|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXVIII
Dziewczyny, Mari wróciła rozumiem,że jesteśmy w komplecie do napadu
? Madzia, jesteś?
|
#3782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3783 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam odwrotnie - jak założę i dłużej chodzę w balerinach to mnie nogi bolą Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Corii, ta zielona kurtka z TRF, którą kupiłaś, jest regulowana w talii?
|
|
|
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43421992]
Tak Ja mam odwrotnie - jak założę i dłużej chodzę w balerinach to mnie nogi bolą Oj nie chciałoby mi się nosić innych butów w torebce - i tak już noszę zbyt wiele "skarbów" ze sobą Muszę zatem przyzwyczajać stopy do obcasów Wiem, że niskie osoby powinny nosić obcasy, bo pięknie wydłużają nogi i nie jest się niższym niż w rzeczywistości, jednak jak rano wychodzę z domu, baleriny same pakują się na moje stopy ![]() "Skarby" w torebce to swoją drogą Ja jeszcze dodatkowo codziennie targam torbę z dokumentami Z dodatkowymi butami to dopiero by mi ciężko było
|
#3786 | |
|
ex Moderator
|
Cytat:
![]() Obśmiejecie mnie ale z miesiąc temu kupiłam Sabrinkę i jest bardzo ładna i w ogóle i chętnie bym ją nosiła ale nie chce mi się przepakowywać do innej torebki
Edytowane przez magda20003 Czas edycji: 2013-10-25 o 11:37 |
|
|
|
|
#3787 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przed pracą mała "rozgrzewka" z psem w adidaskach/balerinkach Poza tym na obcasach/szpilkach wygląda się kobieco i zupełnie inaczej się chodzi (mniejsze kroki, wolniej, delikatniej) - balerinki znacznie szybciej mi się zużywają niż buty na obcasach. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
i w ten sposób dopasowywać do sylwetki.---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, ze jest cieplo i szaliczki leza nieuzywane - cos sie odda, cos sie zamieni Zielona krata muuuuusi byc moja! ![]() Z cieplych, zimowych bluzek wpadla mi w oko ta http://www.zara.com/uk/en/new-this-w...2p1544032.html ale nie mam na nia pomyslu ![]() Cytat:
"People, what a bunch of bastards!" by Roy - - - ... beneath the stains of time the feelings disappear ... It just sucks... *sniff sniff* Edytowane przez Eggnogg Czas edycji: 2013-10-25 o 11:48 |
|
|
|
|
#3789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaką kupiłaś? ![]() Czy udało się wybrać szal?
|
|
#3790 | |
|
🦄
|
Cytat:
Przyjedź pokażżżż!
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43422626]No wiesz .... natura poskąpiła nam wzrostu więc trzeba sobie jakoś radzić
Przed pracą mała "rozgrzewka" z psem w adidaskach/balerinkach Poza tym na obcasach/szpilkach wygląda się kobieco i zupełnie inaczej się chodzi (mniejsze kroki, wolniej, delikatniej) - balerinki znacznie szybciej mi się zużywają niż buty na obcasach. ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Ja nie Corii ale odpowiem, bo pisała, że są w środku troki/sznurki którymi można się od wewnątrz związywać i w ten sposób dopasowywać do sylwetki.---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Mam tak samo Dzięki Kasiula, właśnie o to mi chodziło. |
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już wskoczę w jakąś torebkę, to noszę ją do upadłego [1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43422626]No wiesz .... natura poskąpiła nam wzrostu więc trzeba sobie jakoś radzić Przed pracą mała "rozgrzewka" z psem w adidaskach/balerinkach Poza tym na obcasach/szpilkach wygląda się kobieco i zupełnie inaczej się chodzi (mniejsze kroki, wolniej, delikatniej) - balerinki znacznie szybciej mi się zużywają niż buty na obcasach.[COLOR="Silver"][/QUOTE] Podziwiam Cię, że masz jeszcze przed pracą czas na wyjście z psem Ja jestem rano tak słabo zorganizowana, że nigdy nie mogę wyjść z domu o tej godzinie, o której bym chciała wyjść ![]() Masz rację, w obcasach nie tylko się wygląda kobieco, ale też inaczej się chodzi
|
|
#3794 | |
|
ex Moderator
|
Ta jes! U mnie tak co wieczór
![]() Cytat:
Sabrinka- Firenze, kolor to chyba turkus, szmaragd czy jakoś tak ![]() Mari, ja ostatnio jestem w pracy od poniedziałku do soboty i później już mi się nie chce jechać Ale te soboty to tylko do końca listopada
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiula, w ciągu ostatnich dwóch dni załatwiłam sobie dwie pary szpilek
obcasy są bez skóry. Polskie bruki ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- [QUOTE=magda20003;43422984] Polecam klasykę Kolory inne można dokupić ale to subiektywne zdanie
|
#3796 |
|
Zaczytanie
|
Jestem chyba ewenementem na tym wątku, bo mam 3 torebki (z czego jedna leży od 2-3 lat).
![]() Żeby nie było, ogólnie mam 5 torebek, ale pozostałe mają zamki do wymiany od ponad pół roku
|
|
#3797 | ||
|
Konto usunięte
|
Zawsze do usług
![]() Cytat:
No cóż, piesek to też obowiązki ale taki spacer (od godz. 5.30) dużo mi daje - na kondycję i przy okazji "budzę się" na świeżym powietrzu , a potem też lepiej mi się pracuje Uważam, że każda kobieta jak nie codziennie to przynajmniej od czasu do czasu na obcasach śmigać [QUOTE=OnaZakupoholik;4342 2986]Kasiula, w ciągu ostatnich dwóch dni załatwiłam sobie dwie pary szpilek obcasy są bez skóry. Polskie bruki ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Już wolałam stare płyty chodnikowe niż nowe puzle - gdzie pomiędzy nie mi szpile wchodzą
|
||
|
|
|
#3798 |
|
Wtajemniczenie
|
cholera swiatla dalej nie ma ciemno
a przez fory zwazyla mi sie smietana w zupie i zrobil sie sie balagan w garderobie o nie patrzec na balagan tylko czesc w wiekszosci zarowa zrobilam bo za duzo tego ![]() kozaki PM i zara trf blikierowe zara maraktki i torebka kazar woski z pepe w czesci i marantki getry zara i marantki Edytowane przez eleonorka cyrolka Czas edycji: 2013-10-25 o 12:25 |
|
|
|
#3799 |
|
Konto usunięte
|
No!
Dostałam sms-a, że zamówienie z soboty już w sklepie do odbioru jest |
|
|
|
#3800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moje ukochane botki z Zary bez palców tak załatwiłam, prześwituje mi biały plastik w jednym miejscu wrrr A co do Sabriny to ja swoje positano miałam 2 razy, bo się boję że jak będę kładła na podłodze na uczelni to mi się rogi pozdzierają, a nie chcę mieć przepraw z reklamacją.. Gdyby nie była taka ładna to chyba bym sprzedała. Teraz mam dylemat z pradą, muszę do dzisiaj podjąć decyzję, jeszcze nigdy nie byłam tak niezdecydowana przed kupnem czegoś
http://instagram.com/sandii52# Edytowane przez saandy Czas edycji: 2013-10-25 o 12:27 |
|
|
|
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;43423211]
Przyzwyczaiłam się już do wczesnego wstawania. No cóż, piesek to też obowiązki ale taki spacer (od godz. 5.30) dużo mi daje - na kondycję i przy okazji "budzę się" na świeżym powietrzu , a potem też lepiej mi się pracuje Uważam, że każda kobieta jak nie codziennie to przynajmniej od czasu do czasu na obcasach śmigać Ja o 5:0 to dopiero wstaję Choć też już jestem do tak wczesnego wstawania przyzwyczajona. Ba, nawet wolę wstać wcześniej i pracować od 7:00, niż pospać dłużej, ale do pracy chodzić na późniejszą godzinę Zgadzam się jeśli chodzi o obcasy
|
#3802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ty masz figurę |
|
|
|
|
#3803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli wycieczka do Bicester? ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() : oklaski:
|
|
#3804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marantki są naprawdę świetne Cytat:
Choć najbardziej żal mi skórzanych ze Zary z ciemnym noskiem, bo w nich spadłam ze schodów i nosek się delikatnie porysował Wszystko przez dziurawe schody prowadzące z parkingu spod mojego domu Jak zobaczyłam, że but mi się porysował, to myślałam, że się rozryczę, Małżon mój upadek podsumował słowami, że lepiej, że zarysowałam czubek, niż gdybym miała stracić zęby
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: botki a w sukience i kozakach z PM bardzo sexi
|
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3808 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje wam serdecznie
zupa uratowana przerobilam na zupe krem nikt sie nie skapnie ze smietana w niej zdechla ![]() ![]() za chwile dalsza czasc zakupów
|
|
|
|
#3809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Botki też za parę dni będę miała Sukienkę z Trf masz S czy M?
|
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

?

Dobrze, ze jest cieplo i szaliczki leza nieuzywane - cos sie odda, cos sie zamieni
Zielona krata muuuuusi byc moja! 
Przyjedź pokażżżż!

Ja jestem rano tak słabo zorganizowana, że nigdy nie mogę wyjść z domu o tej godzinie, o której bym chciała wyjść
Ale te soboty to tylko do końca listopada
obcasy są bez skóry. Polskie bruki 

klask i: botki