|
|
#2611 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-10-23 o 00:05 |
|
|
|
|
#2612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie mów, że nigdy nie zaznasz miłości przez to zranienie. wiele osób mówi tak po rozstaniu, a potem dziękują za nie Bogu, bo odnaleźli kogoś milion razy lepszego. |
|
|
|
|
#2613 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie ma to jak zrzucać wszystko na jakąś fatalną siłę wyższą zamiast wziąć się za siebie...
|
|
#2614 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No nie wiem dwa lata juz sama i jakos nie mam szczęścia. ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ja juz momentami nie mam nawet siły wziąć sie za siebie.Miałam prawie dwa tygodne urlopu,a teraz znów muszę wracać do pracy.Najchętniej to bym w ogóle wylaczyla telefon,skasowala portale spolecznosciowe,zamknęła sie w domu i z niego nie wychodziła.Straciła kontakt ze wszystkimi i miałabym spokój,bo wszystko działa mi na nerwy i nam juz dosc. |
|
|
|
|
#2616 |
|
Nie depcze krokusów
|
Onnaa88 - co z tą ofertą pracy w DE?
|
|
#2617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też byłam w takiej sytuacji, martwiłam się, martwiłam, troszczyłam i co? Straciłam tylko swój czas i nerwy. Uzależnienie działa inaczej, uwierz mi. Nie próbuj czasem robić jakichś pogadanek - ostatnią osobą której posłucha będzie jego ex
|
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Malla, uwielbiam Twoje avatary
Kolejny dzień bez tęsknoty za eksem i bez "przeczuć", że lada chwila zapuka do moich drzwi Zamiast tego mam coraz silniejszą pewność, że zawsze już będę sama. Nie dlatego, że coś ze mną jest nie tak, tylko dlatego, że żaden facet nie będzie mnie już umiał zainteresować sobą. Praktycznie zawsze byłam sama, mam to chyba zapisane w genach Z tego powodu też trochę uważam tak jak Onnaa, że eks mi napsuł w głowie, bo zrobiłam się bardziej zgorzkniała i nieufna niż byłam (a już wcześniej było niełatwo, "zrobię wszystko, żebyś mi zaufała" to był chyba jeden z jego najczęstszych tekstów w początkach związku). Mam też poczucie, że zmarnował mi życie, ale wiadomo, że to będzie można stwierdzić dopiero za jakiś czas
|
#2619 |
|
BAN stały
|
Koleżanka jedzie za tydzień i jeżeli jej tam wyjdzie to do niej dojade.
Ona ta prace ma załatwiona przez znajomego,który tam juz pracował,ale podobno w ciagu miesiąca zwolnili dużo osób i poszukują nowych.Wiec boi sie,ze cos z ta praca jest nie tak. |
|
|
|
#2620 |
|
Przyczajenie
|
Nie wiem dlaczego katujecie się profilami swoich byłych na facebooku.
Ja od razu usunęłam go ze znajomych. Pomimo tego że nic tam nie wstawiał to i tak non stop wchodziłabym tam i katowała się. To bez sensu. I bez tego jest ciężko. Minęło półtora miesiąca. Już miałam za sobą moment kiedy było nieźle i znowu jest koszmarnie. Też łudzę się że może coś się zmieni, chociaż wiem że praktycznie nie ma na to szans. |
|
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
tak wchodzenie na face na profil 100 razy dziennie....usunelam aktywnosci z czatu tez ale to nic nie daje i tak milion razy wchodze:/ katowanie sie....ja niewiem jak im latwo tak przychodzi juz normalnie na luzie zyc i poznawac dziewczyny jak ja ostatnio poznalam chlopa to kazalam mu isc bo mi sie srednio gadalo i ryczalam mu nocy ze z nikim sie tak nie dogadam jak z moim eks...............
|
|
|
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
Mi się za bardzo źle patrzyło na wesołe aktywności mojego ex na face, podczas gdy ja przez niego cierpiałam, więc usunęłam go z czatu i odznaczyłam opcję, żeby pokazywało mi jego posty w aktualnościach.. Kurcze nie mogłabym wchodzić na jego profil tak jak niektóre z Was. Byłoby mi wtedy na pewno gorzej i trudniej zapomnieć.
|
|
|
|
#2623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tymi laskami to nie bierz aż tak serio. Oni już tak mają, że b.szybko znajdują sobie pocieszycielki tylko do łóżka, a tak na serio nic nie czują. Robią tak bo są znacznie słabsi psychicznie od kobiet. Może i ma jakąś laskę ale myśli o Tobie. My potrafimy skonfrontować się z samotnością. Owszem cierpimy ale nie wchodzimy do łóżka każdemu byle zapomnieć. |
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to się nazywa z angielskiego "re-bounding", czyli coś co często robi się po zakończeniu związku, żeby nie czuć samotności. Teoretycznie łatwiej się wtedy rozstać, bo masz z kim pogadać o wszystkim i do kogo się przytulić, ale tak naprawdę to oni wychodzą na tym gorzej. Nie mają czasu przemyśleć co poszło źle, co mogliby zmienić w swoim zachowaniu. Często na dobranego na nowo partnera wybierają zupełne przeciwieństwa swoich byłych, co nie zmienia faktu, że wciąż myślą i porównują je do poprzedniczek. Co czwarty facet w nowym związku śni o swojej byłej . I w ogóle dużo jest przypadków, kiedy facet po nawet pół roku związku z nową kobietą, zostawia ją i próbuje wrócić do poprzedniej (na ogół już na próżno, bo ta nie wiążąc się umiała się w tym czasie pogodzić ze stratą i uświadomić sobie, ile jest warta i na ile zasługuje).
|
|
|
|
|
#2627 |
|
Raczkowanie
|
no tak macie racje z tymi czatem ja zablokowalam na czasie usunelam aktualnosci ale nadal wchodze a jak zablokowalam to na chwile i nie moglam wytrzymac....mój nie tyle co ma już nową co widze ma friends którą niby kiedyś nie lubił a teraz chyba się nią wspiera...a co gorsza po wszystkim on mowi ze moze ze mna normalnie gadac i widywac sie i nie sprawia mu to kłopotu ...jakby nigdy nic sie nie stało żyje sobie na nowo
|
|
|
|
#2628 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
my po prostu jesteśmy miliard razy mądrzejsze i tyle ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
Dlaczego tak bardzo chcesz go sprawdzać? Za dużo tego chyba, rozumiem, że Cię korci ale bez przesady. Niszczysz siebie do granic możliwości, nie mówię tu już o psychice ale ogólnie o zdrowiu. Ja 2 miesiące podejmowałam decyzje. Ciągłe nerwy, ogromny stres, bezsenność = połowa włosów mi wypadła, potwornie pogorszyła się ich jakość, sucha skóra, ból w okolicach serca, głowy itd itd. Chcesz tego? |
||
|
|
|
#2629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
matko, wiecie co? zablokowałam. ciekawa jestem, jak długo wytrzymam. podejrzewam, że nie długo. ale PRÓBUJĘ.
|
|
|
|
|
#2630 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2631 |
|
Konto usunięte
|
heh u mnie to samo... Po jakiś dwóch tygodniach od rozstania zaczął pokazywać się z nową laską. Dowiedziałam się od znajomych.
|
|
|
|
#2632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz, wiadomo że nie można wszystkiego wkładać do jednego worka. ale po poważnym związku niemożliwym jest w ciągu tygodnia zapomnieć i zacząć na nowo bez rozmyślania o tym co było. bynajmniej ludzie, którzy mają jakiekolwiek uczucia nie są do tego zdolni. może się z nią zszedł i może po prostu się ułożyło? tak czy siak, tym bardziej szkoda twojego czasu. |
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hmmm..nasz związek trwał 5 lat,może nie byl on bardzo poważny zawsze (mam tu na myśli,to,że oboje nie chcieliśmy ślubu, byliśmy dosyć "wolni" kurczę,nie wiem jak to określić,by nie zabrzmiało to źle i dziwacznie nie wiem kto to. wiem tylko,że z kimś jest/był. (po pierwszy i ostatni raz słyszałam,ze z nią był w lipcu,więc nie wiem. ) nie mam zbytnio kontaktu z jego znajomymi, poza "cześć" na ulicy,więc i o jego życiu nie wiem NIC. w tym momencie możne nawet nie zyc, a ja nei wiem kiedy o tym bym sie dowiedziała. mój były mnie zostawił gdy ja byłam na samym dnie depresji,więc w sumie to by nawet pasowało
cel: rzucić fajki!!!! ![]() "Have you heard the news that you're dead? No one ever had much nice to say" Edytowane przez pewnaKa Czas edycji: 2013-10-23 o 17:09 |
|
|
|
|
#2634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem, wychodzę z założenia, że po prostu nie da się mieć zdrowej relacji po chwili po zerwaniu. Oczywiście coś innego jeśli ktoś nagle trafił na wielką miłość, co pewnie zdarza się raz na milion, a co innego kiedy musi sobie odbić po rozstaniu.. co jest zwyczajnie żałosne. |
|
|
|
|
#2635 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2636 |
|
Raczkowanie
|
ty byłaś na tyle silna, że umiesz być sama ze sobą i dałaś radę
|
#2637 |
|
Zadomowienie
|
dałam
i mimo,ze czasem mi go brakuję,to to moze była cena własnie tego,bym się w końcu z tego uwolniła z tej okropnej choroby,może gdyby nie to, to dalej bym się z niej nie wygrzebała, mzoe faktycznie trzeba upaść na samo dno,by się móc odbić.
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widocznie to były był w dużej mierze za ten stan odpowiedzialny. I jak to dobrze, że nie mam facebooka
|
|
#2639 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ania033 Czas edycji: 2013-12-13 o 16:36 |
|
|
|
#2640 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny
dzisiaj kończę z pisaniem w tym wątku, będę Was jedynie podczytywać potajemnie od czasu do czasu ;> Życzę Wam wszystkim powodzenia, wiary w siebie i lepsze jutro!
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

Zamiast tego mam coraz silniejszą pewność, że zawsze już będę sama. Nie dlatego, że coś ze mną jest nie tak, tylko dlatego, że żaden facet nie będzie mnie już umiał zainteresować sobą. Praktycznie zawsze byłam sama, mam to chyba zapisane w genach