|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Cytat:
Magnez biorę już dośc długo i codziennie. To kołatanie ostatnio to właśnie przez nerwy. |
|
|
|
|
#1142 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi
Lea_ny nie znam sie na tym, nie grałam, ale widzę, że wszystkie tęsknicie za skokami w bok
:Cytat:
![]() O to już za 3 miesiące? ![]() Cytat:
Ale ja jestem uzależniona od czekolady i muszę się chować przed małym ![]() Choć czasem dam np migdała w czekoladzie czy coś podobnego
|
|
#1143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
padam na ryjek... po urlopie od razu poszłam na głęboką wodę w pracy i brak mi już sił, a tutaj weekend znów w pracy. W listopadzie też nie będzie lajtowo, a grudzień znów na wysokich obrotach. No i kolejna znajoma w ciąży... dawno jej nie widziałam bo to ze szkoły znaajoma, jest w 5 tyg a już wszyscy wiedzą
|
|
#1144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() hmm wiesz co- mi kołatanie przeszło po 2 miesiącach brania? musiała być ciągłość wiesz? Może za małą dawkę bierzesz, hmm... musisz to skonsultować z lekarzem koniecznie! Ja miałam tak, że mnie zakłuło i ani oddychać ani się ruszyć... i tak codziennie. Trwało to kilka sekund ale jakby wieczność... Przestałam się tak przejmować wszystkim + magnez(polecają na noc brać bo pomaga w zaśnięciu) i przeszło. Potrzebny Ci odpoczynek. Szkoda, że nie możesz zrezygnować, aby się więcej nie musieć denerwować, jesteś w ciężkiej sytuacji, a co na to tż? Może z nim pogadaj i wyciągnięcie jakieś wspólne wnioski??? idę gadać z mężuchem, bo dzwoni, paa
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-10-25 o 22:36 |
|
|
|
|
#1145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko że oni go tak nauczyli i nic innego nie chce jeść i się drze i do cyca. Ja tego nie rozumiem...
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi to wychodziły za każdym razem jakieś kloce ![]() O, przypomniało mi się jeszcze, że ojciec tej całej zwariowanej rodziny, strasznie lubił hodować warzywa i owoce - więc siedział całymi dniami w tych grządkach, aż pewnego dnia zamienił się w... Simorośl A inna moja rodzina na wakacjach spotkała Wielką Stopę - zaprzyjaźnili się z nim, a na koniec wizyty wyświetlił się komunikat, że po powrocie z wakacji w domu będzie czekać na mnie niespodzianka. Wracam, a tam okazało się, że Wielka Stopa się do mnie wprowadził i został członkiem rodziny http://www.youtube.com/watch?v=hC84E7lKCJs "Trójka", to jednak nie to samo
|
|
#1147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Rozmawialiśmy nawet dziś z TŻ-tem o tym i on poradził abym z dziewczynami w poniedziałek pogadała. Tylko jeszcze żeby nie mówić o ciąży. W sumie oprócz tych kołatań ostatnio to nic mnie już nie męczy innego. Tzn nie mam jakiś strasznych dolegliwości ze strony fasolki na szczęście. Myślę sobie tak: dopóki dam radę to będę pracować i jakoś to będzie bo i tak co by się nie działo to muszę mieć na uwadze fasolkę. Miłej rozmowy z mężuchem Leine
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moje Simy ![]() My też często się chowamy przed Bubą z niezdrowym żarciem
|
|
#1149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1150 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Idź pogadaj
![]() Cytat:
, a oni maja tego świadomość?, czy tylko już nie potrafią go oduczyć?, może zmiana miejsca na kilka dni i zmiana opiekunów i kategorycznie nie?, np do dziadków, wujków?![]() Może sprubowałby czegos innego, bo wiesz na rodzicach wie, że może sobie pozwolić i ulegną, a na prawdę szkoda dziecka. Mój mały np nie chce jeść kanapek, czasem zje ale powinien już codziennie ma 2 lata, to muszę kombinować, żeby np do zupy, rosołu wrzucić mięsko, warzywka itd , żeby coś zjadł normalnego..Cytat:
|
|
#1151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale może właśnie w przedszkolu jest nadzieja, tam mu nie dadzą i będzie widział co dzieci jedzą może się coś zmieni ![]() Tylko nie wiem jak sobie da radę i przedszkolanki z nim na początku.
|
|
#1153 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze to nie polecam one i tak nic nie wnoszą mi pozytywne wychodziły od 19 dc owu miała niby być w 24 a chyba się przesunęła na 28 także... lh rośnie bo się organizm przygotowuje robisz te 5 testów i co i nic nie wiesz tak na prawdę była czy nie potem owu się przeciąga znowu robisz i co kaska leci a one tanie w sumie nie są 20 zł za 5 testów niby 4 zł za sztukę to taniej niż ciążowe ale przy ciążowych wiesz co i jak a przy owu robisz i robisz 5 i nawet czasem nie wiesz czy już po czy nie chyba że mierzysz temp czego ja w tym msc nie robię
|
|
#1156 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale rodzicami bym potrząsnęła, bo ja np się staram, żeby mały jadł jak najmniej chemii, czytam wszystko na opakowaniach jak porąbana a i tak wszędzie ta chemia E coś tam, gumy guar, skrobie, soje modyfikowane, glutaminiany.
Ostatnio szukam jakiegoś serka homogenizowanego, ale wszędzie ta chemia, ostatnio chyba w jogobelli najmniej znalazłam. A tu sami dziecko tak karmią, przecież On się dopiero rozwija
|
#1157 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kamel;43431382]Witam się i ja
No ja byłam rano aż później leciałam na Usg synka jak głupia, tzn tata nas zawiózł ale biegałam po domu i nie mogłam nas ogarnąć ![]() Było to usg profilaktyczne zlecone po bilansie 2 latka i wszystko jest ok. A z synusia jestem bardzo dumna, bo wczoraj u chirurga jak i dzisiaj na usg leżał jak stary chłop, ani się nie krzywił ani nie płakał dziś się nawet uśmiechał na usg![]() I na żadnym szczepieniu nie płakał jeszcze ![]() super ze z malym wszystko wporzadku i gratulacje dla niego ze byl taki dzielny
|
|
|
|
#1158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Kotka dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Ja powoli idę
|
|
#1159 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=maciejka1987;434321 39]idziemy łeb w łeb, u mnie też koniec @ i w tym cyklu też olewam wiesiołka ...myślę o testach owu natomiast ale pewna jeszcze nie jestem
gdzie?? padam na ryjek... po urlopie od razu poszłam na głęboką wodę w pracy i brak mi już sił, a tutaj weekend znów w pracy. W listopadzie też nie będzie lajtowo, a grudzień znów na wysokich obrotach. No i kolejna znajoma w ciąży... dawno jej nie widziałam bo to ze szkoły znaajoma, jest w 5 tyg a już wszyscy wiedzą [/QUOTEhttp://www.kaboom.pl/gry-online/tagi/gry-pegazus/ ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1160 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od razu widać, żeś baba ze śląska Współczuję kochana Trzymaj się ![]() Cytat:
![]() Nie wpadłam na te postacie jakoś, nie wiem czemu. Muszę coś pomyśleć A pegazusa to jeszcze niedawno miałam i grałam w mario Cytat:
Cytat:
A tak swoją drogą to ja jeszcze chodziłam często na cmentarz i poznawałam tam kogoś i potem zabierałam ze sobą do domu i miałam ducha w rodzinie, albo kosiarza A kiedyś grałam też w coś podobnego w necie. Nie jest to to samo, ale to taka gra jakby online z ludźmi z całego świata i się tam jest kimś i można rozmawiać z tymi ludźmi i jakby drugie życie prowadzić. Nie pamiętam teraz jak to się nazywało ![]() A u mnie nie wiem czy ta owulka była już serio czy będzie później. Bo na razie testy owu mam ujemne a szyjka nisko i zamknięta No i nie wiem właśnie, coś mi nie pasuje... A tempka też dziś trochę niżej i juz sama nie wiem..
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2013-10-26 o 01:30 |
||||
|
|
|
#1161 |
|
Konto usunięte
|
Zubi bardzo mi przykro.
Ja jeszcze w łóżku. Widzę spokojnie się tu zrobiło. Ja przyznam mnie trochę zniechęciły te sprzeczki i oskarżanie się |
|
|
|
#1162 |
|
Zadomowienie
|
Hej ja tylko szybciutko napiszę co u mnie a potem jak będę mieć chwilę to będę nadrabiać. A więc wczoraj testa zrobiła bo nie wytrzymałam no i I kreska, dziś powinnam dostać @ także czekam. Mam nadzieje że ją jednak dostanę i nie będę przechodzić powtórki z wakacji choć obajwów typowo na @ nie mam, ale podejrzewam że przez # troche mi się organizm rozregulował i już nie ma takich jasnych sygnałów.
|
|
|
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc ja zupełnie nie rozumiem tych sprzeczek ![]() No ale to ja, ja ogólnie się nie przejmuje takimi rzeczami :p Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 8008X using Wizaz Forum mobile app
|
|
|
#1164 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki moje
tęsknil ktoś tu za mną... ![]() wróciliśmy wczoraj wieczorem od rodziców, u moich Was nadrabiałam, niestety u tesciów neta brak, więc jak Tż wczoraj się kąpał to ja... szybciutko do Was nadrobić ![]() Meire mam nadzieje że te stresy najgorsze już za Tobą i będzie dobrze. Isabelle ogromnie gratuluję - II i obrony ![]() Pacynko dbaj o siebie ponad wszystko, nie rób nic kochana ponad swoje siły, ja wiem że praca ważna ale musisz o WAS teraz dbać Widziałam że przez ostatnie 2dni tematem nr 1 były simsy Ja też kiedyś grałam, mama nie mogla mnie i siostry o kompa odciądnąć ale nawet nie pamiętam czy to była 1, 2 ale staralam się grać "uczciwie" bez kodów, moje simy cięzko pracowały na to żeby z pokoju z kuchnią dojsc do willi wiec ciagle pracowali i uczyli sie zeby miec lepsza prace i wiecej $ ![]() idę robić śniadanko
|
#1165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witaj, fajnie, że już jesteś
|
|
#1166 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo np miałam rodzinę 1 panią i 5 panów, ale musiałam to ukrywać przez to ich wieczne fochowanie właśnie, także też by mi się taki dodatek przydał Dobrze że teraz simów nie mam bo jakby mąż obczaił moje "rodziny" to by chywa zwątpiłCytat:
![]() Bardzo mi przykro ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() Witam, nie odpisywałam bo widziałaś co u mnie, widze że jesteśy w podobnym terminie także w następnym cyklu będziemy też podobnie testować |
|||
|
|
|
#1167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dziś z ciekawości zmierzyłam temp i było 37,00, test allegro bo mi zbywał -negatywny. Mam jeszcze jeden![]() Przed wstaniem z łóżka miałam straszne uderzenia gorąca ![]() Ogólnie przez kilka dni to wieczorami otwieram okna
|
|
#1168 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Także musze się wziąść do pracy a strasznie mi się nie chce bo tżt tak mnie wczoraj zagrzał że masakra....
|
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie by było jakby Wam obu się teraz udało ![]() Kamel 11dpo to test moze jeszcze nie pokazać, tak myślę a objawy jakieś jednak masz więc nie trać nadzieji wiecie, póki @ nie ma....![]() ja za to teraz czekam na nią jak nigdy
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
mój też
![]() Cytat:
i raz jeszcze pozytywnego testu. podwójne szczescie![]() współczuje, trzymaj sie. moja ostatnia babcia umarła prawie 20 lat temu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

No i brawa za synka, dzielny chłopczyk
nas czeka bilans za 3 miesiące

Tylko że oni go tak nauczyli i nic innego nie chce jeść i się drze i do cyca. Ja tego nie rozumiem...

]
No i nie wiem właśnie, coś mi nie pasuje... A tempka też dziś trochę niżej i juz sama nie wiem..
ale staralam się grać "uczciwie" bez kodów, moje simy cięzko pracowały na to żeby z pokoju z kuchnią dojsc do willi