|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz XXIII
Ja kupiłam czekoladki Delicadore orzechowe i są bardzo dobre, tzn. były bo trójka domowników już sobie z nimi poradziła
![]() Kupiłam te kremy owocowe, bo do Tesco mi się nie opłaca jechać ![]() Tiramisu i Profiteroles są rewelacyjne. Ja ich nie kupię, bo je czasem dostaję za free ale polecam, bo smak mają genialny. Dla córki wzięłam biszkopty Rodine Duo i ja tam kakao w ogóle nie czuję ale mała się cieszy, że ma ciastka w dwóch kolorach
|
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1773 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
ale jak chcesz coś kupić to radzę względny pośpiech - produkty promocyjne lubią szybko znikać z półek
|
#1774 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie też ten kubek obfitości w ogóle nie podszedł, dużo lepsze są te biedronkowe zupki a'la gorący kubek
|
|
#1775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
akurat w makreli jest jej az 50% ale i tak jest pyszna.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Dziewczyny, a czy kupujecie cos z produktow kosmetycznych Bell? Zawsze zapominam sprawdzic na KWC czy na cos warto zwrocic uwage ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś chwycilam tylko batoniki Delicadore kawowe, ale nie wiem jak smakuje to cudo bo sprezentuję komuś (ładnie wyglądają trzeba przyznać ) herbatę dzika róża z truskawką i rabarbarem, nie wiem nawet czy to nie jest stałą oferta bo nie przepadam za takimi owocowymi i rzadko kupuję, ale przyznam, że ta jest jak najbardziej ok. Choć aby wyczuć smak rabarbaru to chyba bujnej wyobraźni potrzeba Jeszcze niesolone orzeszki akardo i mąkę promocyjną. Orzeszki bardzo smaczne, prażone.---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-10-25 o 00:32 |
|||
|
|
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- Cytat:
[miałam kiedys kubki niby termiczne a były 2czesciowe [plastik+metal] - zero skuteczności kasztanka kupilam ten kubek z różowym :P na razie się sprawuje [nie wiem jak kwestia cieknięcia bo go nie potrzebują w tych celach, ale temp trzymał w miarę przez noc]. ---------- Dopisano o 06:45 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- z herbatek na razie probowalam rozgrzej -cytrynowa.. zapach super, baardzo cytrynowa i aroamtyczna, ale smak kiepski.. za długo chyba ją patrzyłam i była b.mocna jak dla mnie; posłodzenie trochę ją uratowało; szukalam liptonek z puszką, nie byłą ![]() łyzeczki do latte wpadły przydadzą się;i młodemu wzięłam lizaki czekoladowe z carsów, był zachwycony, bo pierwszy raz widział takie coś [a on amator czekolady ;D ]
|
|
#1778 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a całkiem dobre są - tylko mega kaloryczne! ![]() Uwiebiam czipsy grzybowe ![]() U mnie wczoraj wpadło z Lidlem włącznie 8 herbat z Biedry zestaw Liptona z kubkiem, łyżeczki Latte, 2xtuńczyk w sosie własnym, Aero miętowe (ale okropne
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Dojechały mi te kremy, wzięłam dynię i czekoladę do picia. Ale nie ma dalej tych Brownie....
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#1781 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dobry jest młynek ręczny do kawy
![]() Czytałam że te ręczne bardzo rzadko są na tyle dobre żeby zmielić bardzo drobno kawę, a mój to robi I laski cynamonu też mi drobniutko zmielił
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jadłam wczoraj ten bon creme pomarancza z czekoladą jak dla mnie jest obrzydliwy-jagoda dużo , dużo lepsza. Co do ryb-to tylko śledzie w słoiku sa na promocji, tak? a w tych mniejszych opakowaniach nie? Edytowane przez bleuclair Czas edycji: 2013-10-25 o 09:13 |
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupilam z bell ten tusz wydluzajacy z ostatniej gazetki kosmetycznej.
Ogolnie dobry,ale minus za to, ze nabiera sie za.duzo tuszu i trzeba wycierac szczoteczke. Ja ogolnie lubie kosmetyki z B. Fakt,niektóre sa tragiczne,ale wiekszosc.calkiem ok i cena:thumbup: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1786 |
|
Pani Mizantrop
|
Muszę się dziś rozejrzeć za czekoladą do picia, chipsami i szpinakowymi pierogami
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() czy w Biedronce miód jest w stałej ofercie? ten w litrowym słoiku? i jeszcze chciałam zapytać czy, ktroś z Was robił sushi z biedronkowskiego zestawu? strasznie mnie kusi...
|
|
|
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie bardzo mocno czekoladowe.
|
|
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym kupiłam 2 kremy (truskawka z bananem i śliwka), kawę Lavazza i biedronkową kremową. Muszę przyznać, że jest bardzo łagodna w smaku i ma fajną piankę
|
|
#1790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
doczytałam, że sushi okropne wiec sobie daruje
|
|
|
|
#1792 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupilam ten krem dyniowy. Wg. mnie bardzo dobry ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lody są zabójczo dobre. U mnie prym wioda waniliowe, czekoladowe i cappuccino. |
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
![]() Również robię zakupy w Biedronce, ze względu na jej bliskość. Dziękuję za polecenie Bon Creamów, co zakupy lądują w koszyku Nawet Mój mimo, że jagód nie lubi zajada się Bon Creamem jagodowym Natomiast moje ulubione produkty to mleko sojowe waniliowe, herbata Green Hills pomarańczowa, rurki waniliowe. Z nowej gazetki wziełam herbatę z serii Rozgrzej się ze śliwką, dla mnie szału nie ma. A czy z nowej oferty używała, bądź miała któraś z Was do czynienia z tymi czajnikami ceramicznymi? Warte są zakupu? Skusiłam się póki co na młynek,bo stary już nie domaga. Narazie się suszy
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1797 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- mnie ten mufinkowy kusi.... ale kurcze, po co mi drugi czajnik...
|
|
#1798 |
|
Holy Crap!
|
Wczoraj próbowałam tą czarną herbatę Kenya. Bardzo dobra, trochę mocniejsza
|
|
#1799 |
|
Pani Mizantrop
|
Może sobie dokupię jeszcze jakieś herbaty.
Zastanawiałam się nad tą green&white, ale chyba spasuję, te Ogrzej się po zastanowieniu też niezbyt mnie kuszą. Kupię kilka wafelków Tassofini, wczoraj na śmierć o nich zapomniałam, a zapas lidlowych Tofelków już mi się skończył.
|
#1800 | ||
|
maskott
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

. Może dołożą. Z ryb kupiłam sardynki w sosie pomidorowym z papryką za niecałe 1,90

ESPANA
PORTUGAL