|
|
#151 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LI
Cytat:
2. no nie, ja nie zaniżę, o! ![]() EDIT: a Artek Standard, ktoś zna? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-10-25 o 16:43 |
|
|
|
|
#152 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#153 |
|
Nindżopesz
|
W zasadzie nijak, nie widzę różnicy. Zastanawiam się wręcz czy mnie nie zapycha, hm. Ale Stazja bardzo chwali.
|
|
|
|
#154 |
|
Wtajemniczenie
|
Redzik, chyba Ci o ISO e super chodziło?
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#156 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Piątunio, nareszcie
|
|||||
|
|
|
#157 | |
|
Nindżopesz
|
Może
Obu nie znam i mi się mylą nazwy.A pasuje do opisu czy nie? Bo jedyne co pamiętam to to, że nie pachnie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#158 | |||||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() 2.niestetysz , niestetysz , skoro służby nie ma , gupi ustrój ![]() 3. Cytat:
![]() 2.słusznie Cytat:
2.łomatkoicórko ![]() Cytat:
2. niestety dziś już trzepnął ![]() Cytat:
![]() Cytat:
przerobiłam na sobie , więc wiem ,że można Cytat:
jakby Ci się coś znudziło całkowicie ...ideu sprzontać nie ma to jak zwolnienie
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
Red, i jak Covet?
|
|
|
|
#161 |
|
Nindżopesz
|
Kupy w geranium nie czuję ale szału nie ma :/ Początek fajny a potem wyłazi zwykła woda toaletowa a'la Oriflame.
|
|
|
|
#162 | |
|
BAN stały
|
rejcz, w kwestii pracy (wiem, że ostatnio rozmawiałyśmy o tym, że niekulturalnie tak dociekać, nie wypada wypytywać o pracę i nie lubisz takich tematów, ale może internet się rządzi innymi prawami
) - nie brałaś pod uwagę wyjazdu za pracą? Szukasz w innych miejscach, może w większym mieście? Czy jesteś z jakichś względów przykuta do swojej miejscowości? Wiem, że innych miast nie ma co porównywać do Warszawy, ale tutaj z wykształceniem językowym naprawdę całkiem łatwo o pracę. Może nawet w Katowicach sytuacja już lepiej wygląda. Nie próbowałaś celować w szkoły językowe? Tzn. pewnie wszystkiego próbowałaś, więc wybacz, że tak dociekam, no ale kurczę... ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
Czujesz w nim czekoladę i lawendę? Bo ja ni cholery ![]() Chyba ostatecznie oddam mamie. Miałam się dziś wziąć za mgr Ponad godzinę spałam, a teraz czytam wysokie obcasy
|
|
|
|
|
#163 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
dokładnie tak własnie mysle i to o wększosci zapachów ![]() Cytat:
|
|
|
#164 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Nie znam, ponoć Molekuły 1 są słodkie? Jak słodkie to odpadają a Escentric zapisałam do potencjalnych testów. Fogle spłodziłam nowy wątek z długaśnym postem
|
|
|
|
|
#165 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
własnie mysle nad tym od dłuzszego czasu- w przyszłym tyg nie dam rady na 100 proc- praca kołchoźnicza mi sie szykuje najlepszy wydajem mi sie tydzien po wszystkich swiętych? np wtorek ? wolałabym sie spotkać na dłużej w sensie raczej godzinki niz 5 minut , jesli chcesz ofkorsszukam tez usilnie próbki not a perfum IHG i potiona, jakby ktos miał ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
artek zna-zadne cudo, ale malo pachnące to akurat mogłoby ci podejsc....ale raczej nie...liche to Cytat:
Cytat:
molekuły 1 słodkie? wg mnie niebałdzo, to juz molekuły 2 mogą za słodkawe uchodzic. Ekscentryki są jednak mocno cytrusowe wiec nie fieu
|
|
|
#166 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. jak cytrusowe to kiszka, wolałabym cytruski w dalekim tle. |
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale udzielę jej w tró ja mam i dam jak ktoś bliżej nie będzie miał |
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() I wogle ciężko o cokolwiek sensownego, wogole ciężko ostatnio o cokolwiek.... 2. W sumie dziś to chyba najlatwiej znależć coś po znajomości..nie mówie o niewiadomo czym, tylko właśnie takie żeby mieć jakiś pieniądz.... Bralabym Cę do siebie bez zastanowienia, szału nie ma , ale zawsze to coś no i lepiej niż w markecie, tylko że daleeeko....bo w sumie o dobrego pracownika wbrew pozorom tez nezbyt latwo... ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
http://www.ebay.com/bhp/mizon-snail-healing-cream i do tego ampułe https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-ampoule.html |
||
|
|
|
#169 |
|
Wtajemniczenie
|
Robili zapisy na Black Cashmere i się chyba nie załapałam...
Buuuuu Problem cywilizowanego świata: odlewek miliony i jeszcze chce się ciągle czegoś nowego, w samplerku zaledwie lekko poznanego
|
|
#170 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a! sobie przypomnialm ze juz dawno miałysmy sie czyms wymienic...ale nie wiem czym???
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
mam trochę do nadrobienia, dobrze to świadczy o nowym barze ![]() Tri ja też się zapisałam , ale jakoś tak bez przekonania
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też sie nie załapałam...no trudno, najwyżej se Szulca na pocieszenie upoluje albo coś innego.. |
|
|
|
|
#173 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
A BC - śliwkami ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Pachnącego wieczoru wszystkim
|
|
|
#174 |
|
Zadomowienie
|
cześć nowy Baru,
też się zapisałam na BC (pro forma), bo to jak z ostatnią paróweczką hrabiego Barry Kenta, dla mnie już nie starczy... w ogóle od dłuższego czasu też mam jakiś kryzys/zastój perfumowy: nic mi się nie podoba, nic nie zachwyca. Skrapiam sie czymś co mi w rękę wpadnie z poczucia obowiązku (bo jakoś nieswojo mi, kiedy nie pachnę). Czy to jesienna depresja Baru drogi? I nie mam się w co ubrać, w sklepach nic nie ma i fogle... |
|
|
|
#175 | ||
|
Zakorzenienie
|
oby
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nic to, na szczęście duże talerze rzadko nam służą, będę myła ręcznie (teoretyczne mogę wymienić ale nie bardzo jest na co, nie chcę kolorowych kfiatów ewent złotych szlaczkóf )adTycuś. on ewidentnie domowy jest, ulica zaś, tylko przez zaplanowane i wysoce niegodne czyny człowieka go spotkała fogle bardzo z niego grzeczny chłopiec , musiałam go nauczyć
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
aha, bo tak nadrabiam powoly, Mursz - dobrze paczę? czyś Ty fabrykę zmieniła?
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie jest barzdo podobny, ale trwałość i moc pozostawia wiele do życzenia....no , ale lepsze to niż nic ;-)
A ja glupia swoje BC sprzedalam, a teraz mi się chce Może jeszcze się trafi jakaś okazja.... Cytat:
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak wróciłaś przeszło? dziękuję w imieniu Tycjana i swoim , tak też utyłam i b. się cieszę, że Cię widzę znowu we barze ![]() jak dobrze Cię znów widzieć
|
|
|
#180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze primo - niecytnięci
Stazja - jesteś kochana daj pyska (choć nawet nie wiem gdzie pracujesz, ale zgodziłabym się w ciemno )Cytat:
Cytat:
ja wiem już jemy z różnych talerzy, chuopin musi duży 2. widzę to, i też bym nauczała to musiał być kiepski dom skoro nie ma nawyku kanapy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-10-25 o 21:17 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

przyskórne?
bo ja już zaniżyłąm swoje wymagania 

ale nienajgorszy bo tfu tfu tfu, póki co uniknęłam wypadku, kilkunastu stłuczek i żyję
i na zmianę chce mi się wyć i mordować
Obu nie znam i mi się mylą nazwy.

połączeń busowych nie mam 
to nawet ja zabraniam do zmywarki - bo mię z kolei ciocie zabroniły a porcelanę dostalim niechcący of kors to mamy, no ładna jest ale zmywara to profan
ja wiem