|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 | ||
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Wyobraźcie sobie, że ona to chyłkiem cichem tuz koło mnie. Jak odświeżyłam stronę i zobaczyłam, to... chlip clip, a ona ze swojego pokoju usłyszała i w smiech Czy nie jest kochana? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
To jest prawa ręka... A ona jest praworęczna... Podrosły, ogarnia kształt powoli, raduje się z przyrostu i skórki ma ładniejsze. Kwadraciki lubi, ale z łagodnymi rogami. Jak u Nef ostatnio Cieszę się, ze rozumiesz Oj tak. Brat mówił że to ciężkie
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-10-24 o 19:47 |
||
|
|
|
#3782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Haha Widzę, że jaka mama taka córka A żaba jest świetna I ta korona Czy tylko ja mam problemy żeby kciuka tak przystawić do fakera? ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3783 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
urocze ![]() no co Ty gadasz? mega!no to super to najważniejsze ![]() oj rozumiem, doskonale. czasami nawet 5 minut mi się nie chce czekać ![]() no cięzkie.. a w dodatku ustne, jeszcze większy stres dla mnie.. a pani doktor taka mrr aż sprawdziłam.. też mam ten problem!
|
|
#3784 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
To serdeczny. To prawa łapcia Oj tak
|
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedźmolinek - jakie świetne skórki i pięknie odhodowane paznokcie
.
|
|
|
|
#3786 | |
|
Oby do wiosny
|
I niewielka rożnica z lewą....
---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Cytat:
![]() I zobaczyłam zakonnicę Ale skóreczki miodzio
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-10-24 o 19:59 |
|
|
|
|
#3787 |
|
Zakorzenienie
|
Śnieguś - nie rozumiem?
|
|
|
|
#3788 |
|
Oby do wiosny
|
No bo wyhodowała pazury zakonnica. Młoda troszkę zapuścila, bo się wzmocniły. Od hodowli to daleko
![]() wyhodowane= szpony. tak jakoś to odbieram ![]() Oczywiście za mocno i wiem, ze nie miałaś tego na mysli. Więc luzik
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-10-24 o 21:00 |
|
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaa, już mi się uroiło że zrobiłam błąd, ale przecież nie
. No napisałam tak, bo pazurki Twojej córki (yo, yo) wyglądają zdrowo, kształtnie i ślicznie .
|
|
|
|
#3790 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Spoko.A jaki przyrost juz ma fajny! Chwliła mi się |
|
|
|
|
#3791 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
to fajnie |
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Ekhm, Ekhm.
Śniegusku, to Ka-boom jest wycelowane prosto w Twoje serce i mam nadzieję, że trafi, bo inaczej hańba mi .Wiedziałam, że musze namalować: - coś, co będzie mi sie kojarzyło z Tobą - coś symbolizującego piękno - coś seksownego Niestety, jestem jeszcze za cienka w uszach, żeby trzasnąć sobie na paznokciach Twój portret. Niemniej jednak wymyśliłam zdobienie, które moim nieskromnym zdaniem spełnia te trzy warunki i oto dla Ciebie: ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A to powinno stać się ikoną naszego wątku ![]()
Edytowane przez lolli_pop Czas edycji: 2013-10-24 o 21:42 |
|
|
|
#3793 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
boskie. ta róża wygląda jak naklejka
|
|
#3794 |
|
Zakorzenienie
|
Miałku - My Secret czerń, dwie warstwy, ale druga była tylko tak pro forma, bo po jednej kryje w 100%.
|
|
|
|
#3795 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
nie powiedziałabym, że to czerń światło ją tak zmieniło, że wyglada na taką gorzką czekoladę
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ten kot, haha Idealnie pasuje :P---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- No u mnie tak samo :P |
|
|
|
|
#3798 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() Patrzcie...tutaj okładka:
Edytowane przez DMkAnia Czas edycji: 2013-10-25 o 08:08 |
|
|
|
|
#3799 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
kot wymiata
|
|
|
|
|
#3800 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cudowna jest ta żabka Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ja jestem niecierpliwym cholerykiem - to połączenie tworzy mieszankę wybuchową Cytat:
kot boski!
Edytowane przez Hanan26 Czas edycji: 2013-10-24 o 23:11 |
||||
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Śnieguś jestem, pamiętam, czuwam
![]() Mani jeszcze nie obmyślone, wybacz mi obsuwę ![]() Ale przyszłam złożyć życzenia, chociaż wiem, że smacznie śpisz Ranny Ptaszku, ale dziś rano na pewno przeczytasz! Kochana Śniegusiu!
W dniu lakierowego święta o cerze nieskalanej i niebiesim włosiu chcę życzyć Ci, by Twa młodość i radość życia nigdy nie przeminęły dzięki jakże odżywczemu napojowi z krwi dziewiczej. Jako i ja nigdy nie zapomnę jak ciepło mnie przyjęliście całą cudowną rodziną w "strasznej" Warszawie Jesteś przecudowną osobą i bardzo żałuję, że dzieli nas taka odległość, bo przebywanie w Twoim towarzystwie to czysta przyjemność wizualna i intelektualna. Cenię w Tobie przede wszystkim szczerość i takt oraz matczyną "kwokopodobność" w stosunku do każdej z nas A wszystkich przepraszam, że tak mnie ostatnio "mało" i nie nadrobiłam. Nieodmiennie praca
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2013-10-25 o 02:30 |
|
|
|
#3802 |
|
Zakorzenienie
|
Sniegowa jaki slodziak z tego Twojego kota, chociaz raz ma oczy otwarte
Amelko rozwalilas system, a jakie malunki idealne Wiedzmolinku zabka fajna, widze, ze i skorki ladniutkie ![]() Lolii jak zawsze idealnie
|
#3803 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Zamarłam. Violator jak zywy!!! Uwielbiam ta płytę. Słodka. Wzruszona byłam totalnie. Mam problem jak cholera. Już to wiem. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3804 |
|
Konto usunięte
|
Lolli wow coś niesamowitego,kobiecego i cudownego
Sniegus, Ja życzę Ci wszystkiego co najlepsze,spełnienia najskrytszych marzeń,dużo zdrowia i miliona miliona pieniędzy i lakierów.Jesteś naszym cudownym Snieguskiem,Promyczkiem,b ez Ciebie ten watek byłby pusty |
|
|
|
#3805 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;43420203]
Sniegus, Ja życzę Ci wszystkiego co najlepsze,spełnienia najskrytszych marzeń,dużo zdrowia i miliona miliona pieniędzy i lakierów.Jesteś naszym cudownym Snieguskiem,Promyczkiem,b ez Ciebie ten watek byłby pusty Dziękuję Chu
|
|
|
|
#3806 | |||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Cytat:
Jak dla mnie to ma minę pod tytułem "smyramy, smyramy, nie opieprzamy się... jak już musisz to zdjęcie robić to byle szybko, ja tu rozkosz przeżywam" ![]() No nie no... rozwaliłaś system ![]() Zarąbiste mani i historia... Nie dla mnie a i tak nie mogę przestać zacieszać. Na miejscu Śniegisia to bym chyba padła i nie wstała... ![]() Cytat:
![]() No do żaby pasuje mi jedno, czy dwa określenia, które w żadnym wypadku nie pasują do Twojej mamy... Mani świetne Ja to co najwyżej do małego palca mogę kciuk przystawić w ten sposób ![]() Cytat:
Klasa... Dobry ten kot. Mam taką mgłę za oknem, że czuję się nieswojo...
Edytowane przez a40adf61f4fa839fc99377457d0e94ddcb8a5d57 Czas edycji: 2013-10-25 o 09:05 |
|||
|
|
|
#3807 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4342043 1]
Jak dla mnie to ma minę pod tytułem "smyramy, smyramy, nie opieprzamy się... jak już musisz to zdjęcie robić to byle szybko, ja tu rozkosz przeżywam" ![]() No nie no... rozwaliłaś system ![]() Zarąbiste mani i historia... Nie dla mnie a i tak nie mogę przestać zacieszać. Na miejscu Śniegisia to bym chyba padła i nie wstała... ![]() A mnie zastanawia, czemu Wy tak na nią mówicie? ![]() No do żaby pasuje mi jedno, czy dwa określenia, które w żadnym wypadku nie pasują do Twojej mamy... :[/QUOTE] Dokładnie tak! Nooo... to jest po prostu coś niesamowitego. To starsza historia. Za dzieciaka, tata zaczął do mnie Żaba Żuża mówić, potem została sama Żaba, i tak już jest.
|
|
|
|
#3808 |
|
Zakorzenienie
|
Nef ja też mam mgłę za oknem
|
|
#3809 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Aaa jeszcze mi się przypomniało! Znalazłam w tesco ten swój szampon Barwy - lniany za 3,99 Ale tą wersję w płaskiej butelce. Także ten... w rossie 6,99 a w tesco 3,99... nie mam więcej pytań. ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- Wcale mnie to nie dziwi... ![]() Swoją drogą - w jakiej dzielnicy mieszkasz?
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4342075 7]Żaba... Żuża... no tak, każda rodzinka ma swoje fiksacje
![]() [/QUOTE] Hehe... Nie mam pytań |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

a reszta to w sumie kwestia powtórzenia i utrwalenia 
Widzę, że jaka mama taka córka 

To światło na róży jest genialne! Klasa sama w sobie
cudowna jest ta żabka