Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-25, 07:50   #1051
ila87
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Sasasasasa niezła historia

To właśnie kocham w simsach, że mogę o wszystkim decydować i w dodatku sobie to układać w najbardziej dziwny sposób

Miałam już rodzinkę która marzyła o dużej rodzinie, więc ciupciali się na potęgę i adoptowali dzieci a potem wychowywali aż się wyniosły z domu 3 parki bliźniąt mieli i jedne trojaczki
I tak w kółko robili dzieci aż tatuś umarł, więc mama sobie znalazła nowego tatusia który dzieci nie lubił A dzieci były wredne i jako nastolatki obijały się i nie wracały wieczorami do domu. Jeden synuś robił potem dzieci koleżankom i się nie przyznawal do ojcostwa i biedne dzieci olewał A potem jeździł za granicę do Francji i tam też robił dzieci wszystkim poznanym kobietom I tak mogę wymieniać w nieskończoność Ale szalona jestem haha
A kiedyś mnie bawiło robienie simsów na swoje podobieństwo i mojej rodziny. Nawet udostępniam gdzieś simy do pobrania (ja, mój tata, moja mama, mój brat i mój były facet ) na stronce sims3 na giełdzie wymiany Wzorowałam się na zdjęciach jak je tworzyłam i wyszły mi naprawdę bardzo podobne. A potem grałam naszą rodzinką i robiłam takie rzeczy których w życiu nigdy bym nie zrobiła i to właśnie jest w tej grze fajne

A teraz uciekam spać, już chce tempkę rano znać

Dobranoc

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Najtrudniejsza część, bo wszystko szybko traciły a wolno się odrabiało Ale urok swój mają
Ale barwne zycie im urzadzilas

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość

Buuu :-(
Nowy cykl bedzie szczesliwy

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
też poproszę o zmianę na 3cs

witam w klubie bidulko! :/

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej picze

Ogłaszam wszem i obec, że u mnie 3 cykl z CLO nic nie dał owulki nadal nie wyznaczyło ale mam nadzieję, że z moim PCOS jakieś szanse są i tak czy siak będę musiała zatestować

Wy gracie w Simsy a ja walczę z Wiedźminem

oby clo zrobilo swoje!

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
W nocy przez sen zrzucilam z szafeczki termometr i nie umiem skubanca znalezc...

Wysłane z mojego GT-I9300 now Free

Wysłane z mojego GT-I9300

wczoraj zelazko, a dzisiaj termometr?
Stary 2013-10-25, 07:58   #1052
skubana
Zakorzenienie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Isabelle gratulacje

hmm chyba tylko mnie nie ciagnie do simsów. Z gier lubie tylko pasjansa i taką gre w którą grałam namiętnie jako 10-latka (wilk zbierał jajeczka do kosza, leciały coraz szybciej)Ktos to pamieta?
Wiem, wiem przedpotopowa jestem
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:08   #1053
Karoloo
<3 <3 <3

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Isabelle gratulacje

hmm chyba tylko mnie nie ciagnie do simsów. Z gier lubie tylko pasjansa i taką gre w którą grałam namiętnie jako 10-latka (wilk zbierał jajeczka do kosza, leciały coraz szybciej)Ktos to pamieta?
Mnie tez jakoś nie ciągnie Dla mnie to trochę nudne Oo pamiętam tą gre- świetna była. Jeszcze uwielbiałam grać w Super Mario ale rodzice nie chcieli mi żadnej konsoli kupić a już nie wspomnę o gameboyu

Ostatnio (jak TŻ miał ospe) graliśmy w Diablo 2

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:13   #1054
krusia83
Raczkowanie

Cytat:
Isabelle gratulacje

Jaaaa! Nie mogłam się oderwać

W ogóle wczoraj mój kochany mężuś stwierdził, że jak już będę w ciąży to mi chyba konsole kupi bo jak ja bez kompa wytrzymam

Edytowane przez krusia83
Czas edycji: 2013-10-25 o 08:15
krusia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:15   #1055
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Isabelle gratulacje

Co Ty mówisz.. ja tez pamietam tego wilka z jajkami... super to było...
jesteśmy stare już...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:16   #1056
wik_and_ola
Zadomowienie

Hej!
Ja w pracy od dwóch godziny, ale tak mnie już od rana wyeksploatowali, że mam dość Chcę do domu!!!

Cytat:
Napisane przez ila87 Pokaż wiadomość
Gratki dla kolejnej mamusi!
Niestety właśnie zaczęłam 3 cs :/
Oby był szczęśliwy!

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Mój Sergiusz, który chce zostać Cesarzem Zła i który robi już karierę przestępczą, jest w związku z policjantką, ale właśnie zrobił dziecko koleżance z pracy O rany, ale czad! Kocham Simsy
Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Sasasasasa niezła historia

To właśnie kocham w simsach, że mogę o wszystkim decydować i w dodatku sobie to układać w najbardziej dziwny sposób

Miałam już rodzinkę która marzyła o dużej rodzinie, więc ciupciali się na potęgę i adoptowali dzieci a potem wychowywali aż się wyniosły z domu 3 parki bliźniąt mieli i jedne trojaczki
I tak w kółko robili dzieci aż tatuś umarł, więc mama sobie znalazła nowego tatusia który dzieci nie lubił A dzieci były wredne i jako nastolatki obijały się i nie wracały wieczorami do domu. Jeden synuś robił potem dzieci koleżankom i się nie przyznawal do ojcostwa i biedne dzieci olewał A potem jeździł za granicę do Francji i tam też robił dzieci wszystkim poznanym kobietom I tak mogę wymieniać w nieskończoność Ale szalona jestem haha
A kiedyś mnie bawiło robienie simsów na swoje podobieństwo i mojej rodziny. Nawet udostępniam gdzieś simy do pobrania (ja, mój tata, moja mama, mój brat i mój były facet ) na stronce sims3 na giełdzie wymiany Wzorowałam się na zdjęciach jak je tworzyłam i wyszły mi naprawdę bardzo podobne. A potem grałam naszą rodzinką i robiłam takie rzeczy których w życiu nigdy bym nie zrobiła i to właśnie jest w tej grze fajne

A teraz uciekam spać, już chce tempkę rano znać

Dobranoc

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ----------

Najtrudniejsza część, bo wszystko szybko traciły a wolno się odrabiało Ale urok swój mają
Ale zajexxxszcze scenariusze tworzycie, a u Ciebie vioris to dosłownie prawie, że moda na sukces

Edytowane przez wik_and_ola
Czas edycji: 2013-10-25 o 08:31
wik_and_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:24   #1057
Kamel
Wtajemniczenie

Witam
Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
ja tez bym je wziela daj znac co na usg dobranoc
Ok dam wieczorem znać

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Hej picze

Ogłaszam wszem i obec, że u mnie 3 cykl z CLO nic nie dał owulki nadal nie wyznaczyło ale mam nadzieję, że z moim PCOS jakieś szanse są i tak czy siak będę musiała zatestować

Wy gracie w Simsy a ja walczę z Wiedźminem
Trzymam kciuki za Ciebie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Hej, hej..

Kamel, mówiłaś, że Cię piersi nie bolą, to się nie nastawiasz... to też nie jest powiedziane.. ja nie mam teraz kompletnie żadnych objawów, poza wieczornymi mdłościami... cycki mnie nie bolą, nie urosły specjalnie, brzuch nie boli... w ciągu dnia, to w ogóle nie czuję, że jestem w ciąży... tylko wieczorem się nudności uaktywniają...
więc może jeszcze nic straconego?...

I widze, że nowa Fasolka.. Isabelle, gratulacje!!
Meire cieszę się, że trochę odetchnęłaś po wczorajszym

Jak pisałam wcześniej w 1 ciąży bolały mnie piersi i jak na @ i w tej poron. tak samo, teraz nic.
A żeby było śmieszniej zrobiłam dziś test 4-5 dni przed @,-negatywny teraz czekam na @.

Cytat:
Isabelle gratulacje

Ja też w nic nie gram, szkoda mi czasu. A ja pamiętam takie małe gierki w samochodziki, ja w to grałam bo brat miał.

Ps. Ciekawe jak u Kate?

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-10-25 o 08:28
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-25, 08:41   #1058
Juliette25
Zakorzenienie

Pisałam już na wątku mamusiowym, że muszę was opuścić na conajmniej dwa tygodnie.
Muszę napisać do 15.11 pracę na obronę a na razie mam tylko temat.
W miarę możliwości będę was podczytywać.

Isabelle - gratuluję Ci kochanie :brawo:

meire- dobrze, ze pojechałaś do szpitala i wszystko okazało się być dobrze. Dbaj o siebie.

Stary 2013-10-25, 08:48   #1059
Leine
Zakorzenienie

ila87 w 3 ma się udać!!!

skubana ja grałam w sims 2 czy 3 nie pamiętam- godzinami a teraz? usiądę, zbuduje dom i mi się nudzi, więc nie jesteś sama Ja już wyrosłam z tego chyba hehe.
Heroes III i IV uwielbiam, lata nie grałam nie mam czasu teraz bo na to trzeba poświęcić z 3-4h...
Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Ja tez lubie sie bawić w takie różne dekoracje, na 3 urodziny synka mam zamiar zrobić jakiś torcik ale nie wiem czy dam radę
Ale lepiej zrobić wcześniej figurki.
Ja kupowałam masę cukrową w sklepie już w kolorach różnych ale lepiła się średnio, tzn ja chciałam zrobić róże ale nie dało się bo cienkie sie topiła a grube były za grube
Ale np do kwiatów to wiem, że jest jakaś droga masa nie pamiętam jak się nazywa ale można ją podobno wywałkować do grubości kartki papieru

Ale do figurek chyba starczy zwykła masa cukrowa
I ja bym figurki gotowe trzymała w pudełku chyba a nie w lodówce. Ja mam na pamiątkę dekorację z synka tortu z Chrztu i się trzymają ok
no ja właśnie chciałam wcześniej zrobić figurki ale tak jak piszesz lepią się średnio po wyciągnięciu z lodówki zaczynają się pocić. Mam masę cukrową właśnie. Brat tż sam próbował też zrobić ale też mu nie wyszło, więc wszystko będzie na płask. I wykrajanki będą, trudno
Mi się trzymała figurka ze ślubu - ale to był marcepan, może to jest o wiele lepsza masa do stworzenia różności?? Też kupowałam kolorowe gotowce i lipa jednym słowem, nic nie wychodziło
Cytat:
Napisane przez wik_and_ola Pokaż wiadomość
Co do tortu, to ja Cię podziwiam, że w ogóle się do tego zabrałaś... Ja na wszelki wypadek kupuję w cukierni
ja już żałuję, że nie zamówiłam
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:53   #1060
agnieszkaK
Zadomowienie

Witajcie Kochane! Pozdrowienia z Brennej! Z zasięgiem kapa. Nie wiem czy to wyślę. Widziałam,ze
meire wszystko ok! bardzo się ciesz
Isabelle gratuluję
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 08:59   #1061
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
ila87 w 3 ma się udać!!!

skubana ja grałam w sims 2 czy 3 nie pamiętam- godzinami a teraz? usiądę, zbuduje dom i mi się nudzi, więc nie jesteś sama Ja już wyrosłam z tego chyba hehe.
Heroes III i IV uwielbiam, lata nie grałam nie mam czasu teraz bo na to trzeba poświęcić z 3-4h...

no ja właśnie chciałam wcześniej zrobić figurki ale tak jak piszesz lepią się średnio po wyciągnięciu z lodówki zaczynają się pocić. Mam masę cukrową właśnie. Brat tż sam próbował też zrobić ale też mu nie wyszło, więc wszystko będzie na płask. I wykrajanki będą, trudno
Mi się trzymała figurka ze ślubu - ale to był marcepan, może to jest o wiele lepsza masa do stworzenia różności?? Też kupowałam kolorowe gotowce i lipa jednym słowem, nic nie wychodziło

ja już żałuję, że nie zamówiłam
Hmmmmi te grube róże jakoś wychodziły i po wyschnięciu
ok 3 dni były naprawdę ok i twarde Nie dawałam do lodówki
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane! Pozdrowienia z Brennej! Z zasięgiem kapa. Nie wiem czy to wyślę. Widziałam,ze
Isabelle gratuluję
Wypoczywaj zazdroszczę

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-25, 09:03   #1062
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj zelazko, a dzisiaj termometr?
Coz moge powiedziec, jestem wyjatkowo uzdolniona ale z tym termometrem to juz przesada, slyszalam gdzie upada, a znalezc go nie umiem... ale maz wstawal wczesniej, jak jeszcze spalam, to jak znam tego zlosliwca to mi go gdzies schowal

Wysłane z mojego GT-I9300 now Free
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:15   #1063
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
No ja to przede wszystkim nie mam czasu na żadne gry. Kiedyś grywałam w simsy, a heroes-ów to uwielbiałam, małż mnie zaraził i grałam godzinami. Ale od kiedy pojawiła się córka to nie mam czasu, poza tym jakoś teraz wolę z książką posiedzieć niż grać, może już za stara jestem

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Isabelle gratuluję
Wypoczywaj, relaksuj się
Stary 2013-10-25, 09:17   #1064
Kamel
Wtajemniczenie

Zamykają mi się oczy, dziś też spać nie mogłam, a do tego mały z nami śpi i ja nie dość, że zawsze spadam prawie z łóżka to jeszcze mały wędruje po całym łóżku i się kładzie co chwila w innym miejscu i ja ciągle czuwam i go przykrywam kilkanaście razy w nocy
Marzę o drzemce ale on mi nie da się zdrzemnąć Będę pewnie wieczorem.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-25, 09:20   #1065
meire
Zakorzenienie

Cytat:
Zamykają mi się oczy, dziś też spać nie mogłam, a do tego mały z nami śpi i ja nie dość, że zawsze spadam prawie z łóżka to jeszcze mały wędruje po całym łóżku i się kładzie co chwila w innym miejscu i ja ciągle czuwam i go przykrywam kilkanaście razy w nocy
Marzę o drzemce ale on mi nie da się zdrzemnąć Będę pewnie wieczorem.
Skąd ja to znam... spanie z dzieckiem, to tylko czuwanie...
ja dziś z moją będę spać, bo mężus mi znów wyjeżdża na uczelnię, a ja nie lubię spać sama.. bez niego jakos się wszystkiego boję...
węzmę więc Niuńkę do siebie i sie poprzytulam do jej pachnącego ciałka malutkiego...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:24   #1066
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

dzień dobry . Ale mi się nie chce do pracy dziś iść - urlop by mi się przydał, ale już nie mam ani 1 dnia (źle ropzpracowałam urlop na ten rok ). TŻ mi uciekł na szkolenie do Łodzi. W ostatniej chwili pojechał, bo firma nie raczyła wcześniej napisać o terminie szkoleń , a te było najbliższe na kika miesięcy.

Zrobiłam sobie kawę, powoli szykuję się do pracy i trochę ponadrabiam wątek
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:29   #1067
Elfka86
Zakorzenienie

Pierwszy cykl mam z wiesiołkiem, a już widzę poprawę w śluzie
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:32   #1068
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
No to musi się zakończyć na zielono
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:38   #1069
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmmmi te grube róże jakoś wychodziły i po wyschnięciu
ok 3 dni były naprawdę ok i twarde Nie dawałam do lodówki

Wypoczywaj zazdroszczę
bo róże to pestka a zbuduj sobie człowieka stojącego
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-25, 09:43   #1070
God Of War 20
Zakorzenienie

Zubi, zainstalowałam ale przy starcie pisze mi, że nie znaleziono dysku z grą....
Nie da się jakoś tego pominać?

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Mój też pierwszy a widzę tylko, że jakoś tak dużo tego śluzu i tak morko... ale rozciągliwego jeszcze nie odnotowałam, może dziś jakiś mikro...
Stary 2013-10-25, 09:57   #1071
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Mój też pierwszy a widzę tylko, że jakoś tak dużo tego śluzu i tak morko... ale rozciągliwego jeszcze nie odnotowałam, może dziś jakiś mikro...
To tak jak ja ale grunt, że dużo i że mi mokro a na rozciągliwy to u mnie jeszcze trochę za wcześnie chyba chociaż przed chwilą jak byłam na dwójce to jakby trochę się ciągnął na razie zaznaczam, że wodnisty grunt, że jest, bo w tamtym cyklu to mizernie było
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 09:59   #1072
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam... spanie z dzieckiem, to tylko czuwanie...
ja dziś z moją będę spać, bo mężus mi znów wyjeżdża na uczelnię, a ja nie lubię spać sama.. bez niego jakos się wszystkiego boję...
węzmę więc Niuńkę do siebie i sie poprzytulam do jej pachnącego ciałka malutkiego...
No ja zawsze na czuwaniu, M śpi jak zabity i jeszcze na nas się pcha i ja zawsze spadam.

Cytat:
Napisane przez wiecznie_pod_wiatr Pokaż wiadomość
dzień dobry . Ale mi się nie chce do pracy dziś iść - urlop by mi się przydał, ale już nie mam ani 1 dnia (źle ropzpracowałam urlop na ten rok ). TŻ mi uciekł na szkolenie do Łodzi. W ostatniej chwili pojechał, bo firma nie raczyła wcześniej napisać o terminie szkoleń , a te było najbliższe na kika miesięcy.

Zrobiłam sobie kawę, powoli szykuję się do pracy i trochę ponadrabiam wątek
Oj macie z tą kawą ja nigdy nie piłam

Cytat:
To był mój 3 cykl z wiesiołkiem i z każdym cyklem było gorzej, to na mnie nie działa jednak, zazdroszczę, bo ja w tym cyklu nie miałam nawet 1 dzień jakiegokolwiek śluzu.
Po @ idę do gin, mam tego dość a do tego ostatnie cykle miałam miesiączki tylko 2 dniowe

Ps. Teraz byłam w wc i się pokazało pierwszy raz mini mini coś śluz biały lepki
Cytat:
bo róże to pestka a zbuduj sobie człowieka stojącego
Leine mi się jednak wydaje, że grubszego ludzika łatwiej niż cienkie płatki róz które mi opadały i sie sklejały itd.
A ludzika możesz zrobić np na wykałaczkach
Zależy ile masz czasu np zrób buty i nogi w 1 dzień a drugiego dnia jak reszta podeschnie to na wystającej wykałaczce przyklej tułów itd i nie wkładaj do lodówki bo to musi chyba wyschnąć
Po 2 3 dniach moje róże były twarde jak skała

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-10-25 o 10:20
Stary 2013-10-25, 10:24   #1073
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Gratki dla kolejnej mamusi!
Niestety właśnie zaczęłam 3 cs :/
3ci musi być szczęśliwy

a Wy tu wszystkie o simsach aż męża zatrudniłam do ściągnięcia 3

ja grałam tylko w 1 i te następne i to też w takiej wersji pirackiej że się nie dało budować

a dziś ostatni dzień @

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

a co do wiesiołka to mi jakoś tak niby poprawił bo tego rozciągliwego było więcej bo aż wypływał ale w tym msc olewam szkoda mi kasy bo jakiejś spektakularnej różnicy to nie było zobaczę jak w tym msc będize
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 10:33   #1074
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
3ci musi być szczęśliwy

a Wy tu wszystkie o simsach aż męża zatrudniłam do ściągnięcia 3

ja grałam tylko w 1 i te następne i to też w takiej wersji pirackiej że się nie dało budować

a dziś ostatni dzień @

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

a co do wiesiołka to mi jakoś tak niby poprawił bo tego rozciągliwego było więcej bo aż wypływał ale w tym msc olewam szkoda mi kasy bo jakiejś spektakularnej różnicy to nie było zobaczę jak w tym msc będize
No.. ale mi nie działa, nawet z crackiem nie chce działać.
A Sims 2 pójdzie na windows 7?
Stary 2013-10-25, 10:34   #1075
zubi89
Zakorzenienie

Tyle się napisałam i na cytowałam i

Fajne scenariusze tworzycie moje są takie jak voris

God pewnie nie skopiowałaś cracka
Wejdz w komputer i tam powinna być ikonka z simsami kliknij na nia prawym przyciskiem i naciśnij otwórz jak ci wejdzie to poszukaj folderu crack i z niego skopiuj plik Ts3 potem wchodzisz w folder gdzie masz zainstalowane simy i wklejasz to w folderze bin tam bedzie taki sam plik wiec jak ci wyskoczy komunikat to klikasz tak.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 10:34   #1076
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak ja ale grunt, że dużo i że mi mokro a na rozciągliwy to u mnie jeszcze trochę za wcześnie chyba chociaż przed chwilą jak byłam na dwójce to jakby trochę się ciągnął na razie zaznaczam, że wodnisty grunt, że jest, bo w tamtym cyklu to mizernie było
Ja zobaczę dopiero jak będzie rozciągliwy czy jest jakaś różnica bo na razie mam mieszane uczucia...
Stary 2013-10-25, 10:38   #1077
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
No.. ale mi nie działa, nawet z crackiem nie chce działać.
A Sims 2 pójdzie na windows 7?

mi te najstarsze chodziły to i 2 powinna chodzić

Stary 2013-10-25, 10:40   #1078
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Tyle się napisałam i na cytowałam i

Fajne scenariusze tworzycie moje są takie jak voris

God pewnie nie skopiowałaś cracka
Wejdz w komputer i tam powinna być ikonka z simsami kliknij na nia prawym przyciskiem i naciśnij otwórz jak ci wejdzie to poszukaj folderu crack i z niego skopiuj plik Ts3 potem wchodzisz w folder gdzie masz zainstalowane simy i wklejasz to w folderze bin tam bedzie taki sam plik wiec jak ci wyskoczy komunikat to klikasz tak.
Kopiowałam, próbuje jeszcze raz i zobaczymy...
Zainstalowałam to na windows xp a czy na windows 7 działają te simsy?

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
mi te najstarsze chodziły to i 2 powinna chodzić
To też masz windows 7?

Niby się włączyło na starym lapku... tylko, że pisało że karta grficzna jest nieobsługiwana... i że w razie jakichś problemów należy ją wymienić czy coś...
Powoli się uruchamia... zobaczymy. Mam też ściągnięte te simsy3 na tym lapku z którego teraz piszę, windows 7? Na tym będzie działać?

Edytowane przez God Of War 20
Czas edycji: 2013-10-25 o 10:43
God Of War 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-25, 10:42   #1079
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

To też masz windows 7?

tak mam 7

Stary 2013-10-25, 10:45   #1080
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

To też masz windows 7?

Niby się włączyło na starym lapku... tylko, że pisało że karta grficzna jest nieobsługiwana... i że w razie jakichś problemów należy ją wymienić czy coś...
Powoli się uruchamia... zobaczymy. Mam też ściągnięte te simsy3 na tym lapku z którego teraz piszę, windows 7? Na tym będzie działać?
Nie mam pojęcia ja mam tylko xp

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości