ze 3-4 lata temu usuwałam pod narkozą 4 niewyrośnięte ósemki.
Mazowieckie Centrum Stomatologii, Bartłomiej Stępień.
Byłam bardzo zadowolona, o ile można być zadowolonym w takiej sytuacji. Zabieg wykonany bardzo szybko i sprawnie, stosunkowo mała opuchlizna, brak siniaków, po 3 dniach mogłam już spokojnie wrócić do normalnych zajęć (poza jedzeniem oczywiście), ale korzystalam z tygodniowego zwolnienia miałam lekkie porażenie nerwu twarzowego (brak czucia), ale przy takim zabiegu wszystko sie moze zdarzyć, po około pól roku wróciło do normy. Zapłaciłam chyba 2400.
Wszyscy uważają, że wyrywanie ósemek pod narkozą, i to jeszcze wszystkich naraz to szaleństwo i nieodpowiedzialność. Ja uważam, że to była jedna z lepszych decyzji w moim życiu. Potrzebny tylko dobry chirurg.

Powodzenia
emha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-18, 18:58   #1385
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Chirurg szczękowy

Dziękuje. Przeraża mnie właśnie wizja 4 na raz... Ale dziękuje Ci za odpowiedz.

Stary 2013-09-18, 20:03   #1386
Nouvelle87
Raczkowanie

Dot.: Odp: Chirurg szczękowy

Ponoć dr Chomicki jest świetny. Przyjmuje w klinice Gordent na Gocławiu lub Ursynowie, ale nie wiem czy pod narkozą robią. Zadzwoń i zapytaj.
Stary 2013-09-19, 15:32   #1387
etna188
Przyczajenie

Gdzie w Rzeszowie znajdę dobrego chirurga szczękowego?

Cześć nie wiem czy w dobrym miejscu piszę ale chciałam się zapytać czy nie wiecie gdzie mogę znaleźć jakiegoś dobrego chirurga szczękowego w Rzeszowie. Przez pewien czas ciekła mi ropa z 7 po lewej stroni i Pani dentystka wysłała mnie na prześwietlenie szczęki okazało się że coś tam jest dentystka mówiła że to torbiel ale kazała skonsultować to ze specjalistą. Tak też zrobiłam ale żaden ze specjalistów u których byłam nie jest w stanie mi pomóc wszyscy mówią że trzeba do szpitala a nikt nie chce dać skierowania. Ostatnio będąc u jednego z dentystów dowiedziałam się, że to może być nawet nowotwór. Tak że chciałam się zapytać czy nie znacie może dobrego chirurga szczękowego albo jakiejś prywatnej kliniki gdzie mogli by mi pomóc.
etna188 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-21, 12:19   #1388
owocelki
Zakorzenienie

a czy ktoś z was zakładał aparat u dr Urszuli Niewiarowskiej w Krakowie? Niestety opinii w internecie nie mogę się zbytnio doszukać.
owocelki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-23, 17:29   #1389
Szczepan P
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Hedonia Pokaż wiadomość
Hej, przeszukałam cały wątek pod względem Wrocławia i w większości są to ortodonci, a z tego co widzę to jedyny wątek odnośnie stomatologów.
Gabinet 'Żak Stomatolog' na Bielanach. Profesjonalnie i bezboleśnie, w sieci znajdziesz namiary. Ja chodzę tam całą rodziną i znajmi również chwalą ten gabinet.
Szczepan P jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-24, 19:38   #1390
edytka166
Raczkowanie

Dobry i tani ortodonta LUBLIN

Hej dziewczyny
Poszukuje dobrego i taniego ortodontę w Lublinie.
Czekam na wpisy, z góry bardzo Wam dziekuje
Stary 2013-09-24, 20:28   #1391
mingunia
Raczkowanie

Dot.: Dobry i tani ortodonta LUBLIN

Polecam Klinikę Pięknego Uśmiechu na ul. Narutowicza. Pani M.Pucek zna się na swojej pracy doskonale A ceny? Powiedziałabym, że średnie z tendencją wzrostową :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-26, 09:37   #1392
Iza Dunda
Przyczajenie

Zdecydowałam się na czar-dent. Dzięki IloSia już mam cały plan leczenia dr Czarnowska z Białego jest niesamowita. Wszystko super.
Iza Dunda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-26, 17:10   #1393
majkabajka
Przyczajenie

Cześć tyle miesięcy czytam już forum i postanowiłam założyć konto, także witam

Jestem z Dąbrowy Górniczej i tutaj poszukuje dobrego i przystępnego cenowo ortodonty. Może być również z Sosnowca, Będzina, Katowic ewentualnie Chorzowa/ Siemianowic śl.
Czytałam wątek i inne fora, dobre opinie słyszałam o:
dr Ewie Maruszewskiej
dr Hanna Śliwka
dr Danuta Kuśnierczyk-Grochowina
czy ktoś coś może o nich powiedzieć albo dodać kogoś jeszcze?
znalazłam na grouponie oferte aparatu samoligaturującego w Chorzowie w Galerii Zdorwia Medica ale nie ma nigdzie o nich opinii

Także pomocy
majkabajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-07, 16:15   #1394
shpyo
Raczkowanie

[warszawa | ursus] stomatolog Nova Estetica?

Hej,
czy jest tu ktoś ze stolicy, a najlepiej z Ursusa i był w Nova Estetica na Tomcia Palucha? Mieszkam niedaleko nich i zastanawiam się czy warto tam zapisać się na wizytę?

Chodzi mi o nich: http://n-e.com.pl/kontakt-i-dojazd.html

W sieci są niby same pozytywne opinie i nie wiem czy rzeczywiście są tacy dobrzy. Za wszelkie pomocne opinie z góry dziękuję.
shpyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-16, 12:49   #1395
Ed_rut
Przyczajenie

Jeśli szukacie dobrego stomatologa dla dzieci to polecam Remedium z Sochaczewa. Przyjmuje tam dr Anna Świercz Stępień. Jest tu oddzielny gabinet dla dzieci (wystrój bajkowy) z kolorowymi ścianami i odpowiednim sprzętem. Jeśli dziecko chce to może podczas leczenia skorzystać z video okularów, dzięki czemu może oglądać sobie bajkę podczas gdy dentysta robi swoje Oprócz tego jest tu dostępne znieczulenie mikroprocesorowe - sama z niego korzystam
Stary 2013-10-18, 11:31   #1396
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Licówki - Częstochowa, Śląsk

licówki można wykonać na ul. Mościckiego 7 u dr Agnieszki Kołodziej. Ceny nei powiem bo nie pamiętam ale robi bardzo dobrze i profesjonalnie

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-18, 13:36   #1397
bolinska123
BAN stały

Dot.: DOBRY dentysta w BIAŁYMSTOKU?

Ja od jakiegoś czasu leczę się u doktora Popko. Ostatnio leczył mi zęby kanałowo, wszystko odbyło się bezboleśnie. Wcześniej chodziłam do różnych specjalistów, ale chyba zostanę przy nim, nie chce po raz kolejny zmieniać dentysty.
bolinska123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 09:25   #1398
xox
Raczkowanie

Dot.: Ortodonta, stomatolog, chirurg szczękowy - ceny usług , kogo polecamy itd.

mam abonament w prywatnej klinice i dostaję 10% zniżki na zabiegi stomatologiczne, ortodontyczne.
180 zł za wyrwanie ósemek i 315 zł za wyrwanie ósemek wrośniętych - znieczulenie 36 zł za każdy ząb oddzielnie.
byłam w szoku, bo w innych gabinetach w Warszawie chcieli 600-800 zł za wyrwanie wrośniętych ósemek!
xox jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 10:28   #1399
Xymena85
Raczkowanie

Dot.: Ortodonta, stomatolog, chirurg szczękowy - ceny usług , kogo polecamy itd.

Cytat:
Napisane przez xox Pokaż wiadomość
mam abonament w prywatnej klinice i dostaję 10% zniżki na zabiegi stomatologiczne, ortodontyczne.
180 zł za wyrwanie ósemek i 315 zł za wyrwanie ósemek wrośniętych - znieczulenie 36 zł za każdy ząb oddzielnie.
byłam w szoku, bo w innych gabinetach w Warszawie chcieli 600-800 zł za wyrwanie wrośniętych ósemek!
O matko, gdzie takie ceny?...600- 800 zł za wrośnięte ósemki w Warszawie?
Jestem w szoku. Ja płaciłam 2 miesiące temu za wyrwanie wrośniętych ósemek 250 zł za jedną. Też było to w Warszawie i zniżek żadnych nie miałam przy tym.
Xymena85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-20, 16:47   #1400
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Xymena a znieczulenie normalne? Czy ogólne?

Stary 2013-10-20, 18:16   #1401
paczek_w_masle
Rozeznanie

Witajcie!
Dziewczyny mające doświadczenie i pojęcie o sprawie, proszę powiedzie mi co sądzicie: aparat na dół? czy niestety na całość? Co robić?

Boję się na samą myśl o aparacie na górne zęby - mam martwą jedynkę -> troszkę odstaje od prostego zęba, ale boję się jej naruszyć, osłabić etc. Wiem, że to dziwne, ale naprawdę po wyrwaniu ósemek i tej martwej jedynce, zaczęłam się o nie bardziej martwić i teraz chciałabym maksymalnie o nie zadbać.

Wybaczcie jakość zdjęć i dziękuję, za każdą odpowiedź
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20131008_142900.jpg (13,8 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131008_142849.jpg (13,2 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131008_142846.jpg (14,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20131008_142851.jpg (12,9 KB, 15 załadowań)
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 06:56   #1402
xox
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Xymena85 Pokaż wiadomość
O matko, gdzie takie ceny?...600- 800 zł za wrośnięte ósemki w Warszawie?
Jestem w szoku. Ja płaciłam 2 miesiące temu za wyrwanie wrośniętych ósemek 250 zł za jedną. Też było to w Warszawie i zniżek żadnych nie miałam przy tym.
oo to dobra cena! podasz namiary? dzisiaj na pewno wyrywam dolne osómeki, ale może w przyszłości górne (niewrośnietę)
xox jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 16:44   #1403
Xymena85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Xymena a znieczulenie normalne? Czy ogólne?

Miałam znieczulenie normalne.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Cytat:
Napisane przez xox Pokaż wiadomość
oo to dobra cena! podasz namiary? dzisiaj na pewno wyrywam dolne osómeki, ale może w przyszłości górne (niewrośnietę)
Xox, wysłałam Ci wiadomość prywatną.
Xymena85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 18:06   #1404
candy111
Zakorzenienie

czy 250 zł wizyta z aparatem na obydwu łukach to drogo? zmiana gumek itd ? Pierwszy raz będę taką wizytę miała
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-21, 18:28   #1405
anahi_rbd21
Przyczajenie

A jakiego polecicie ortodontę który przygotuje do operacji progenii i jakiego chirurga szczękowego który te operację wykona? Najlepiej z Łodzi
anahi_rbd21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-22, 08:04   #1406
marita_g
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
czy 250 zł wizyta z aparatem na obydwu łukach to drogo? zmiana gumek itd ? Pierwszy raz będę taką wizytę miała
Strasznie drogo.
marita_g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-22, 08:28   #1407
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marita_g Pokaż wiadomość
Strasznie drogo.
zapomniałam dodać, że jest to Warszawa

a cana 2600zł za obydwa łuki czyli jedne 1300?aparat metalowy
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-22, 12:05   #1408
violcia88
Przyczajenie

Jakiego ortodontę polecacie we Wrocławiu? Czy słyszał ktoś coś o Limed? I jakie mniej więcej są ceny.
violcia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-22, 18:40   #1409
Temperament
Zadomowienie

Ja poszukuję chirurga z Katowice do usunięcia zęba na nfz, zna ktoś godnego polecenia?
Temperament jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-22, 21:03   #1410
majkabajka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle Pokaż wiadomość
Witajcie!
Dziewczyny mające doświadczenie i pojęcie o sprawie, proszę powiedzie mi co sądzicie: aparat na dół? czy niestety na całość? Co robić?

Boję się na samą myśl o aparacie na górne zęby - mam martwą jedynkę -> troszkę odstaje od prostego zęba, ale boję się jej naruszyć, osłabić etc. Wiem, że to dziwne, ale naprawdę po wyrwaniu ósemek i tej martwej jedynce, zaczęłam się o nie bardziej martwić i teraz chciałabym maksymalnie o nie zadbać.

Wybaczcie jakość zdjęć i dziękuję, za każdą odpowiedź
Wydaje mi się że na dół jak najbardziej a że góra bardziej skomplikowana to będziesz musiała się poradzić ortodonty. Idź na konsultacje i zobaczysz co powie, jak nie przekona Cie wizyta u jednego to idź gdzieś indziej
majkabajka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości