|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 |
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Najbardziej mi sie podoba ulepszanie chipsów, ktore polega na powiększeniu paczki, ilośc i jakość zostaje ta sama
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo kurde, opakowanie wygląda identycznie, wielkość identyczna i mi nawet do głowy nie przyjdzie, że mogli zmniejszyć o połowę. Albo że mi skład zmienili. Strasznie mnie to wkurza.
![]() |
#1293 |
lokalna gwiazda
|
A mnie dziwi 25-letni facet, który pisze, że poznał Litwinkę, która po wakacjach wróciła do Litwy. Chwilę wcześniej na innym wątku - "chłopak był nie ładny". Ratunku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
damn good coffee
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo czytam sobie zdanie, jest sens, jest sens i nagle "wg" i nie ma sensu. Myślę, co według? ![]() Jeszcze z ogłoszeń, najlepsze - "na mieszkaniu" - na mieszkaniu pralka, na mieszkaniu meble itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to przede wszystkim, kiedys Princessa byla zbita i smakowala konkretnie, a jakies 10 lat temu zrobili z niej napakowany proszkiem do pieczenia wafelek jak wszytkie inne i cos co teraz ma ksywe MAXI jest tym samym produktem, ktory byl regularnym kiedys. Poza tym chleb zazwyczaj ma juz 0,5 kg, a kiedys mial 0,6. Zmienili smak taniego jogurtu Serduszko, ktory na poczatku (jakies 6 lat temu) byl pyszny, a teraz to zelatyna z woda. Dziwi mnie po prostu to, ze ludzie godza sie na takie zmiany i pomimo wszystko kupuja takie sciemy. Ostatnio tez kupilam parowki w paczce firmy JBB - chyba Delikatne czy Delikatesowe. Kupowalam je bardzo czesto, bo moj TZ to parowkozerca. Cena poszla w gore, a po ugotowaniu powiekszyly sie o jakies 50 procent czyli staly sie niejadalne... Po prostu pojechali po jakosci. och mozna by duzo i pewnie nadaje sie na odrebny temat po prostu typu: "Nie warto kupowac juz tego, tego, tego" Edytowane przez Black_Rose Czas edycji: 2013-10-23 o 16:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Konto usunięte
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...skupa_.html#MT
Dziwię się pozytywnie. I przyjmuję zakłady kiedy Franciszek zginie w tajemniczym wypadku ![]() ![]() Dziwię się pozytywnie, że promotor może być człowiekiem, być dla studenta. I dziwię się, że dwa dni słoneczko pogrzało a ludziom już pogrzało się w głowach. Takiej liczby idiotów za kierownicą, jaką dzisiaj spotkałam to jeszcze nie widziałam podczas mojej krótkiej acz dość intensywnej kariery kierowcy. Wśród największych debilizmów króluje "zmienię se pas, albo jednak nie a może tak haha zgaduj" oraz "będę jechał mając linię między kołami bo a dlaczego nie" i "pas do jazdy prost? a to skręcę". :[ ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Wiedziałam, że jeszcze o czymś zapomniałam! Uwaga, trochę obrzydliwe to będzie. Stojąc w korku obserwowałam dwie kobiety w samochodzie za mną. Słońce prosto w oczy więc widok miałam idealny. Brunetka siedząca na miejscu pasażera cały czas czesała włosy palcami. Rozcapierzała dłoń, wkładała we włosy przy samej skórze i ciągnęła w dół. Non stop. Za to blondynka za kierownicą cały czas drapała się po karku i skórze na dole głowy a potem brała dłoń do ust i wygryzała coś spod paznokci. I mówiąc cały czas mam na myśli 15min stania w korku i nieprzerwaną czynność. |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiscie cenie jego postawe, i mam nadzieje tylko, ze nie stanie sie "zlotym cielcem" jak... Jan Pawel II, ktory byl fantastycznym czlowiekiem, charyzmatycznym, no juz niedlugo swietym, ale niestety stal sie zbyt istotny w zyciu wielu ludzi, bardziej istotny niz... Bog. Czasem z moja juz niezyjaca Babcia zastanawialysmy sie podczas pokazywanych w TV pielgrzymek czy tak naprawde w tym wszystkim chodzi o Boga czy o Papieża? O wlasnie, dziwi mnie wlasnie taka postawa, czesto wynikajaca z prostoty ludzi i braku prawdziwej wiary - bo papiez jest namacalny, czlowieczy, widoczny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Konto usunięte
|
Tzn. mi jako antyklerykalnej ateistce ten papież pasuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Konto usunięte
|
Franio nigdy nie stanie się cielcem jak JP II, bo Franio wprowadza zmiany zamiast ładnie mówić o wszystkim i o niczym, a ludzie tego nie lubią :P
Lubię go. Taki powiew świeżości, choć pewnie dlugo go trzymac nie będą. |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ju, dziś moim hitem na drodze był gość z samochodem dostawczym, który chcial wyjechać z uliczki podporządkowanej i doszedł do wniosku, że z lewej jadą wolno, to on zdąży wjechać na pas prawy, ale nie spojrzał, że z prawego auta grzeją, to skołowany jechał po lewym pasie, że auta się zatrzymały i zaczęły trąbić i w końcu wjechał na pas prawy, jak się zwolniło miejsce ![]() a motyw "skręcę sobie, ale szkoda mi czasu na sygnalizowanie tego kierunkowskazem, domyśl się, że skręcam" to mój faworyt. kobietasukcesu, fajne rymy. a Bananalama to trzeba zwerbować do niemodnych ![]()
![]() |
#1305 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
zawsze mam racje
|
Któraś z was(ach, sklerozo) pisała wczoraj, że dziecko jadło KA-NA-PKI one one !!1 na wykładach.
Cóż za proletariackie zachowanie przy studenckiej elicie ![]()
#1307 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1308 | |||
zawsze mam racje
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat: Napisane przez _Judith_ ![]() http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...skupa_.html#MT Dziwię się pozytywnie. I przyjmuję zakłady kiedy Franciszek zginie w tajemniczym wypadku ![]() ![]() Ja mam na to swoją teorię- że nie wiadomo co się dzieję, a Franciszek to taka nieświadoma kukiełka, która odwraca od wszystkiego uwagę. Ach, być spiskowcem ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-23 o 17:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
zawsze mam racje
|
zdublowany
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-23 o 17:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Zadomowienie
|
Zlikwidowali moją ukochaną i nieszablonową Pumę Jamaicę I i dali zamiast tego pospolitą, słodkawą Jamaice II ;( Od lat nie mogę tego przeboleć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ciri: świstak do tego stracił pracę ![]() ![]() A zagramanicą nadal są czekolady w sreberkach :[
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-10-23 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zadomowienie
|
Babcia ma teorię, że szybko zmienią papieża. Franio podobno ma otworzyć skarbiec Watykanu i rozdać majątek potrzebującym. A reszcie ma się to nie podobać i będą chcieli odsunąć papieża. Tak mówi babcia. Szkoda by było. Wreszcie jakiś ogarnięty papież (nie rozumiem fenomenu JP II).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Zakorzenienie
|
Niech otwiera, zobaczmy co tam mają. Zakładam, że kilka zaginionych dzieł się odnajdzie. A poza tym, kolekcja sztuki, jakiejś świat nie widział. Może oddadzą do muzeum i będzie można oglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Konto usunięte
|
Dziwi mnie, że upośledzona laska zmojego liceum wzięła ślub cywilny z opóźnionym w rozwoju chłopakiem po roku związku... I potem urodzi im się piątka czy szóstka dzieci (zabezpieczenieeee? a co tooo?) i będą sobie żyli z zasiłku w kilka osób a ja będę na nich tyrać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Dziwi mnie pogląd, że jak dla mamy z wózkiem nie ma miejsca w autobusie to ludzie powinni wysiąść, zrobić jej miejsce i poczekać na inny autobus.
![]() |
#1317 | ||
sissy that walk
|
Co do Franciszka, to mnie i mojej rodzinie wydaje się, że jeszcze trochę i umrze na "atak serca" albo w wyniku "nieszczęśliwego wypadku". Facet jest tak pozytywny, a przy okazji tak nie na rękę dla większości "liczących się" duchownych, że nie wierzę żeby długo miał być papieżem.
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Franek chce jak najbardziej uzdrowić sytuację w Kościele Katolickim więc to że jest niewygodny dla wielu jest wiadome. Ciekawe, czy kardynałowie już żałują że go wybrali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Jak dla mnie to zbyt proste. Dziwne jest to, ze Benedykt ustąpił. Może w jakimś celu, może to było zaplanowane. Wtedy wybór papieża też byłby w jakiś sposób kontrolowany. Wybrali Franciszka, pytanie dlaczego?
Myślę, że wiedzieli o jego poglądach więc nie powinno to być dla nich zaskoczenie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.