|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
I ja zawitałam w nowym barze z zacną liczbą
![]() Ciekawe czy wracam do swiata żywych ![]() Może ksiundz nie chce od Niej kasy przyjąć a ta biedna czeka pod kosciołem ![]() Cytat:
|
|
#93 |
|
Nindżopesz
|
Pin, nie no, wymieniać nie chcę :P Potrzebuję informacji ile ma wysokości lub długości bo nie umiem ustalić czy mam 50 ml czy 100, napisy się starły.
Co do Greylandu to od jakiegoś czasu pachnie identycznie jak Black Tourmaline, to chyba coś dla Mai bo cenowo przystępniejszy. Normalnie oud. |
|
|
|
#94 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
Co jak dotąd jeszcze nie przeszkadza mi się krztusić...Cytat:
Tłumaczą tak, że projekt byż zakontraktowany na x iesięcy i przez tyle płaci dostawca, a jak nie zdążyli, to mają pracowac za darmo... Cytat:
O żadne. Bardzo pokojowy człowiek... Wybucha tylko "do środka" I to mnie martwi, bo zdrowiem za to płaci...
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#96 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() A która to wizażanka zbiera puste flakony, Blue girl? |
||
|
|
|
#97 | ||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
przeczytałam całość historii i normalnie baba sie tylko na ubój nadaje , przecież to pop.dolona wariatka , niech sama robi jak taka mundra i chce się wykazać ![]() nieszczęsny ten Twój chuop , skoro w tym wieku nie umie sie obronić przed durniem ![]() zaraz , a Tobie umie powiedzieć "nie" ?tak pierunem zaszłaś ? ho ho ![]() ![]() Cytat:
2.ale trzeba się przemóc , zawziąć i zacząć , bo inaczej sie rychło zdechnie ![]() Drogi Baru , czy Bar wie , czy nowe limitki YR czekolada plus różne cośtamy jest tylko w wysyłkowej czy również stacjonarnie ? Usiłowałam się rozeznać na ich stronie , ale tam fogle połowy produktów nie ma i nic o limitkach i fogle nie umiem się tam poruszać , za durnam najwyraźniej ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ---------- Magdulenka , a może ktoś inny też , ale ona na pewno i ma najwięcej Z pozostałego od ciasta kawałka dyni postanowiłam zrobić racuchy wg kuchni rosyjskiej , ciekawe co wyjdzie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#98 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Twój chuop zdecydowanie powinien poćwiczyć asertywność Pinia Cytat:
|
||
|
|
|
#99 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o!
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#102 | |||
|
Zakorzenienie
|
nom, i podoba mi się
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
nie widziałam jeszcze ksiendza co nie chce kasy przyjąć, a Ty widziałaś gdzieś? jakieś muzeum może? film sajensfikszyn , czy coś?
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Funeral Home nie pachnie jak kostnica, tylko jak woda z floksami, z przewagą wody
|
|
|
|
#105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś z Didką i Mamą w lesie, tak przypadkiem i znalazłyśmy (wspólnie) 6 podgrzybków Jakiś sos Mama ma zamiar se stworzyć.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#106 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() (tak, starzeję się )tylko dlaczego duże talerze nie mieszczą się do zmywarki idę nadrabiać, choć nie wiem co z tego wyjdzie, bo ostatnio jakoś na nic nie mam czasu (pomimo, iż wiodę żywot lenia śmierdzącego )---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
w ogóle na Gucia mi przeszło od kiedy "pożyczyłam" go P. , a ten stwierdził iż wali jak pewex na Hożej ![]() ad2. ano nie, znaczy mój buont ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]() obiecuję się poprawić ano trafię bo trudno nie trafić, bo kościół duży jak to na wsi a sama się nie boję, bom dorosła już ![]() ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
![]() Egipt to z alfa star, bo zawsze szukam oferty z wylotem z Gdańska, a tu mały wybór biur niestety jest Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-10-24 o 21:22 |
|||||||
|
|
|
#107 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja widziałam nawet nie raz, w sumie na 5 razy jak sobie przypominam dawanie kasy ksiedzy to 3 razy nie chcieli wziac-w tym raz na zapowiedzi śłubne
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
znowu rewolucje na Kaszubach
![]() znaczy złą mamy tu kuchnię
|
|
#109 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2.bo porcelanę się myje służącą a nie zmywarką sukces - dziś teraz koth nie trzepał uchem przy wpuszczaniu kropli
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to jak dwa bieguny oba piękne macałam dziś, ładne ale mi do niczego nie potrzebne więc capłam dwie tuniki ciorne ![]() o!
|
|
#111 |
|
BAN stały
|
Taki fajny, że sobie właśnie okropnie oparzyłam usta
Trzyma ciepło, tak że cały czas jest wrzątek w środku.Póki co nie przecieka nic a nic, ale i tak pewnie będę się bała go wrzucić do torby. No i estetyczny jest więc przynajmniej zaoszczędziłam z 60 zł, bo planowałam kupić w starbucksie.
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1. nie znalazłam w necie , prosta zwykła i niezdobiona ![]() ad2. taka karma i gary losu ![]() a mi Tycuś utył , węszę alergię i zmieniam karmę na bez zbóż
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-10-24 o 22:21 |
|
|
|
|
#113 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to gdybym miała obstawiać kto z baru widział księdza który nie bierze kasy to obstawiłabym Ciebie . nie martwię się, nic a nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak serio to gratuluję łowów ![]() Coś dziś nie mam weny totalnie, chyba czytać pójdę
|
|
|
|
|
#115 |
|
|
Otóż dziś odbyło się wręczenie nagrody, przyszedł szef Szefowej i mówi "wasza szefowa przekonała mnie...", na co ona "o nie, nie, to ty sam chciałeś", "no dobrze, ona zaproponowała, a ja nie oponowałem". Także taki misiaczek jest miły
Ale nagroda jest.No i sprzątam i gromadzę rzeczy do spakowania. Małż dziś pobił rekord i powrócił 10 minut temu z pracy... Za karę na węgierskim (bo nie był już kolejny raz) musiałam odpowiadać podwójnie na wszystkie pytania... No ale wróćmy do jego pracki... Zaczęli dopytywać, czy przypadkiem aby po urlopie wróci i czy aby proncieposz nie chce odchodzić... Pewnie, gdzie drugiego takiego znajdą...
|
#116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to nawet ja zabraniam do zmywarki - bo mię z kolei ciocie zabroniły a porcelanę dostalim niechcący of kors to mamy, no ładna jest ale zmywara to profan 2. mojego chuopa krew i nie cytnął mi się Tycuś - widać chuopak z ulicy jak nasz, niełatwy kolo, ale trzymam za Was ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Cytat:
a nie mówiłam ![]() ale urlopujcie się jak szaleni, życzę wam nadludzkich uciech i rozkoszy ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Cytat:
2.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-24 o 23:21 |
||||
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piątek ![]() macham |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
BAN stały
|
Nie wierzę, że już znów piątek
Szkoda, że dziś bez gościa. Ale i tak... |
|
|
|
#119 | |
|
|
Cytat:
![]() No dobra, mam dziś wolne, ciąg dalszy sprzątania, golenie chaszczy i pakowanie ![]() Miłego wszystkim!! Aaaa... Tokyo Milk wyciągnęłam, jednak pierwsze nuty są inne, niż Hypnose
|
|
#120 |
|
Piers do przodu
|
Niech się ten tydzień już skończy - jestem w takim psychicznym dole, że sama myśl o wstaniu porannym i jeździe do fabrik wywołuje u mnie migrenę w połączeniu ze skrętem żołądka ....
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

przeczytałam całość historii i normalnie baba sie tylko na ubój nadaje , przecież to pop.dolona wariatka , niech sama robi jak taka mundra i chce się wykazać
nieszczęsny ten Twój chuop , skoro w tym wieku nie umie sie obronić przed durniem 

dla mnie to jak dwa bieguny
a nie mówiłam