Lumpeksy - POZNAŃ - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-03, 19:20   #301
kaliber32
Raczkowanie

Dot.: Lumpeksy - POZNAŃ

Z 3-4 miesiące temu było otwarcie nowego sh przy św. marcinie, obok ministerstwa browaru ciuszki naprawde ładne, i ogromny wybór spodni - kolorowych, rurek, jeansow, kazde z paskami. Torebki tez cudne, tylko wycenione, dosc wysoko Jeszcze niewiele osób chodziło tam, więc cena była maks 50zł/kg z tego co pamiętam. Zaszłam tam niecały miesiąc temu i niestety - wycenili wszystkie ubrania, nie było juz na wagę szkoda, bo teraz cenią się troche za wysoko wg mnie, aczkolwiek jeśli ktoś lubi przeznaczyć trochę więcej to naprawde polecam
kaliber32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-01, 21:07   #302
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaliber32 Pokaż wiadomość
Z 3-4 miesiące temu było otwarcie nowego sh przy św. marcinie, obok ministerstwa browaru ciuszki naprawde ładne, i ogromny wybór spodni - kolorowych, rurek, jeansow, kazde z paskami. Torebki tez cudne, tylko wycenione, dosc wysoko Jeszcze niewiele osób chodziło tam, więc cena była maks 50zł/kg z tego co pamiętam. Zaszłam tam niecały miesiąc temu i niestety - wycenili wszystkie ubrania, nie było juz na wagę szkoda, bo teraz cenią się troche za wysoko wg mnie, aczkolwiek jeśli ktoś lubi przeznaczyć trochę więcej to naprawde polecam
Ministerstwo jest na Ratajczaka To gdzie ten sh?

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 21:07   #303
vintage maniaczka
Przyczajenie

Dot.: POZnań. sklepy vintage

Hej Kobitki!
Ja z kolei polecam W Rzeczy Samej przy ul. 23 lutego. Kupiłam tam ostatnio kilka naprawdę świetnych rzeczy, aż koleżanki z pracy pozazdrościły To jest sklep z ubraniami vintage, ale mają też ciuchy od projektantów i biżuterię. Wybrałam sobie spodenki z naturalnej skóry i przepiękne szpilki
vintage maniaczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-03, 18:25   #304
lulamae
Raczkowanie

dzisiaj byłam w dwóch lumpeksach na ratajczaka. w tym obok ministerstwa browaru wypatrzyłam sporo fajnych rzeczy, ale według mnie trochę drogo. bluzki ok 15-20 zł. stan raczej ok, ale widziałam jedną dziurawą za 17 zł;/ marynarki 20-30 zł. widziałam kilka fajnych płaszczy na jesień/zimę np z h&m - ceny ok 50-70 zł. za innymi rzeczami się nie rozglądałam.
zaraz obok jest drugi sh - 50zł/kg ale nic ciekawego tam nie wypatrzyłam.

dosyć często zaglądałam do pełnej szafy na słowiańskiej, ale niedawno ją zamknęli. częściej w sumie kupuję ostatnio w sh na allegro niż stacjonarnie.
lulamae jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 11:50   #305
Nieordynarna
Przyczajenie

Lumpeksy Poznań :)

Hej. Wiem, ze takich wątków było wiele, ale chyba czas na reaktywacje Wszystkie wątki dotyczące sh w Poznaniu były stare, pisane juz dawno temu i czesto wymieniane w nich lumpeksy są juz nieczynne.
Nowy wątek moze nam jakoś pomoże i stworzymy zbiór fajnych sh
Jakie wy lumpeksy polecacie? Jaki jest ich adres?
Nieordynarna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-10-23, 12:18   #306
MadiMe
Raczkowanie

Dot.: Lumpeksy Poznań :)

Second hand .Poznań ul. Św. Marcina 66/72 (nad Biedronką, koło Sfinksa). Dwie sale dostawy w soboty i środy. W dzień dostawy 65 zł/kilo, często tam zaglądam i nie raz upolowałam prawdziwe perełki
Stary 2013-10-24, 22:33   #307
Nieordynarna
Przyczajenie

A ja właśnie tam chyba nigdy nie znalazłam nic fajnego Co jest dziwne bo dużo osób mowi ze jest najlepszy. Za to polecam lumpeks przy ul. Bukowskiej 119, koło Dragona schodkami na dół. Malutki, ale są perełki. Jedyny minus to, ze rzeczy są juz wycenione a nie na wagę
Stary 2013-11-07, 11:31   #308
izaatt
BAN stały

Zapraszam! I gorąco polecam
<ciach>

Edytowane przez slomka
Czas edycji: 2013-11-07 o 11:35 Powód: nieopłacona reklama
izaatt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-11, 01:07   #309
karlaidamis
Raczkowanie

Witajcie z checia dolacze do tematu, macie jeszcze jakies fajne lumpeksy swoje ulubione? Chcialabym sprobowac do paru isc bo nigdy na nic fajnego nie moglam trafic:-(:-( mam rozmiar miedzy 44 a 48 zalezy co.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

https://www.facebook.com/pages/Petit...61559957208303
karlaidamis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-11-12, 17:51   #310
magie87
Raczkowanie

Polecam lumpeks na pętli Ogrody. Bardzo blisko torów tramwajowych
magie87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 22:23   #311
sandra175
Przyczajenie

A ja polecam na Poznańskiej przy skrzyżowaniu z Kościelną. Mają tam teraz wyprzedaże i można znaleźć dużo fajnych żeczy za parę złotych.
sandra175 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-04, 22:29   #312
sandra175
Przyczajenie

Wczoraj trafiłam przez przypadek do lumpeksu na Poznańskiej zaraz przy Kościelnej, Modna Szafa czy jakoś tak ... Zmienił się właściciel i wszystko wyprzedaje za 5 zł. Kupiłam całą masę fajnych ciuchów ...
sandra175 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-23, 07:43   #313
Nieordynarna
Przyczajenie

Sandra, rozumiem ze ciuszki wyceniane?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-02-24, 15:54   #314
nowagonia
Przyczajenie

Witam .Błam w takim sklepie na Pamiątkowej przed pętlą tramwajową i tam widziałam trochę książek dla dorosłych i dla dzieci .

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Polecam sklepik na Pamiątkowej . Jest średniej wielkości , ale mają ładne rzeczy i w poniedziałek jest są dostawy i 59 zł kg i codziennie taniej .
nowagonia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-02-28, 09:04   #315
enewen
Przyczajenie

witam,
polecam nowy lumpeks dziecięcy na Wildzie na ul. św. Jerzego zaraz przy 28 czerwca - niedaleko rynku. Ciuchy są wycenione, ale można negocjować ceny! Prawie same markowe ubrania.
enewen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-04-18, 23:51   #316
BuBu18
Raczkowanie

A ja polecam chyba stosunkowo nowy sklep, również na ul. 28 czerwca, blisko ul. Langiewicza, koło Stokrotki. Ciuchy na wagę, nowy towar mają w środy, ale ja byłam w czwartek i upolowałam kilka naprawdę fajnych ciuszków, m.in. świetną koszulę z River Island Z tego co pamiętam, w dzień dostawy 60 zł/kg i codziennie o 10 zł taniej.

BuBu18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-27, 14:43   #317
haru_haru
Rozeznanie

Halo, halo jest tu ktoś?

Czy są jakieś newsy o nowych lumpeksach? Simex jeszcze istnieje? Co z lumpeksem przy starym dworcu PKS, jest jeszcze?
Podzielcie się adresami bo przez długi czas nigdzie nie buszowałam oprócz tych najbardziej znanych (dąbrowskiego, sphinx) i nie wiem co i jak . Najlepiej na wagę
haru_haru jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-07-29, 20:15   #318
shadow__
BAN stały

Na dąbrowskiego są chyba 3 lumpeksy albo 4..
shadow__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-31, 21:09   #319
kingula16
Rozeznanie

Hej dziewczyny! Pytanie odnośnie lumpeksu na Dąbrowskiego po schódkach w górę- kiedy tam jest dokładnie dostawa i ile za kg? ktoś wie? Lub ten na półwiejskiej gdzie była kiedyś terranova?
kingula16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-31, 23:45   #320
Fufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kingula16 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Pytanie odnośnie lumpeksu na Dąbrowskiego po schódkach w górę- kiedy tam jest dokładnie dostawa i ile za kg? ktoś wie? Lub ten na półwiejskiej gdzie była kiedyś terranova?
Pytaszo ten nad rossmannem? Dostawa w pon 60 lub 65zł/kg ten bliżej polnej dostawa w czwartek ceny podobnie.
Fufka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-11-01, 18:58   #321
kingula16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Fufka Pokaż wiadomość
Pytaszo ten nad rossmannem? Dostawa w pon 60 lub 65zł/kg ten bliżej polnej dostawa w czwartek ceny podobnie.
Nie nie ten właśnie bliżej polnej...tam do góry, nazywa sie London jakoś tam chyba to tam jest w czwartek?
a ten na półwiejskiej gdzie była terranova?
Stary 2014-11-01, 18:59   #322
haru_haru
Rozeznanie

Tego nad Rossmanem nie polecam, nic ciekawego tam nie ma, w dodatku chodzą rodziny z całą obstawą i w 5 minut wszystkie firmówki wykupują . Miałam kilka podejść do tego lumpka, ale nigdy nic tam nie kupiłam.
Stary 2014-11-01, 19:06   #323
kingula16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez haru_haru Pokaż wiadomość
Tego nad Rossmanem nie polecam, nic ciekawego tam nie ma, w dodatku chodzą rodziny z całą obstawą i w 5 minut wszystkie firmówki wykupują . Miałam kilka podejść do tego lumpka, ale nigdy nic tam nie kupiłam.
a jaki polecasz w ogóle?
Stary 2014-11-19, 21:37   #324
haru_haru
Rozeznanie

Cytat:
a jaki polecasz w ogóle?
Ten na śr Marcinie jest fajny, ale często przychodzą kliki i okupują wieszaki (głównie z sukienkami) a spróbuj im coś sprzed nosa zabrać to robią awanturę bo to jest ''ich'' .
Jeśli cenisz ciszę i spokój to super jest komis Portobello na Półwiejskiej w bramie ( trochę za H&M), ceny średnie, ale ubrania dobrych marek, niezniszczone, czyste I baaardzo fajna atmosfera
Dawno nie byłam w żadnym sh bo nie mam obecnie czasu, więc jak ktoś zna jakiś dobry sh na wagę to warto zaktualizować listę .
Kiedyś był fajny w SIMEXie na Garbarach, na Lecha, przy starym PKSie ale nie mam pojęcia czy jeszcze istnieją
Stary 2015-01-26, 12:53   #325
bea369
Raczkowanie

Dziewczyny, a nie wiecie co się stało z lumpeksem AVANTI na Półwiejskiej? Został zlikwidowany czy gdzieś przeniesiony?
Stary 2015-01-27, 12:56   #326
kingula16
Rozeznanie

to jest ten po Terranovie? Nie mam pojęcia :/ ale polecam ten na dąbrowskiego, skrzyżowanie z polną
Stary 2015-01-28, 09:50   #327
bea369
Raczkowanie

Cytat:
to jest ten po Terranovie? Nie mam pojęcia :/ ale polecam ten na dąbrowskiego, skrzyżowanie z polną
Dzięki bardzo, właśnie wczoraj trafiłam na AVANTI przy Dąbrowskiego (ale na skrzyzowaniu z Kraszewskiego przy Rynku Jeżyckim)
Stary 2015-03-17, 15:11   #328
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bea369 Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo, właśnie wczoraj trafiłam na AVANTI przy Dąbrowskiego (ale na skrzyzowaniu z Kraszewskiego przy Rynku Jeżyckim)
Przechodziłam obok widziałam dziki tłum w dzień dostawy- pomyślałam wow pewnie jest tam ciekawie.
Przyszłam następnego dnia tragedia, ciuchy średnie, mimo że dzień po dostawie, H&M i ZARA stanowiły większość, chociaż na duży plus jest ich ułożenie kolorami
dacn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-08, 13:46   #329
_BadGirl_
Raczkowanie

Dziewczyny, czy jest w Poznaniu jakaś dzielnica na której brakuje Wam lumpeksu?
Czy chodziłybyście do takiego, który wyglądałby jak damska garderoba (taka z prawdziwego zdarzenia, biała, elegancka garderoba) - ładnie, czysto, klasycznie?
_BadGirl_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-08, 14:01   #330
Greta866
Raczkowanie

Ja właśnie będą niedługo w Poznaniu i mam zamiar pobuszować po lumpeksach. Aż sama nie mogę się doczekać czy znajdę coś ciekawego
Greta866 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości