|  2013-10-23, 17:55 | #61 | ||
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Dot.: Scent Bar LI

Cytat: 
  Cytat: 
  A planują zawczasu czy na żywioł? | ||
|     | 
|  2013-10-23, 18:37 | #62 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-23, 18:46 | #63 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 

__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2013-10-23, 20:33 | #64 | 
| BAN stały | 

Można gdzieś jeszcze niuchnąć Angela likierowego?    | 
|     | 
|  2013-10-23, 20:54 | #65 | 
| To ja :) Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Nie, no szefową mam teraz bardzo fajną, tylko ona ma też szefa i tu już jest pewien problem... Ale wywalczyła. Problem jednak się owszem pojawił, gdyż personalny stanął okoniem... Ale dała radę  W inny sposób, ale dostanę coś tam  jednorazowo, ale będzie. Przed chwilą obydwoje wróciliśmy do domu z małżem -on już pracuje dalej... A ja ide kucyki wampiru lepyć  Parabel żyje?? Ewusiowym krewnym zazdraszam, niech pozdrowią mojego kuzyna na Bali  -jeszcze się chyba daje odróżnić od tambylców... 
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | 
|     | 
|  2013-10-23, 21:07 | #66 | |||
| Panaroja Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  polska kuchnia chińtka jest mało fikuśna właśnie z braku u nas składników - roślinków różnych , ryb , ziół , grzybów itp . Cytat: 
  2.    3.ofszę , aczkolwiek marnie   
				__________________ Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa  -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P.  | |||
|     | 
|  2013-10-23, 22:03 | #67 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  planują w większości, w sensie że co się da to rezerwują (część noclegów, część transportu) a reszta na żywioł, czasem im się trochę pozmienia plan w międzyczasie  Cytat: 
     | ||
|     | 
|  2013-10-23, 22:38 | #68 | 
| BAN stały | 

Rozbiórka J'Ose! Szybko! Lećcie!    | 
|     | 
|  2013-10-24, 06:37 | #69 | 
				 | 

Koniec, po prostu mam dość. Jak u mnie w robocie jest ok, to u męża szaleństwo. Jego szefowa jeszcze przed północą dzwoniła, żeby go przekonać, że powinien jeszcze coś zrobić. Kiedy odmówił, była na tyle ostra wymiana zdań, że z nerwów nie spaliśmy obydwoje do 5!!!

__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | 
|     | 
|  2013-10-24, 07:16 | #70 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
  Twój mąż zdecydowanie powinien stamtąd uciekać.... Znad kawy   | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-10-24, 10:10 | #72 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-10-24, 10:24 | #73 | 
				 | 

Melk, doszły próbki, dzięki   Kapsule to jakaś trauma niestety  Kostka cukru w wodzie, ble. A Covet chyba jest spoko ale mi się zmieszał z czymś. Jak Ci podszedł Maub? Bo raczej będę się go pozbywać. Aileenn, też doszło  Greyland    Ale nie powiem żeby był specjalnie ponury. Gustawa mi bardzo przypomina, w lepszej wersji bo bez słodyczy. Reszty jeszcze nie wąchałam, tzn. Wenge kiedyś ale zdążyłam zapomnieć jak pachnie. EDIT: Chaos     Lepsze BC  W ogóle znowu wszystkie posiadane zapachy mnie odstręczają i mam ochotę na kompletną wymianę zawartości pafnącej skrzyneczki. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-24 o 10:29 | 
|     | 
|  2013-10-24, 10:41 | #74 | |
				 | 

Cytat: 
  juz wiem czemu nie podszedł mi Chaos - bo BC   No ale czy on jest Twoim zdaniem zimny? przestrzenny? bo ja go zapamiętałam jako ciepławy, ciepłe drewienko | |
|     | 
|  2013-10-24, 10:49 | #75 | |
				 | 

Cytat: 
  Greyland pachnie jak imbir z pieprzem i jakiś drewienkiem, mniam. | |
|     | 
|  2013-10-24, 10:54 | #76 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-10-24 o 10:56 | |
|     | 
|  2013-10-24, 11:02 | #77 | 
| BAN stały | 

| 
|     | 
|  2013-10-24, 11:08 | #78 | 
				 | 

E, to były kffiaty   Covet pachnie geranium z cukrem, hm. | 
|     | 
|  2013-10-24, 11:27 | #79 | |
| Mother of Cats Zarejestrowany: 2010-09 Lokalizacja: BB 
				 | 

Cytat: 
 Czyli trafiłam   Szok. U mnie Chaos to przestrzenny chłód, BC ciepły otulacz. | |
|     | 
|  2013-10-24, 11:55 | #81 | |
				 | 

Cytat: 
  Mam nadzieję, że nie wylezie "obiecana" róża i sandał. 2. dla mnie oba są bardzo podobne ale Chaos mniej "babski" czyli fajniejszy. Mursz, zapomniałam zapytać - a co z wakacjami? Czy to właśnie przed wyjazdem tak go gania żeby wszystko dokończył? O ile pamiętam mają przestać mu płacić wkrótce? Fogle kim jest, programistą aby? U TŻta wiecznie szukają programistów, może czas poszukać innej pracy...   | |
|     | 
|  2013-10-24, 13:19 | #82 | |
				 | 

Cytat: 
  On jest niby programistą, ale tak jakoś nie do końca -sama tego nie chwytam dokładnie. W każdym bądź razie to jakaś wyższa forma specjalizacji w konkretnych systemach, tylko kilka firm w kraju to ma, chyba z 5... W 3 już pracował... 2 pozostałe akurat nie potrzebują. To taki miecz obusieczny -potrzebują ich, więc (teoretycznie) musza dobrze płacić (w sumie, JESLI płacą, to jest OK), ale z drugiej strony, jeśli nie mają potrzeby ich  zatrudniać, to lipa jest, bo nie ma się gdzie zaczepić... No i mają mu przestać płacić... Pomijam, że przeginają z pracą na dniówki, bo dniówka to 8 godzin, a nie 20!! I to we wszystkie dni tygodnia, z ten miesiąc powdójnie mu powinni zapłacić... Za 2 poprzednie też... A baba jest w takim wieku, że faktycznie czasy niewolnictwa chyba pamięta, stąd głupie nawyki  A gonia nie dlatego, że przed urlopem, tylko dlatego, że babka podała odbiorcy projektu połowę czasu, któego potrzebują na realizację. Bo się chciała wykazać. 
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | |
|     | 
|  2013-10-24, 13:56 | #83 | 
				 | 

wsio   anie mówiłam   haha a ja mam Redziny nos   właśnie z takimi opiniami się na temat Chaosu stykałam, no i nie umiałąm się zgodzić  tzn no wiadomo, inny odbiór po prostu ale cieszy teraz, że nie jestem sama pewnie też wiele zależy w jakiej fazie zapachu | 
|     | 
|  2013-10-24, 14:01 | #84 | |
				 | 

Cytat: 
  Tj. programować w innym języku czy innej wyższej formy specjalizacji się nauczyć  ,  po prostu może robić coś innego, no ale On chyba woli taką harówkę i niepewność płacy    
				__________________ Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.  Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. | |
|     | 
|  2013-10-24, 14:30 | #85 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja bym zmieniła tylko jedno -nauczyła się mówić nie. Bo wchodzą mu na głowę dokładnie tyle, na ile on im pozwala. No ale trudno, żebym ja za niego z szefową rozmawiała  A on zamiast systematycznie mówić, co mu się nie podoba, doprowadza się do granic szaleństwa i rzuca prace bez słowa po kilku latach harówy... 
				__________________ - Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo | |
|     | 
|  2013-10-24, 14:39 | #86 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Heja! Zaszłam przywitać się w nowym Barze.    | 
|     | 
|  2013-10-24, 14:46 | #87 | 
				 | 

Cha! Skupiłam się na pierwszej części wypowiedzi i byłam nieco zdziwiona, że tak obcesowo    
|     | 
|  2013-10-24, 14:57 | #88 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2011-03 
				 | 

Pinia   Mursz, a Węgierski dla początkujących znasz? Tam są rozrysowane dziubki do umlautów i długich głosek itd. i jest napisane dokładnie, jak co wymawiać  ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Jak skończę brać antybiotyk  to mogę Ci zrobić fotki i podesłać. Albo jak dam radę, to wcześniej   
				__________________ Szukam książkowo: Stanisław Płaza Historia prawa w Polsce na tle porównawczym X-XVIII w., t. I-IV. Tom II Polska pod zaborami najbardziej   | 
|     | 
|  2013-10-24, 15:40 | #89 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

Jakiś fajny? Niestety ominęło mnie J;ose   
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2013-10-24, 15:41 | #90 | ||
				 | 

Cytat: 
 A baba sama niech się wykaże  Cytat: 
  Witaj, gratuluję zajścia  Upierdliwie dopytuję: ma ktoś flakon Mauboussin EDT? | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:57.