![]() |
#4831 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. X
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
genialne ![]()
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiesz po co Deli pije o tej porze kawę?? Tż wraca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4834 |
Zakorzenienie
|
aaaa, zawias ze mnie ![]() ale wychodzi na to, że ja też powinnam, bo TŻ grubo po północy będzie ![]()
#4835 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo piekna chacjenda!!!!!!!!a jaka duza! ile ma metrow? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4836 |
Lurker ;)
|
Elmi piekne widoki bedziecie miec!
Ja tez nie bylam z mala u zadnego specjalisty. Nie widze takiej potrzeby, moim zdaniem dobrze sie rozwija- raczkuje, staje, gaworzy, jest bardzo bystra. Wszystko w swoim czasie. NIE MAM CO UBRAC!! Tzn mialabym, ale nie mam butow do spodniczki ;/
#4837 |
Zakorzenienie
|
Padam na pyszczek
![]() ![]() do jutra ![]()
![]() |
#4838 |
Zadomowienie
|
ufffff, to dobrze bo już myślałam że tylko ja taka inna
To ja też pochwale sie swoim domkiem ( to okno do góry już jest wstawione ![]()
#4839 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
nie kupuj! kilka koleżanek (jeszcze z wątku Agatkowego) się skusiło, masakra, rozłączają się, pękają, one wyglądają ładnie ale jakość masakra :/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -dużego banana -lizaka -miskę pomidorowej z makaronem -parówkę i kromę z masłem no i w przedszkolu normalnie ![]() domagam się przepisu! genialnie wygląda ![]() nie wiem, bo ja rzadko mięso daję teraz, czekam aż się wchłonie to pod sutkiem a nie kupię eko kurczaka, bo nie mam gdzie zamrozić Cytat:
![]() Cytat:
http://www.osesek.pl/ksiazka-kuchars...-miesiacu.html Cytat:
![]() ojej ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pstryczku Yae siedziala na wadze i ogladala podwieszone pod sufitem zabawki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to dobierz coś do butów, które masz ![]()
![]() |
#4843 | |||||
Zakorzenienie
|
Dotarliśmy do domu.uff.
Moja Blanka skończyła dzisiaj 8 miesięcy,moja duża dziewczynka! Cytat:
![]() Cytat:
Przytulam zarówno z powodu kłótni jak i dentysty ![]() Cytat:
jeśli jest zdolność-bardzo mądre podejście ![]() Cytat:
próbuj przez sen dać jej chociaż wody. Cytat:
brawa! witaj ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | ||||
Zadomowienie
|
dziekuję
![]() Wojtuś urodził sie 17 lutego, a więc nie tak dawno skończył 8 miesięcy. Poza tym jestem jeszcze mama 3,5-letniej Natalii. Wpadałam czasami do Was podczytać jak osiągnięcia mojego dziecka wypadaja w stosunku do Waszych dzieciaków, ale jakoś zawsze brakowało mi czasu, żeby coś napisac ![]() - karmimy sie piersią i pewnie jeszcze długo bedziemy (córke karmiłam 19 miesięcy ![]() - Wojtus ma 4 zęby: dolne jedynki, dolna prawą dwójkę i gorną lewą dwójkę ![]() - kiepściutko u nas z jedzeniem ![]() ![]() - poza tym sam siada i siedzi, pełza do przodu, nie raczkuje, podejmuje pierwsze próby wstawania a raczej klękania. To chyba tyle ![]() fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4845 |
Zakorzenienie
|
velluto
![]() to teraz obowiązkowo fotka Wojtusia ![]() fewcia, buziaki dla Blaneczki ![]()
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-10-25 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43431824]
to tak jak Agatka teraz ![]() -dużego banana -lizaka -miskę pomidorowej z makaronem -parówkę i kromę z masłem no i w przedszkolu normalnie ![]() [/QUOTE] czesc szaja ![]() ![]() moje poprzednie pytanie nieaktulane ![]() brawo za 8 miesięcy ![]() dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Insolito wracam do pracy 7 stycznia. Nie wiem jak zniosę mój lęk separacyjny z Blanka ![]() Idę spać. Moje dzieci już śpią ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
Wojtuś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooooo, rowiesnik mojego Kubełka ![]() ![]() ellmi, piekny dom!!! Dziewczyny budujace sie - tak z ciekawosci, jakie to sa koszta mniej wiecej??? Kubus przebudzil sie, spojrzal na mnie, usmiechnal sie i poszedl dalej w kimonko ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- velluto, jaki sliczny Wojtuś!! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak, Kubuś i Wojtuś rówieśnicy ![]() Twoje posty czytam, ze szczególną uwaga wlasnie ze wzgledu na to, że nasze chlopaki z tego samego dnia i wydawalo mi sie rowno ida ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zakorzenienie
|
jaka słodzizna
![]() Cytat:
![]() jak znajdę podsumowanie, które ostatnio robił sobie TŻ, to Ci napiszę, bo teraz za cholerę nie wiem ile nam już kasy poszło; może i lepiej ![]()
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mialam TP na 17.02 ![]() Moj synek zaczal niesmialo pelzac 2 dni temu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Ellmi,Iffonka piękne domy będziecie mieć
![]() Lady zachowanie kuzynki karygodne. Ja bym się wkurzyła i powiedziała co nie co ![]() Fewcia dobrze że spotkanie w pracy się udało ![]() ![]() Bokeh mam nadzieję że to zęby, dlatego Hania nie chcę jeść ![]() Czy podajecie mięso codziennie ?? Bo ja ostatnio tylko raz w tygodniu, ale to chyba za mało ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Też się boję, ale młoda sobie jeszcze tego nie zrobiła ![]() A jak! ![]() Ale, ale... Nie przejmuję się tym wcale! ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A powiedzcie, ile Wasze hacjendy mają m kw.? Cudny Wojciech! ![]() Cytat:
![]() Stan surowy zamknięty to jest nawet od 100 tys. (malutki domek np. 2+1), do 500-700 tys. (duży). Nasz dom na surowo kosztował jakieś 600 tys - z podpięciem gazu, wody, kanalizacji, prądu etc. Tylko te ceny to podałam z tymi wcześniejszymi "pierdółkami" ( ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-10-25 o 22:28 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytam o cos w granicach 100-150m. Ja w sumie nigdy nie marzylam o domu - zawsze przerazalo mnie sprzatanie tego ustrojstwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
pięknie ![]() Kiesy zamierzacie się wprowadzać? w następnym roku? Cytat:
![]() Witam nową mamę ![]() ![]() Lecę się przytulić do mojego stworka kochanego ![]()
![]() |
#4857 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czyli rowno ida, nie stresuj sie ![]() moj dogoni Twojego w jedzeniu chyba za rok ![]() Cytat:
![]() koszty masakryczne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jest źle, tylko żeby każdemu się chciało po sobie sprzątać i nie syfić jak w stajni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a ze obowiazki dokladaja .. ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale! Widze maly progres bo zaczela sie interesowac jedzeniem i ladowac je do buzi, np banan podany blw, czy jablko - zjada malutenko bo potem gdzies jej spada, ale probuje jesc. Codziennie rano daje kaszke jej, niestety bobovite, z holle bede probowac dalej - zjada nie wiecej niz 40 ml na razie. Ale te 4ml to chociaz mlaska, buzie otwiera, a nie szczekoscisk, wiec wreszcie cos, cokolwiek.. chociaz wiem, ze porcja zadna przy waszych... Pytanie mam o jablko - podajecie w kawalki do raczki, nie boicie sie? mojej podaje, ale boje sie, bo jablkiem latwo sie zakrztusic, juz jej sie to zdarzylo. Pytanie o cukier - teraz sie wystrzegam jak moge, jest w tej nieszczesnej kaszce, ale musze na to machnac reka, jesli chce by zjadla cokolwiek poza moim mlekiem, nigdzie indziej nie dostaje cukru - kiedy planujecie rozluznic troche zasade, kiedy uznajecie za dopuszczalne produkty z cukrem, doslodzone, jakie macie zapatrywania na przyszlosc? Pytanie, bo nakupowalam warzyw (Naaancy?? ![]() ![]() U nas masakra ze spaniem. W dzien spi tyle co nic, wieczorem tarcie oczek ale szalenstwo z raczkowaniem, wstawaniem. Nawet przy uu. Wczoraj tz myslal zeby moze w wosku pobujac, ze moze zasnie (po 21 bylo) a tu co? dziecko wstalo w wozku, wygladala jak woznica prowadzacy rydwan ![]() ![]() Dzis tez zasnela po 22. O 21 gonilysmy sie na czworaka (jej ulubiona zabawa to jak gonimy ja czworakujac, ona ucieka szybko przebierajac raczkami, jak juz nie da rady szybciej to kapitiluje, kladzie sie i piszczy z radosci, chichra sie w glos, kiedy mowie "a tu cie mam!, mam cie!", uwielbiam to ![]() ![]() W nocy tez koszmarki, mnostwo pobudek, wiec mam bezsil i mega malo czasu, stad mniej mnie tu, na blogu nic nie pisze, nie wyrabiam sie czasowo. Delicjanka: podziwiam cie za wyczyny kulinarne, ja gotuje bardzo malo, nie mam kiedy, jak mala spi 15 minut ostatnimi czasy, ledwo zdaze zjesc i zrobic sniadanie. Z gotowaniem problem, bo musze co 10 sekund podchodzic do niej i nie moge wyegzekwowac czasu na pichcenie, bo stoi mi przy nodze i sie wspina na mnie, albo jojczek maly, zeby ja wziac. Sprzatnac juz latwiej, bo asystuje i pomaga ![]() Jeszcze nie znalazlam patentu. Lady: masakra z kuzynka, ludzie maja tupet.. Ide sie myc i spac, chociaz spodziewam sie ze najdalej za pol godziny bedzie pobudka. Przepraszam, ze bez polskich znakow, odebralam laptopa z serwisu, i jakies skroty mi wchodza jak chce polskich znakow uzyc. Nancy : czy ty do mnie dzwonilas moze w sprawie baczka? przegapilam polaczenie bo mialam wylaczony dzwonek, a potem zapomnialam oddzwonic po drzemce mlodej ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do metrów, to gdzieś wyżej pisałam Cytat:
![]() ziemia do insolito ![]() nigdy w życiu nie wyrobimy się z kasą, chyba że trafie tego lotka przed Little ![]() ![]() Cytat:
![]() a jabłko ścieram zawsze na dużych oczkach; boję się mu dać jakiś twardy owoc w większym kawałku, bo zawsze ładuje do dziuba ile może i potem się krztusi a co do woźnicy w rydwanie, to może zostać pomocnikiem marsi ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.