|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
|
|
#3542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!!!A my dziękujemy za życzenia! Tak, to już pół roku!!! ![]() Dla Mikołajka też najlepszości! Dokładnie Was poczytam po spacerze - dziś wybieramy się do Almy - promocja na Pampersy
|
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio spotkaliśmy znajomą tż, która mówiła, że jej 9-miesięczne dziecko już dużo je i potrafi zjeść szklankę zupy (obiadku), który mu gotuje. hm.. myślę, że Jakub też by zjadł jak to powiedziałam była w szoku, że Jakub nie ma 7 m-cy a już tyle je. A mi się wydawało, że wszystkie dzieci tak jedzą ![]() ja też spałam 6,5 godz, a położyłam się jak Jakub spał już 4 godziny wstaliśmy 6.20 |
|
|
|
|
#3544 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najbardziej bolało to pod kostką na razie.Cytat:
Hania zjada słoik 190g i czasem jeszcze od razu pół słoika małego z owockiem. A czasem zjada cały mały sloik z daniem i od razu caly maly sloik z owocem. Dodatkowo zawsze jej dodaje kaszy manny (ostatnio 2 lyżki) , ale juz zakonczylysmy ekspozycje właśnie.
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() poka wzór! ![]() Polecam w klubie. ale chyba narozrabiałam dużym formatem. usunę te zdjęcie, ale dopiero wieczorem - na kompie konkubenta (bo dla mojego złoma to za duże wyzwanie...) heh. łączę się w bólu... coś mi się wydaje, że mają o wiele większą przebitkę ![]() Cytat:
Myślę, że wkrótce Anielka też Cię zaskoczy ![]() wiele starszych "tyle" nie je... a zupka + kasza --> dałaś bo widziałaś że jeszcze jest głodny??? heh. chciałabym żeby Młody jakoś dał znać, że chce repetę
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sporo je ![]() a to żółtko już dobrze zjada?
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
heh. wcale. jak blenduję - za rzadkie dla Królewicza, jak z grudkami to się obraża...
|
|
#3548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Dziękuję ślicznie za komplementy w sprawie robótek Ha ha ha a wczoraj wreszcie od x czasu byłam u fryzjera Małpka nie skomentuję poczynań Karolka, bo mi dech zaparło. Jak zbiorę szczenę z podłogi to może coś wykrzesam z siebie heh... niestety. Z jednej strony cieszymy się z każdej nowej umiejętności a z drugiej - coraz większe te nasze bobasy. Nim się obejrzymy, będziemy im robić siarę przytulając i całując w miejscu publicznym ![]() spóźnione sto lat dla Kubusia i dla wszystkich pozostałych solenizantów także Cytat:
![]() Cytat:
Kasia czekam na fotkę tatoo .chyba że coś już przeoczyłam. Ale wstałam dzisiaj 0 4.40 a raczej zostałam zmuszona do wstania, więc wiecie...
|
||
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia pokaz tatuaz
) Ojej ale jestem zla... moj syn na recepcie dostal dwie maci, ale nie takie robione... jakas mediderm na choroby luszczycy i atopowe zapalenie skory, egzeme.... no nie wiem ja chcialam na odparzenia okolopieluszkowe tylko z wit a i e... a ta mi takie cos przepisala...?? dziwne, moje dziecko nie ma luszczycy.. a i mam tez tormentiol... jade do apteki oddac, bo tz wykupil recepte.. moze wymienia, nie chce tego ![]() Jedziemy po zakupy do domku... ale synek cos spi ponad 1,5 godz szokusss..
|
#3552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ksiazeczka laduje w ulubionych ![]() a zdjecie pozniej zmniejszysz, masz racje - format jak z kosmosu ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
Popytaj jeszcze Kamile na FB, ona chyba leczyla odparzenie Filipkowi ostatnio..
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-10-23 o 13:27 |
|||
|
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np taki: https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/home/produk...-i-kabaczkiem/ https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/home/produk...atna-wolowina/ widze że wykropkowało, tam było bobovita .pl Edytowane przez monicca1989 Czas edycji: 2013-10-23 o 13:33 |
|
|
|
|
#3554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my narazie po 5 jestesmy a to masło z mleka to jest okey? bo ja kurde unikam wszystkich słoików gdzie jakieś mleko czy śmietana czy coś, nie wiem już czy słusznie czy nie
|
|
#3556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no u superowa pora wstania
|
|
#3557 | |||
|
Kniaginia
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poprosiłam ostatnio TŻ, by kupił kilka słoiczków, byle bez glutenu. Kupił wszystkie po 7 miesiącu ![]() Podczas gdy Róża je po 5. |
|||
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mi ktoras powie, w ktorym to regionie PL sprzedaja ruchanki?
|
#3559 |
|
Kniaginia
|
Może na Śląsku?
|
|
|
|
#3560 |
|
MBZ♥
|
Nestelle najlepsze życzenia spełnienia marzeń dla Kuby
już sobie Ciebie wyobrażam jako Fionę Monicca nie mam pojęcia co to jest może podpytaj lekarza?Tasiu współczuję takiego spacerowania długo ma to potrwać?Dragusiu tylko nie przepadnij na tym zaluku ![]() Gratulacje za wybór fotelika. Pani co wyłowiłaś ciekawego nim zawodowe sekonhenderki wkroczyły do akcji? ![]() Maria, u nas szybko poszło z jedzeniem całego słoiczka a Róży smakuje nowe jedzonko?Achna :kciuki za zabieg i odzywaj się częściej bo na pasku widzę Cię codziennie podobnie jak Misiulkę![]() Jolu najmocniejsze kciuki co za cholerstwo się Was uczepiło![]() Moderna bo w Polsce to tak już lubią strachać ekspo na gluten, dieta matki karmiącej, po 3 łyżeczki nowego jedzonka itp![]() Nati za spanko oby tak dalejBzinko ja jestem zadowolona z chicco polly Roszpunka też![]() Te rzeczy może do szpitala na oddział albo do domu samotnej mamy? ELuśka za wagę i wzrost![]() baczki są jak najbardziej ok ![]() C.R dla Wojtusia za półroczku ![]() Dla Kingi, Leonka i Tomusia |
|
|
|
#3561 |
|
MBZ♥
|
Luna ojej
dobrze, że nic się nie stało:/Pani, to poszalałaś ze spaniem ![]() Maria, o to za ząbka![]() dlatego nie wierzyłam przez minutę nawet w opowiastkę Waśniewskiej o tym, że córka jej spadła i zmarła.Kasia jaki tatuaż? ![]() Dla Mikołaja i Krzysia Nestelle super pomysł z tymi motylkami Bzinko na żebrach pięknie wygląda, ale podobno boli cholernie ![]() ja bym chciała na nadgarstku albo na karku ale TŻ coś marudzi ![]() Moderna u mnie nie ma ruchanek ![]() Nyya, fota !Ale Mały Prins Dżordż jest śliczny My korzystamy z super pogody i dlatego tu nas mało ale tęsknimy![]() |
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() usunęłam. przechytrzyłam kompa ![]() ooo wielkie dzięki. jutro idę na polowanie (dziś kupowałam, ale takich na bank nie bylo w Kaufie) Kaszuby. Na 100 %. We Wdzydzach jedliśmy i fociliśmy na potegę reklamę (Ruchanki 2,50 zł)Cytat:
prawie zawsze to samo - miękkie portki Carter'sa
|
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale postanowiłam że chce na święta od dzieciątka wszystkie sezony Housa na dvd
|
|
#3566 |
|
Kniaginia
|
|
|
|
|
#3567 | ||
|
Zakorzenienie
|
haha
Cytat:
bo ja tez duzo postanawiam ..... ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
|
|
#3568 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie info, że policja i blabla trzeba zapłacić, bo przestępstwo? I nr konta? Ciekawi mnie zawsze, czy ktoś tam płaci na serio? (ale za 1. razem też zamarłam na chwilę )Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pojechałam do tej Almy, a tam "nie mamy już pieluch w promocji"... Ale chyba i tak to była jakaś mniejsza paka, bo te Jumpo Paki widziałam u nich, bez promocji... A i tak zostawiłyśmy tam z Mamą 100 pln Same "potrzebne zakupy spożywcze" ![]() Pieluchy kupiłam w Ross, który był naprzeciwko (opcja zapasowa, przewidziane), w stałej promocji na Rossnę. Wróciliśmy sobie Morskim Okiem, pogoda cuuuuudna. BYou - jutro obczaję znów Łazienki, mam nadzieję, że już normalnie się wy- i dostanę ![]() A mi cały czas nienajlepiej i jakaś słaba jestem... Bleh.
|
|
#3569 |
|
Zakorzenienie
|
Nestelle ja o tym doskonale wiem kochana i sama czekam aż skończę karmić żeby zrobić permanentny z resztą na który byłam zapisana w sierpniu 2012 roku ale na szczęście w porę okazało się że w ciąży jestem i nie robiłam.
A tak jak pisałaś to mi się skojarzyło z naszą koleżanką która się od nas wypisała bo niedawno robiła tatuaż. |
|
|
|
#3570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- na wigilie http://nutricia.strefamarek.allegro....ski-190-g.html
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

!!!!!
!!!

może podpytaj lekarza?
długo ma to potrwać?