Urodzone w 1989 :) - Strona 362 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-12, 13:41   #10831
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Jee, moja siostra rano jak była z psem, też się natknęła na jeża. Z tym szczegółem, że martwego.

Krówka ja z mamą też nie mam zbyt dobrych kontaktów. Już się w sumie przyzwyczaiłam. Bez zażyłości.
Zakupy pokażę jak tylko będę miała ciut samozaparcia, żeby zrobić zdjęcia
A pogoda u mnie nawet nienajgorsza, tylko wieeeje wieje.

Widzę, że nie jestem jedyna, która ma jakże ambitne plany siedzieć w sobotę w domu Tylko ja nie z "Lalką", a z Raskolnikowem ze "Zbrodni...", no i tyyyyle rzeczy mam zamiar zrobić. Taa, akurat mi się uda.

Właśnie gadam same wiecie z kim. Je
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 14:34   #10832
laylaaa
Zakorzenienie

co do ginekologa - bardzo fajny starszy pan, strasznie mily nie badal mnie tylko dal skierowanie na badania czegośtam, jak beda wyniki to sie dowiem czy cos mi jest i wtedy ewentualnie mnie przebada.

mathilda ale fajny

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 14:47   #10833
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
J
Krówka ja z mamą też nie mam zbyt dobrych kontaktów. Już się w sumie przyzwyczaiłam. Bez zażyłości.
Zakupy pokażę jak tylko będę miała ciut samozaparcia, żeby zrobić zdjęcia
A pogoda u mnie nawet nienajgorsza, tylko wieeeje wieje.
Ja naogół nie narzekam, tylko ostatnio coś jej odbija
Chyba sie starzeje...Co zresztą jej powiedziałam

Brzydka pogoda ale jednak pojdę na tego Big Cyca i Topless( "straciłaś cnotę..")
bo inaczej w tym domu oszaleje
Oczywiscie pójde, jak mnie mama puści

Mathildo- też miałam taką jazdę I chciałabym znowu!
W wakacje na pewno gdzieś Myslovitz upoluje
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 15:39   #10834
unbearable
Raczkowanie

ja urodziłam się 31.12.1989 i nie wiem czy sie cieszyc czy nie ;p
Stary 2007-05-12, 15:40   #10835
zyna
Raczkowanie

GG do zyna

...ja i moja mama... trudno coś o nas powiedzieć

Ona myśli, że wie o mnie wszystko i że jest między nami ok... ja mam odmienne zdanie na ten temat. Nie mogę z nią o różnych rzeczach rozmawiać, a bardzo bym chciała tego... coż nie wszystko można mieć
Stary 2007-05-12, 16:28   #10836
uhahana
Zakorzenienie

Unbearalbe mam koleżankę, która tak samo się urodziła w Sylwestra Zawsze jest pretekst do zrobienia imprezy

Okej, miałam wkleić zakupy:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=936

I jeszcze machnęłam 2 zdjęcia jak wyglądam w czapce, bo nie wiem, czy nie głupio. I jak?

EDIT: Proszę, nie zwracajcie uwagi na plakat, to pokój mojej siostry Ja bynajmniej fajną Avril nie jestem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wczapce.jpg (25,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wczapce2.jpg (32,5 KB, 36 załadowań)
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-05-12, 17:43   #10837
shatin
Wtajemniczenie

Dołańczam sie o tegorocznych osiemnastek
shatin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 19:16   #10838
kasia89
Zakorzenienie

shatin witamy
unbearable ja bym się na Twoim miejscu cieszyła rocznik 1990 wydaje mi się już być jakoś całkiem innym pokoleniem, niekoniecznie lepszym
uhahana fajne zakupy, najbardziej mi się podoba torba a i w czapce wyglądasz bardzo ładnie, noś śmiało

Co do kontaktu z mamą to ja mam akurat bardzo dobry. Często ze sobą rozmawiamy, rzadko się kłócimy. Ale to dlatego, że mam naprawdę świetną mamę. Gorzej jest z tatą

U mnie dziś był TŻ, ale się zmył niedawno, bo do pracy dziś idzie niestety. Jutro mam zamiar spędzić dzień z matmą, w tym tyg mam spr z pól figur, a tych zadań jest tyle, że masakra Na szczęście w pon nie idziemy do szkoły, tylko jedziemy na AGH na jakiś Festiwal Nauki
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 19:45   #10839
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Unbearalbe mam koleżankę, która tak samo się urodziła w Sylwestra Zawsze jest pretekst do zrobienia imprezy

Okej, miałam wkleić zakupy:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=936

I jeszcze machnęłam 2 zdjęcia jak wyglądam w czapce, bo nie wiem, czy nie głupio. I jak?

EDIT: Proszę, nie zwracajcie uwagi na plakat, to pokój mojej siostry Ja bynajmniej fajną Avril nie jestem
czapka świtna, sama chciałam ją kupić, ale ostatecznie wzięłam inną, zieloną
reszta zakupów też fajna.

daj znać, czy ta torba z Cropa jest pojemna
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 20:04   #10840
ilo16na
Zakorzenienie

Witam was ponownie.Juz kiedys tu pisalam.
Juz macie 18 latek? Ja dopiero w listopadzie
Strasznie duzo mam nauki- zbliza sie koniec roku i zaczynamy sie uczyc

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 20:45   #10841
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
czapka świtna, sama chciałam ją kupić, ale ostatecznie wzięłam inną, zieloną
reszta zakupów też fajna.

daj znać, czy ta torba z Cropa jest pojemna
Dzięki Torba nie jest jakaś mega pojemna, ale mała też nie jest, tak standardowo. A4 się mieści, można nosić do szkoły Trochę wkurza brak jakiegokolwiek zapięcia, ale da się z tym żyć.

Ilona z tą masą nauki to raczej nie jesteś sama. Zbliża się wystawianie ocen... Ja właśnie spisałam sobie słówka z angielskiego, których mam się nauczyć na środę, do tego jeszcze kolejna odmiana na ruski, zadanie z fizyki, a poniedziałek przeczytać lekturę, kartkówka z maty we wtorek i CH wie co tam jeszcze... masakra

Jestem z lipca.
Choose life.
'

Stary 2007-05-12, 21:22   #10842
laylaaa
Zakorzenienie

uhahana fajnie Ci w czapce, noś

kasia ja tez uwazam ze roczniki od 90 w gore sa troche "inne". np na wycieczce bylo duzo dziewczyn z 1 klas ktore podchodzily do grupek facetow i prosily o e-mail, telefon i wspolne zdjecie blazniac sie niemilosiernie.. przy tym ZADNA z nich nie potrafila sklecic zdania po angielsku ("can I made a photo" ), wiec z 'kolegami' porozumiewaly sie albo na migi albo mowily do tych 'nieszczesnikow' po polsku
dobrze byc z 89'

wlasnie wrocilam z "imienin" taty, zaprosil nas z mama na miasto, wybralam Sfinxa bo lubie tamtejszy wystroj.. bylo nawet ok tylko pizza taka srednia i zaluje ze nie wzielam czegos innego.

pogram troche na kurniku i pojde sobie spac.. z nauki dzisiaj nic mi nie wyszlo, jak zwykle w soboty.. tlumacze to sobie tym, ze przeciez od 9 siedze 3 godziny na angielskim i wystarczy

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-12, 22:56   #10843
tak-po-prostu
Zadomowienie

a ja jestem strasznie wkurzona :[
poczatek dnia w sumie udany.. bylam z TŻ na zakupach. byl bardzo dzielny i wrecz anielsko wszystko znosil kupilam sobie spodnie, bluzkę, buty i okulary. jak zrzuce foty to sie pokaze
wieczorem szlismy z meczu i nasza klótnia nie trwala chyba nawet minuty. bo ja normalnie do niego mowilam a on sie zaczal drzec wiec powiedzialam mu ze dalej nie pojde z nim jak bedzie tak krzyczal. krzyczal dalej, ja sie zatrzymalam i powiedzialam ze z nim nie ide, on na to " to idź sama" i przeszedl na druga strone. poszlam do domu nie ogladajac sie za siebie
jezu jakie to dziecinne ale sorry dziewczyny musialam sie wygadac juz o samej klótni pisac nie bede bo to jeszcze glupsze :/
tak-po-prostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 00:03   #10844
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
poczatek dnia w sumie udany.. bylam z TŻ na zakupach. byl bardzo dzielny i wrecz anielsko wszystko znosil kupilam sobie spodnie, bluzkę, buty i okulary. jak zrzuce foty to sie pokaze
wieczorem szlismy z meczu i nasza klótnia nie trwala chyba nawet minuty. bo ja normalnie do niego mowilam a on sie zaczal drzec wiec powiedzialam mu ze dalej nie pojde z nim jak bedzie tak krzyczal. krzyczal dalej, ja sie zatrzymalam i powiedzialam ze z nim nie ide, on na to " to idź sama" i przeszedl na druga strone. poszlam do domu nie ogladajac sie za siebie
jezu jakie to dziecinne ale sorry dziewczyny musialam sie wygadac juz o samej klótni pisac nie bede bo to jeszcze glupsze :/
Kurczę, no... Szybko się pokłóciliście, to i szybko się pogodzicie Będzie gut No i czekamy na zdjęcia.

Faktycznie, też to zauważyłam, że roczniki od 90' w górę są jakieś... inne. Albo może inaczej. Wśród naszych równieśników/rówieśniczek też zdarzają się jakieś 'szalone nastolatki', ale tych młodszych jednak chyba jest zdecydowanie więcej.
Ofkors nie wszyscy tacy są [patrz: Blaque albo na przykład taki jeden mój sąsiad ].

Dzisiaj nie będę narzekała, chociaż jakiś powód zawsze jest. Może pamiętacie, jak dzień albo 2 dni temu pisałam o pewnej osobie i że zależy mi na utrzymaniu dłużej tej znajomości? No więc dzisiaj przez chwilę tematem rozmowy były właśnie TEMATY ROZMOWY [] i napisał, że wierzy, że tych tematów będziemy mieli sporo. <rozanielona>
Je, to przecież takie lewe, biorę do siebie taką błahostkę Po raz kolejny: jestem głupkiem.
Ale to takie miłe

EDIT: Mam prośbę. Jak byście mogły nie cytować moich wypowiedzi dotyczących tego pana, byłabym bardzo wdzięczna Bo za jakieś 2-3 dni to chyba skasuję... Tak 'żeby nie było'
Choose life.
'

Edytowane przez uhahana
Czas edycji: 2007-05-13 o 00:52
Stary 2007-05-13, 10:28   #10845
ilo16na
Zakorzenienie

A groza wam jakies zle oceny na koniec roku(lub poprawka ) mi grozi matma w sierpniu
Mam 3 szmaty i 1 -dwojke .
W piatek sprawdzian bede musiala go jakos konretnie napisac
Obecnie mamy ciagi(liczbowe oczywiscie) i procenty skladane -czyli kapitaly itp
Podobnie fizyka 3 gole szmaty- ale poprawiam w srode

Stary 2007-05-13, 10:52   #10846
marta6704
Zakorzenienie

Tak po prostu:Też czasami tak się kłóce z TŻ-tem no i szybko później się godzimy,bo jak tu sie na siebie gniewać długo skoro się kochamy
Mam nadzieje,że się dogadacie.
A pokłóciliście się o coś poważnego??

Dodam,ze tak samo jak ty nie lubie bardzo jak ktoś na mnie krzyczy

Ilona:Na pewno poprawisz te oceny.Mam jeszcze troche czasu na to więc dasz rade

Uhahana:No to widze,ze wasza znajomość rozwija i rozkwta wręcz coraz bardziej
Zakupy baardzo fajne.
Ile kosztowała ta torba??
I wyglądasz w tej czapce tak no tak słodko
Nie wiedziałam jak to dobrze ująć

U mnie hmm bosko
Brzuch boli,ale wzielam tabletki i zaraz przestanie.
Po pierwszej tabletce hormonów też czuje sie narazie normalnie
Wczoraj była u mnie rodzinka i narobiłam zdjęć z moim braciszkiem ciotecznym,normalnie cudne dziecko i tak śmiesznie wychodzi na zdjęciach.

Była też u mnie moja chrześnica,ajj jaka to wstydliwa dziewczynka
Uwielbiam te moje dzieciaki.
Wczoraj nawet z nimi disco urządziłam,ja stara krowa tańczyłam z takimi maleństwami

Dzisiaj zobacze się z TŻ-tem,a jutro nie ide do szkoly bo jade z bratem po jakieś papiery do szkoły i na zakupy
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 11:00   #10847
fuksjaa

wkurzona jestem właściwie od wczoraj. na TŻa.
eh

teraz się relaksuję na wizażu, oceniam sobie zaległe kosmetyki i staram się nie myśleć o tym co się stało.

a jeszcze do zakupów uhahanej, te czapki mają rozmiary? no i, jest gruba czy nadaje się na chodzenie teraz?
Stary 2007-05-13, 11:09   #10848
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
[B]

Ilona:Na pewno poprawisz te oceny.Mam jeszcze troche czasu na to więc dasz rade
Dzieki
Musi sie udac- choc ta babka od matmy jest zlosliwa- juz w zeszlym roku pare osob mialo poprawke z matmy

Stary 2007-05-13, 14:48   #10849
uhahana
Zakorzenienie

No dobra, uzupełniam

Fuksja czapka jest właśnie dość cienka, ma tylko ten cienki materiał popielaty i cienką podszewkę. Nie testowałam jeszcze, jak się sprawdza w wyższych temperaturach, ale powinno być ok Rozmiar uniwersalny.

Żadne poprawki mi nie grożą na koniec roku, co nie zmienia faktu że i tak mam full nauki i nie wiem, jak się ze wszystkim wyrobie.

Marta torba kosztowała 49 zł.
Podziwiam Cię za to podejście do dzieci, ja tak nie potrafię... I dziękuję za komplement

A wszystkim, które teraz przeżywają skutki jakiś nieporozumień i kłótni, życzę jak najszybszego wyjaśnienia i w ogóle, no... będzie dobrze! Same wiecie, zawsze po jakimś czasie, dłuższym albo krótszym, jest lepiej.

Wskakuję do wanny, a później biorę się za "Zbrodnię i Karę". I tak nie dam rady na jutro całej przeczytać, więc nie wiem, czy juz teraz sobie nie odpuścić, ale cóż... się okaże.

Kiedy te wakacje?
Choose life.
'

Stary 2007-05-13, 15:12   #10850
fuksjaa

Cytat:
Fuksja czapka jest właśnie dość cienka, ma tylko ten cienki materiał popielaty i cienką podszewkę. Nie testowałam jeszcze, jak się sprawdza w wyższych temperaturach, ale powinno być ok Rozmiar uniwersalny.
dziękuję zastanawiam się czy jej nie kupić..
ale jeszcze dokładniej zobaczę ją jutro w Plazie

też powinnam się uczyć - jutro mam polski i powinna pytać z Młodej Polski, ale nie chce mi się zupełnie. pewnie skończy się tak, że to przeczytam tylko.
no i powinnam czytać "Wesele" ale jakoś nie mogę się przemóc. przeczytałam zaledwie 30stron i uważam, że póki co to beznadziejne.
Stary 2007-05-13, 15:21   #10851
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tak-po-prostu Pokaż wiadomość
Nie martw sie, na pewno się pogodzicie
Cytat:
Faktycznie, też to zauważyłam, że roczniki od 90' w górę są jakieś... inne. Albo może inaczej. Wśród naszych równieśników/rówieśniczek też zdarzają się jakieś 'szalone nastolatki', ale tych młodszych jednak chyba jest zdecydowanie więcej.
Ofkors nie wszyscy tacy są [patrz: Blaque albo na przykład taki jeden mój sąsiad ].
Ja się chyba z tym nie zgodze
Nie widzę większej różnicy. Przynajmniej w mojej okolicy jej nie widać.
Za to widać, że w roczniku 89 nie ma normalnych chłopaków

Uhahana- fajnie
Mój największy problem jest taki, że wydaje mi sie, ze ze mną nie ma o czym gadać i że nudzę, bo nie ma ze mna tematów do rozmów.

I fajne zakupy! Podobają mi sie korale zwłaszcza

Byłam na Big cycu, deszcz nie padał i było bardzo fajnie
A w szkole to musze przyznać, że mimo, ze jutro mam klasówke z historii, to ogólnie mam luz...
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 15:34   #10852
tak-po-prostu
Zadomowienie

uhahana, marta i kbm
kłótnia o nic powaznego ale kilka ostrych slow polecialo :/
i nie odzywamy sie do siebie :/ tzn ja wyslalam jednego sms przepraszajac za te moje jedno paskudne slowo ktore nie powinno pasc ale on nic. pierwszy raz taka sytuacja zawsze najdalej nastepnego dnia bylo wszystko ok.

aha i uhahana w czapce ok kogos mi przypominasz ale nie wiem kogo
Stary 2007-05-13, 15:35   #10853
ilo16na
Zakorzenienie

Cytat:

Kiedy te wakacje?
U mnie 22 czerwca u Ciebie pewnie tez
A my czytamy obecnie "cierpienia mlodego wertera" a pozniej Kordian- w technikum jestem..

Stary 2007-05-13, 16:22   #10854
kasia89
Zakorzenienie

tak-po-prostu wszystkim czasem zdarzają się takie kłótnie o głupstwa, na pewno się pogodzicie za niedługo

kbm To prawda, że mało w naszym roczniku normalnych facetów, ale kilku by się znalazło Ale może to po prostu wynika z tego, że dziewczyny szybciej dorastają, a oni jeszcze jak takie dzieciaki
A co do rocznika 1990 to znam dużo dziewczyn podobnych do tych, które opisywała layla co pstro w głowie mają. Oczywiście zdarzają się wyjątki, jak np blaque no i kilka innych osób też by się znalazło

Miałam się dziś uczyć matmy, i co? Lipa oczywiście Taka ładna pogoda, że nie mogłam nie skorzystać i nie wylegiwać się na balkoniku, a nie lubię przy tym rozwiązywać zadań Ah jak ja kocham lato, słoneczko i bycie opaloną! Tak okropnie pragnę wakacji!
A co do polskiego to mam luz jeszcze przynajmniej przez tydzień, bo nasza babka jest w komisjach maturalnych
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 19:00   #10855
patitcz
Zadomowienie

czesc <wstydnis>

to ja :P
nadal zyje :P

zaglądam tu pary raze dziennie , ale jakos nie moge nic napisac ;/

postaram sie jeszcze troche wprawic w pisaniu i wtedy bede komentowac wasze posty

a teraz mam takie pytanko

czy znacie jakies fajne nicki ?
chce załozyc sobie konto na jakims forum , ale nikgdy nie mam pomysłu na oryginalny nick

moze sie spotkałyscie z jakims nickiem który wam sie spodobal ?

jezeli beda po angielsku to prosze o przetłumaczenie

mi np podobal sie kiedys spotkany nick

"unusual" - "niezwykla" (chyba)

pozdrawiam
choćby na jego nogach spoczywała
płonąca aureola
Uwierz w ślepą miłość
i równie ślepą nienawiść
Uwierz We mnie"
patitcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-13, 20:55   #10856
blaque
Zakorzenienie

Hej kochane
No nie napisalyscie za duzo przez weekend..

Mnie nie bylo bo pojechalam z rodzicami na nasza kochana dzialke. Co prawda cala sobote i kawalek niedzieli sie uczylam na spr z biologii ;/ ale bylo swietnie.

Wieczorem przyjechala moja siostra z narzeczonym na noc bo rano mieli jechac rozwozic zaproszenia na slub. Zrobilismy ognicho, kielbachy

A ogolnie to bylo naprawde bosko-juz nie pamietam kiedy mialam taki swietny kontakt z obudwojgiem rodzicow. Z mamuska mam tak od dawna a z tata..oj kiedys bylo ciezko. Ale ostatnio jest poprostu swietnie..

A rozwalilo mnie, jak siedzialam u gory w pokoju, uczylam sie a tatko wchodzi po schodach i przyniosl mi konwalie z lasu.. Nawet mojej mamie nie dal tylko mi hehe super W ogole czuje, ze traktuje mnie juz powoli jak dorosla, i rozmawia ze mna w taki sposob..

Wybaczcie, ze nie odpisze na wasze posty ale nie mam jakos tak nie mam weny..

A wlasnie-co z Em..? mathilda..? zaczynam sie martwic..

PS. patitcz-wlasnie o Ciebie tez..ty okropieńczu zagladaj czesciej i pisz!
Stary 2007-05-13, 22:41   #10857
tak-po-prostu
Zadomowienie

blaque u mnie jest ostatnio bardzo podobnie mysle ze my wydoroslalysmy i nasi rodzice dojrzeli do mysli ze nie jestesmy juz dziecmi
Stary 2007-05-14, 07:28   #10858
fuksjaa

dzień dobry

przyszłam się dziśpochwalić i zmotywować, bo postanowiłam sobie, że będe bardziej o siebie dbała. chcę więcej ćwiczyć, i zdrowo jeść (to nie dieta, bo wcale nie będę jadła mniej )

mam nadzieję, że wytrwam
teraz zmykam, bo muszę jeszcze zrobić kilka rzeczy, a potem mam autobus.

miłego dnia
Stary 2007-05-14, 08:59   #10859
blaque
Zakorzenienie

tak po prostu-mozliwe Chociaz z mamuska mialam juz od gim nawet dobry kontakt, pozniej sie polepszal.. A z tata? No delikatnie mowiac-nie trawilam go czasami..Ale od kilku lat to juz sie zmienia a ostatni rok jest super swietnyhehe takze..oby tak dalej

fuksjaa-3mam qciuki I jestem z Toba bo sama dalam sobie takie postanowienie, ze od dzisiaj dbam o siebie
Stary 2007-05-14, 10:59   #10860
_sylwiaaa_
Raczkowanie

ja tez za ciebie 3mam kciuki bo mi to nie wychodzi hihi
_sylwiaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości