Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-23, 23:06   #4801
aniolek199007
Zadomowienie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Aniolku, po pierwsze nie placz, bo nie ma co płakać. Czy dr dał Ci implanty do przymierzenia? Porownaj wymiary implantow jakie dr proponuje a jeśli stwierdzisz, że za małe, to możesz poczekać i zrobić operacje za kilka lat. Z jedrności piersi tylko się trzeba cieszyć Pamiętaj że na piersiach świat się nie kończy. A jesteś taka smutna dlatego, że to forum w pewien sposób wpływa tak, że chciałoby się mieć piersi - już teraz natychmiast
Nie forum to jest nic w porównaniu z tym co siedzi w mojej głowie, wiem że jeżeli teraz tego nie zrobię to chyba będę musiała sie podleczyc psychiatrycznie, może nie są tragiczne i to prawda że świat nie konczy sie na cyckach ale ją wiem że jeżeli chce normalnie funkcjonować ,latem jeździć na plażę i nie fochac sie o byle spojrzenie mojego faceta na jaką kolwiek laske to ją muszę to zrobić teraz dla własnego spokoju psychicznego wiem głupie to ale i smutne że nie umiem inaczej zaradzić na mój brak samooceny

20.11.2013
Juz sa!
260cc CPG 322 anatomy mentor
Doktor M.K Poznań
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 23:10   #4802
Elminio
Raczkowanie

widziałam dziś zdjęcie cycuchów z dokładnie identycznym implantem jaki ja będę miała : love:

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
Nie forum to jest nic w porównaniu z tym co siedzi w mojej głowie, wiem że jeżeli teraz tego nie zrobię to chyba będę musiała sie podleczyc psychiatrycznie, może nie są tragiczne i to prawda że świat nie konczy sie na cyckach ale ją wiem że jeżeli chce normalnie funkcjonować ,latem jeździć na plażę i nie fochac sie o byle spojrzenie mojego faceta na jaką kolwiek laske to ją muszę to zrobić teraz dla własnego spokoju psychicznego wiem głupie to ale i smutne że nie umiem inaczej zaradzić na mój brak samooceny
nie jesteś chora wszystko z Tobą ok, ale robisz to dla siebie??!!!!!!! Twój facet to Twój mąż????
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 23:12   #4803
201711291009
Konto usunięte

Aniołku, a może chcesz jeszcze z innym lekarzem skonsultować? Ja na Twoim miejscu bym tak zrobiła

Edytowane przez 201711291009
Czas edycji: 2013-10-23 o 23:13
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-23, 23:19   #4804
Elminio
Raczkowanie

Cytat:
Hej kochane! Ją wróciłam dopiero co od lekarza i za dużego wyboru nie mam szczerze mówiąc, zdążyłam już złapać dola i sie poryczalam jak wracalam już autem do domku...a mianowicie mam za "jedrny" biust jak to doktor stwierdził po raz enty i za bardzo wypełniona górę piersi mam więc opccja dużego implantu żeby nie wyszły piłki nie jest mozliwa mam do wyboru allergan anatomiczne 255mx , eurosilicone 300hp w 85% wypełnione sylikonem i jakieś jeszcze których rozmiar mi poda mailowo...jestem w totalnej kropce, czuje że nie będę usatysfakcjonowana z efektu i będę beczec codziennie że wydalam tyle kasy żeby mieć cycki rozmiar wieksze
Aniołku u nas na forum chyba ktoś ma Allergan MX 290

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Wszyscy normalni ludzie już śpią... , pozdrawiam tych drugich i wracam do pracy
Stary 2013-10-23, 23:26   #4805
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Olivko ja Cie prosze masz sliczne cycki a moje w ogole sa dziwne , zeby z 320 taki cyc dalo? To sie nie spodziewalam.

A ja tak...patrzac na Twoja mala podstawe implantow, Twoja wyjsciowke...dla jednych 320 to malo, dla innych za duzo. Takie jest moje niefachowe zdanie

Amorcio to wrzuc link, dzieki nie sa straszne te siniole ale sa i chcialabym sie ich pozbyc szybko bo u mnie raczej dlugo siniaki sie wchlaniaja..no na nogach
prosze Cie bardzo, na allegro jest taniej, to swietny srodek, ja moge go polecic z czystym sumieniem, wart ceny, mi opuchlizna zeszla w chwile, mialam tylko malenkie zazolcenie a spodziewalam sie masakry bo doktor mowil , ze klopotu narobilam na stole, caly czas smaruje piersi tylko tym, blizny po kapieli rowniez. Mogla bym dlugo nt tego balsamu bo doswiadczenia mam wieloletnie, poznalam rowniez lekarke ktora opracowala receptury.
http://www.nona-polska.pl/sklep/best...ciala-solaris/
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 00:54   #4806
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Jak się Mąż na mnie uwali to jest mi nie wygodnie jakoś w piersiach...wielki dyskomfort,ale śpię już na brzuchu normalnie
ja mam to samo. jak się na mnie kładzie to boję się, że mi pękną albo przesuną i go zrzucam
ostatnio mnie kuzyn przy pożegnaniu ścisnął tak, że myślałam, że mi się coś przesunęło.
niestety tak jest, że implanty czuje się w niektórych sytuacjach i nie idzie o nich zapomnieć

dzięki dziewczynki za życzenia
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 01:25   #4807
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=sonyo;43397807]jestem w szoku!!!! Prędzej '89 bym dała

Ja Agatkę widziałam na żywo i faktycznie jak nastolatka wyglada

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Tak, umieśćcie mnie proszę w wyliczance
Dziękuję Kochana
Teraz wylicznką zajmuje sie Tysiaczek i na pewno Cie tam dopisze

---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ----------

[QUOTE=Elminio;43403310]widziałam dziś zdjęcie cycuchów z dokładnie identycznym implantem jaki ja będę miała : love:[COLOR="Silver"]

Jeju, gdzie, u kogo, jak wrażenia?? Ja tez tak poszukuje kto tu ma ten sam implant który ja biorę pod uwagę ale wiem ze tez ważna jest wyjsciowka-czy tez podobna...???

---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:23 ----------

Cytat:
Napisane przez misia2684 Pokaż wiadomość
Aniołku nie smutkuj się, jeśli zależy Ci na naturalnym wygladzie to może po prostu więcej się nie da? Napewno lekarz Ci dobrze doradził. Ja to mam dopiero propozycje - 225cc lub max 260cc i uwierz, że cały czas się waham nad profilem, czy ma być średni czy wysoki...
A poza tym, tak jak mówia dziewczyny - za jakiś czas będziesz miała pretekst, żeby poprawiać
Ale masz mieć okrągły czy anatomiczny??
Stary 2013-10-24, 07:05   #4808
marlena202
Raczkowanie

Cytat:

HejkaRozumiem Ciebie całkowicie bo mam to samo w głowie mam takie same myśli jak Ty ,chyba nie jest to głupie nie wiem nigdy sie nie zastanawiałam chociaż dla dziewczyn które nie maja kompleksów może byc głupie , cieżko żyje sie z niska samooceną gdzie do okola fajne laskiwiem coś o tym:-(

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
O pana mikołaja ci chodzi? Pisz na priv jak tak ją mam u niego operacje
Jednak chyba zdecyduje sie na A.K mam w Gryficach koleżankę wiec po operacji zatrzymamy sie u niej na 2 dni nie widziałyśmy sie już pół roku wiec nadazy sie okazja ,zeby nadrobić zaległości,czytałam wczoraj dużo o doktorze nawet znalazłam tutaj na forum wpisy dziewczyny ,,Horo ,,która była zadowolona i pisała o doktorze w samych superlatywach wiec dzisiaj zadzwonię i umówię sie na konsultacje

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Tak chodziło mi o pana Mikołaja
marlena202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 07:13   #4809
szann
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weteranka16 Pokaż wiadomość
Skojarzył mi się twój wpis(być może głupio) z sektą
No jeszcze tego by brakowało..
Nie, absolutnie. Dziewczyny pisały o przykrych rzeczach i jakoś mi się tak napisało, co dotyczy również każdej dziewczyny przed operacją. Głowa do góry, pozytywne nastawienie, my tu 3mamy kciuki!
nagle się budzisz i jak to się mówi, pierś do przodu i cała na przód

Dziewczyny! Pięknych cycuchów Wam życzę
I miłego dnia
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 07:44   #4810
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Aniolku, wydaje mi się,że masz złe podejście. Piersi powinnas robić dla sobie a nie dla faceta. Czy Ty mu nie ufasz? Nie piersi świadczą o kobiecie i jej wartości. Jeśli facet tego nie rozumie, to nie jest Ciebie wart!!! Do tego nie możesz być zazdrosna o każde spojrzenie, czy Ty nie patrzysz na innych mezczyzn? Nie widzisz ich nigdy? Pewnie patrzysz ale to nie ma dla Ciebie znaczenia. Podobnie z Twoim chłopakiem może być.
Uważaj też, bo jeśli będziesz mówiła, że on Cię zostawi dla innej, to w końcu tak się stanie.

Miłego dnia dziewczyny.
Stary 2013-10-24, 08:28   #4811
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
i

mati a kupowalas juz jakies staniki?dobry moze zdzialas cuda ja musze przez neta zakupic kilka rozmiarow jednego stanika i potem kupie sobie kilka wlasciwych bo mam jeden miekki z tej firmy i jest super wygodny
Kasikk coś tam kupowałam ale one są chyba jeszcze zbyt twarde żeby się podnieść.

HejLaski

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

[QUOTE=lirene1;43397887]
Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość
a przypomnisz u kogo robisz i jaki implant? będę trzymała mocno kciuki [COLOR="Silver"]

Matti dr M.Ch. chyba mentory 290 ale moge jeszcze jutro zmienic tak sie umowilam w klinice, maja sporo na stanie a jeszcze mieli zamowic dla mnie dlatego musze wczesniej jechac. Napewno nie chce takich ogromnych, u kogos mi sie bodobaja ale ja chce tylko takie duze C
290 anatomy czy okrągłe? ja mam 290

25.06.13 Dr K.P. W-wa, Allergan 290ml
Matti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 08:35   #4812
misia2684
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Ale masz mieć okrągły czy anatomiczny??
Ja mam mieć anatomiczny, jeśli ma dać bardziej naturalny wyglad
Stary 2013-10-24, 08:51   #4813
Matti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
Aniołku u nas na forum chyba ktoś ma Allergan MX 290

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------
Ja mam allergan mx 290 anatom jakby co

---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

trzymam kciuki za Raczka i Lirene

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

wrzuciłam 3 fotki 4-miesięczniaków. Nastepne chyba dopiero na półrocze, bo jakoś nic się nie zmienia

Stary 2013-10-24, 08:57   #4814
unsafe_girl
Rozeznanie

Lirene, Raczek powodzenia
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 09:04   #4815
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Elminio Pokaż wiadomość
widziałam dziś zdjęcie cycuchów z dokładnie identycznym implantem jaki ja będę miała : love:

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

nie jesteś chora wszystko z Tobą ok, ale robisz to dla siebie??!!!!!!! Twój facet to Twój mąż????
Tak jak najbardIej robię to tylko i wyłącznie dla siebie ,tz ciągle mnie dowodzi od tego pomyslu on nie chce bym robiła tej operacji, a ją wiem że spelnie swoje marzenie o większych piersiach , od kas pamiętam to już w liceum unolewalam nad małym biustem, ale nie do tego stopnia żeby już wtedy myśleć o operacji, dopiero jakiś rok temu zaczęłam wglebiac sie w temat powiększania ale najpierw własnym tłuszczem az do paru miesięcy temu do implantow, i jak tz dobrze stwierdził że jakby nie było pieniędzy to bym o tym nie myślała, wiem że jak nie teraz to do końca życia będzie to za mną chodzić...

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-24, 09:08   #4816
karolinkal1
Raczkowanie

No to uspokoiłyście mnie dziewczynki z tą wymianą implantów...
fakt faktem ciekawi mnie jak one będą wyglądać po tych 10-15 latach, wiadomo że skóra się trochę rozciągnie, byle byly w miarę na swoim miejscu ;D
A czy duzo z Was jest jeszcze przed pierwszą ciążą? Albo po ciąży ale planuje więcej dzieci?
Albo czy macie znajomą która zoperowała piersi i w niedlugim czasie zaszła w ciążę?
Ciekawi mnie jak bardzo zmieniają się piersi, wiadomo że to sprawa indywidualna ale kto pyta nie błądzi

Pozdrawiam serdecznie

karolinkal1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 09:12   #4817
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Aniolku, wydaje mi się,że masz złe podejście. Piersi powinnas robić dla sobie a nie dla faceta. Czy Ty mu nie ufasz? Nie piersi świadczą o kobiecie i jej wartości. Jeśli facet tego nie rozumie, to nie jest Ciebie wart!!! Do tego nie możesz być zazdrosna o każde spojrzenie, czy Ty nie patrzysz na innych mezczyzn? Nie widzisz ich nigdy? Pewnie patrzysz ale to nie ma dla Ciebie znaczenia. Podobnie z Twoim chłopakiem może być.
Uważaj też, bo jeśli będziesz mówiła, że on Cię zostawi dla innej, to w końcu tak się stanie.

Miłego dnia dziewczyny.
Ją mu nigdy nie mówię że on mnie zostawi, to raczej on ma takie obawy że jak zrobię cycki to już nabiore takiej pewności siebie że odejdę podbijac świat ją poprostu chce zrobić coś dla siebie, jestem atrakcyjna dziewczyna ale jednak to wypychanie stanika i wyjście na plażę do ludzi mnie przeraża, wydaje mi sie że po operacji będę spełniona i wkońcu szczesliwa

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Marlena202 pan Mikołaj jest bardzo wporzadku ,wyrozumiały, dobrze tłumaczy, i przystojny Hehe

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-24, 09:18   #4818
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Witam sie

Amorcio dziekuje bardzo

Ja juz po pierwszym masazu, milo nie bylo bo po nocy moje cycki sa dosc bolesne. Zauwazylam robiac zdjecie ze ten jeden juz nabiera ladnego ksztaltu a ten drugi bardziej dokuczliwy i ten wiekszy jest za nim w tyle, jest tez bardziej twardy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-10-24, 09:29   #4819
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Tak jak najbardIej robię to tylko i wyłącznie dla siebie ,tz ciągle mnie dowodzi od tego pomyslu on nie chce bym robiła tej operacji, a ją wiem że spelnie swoje marzenie o większych piersiach , od kas pamiętam to już w liceum unolewalam nad małym biustem, ale nie do tego stopnia żeby już wtedy myśleć o operacji, dopiero jakiś rok temu zaczęłam wglebiac sie w temat powiększania ale najpierw własnym tłuszczem az do paru miesięcy temu do implantow, i jak tz dobrze stwierdził że jakby nie było pieniędzy to bym o tym nie myślała, wiem że jak nie teraz to do końca życia będzie to za mną chodzić...
Aha to ważne żeby bylo to tylko dla Ciebie. Pamiętaj proszę, że ważne są wymiary implantu a nie pojemność.
Stary 2013-10-24, 09:41   #4820
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinkal1 Pokaż wiadomość
No to uspokoiłyście mnie dziewczynki z tą wymianą implantów...
fakt faktem ciekawi mnie jak one będą wyglądać po tych 10-15 latach, wiadomo że skóra się trochę rozciągnie, byle byly w miarę na swoim miejscu ;D
A czy duzo z Was jest jeszcze przed pierwszą ciążą? Albo po ciąży ale planuje więcej dzieci?
Albo czy macie znajomą która zoperowała piersi i w niedlugim czasie zaszła w ciążę?
Ciekawi mnie jak bardzo zmieniają się piersi, wiadomo że to sprawa indywidualna ale kto pyta nie błądzi

Pozdrawiam serdecznie

karolinal1 - ja jestem przed, a mam już 31 lat wiec zakładam, że za jakieś 5 lat będę pewnie w ciąży, odkładałam zrobienie piersi bo właśnie myślałam, ze lepiej po dziecku, ale że nie mam instynktu macierzyńskiego to stwierdziłam, że robię teraz.

Mam dwie koleżanki, które urodziły mając zrobiony biust i jedna poprawiała po ciąży cycuchy bo mocno jej się skóra rozciągnęła, a druga nie musiała. wiec to bardzo indywidualna sprawa, nie ma co wyrokować, że na pewno będziemy po ciąży musiały zmieniać. w sumie ja jakbym musiała to nawet fajnie, bo bym zrobiła potem sobie większe
Stary 2013-10-24, 10:04   #4821
marlena202
Raczkowanie

[QUOTE=aniolek199007;43405 220]Ją mu nigdy nie mówię że on mnie zostawi, to raczej on ma takie obawy że jak zrobię cycki to już nabiore takiej pewności siebie że odejdę podbijac świat ją poprostu chce zrobić coś dla siebie, jestem atrakcyjna dziewczyna ale jednak to wypychanie stanika i wyjście na plażę do ludzi mnie przeraża, wydaje mi sie że po operacji będę spełniona i wkońcu szczesliwa

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

Marlena202 pan Mikołaj jest bardzo wporzadku ,wyrozumiały, dobrze tłumaczy, i przystojny Hehe[/

Przystojny powiadasz hmm

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Cytat:
Aha to ważne żeby bylo to tylko dla Ciebie. Pamiętaj proszę, że ważne są wymiary implantu a nie pojemność.
Ja tez robię dla siebie ale chce tez sie podobać mężowi i nic w tym złego ,chociaż on twierdzi ,ze powinnam sobie darować ,chyba ze bardzo tego chce a ja chce bardzo on mnie akceptuje taka jaka jestem ale nie uwierzę ,ze z nowymi cycuchami nie bede dla niego bardziej atrakcyjna ,po ciąży piersi poszły w dol
marlena202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 10:13   #4822
Matti
Zadomowienie

[QUOTE=marlena202;43405928]
Cytat:
\
---------- Dopisano o 09:12

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

Ja tez robię dla siebie ale chce tez sie podobać mężowi i nic w tym złego ,chociaż on twierdzi ,ze powinnam sobie darować ,chyba ze bardzo tego chce a ja chce bardzo on mnie akceptuje taka jaka jestem ale nie uwierzę ,ze z nowymi cycuchami nie bede dla niego bardziej atrakcyjna ,po ciąży piersi poszły w dol

powtórzę się, ale oni wszyscy tacy sami akceptują nas ale potem jak widzę te cyce to.... mój ostatnio mówi do mnie, że musi mi się do czegoś przyznać, że się zakochał i nie potrafi tego opanować hahahaha że zakochał się w dwóch fajnych dziewczynach

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

a tak w ogóle to strasznie go kocham

Stary 2013-10-24, 10:22   #4823
Elminio
Raczkowanie

krew mnie dzisiaj zalała... no-spa i ból brzucha od rana czyli wszystko przed op według planu

Ilona te cycuchy były piękne, szkoda, że bez wyjściówki, ale ważne, że zobaczyłam kształt implantu i jakie dają wypełnienie góry
Stary 2013-10-24, 10:30   #4824
aniolek199007
Zadomowienie

[QUOTE=Matti;43406137]
Cytat:
Napisane przez marlena202 Pokaż wiadomość

powtórzę się, ale oni wszyscy tacy sami akceptują nas ale potem jak widzę te cyce to.... mój ostatnio mówi do mnie, że musi mi się do czegoś przyznać, że się zakochał i nie potrafi tego opanować hahahaha że zakochał się w dwóch fajnych dziewczynach

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Hmm ją właśnie obawiam sie tego że po operacji mój tz nie będzie chętnie patrzeć na cycorki woli małe takie jak mam , i stąd też moje obawy czy jest to typ faceta który zmieni zdanie jak zobaczy mnie po operacji

20.11.2013
Juz sa!
Doktor M.K Poznań
Stary 2013-10-24, 10:30   #4825
Saba08
Zadomowienie

[QUOTE=Matti;43406137]
Cytat:

Hahaha fajnie cieszę się ze jesteś szczęśliwa.

Co do podobania się mężowi to oczywiście że nic w tym złego. Ale nie powinien moim zdaniem być to główny powód operacji.
Stary 2013-10-24, 10:47   #4826
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=Matti;43406137]
Cytat:

Matti uwielbiam takie szczesliwe posty

Witajcie dziewczynki
Elminio napisz mi prosze co tam dojrzalas na rysunku, kiedys czytalam na ten temat ale za malo i jestem ciekawa co dojrzalas

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

[QUOTE=aniolek199007;43406 426]
Cytat:
Napisane przez Matti Pokaż wiadomość

Hmm ją właśnie obawiam sie tego że po operacji mój tz nie będzie chętnie patrzeć na cycorki woli małe takie jak mam , i stąd też moje obawy czy jest to typ faceta który zmieni zdanie jak zobaczy mnie po operacji
Woli takie bo takie teraz ma, moj tez mial moje male przez 23lata i byl zadowolony. Teraz sam siebie zaskakuje jakie emocje ma, nie spodziewal sie takiej rozrywki hi hi. Wczesniej sie nie wypowiadal bo dla niego zelki to abstrakcja byla, powiedzial, ze jak beda to sie wypowie i teraz....jego usmiechy mowia wszytko....ale faceci sa rozni
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 11:12   #4827
Matti
Zadomowienie

coś mnie naszło dzisiaj na wspominki taka pogoda chyba... wrzuciałam zdjęcie moje stare, jak byłam młoda i glamour

Stary 2013-10-24, 11:19   #4828
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Wyliczanka na dziś:

Lirene1 24.10 - dziś
Raczek11 24.10 - dziś
_Justynaaa_25.10 - jutro
Sonyo 29.10 - 5
Gosiek78 05.11 - 12
Elminio 05.11 - 12
Slonce99 05.11 - 12
Tulitka 15.11 - 22
Aniaania1992 19.10 - 27
Aniolek199007 20.10- 28
Kachuula 28.11 -35
Happy_hour 28.11 - 35
Zan123 06.12-43
Carmen2206 12.12 - 49
Agataka1979 20.01 - 87
Iloona79 20.01 - 87
Agulka2000 20.01 - 87
Tysiaczek83 21.01 - 90
Madlen666 17.02 - 116

Edytowane przez Tysiaczek83
Czas edycji: 2013-10-24 o 23:20
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-24, 11:30   #4829
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie!! Dlatego ja tak wszystko analizuje...tylko przy tych "właściwych" wymiarach wychodzi mi duża pojemność...a na tym juz tak bardzo mi nie zależy...
Stary 2013-10-24, 11:34   #4830
Tulitka
Raczkowanie

Jeju tak bardzo żałuje że nie mam czasu bywać tu częściej ;/ czytam codziennie Wasze posty z zaciekawieniem i mam wrażenie że trafiają tu same twardzielki ) - co niekoniecznie moge powiedziec o sobie ) mam nadzieje ze mimo obaw z Waszą pomocą jakoś wszystko pozytywnie przetrwam moja operacja juz za 22 dni!! - euforia powoli miesza się ze stresem ))
Tymczasem - LIRENE, RACZEK - trzymam kciuki i powodzenia!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości