|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
![]()
![]() |
#3542 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A my dziękujemy za życzenia! ![]() ![]() ![]() Tak, to już pół roku!!! ![]() ![]() ![]() Dla Mikołajka też najlepszości! ![]() Dokładnie Was poczytam po spacerze - dziś wybieramy się do Almy - promocja na Pampersy ![]()
![]() |
#3543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio spotkaliśmy znajomą tż, która mówiła, że jej 9-miesięczne dziecko już dużo je i potrafi zjeść szklankę zupy (obiadku), który mu gotuje. hm.. myślę, że Jakub też by zjadł ![]() ![]() ja też spałam 6,5 godz, a położyłam się jak Jakub spał już 4 godziny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hania zjada słoik 190g i czasem jeszcze od razu pół słoika małego z owockiem. A czasem zjada cały mały sloik z daniem i od razu caly maly sloik z owocem. Dodatkowo zawsze jej dodaje kaszy manny (ostatnio 2 lyżki) , ale juz zakonczylysmy ekspozycje właśnie.
![]() |
#3545 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() poka wzór! ![]() Polecam w klubie. ale chyba narozrabiałam dużym formatem. usunę te zdjęcie, ale dopiero wieczorem - na kompie konkubenta (bo dla mojego złoma to za duże wyzwanie...) heh. łączę się w bólu... coś mi się wydaje, że mają o wiele większą przebitkę ![]() Cytat:
![]() Myślę, że wkrótce Anielka też Cię zaskoczy ![]() ![]() ![]() wiele starszych "tyle" nie je... a zupka + kasza --> dałaś bo widziałaś że jeszcze jest głodny??? heh. chciałabym żeby Młody jakoś dał znać, że chce repetę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sporo je ![]() a to żółtko już dobrze zjada?
![]() |
#3547 |
Zakorzenienie
|
heh. wcale. jak blenduję - za rzadkie dla Królewicza, jak z grudkami to się obraża...
![]() |
#3548 | ||
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Dziękuję ślicznie za komplementy w sprawie robótek ![]() ![]() Ha ha ha a wczoraj wreszcie od x czasu byłam u fryzjera ![]() Małpka nie skomentuję poczynań Karolka, bo mi dech zaparło. Jak zbiorę szczenę z podłogi to może coś wykrzesam z siebie ![]() heh... niestety. Z jednej strony cieszymy się z każdej nowej umiejętności a z drugiej - coraz większe te nasze bobasy. Nim się obejrzymy, będziemy im robić siarę przytulając i całując w miejscu publicznym ![]() spóźnione sto lat dla Kubusia ![]() i dla wszystkich pozostałych solenizantów także ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kasia czekam na fotkę tatoo .chyba że coś już przeoczyłam. Ale wstałam dzisiaj 0 4.40 a raczej zostałam zmuszona do wstania, więc wiecie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3551 |
Zakorzenienie
|
Kasia pokaz tatuaz
![]() Ojej ale jestem zla... moj syn na recepcie dostal dwie maci, ale nie takie robione... jakas mediderm na choroby luszczycy i atopowe zapalenie skory, egzeme.... no nie wiem ja chcialam na odparzenia okolopieluszkowe tylko z wit a i e... a ta mi takie cos przepisala...?? dziwne, moje dziecko nie ma luszczycy.. a i mam tez tormentiol... jade do apteki oddac, bo tz wykupil recepte.. moze wymienia, nie chce tego ![]() Jedziemy po zakupy do domku... ale synek cos spi ponad 1,5 godz szokusss..
#3552 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a zdjecie pozniej zmniejszysz, masz racje - format jak z kosmosu ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Popytaj jeszcze Kamile na FB, ona chyba leczyla odparzenie Filipkowi ostatnio..
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-23 o 12:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
np taki: https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/home/produk...-i-kabaczkiem/ https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/home/produk...atna-wolowina/ widze że wykropkowało, tam było bobovita .pl Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2013-10-23 o 12:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my narazie po 5 jestesmy ![]() a to masło z mleka to jest okey? ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3556 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no u superowa pora wstania ![]()
![]() |
#3557 | |||
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poprosiłam ostatnio TŻ, by kupił kilka słoiczków, byle bez glutenu. Kupił wszystkie po 7 miesiącu ![]() Podczas gdy Róża je po 5. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Niech mi ktoras powie, w ktorym to regionie PL sprzedaja ruchanki?
![]() ![]() ![]()
#3559 |
Kniaginia
|
Może na Śląsku?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
MBZ♥
|
Nestelle najlepsze życzenia spełnienia marzeń dla Kuby
![]() już sobie Ciebie wyobrażam jako Fionę ![]() Monicca nie mam pojęcia co to jest ![]() Tasiu współczuję takiego spacerowania ![]() Dragusiu tylko nie przepadnij na tym zaluku ![]() Gratulacje za wybór fotelika. Pani co wyłowiłaś ciekawego nim zawodowe sekonhenderki wkroczyły do akcji? ![]() Maria, u nas szybko poszło z jedzeniem całego słoiczka ![]() Achna :kciuki za zabieg ![]() ![]() ![]() Jolu najmocniejsze kciuki ![]() ![]() Moderna bo w Polsce to tak już lubią strachać ![]() ![]() Nati ![]() ![]() Bzinko ja jestem zadowolona z chicco polly ![]() ![]() ![]() Te rzeczy może do szpitala na oddział albo do domu samotnej mamy? ELuśka ![]() ![]() baczki są jak najbardziej ok ![]() C.R dla Wojtusia za półroczku ![]() Dla Kingi, Leonka i Tomusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
MBZ♥
|
Luna ojej
![]() Pani, to poszalałaś ze spaniem ![]() Maria, o to ![]() ![]() dlatego nie wierzyłam przez minutę nawet w opowiastkę Waśniewskiej ![]() Kasia jaki tatuaż? ![]() Dla Mikołaja i Krzysia ![]() Nestelle super pomysł z tymi motylkami ![]() Bzinko na żebrach pięknie wygląda, ale podobno boli cholernie ![]() ja bym chciała na nadgarstku albo na karku ale TŻ coś marudzi ![]() Moderna u mnie nie ma ruchanek ![]() ![]() Nyya, fota ![]() Ale Mały Prins Dżordż jest śliczny ![]() My korzystamy z super pogody i dlatego tu nas mało ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() usunęłam. przechytrzyłam kompa ![]() ooo wielkie dzięki. jutro idę na polowanie (dziś kupowałam, ale takich na bank nie bylo w Kaufie) Kaszuby. Na 100 %. We Wdzydzach jedliśmy ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3563 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ale postanowiłam że chce na święta od dzieciątka wszystkie sezony Housa na dvd ![]()
![]() |
#3566 |
Kniaginia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | ||
Zakorzenienie
|
haha
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bo ja tez duzo postanawiam ..... ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3568 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pojechałam do tej Almy, a tam "nie mamy już pieluch w promocji"... ![]() ![]() A i tak zostawiłyśmy tam z Mamą 100 pln ![]() ![]() Pieluchy kupiłam w Ross, który był naprzeciwko (opcja zapasowa, przewidziane), w stałej promocji na Rossnę. Wróciliśmy sobie Morskim Okiem, pogoda cuuuuudna. BYou - jutro obczaję znów Łazienki, mam nadzieję, że już normalnie się wy- i dostanę ![]() A mi cały czas nienajlepiej i jakaś słaba jestem... Bleh.
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Nestelle ja o tym doskonale wiem kochana i sama czekam aż skończę karmić żeby zrobić permanentny z resztą na który byłam zapisana w sierpniu 2012 roku ale na szczęście w porę okazało się że w ciąży jestem i nie robiłam.
A tak jak pisałaś to mi się skojarzyło z naszą koleżanką która się od nas wypisała bo niedawno robiła tatuaż. |
![]() ![]() |
![]() |
#3570 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- na wigilie http://nutricia.strefamarek.allegro....ski-190-g.html
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.