|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#11641 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapuszczamy włosy
Cytat:
no dziwaczne to :P
|
|
#11642 |
|
Zakorzenienie
|
Kadunia, biedatwo
![]() Po tym co piszesz utwierdzam sie w przekonaniu, że takie przerwy to głupota. WG mnie to naprawdę nie ma sensu. Albo się kogoś kocha i z nim jest - i stara się przezwyciężyć razem trudności, bo na tym polega związek- albo... Porozmawiajcie ze sobą jak najszybciej i coś ustalcie, "wóz albo przewóz"(brutalnie napisane, ale tak myśle), nie możesz się tak męczyć
|
|
|
|
#11643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym wiedziala ze potem bedzie super to ze mna byloby wszystko ok i wiedzialabym ze ta przerwa ma pomoc nam ale jesli sie tego nie wie to to ejst straszne
|
|
|
|
|
#11644 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja tylko dzien dobry i dobry wieczor mowie i mykam dobrej nocki...a jutro mam komunie i fotki Wam z niej pokaze ale to jutro wszystko![]() ![]() papatki![]() ![]() Kadunia bedzie dobrzeeeeeeee![]() ![]() ![]() ![]() napewno ja w to bardzo mocno wierze![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#11645 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Kaduniu, jejku nie wiem co Ci powiedzieć Tyle tylko że powinnaś zacząć o siebie dbać, jeść, a przede wszystkim tak sie nie przejmować I wiem, że łatwo się mówi
|
|
|
|
#11646 |
|
Zadomowienie
|
kadunia, buzia
![]() ja jak się z moim tztem pokłocę to od razu musze się godzić..bo nie wytrzymuje.. dasz rade..
|
#11647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
chce dbac o siebie chce jesc ale nie potrafie wogole nie czuje głodu a jak patrze w lustro to stwierdzam ze wali mnie to jak wygladam bo nie mam dla kogo ladnie wygladac... a jak juz nawet poczuje glod i cos zjem to zaraz robi mi sie niedobrze... albo zjem troszke i jestem najedzona bo mi sie skurczył zoladek...
|
||
|
|
|
#11648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez tak zawsze mialam... nie umialam sie na tego glupolka długo złoscic i na odwrot ale to wspomnienia...
|
|
|
|
|
#11649 |
|
Zadomowienie
|
ja wiem że to tak łatwo powiedzieć..
ale musisz się trzymać! wiem jak to jest..boli.. ale dbaj o siebie
|
#11650 |
|
Zakorzenienie
|
lece spac...
![]()
|
|
|
|
#11651 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
Kaduniu, nie możesz przez to zaniedbywać jedzenia, bo to może być później bardzo ważne dla Twojego zdrowia Kurcze, jak brzuszek boli już tydzień to pewnie lepiej udać się do lekarza![]() A z TZtem dzis wszystko się wyjaśni, tak? Już będzie wiadomo na czym stoisz
|
#11652 |
|
Zakorzenienie
|
3mam kciuki za dziś..
My wierzymy...![]() Właśnie siedzę z odżywką na głowie, włosy mi coś ostatnio nie rosną )
|
|
|
|
#11653 |
|
Zakorzenienie
|
idę na komunię córeczki znajomych
![]() Nawet nie wiem dokładnie gdzie ![]() sądny dzień ![]() trzymajcie kciuki za proboszcza, żeby kazanie było jak najkrótsze
|
#11654 |
|
Zadomowienie
|
Kaduniu
trzymaj się... trzymamy kciuki za dziś...i pamiętaj: MUSISZ o siebie dbać! Nie dla kogoś, ale dla siebie. ![]() ksh no to trzymamy kciuki żeby kazanie trwało 5 min
|
|
#11655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis sie przeraziłam bo kości w ramionach mi wystają![]() ja naprawde chce jesc ale nie daje rady... mama mnie nastraszyla ze idzie jutro po tabetkki na wspomozenie apetytu...Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#11656 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ nie przyjedzie...
wypadły imieniny dziadka w ostatnej chwili...![]() myślałam ze bede miala to juz z glowy, przyjedzie dopiero jutroJutro o 15 mam wizyte u ginekologa... troszke sie boje ![]() Dzis pierwszy raz uzyłam tego zoltego Gliss kura i narazie moge powiedziec ze ekstra włosy po samym juz szamponie super sie rozczesuja a po zastosowaniu z odzywka sa mięciusieńkie niesamowicie śliskie i wogole takie ładne zobaczyymy jak wyschna;p
|
|
|
|
#11657 |
|
Zakorzenienie
|
witam kochane
Kadunia sądny dzien ale bac dobrej mysli![]() ja bylam na imprezie wczoraj..kurde tak sie nawalilam ze to jest sozk:/ jeszcze nigdy taka zalana nie bylam..no ale musialam zapic smutki.. teraz wstałam i boli mnie głowa;/ kurde kacyk mnei meczy..ale warto bylo...troche zakopałam dołek..
|
#11658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak jak ja w piatek tzn nie bylam mocno pijana ale kolano rozwaliłam... ogolnie to bardzo ciezko mi chodzic bo mam zarabista rane![]() cholercia waga spadła mi do 45kg
|
|
|
|
|
#11659 |
|
Zakorzenienie
|
Samaraelf, co cię tak zdołowało?
![]() Chlanie to niby nie najlepszy pomysł-ale kiedy człowiek chce sobie poradzić ze smutami, to pierwsze co przychodzi na myśl, skąd ja to znam I uwaga uwaga, muszę się pochwalić: biorę się za siebie, dieta, ćwiczenia i tak dalej
|
|
|
|
#11660 |
|
Zadomowienie
|
A ja własnie umyłam włoski i teraz sobie schną
Popsiukałam je mleczkiem nawilżającym z Avonu - kocham ten zapach aaa... zapomniałam Wam napisać na balkonie suszą mi się liście pokrzywy podobno plukanie naparem z pokrzyw przynosi świetne rezultaty, więc postanowiłam spróbować na sobie
|
|
#11661 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
kaduniu, trzymam za Ciebie kciuki wiem jak teraz musisz się czuć, pamiętam jaka byłam przed poważną rozmową z moim, nikomu nie życzę takiego uczucia ![]() Dziewczyny, a ja postanowiłam się odchudzać, jejku juz nie moge na siebie patrzeć Nie chce sie wazyc, bo bym sie załamała, z 10 kg pzytyłam :/ Moze na tych zdjeciach nie widać ale ja to widze i sie w ciuchy nie mieszcze ![]() ![]() jejku ja zawsze jak sie zaczne odchudzac to po jednym dniu przestane :/;/ i jeszcze gorzej sie obzeram
|
|
|
|
#11662 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudynko-mam tak samo. I też przytyłam, i też nie mogę na siebie patrzeć, i też się powoli przestaję mieścić w ciuchy
Najchętniej chodziłabym w habicie, żeby nikt mnie nie widział "tu i ówdzie"![]() Ale jak mówią-w grupie siła Więc dołączyłam się do jednego z wątków na dietetyce. Mam nadzieję, że się uda.
|
|
|
|
#11663 |
|
Zadomowienie
|
A ja bym chciała przytyć i nie mogę, a jem na prawdę duużo!
aż się kumpele dziwią, że sie tak obżeram a taka szczupła jestem ![]() przy wzroście 168 waże ok. 52 kg. chyba troszkę za mało...
|
|
#11664 |
|
Zakorzenienie
|
Malutko. Chociaż jak ja tyle waze to wygladam ok, bo nie mam wogole miesni :/ Kurde, nie wiem co zrobic naprawde mnie to zalamuje, juz tyle razy probowalam
I tylko raz mi sie udalo skutecznie schudnac i teraz chce znowu. Te walone slodycze mnie gubia ![]()
|
|
|
|
#11665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak chcez to mozesz mi oddac troche kg... na pewno wolałabym miec troszke wiecej ciałka niz wygladac tak jak teraz... 45kg i wystajace wszystkie kosci wieszak
|
|
|
|
|
#11666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w moim organiźmie straszne spustoszenie
|
|
|
|
|
#11667 |
|
Zakorzenienie
|
Kaduniu chętnie Ci oddam ile tylko zechcesz
|
|
|
|
#11668 |
|
Zadomowienie
|
i mi
i mi
|
|
#11669 |
|
Zakorzenienie
|
Tobie też
|
|
|
|
#11670 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudynko, a ty ile ważysz?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

a dzis to juz tak strasznie
tak lało ostatnio a tu wody brak 

ja tylko dzien dobry i dobry wieczor mowie i mykam

Najchętniej chodziłabym w habicie, żeby nikt mnie nie widział "tu i ówdzie"
aż się kumpele dziwią, że sie tak obżeram a taka szczupła jestem