|
|
#2161 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Placebo World
To będzie ta sama reklama, bo pamiętam to zdanie o zywych organizmach
|
|
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
LnK też uwielbiam występ Placków z Kjurami
. Oni powinni dać wspólny koncert! Oooo tak...Byłby jak ciacho z kremem .ps. anioneq widzę cię
|
|
#2163 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie dzisiaj w nocy zrobiłam maraton.
Włączyłam sobie 12 nagrań koncertowych Without you I'm nothing + jedna studyjna i jedna z Bowiem. ![]() Bosko, bosko.
|
|
|
#2164 |
|
Zadomowienie
|
Ancesia! Ładnie to tak po nocy nie spać
Szczerze mówiąc ja nie lepsza...Wzięło mnie coś na "Black Market Music" , a że zaczęła mnie boleć głowa to włączyłam "Meds" z nadzieją, że taki lek pomoże .Ps. Uwielbiam to zdjęcie xD
|
|
#2165 |
|
Raczkowanie
|
Live in Paris-moja, moja, mojaa!!
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zadomowienie
|
anioneq Live in Paris jest świetne
.Przestrasznie podoba mi się "English Summer Rain". Stefan bosko tam wygląda Ps. Ja chcę dawnego Briana... Fajny napis na koszulce .
|
|
#2167 |
|
Raczkowanie
|
Tłumaczyć dosłownie? |
|
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
No, a jakże by inaczej
W ogóle on ma zawsze genialne napisy na t-shirtach. Podoba mi się "Teenage Wife", "Stunt Girl". Booooskie Brian na tym zdjęciu wygląda jak moja ciotka kilka lat temu . Sasasasasasa
|
|
#2169 |
|
Raczkowanie
|
No to fajną masz ciotkę, nie ma co
|
|
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
No oczywiście, że fajną
.A tak apropo...Wreszcie usłyszałam "I Do"! Nareszcie udało się ściągnąć...Ufff. I like it "I wanna be a girl like you The way you swing your hips in jeans" Cudnie...
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=E8Cz6...related&search=
![]() Ale ja będę miała brzydkie sny ...
|
|
#2172 |
|
Zadomowienie
|
Heh, ja zawsze przed zaśnięciem słucham muzyki.
Czasem 2 piosenki, a czasem 2 godziny.
|
|
|
#2173 |
|
Raczkowanie
|
Hoho...Ja wczoraj siedziałam przed komputerem i słuchałąm muzyki do 2 w nocy. Zaczęłam od Infra-Red, tak poszedł prawie cały Meds, potem cała SWG, BMM i na koniec wycie z "Jackie'go"
|
|
|
|
|
#2174 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich! Nowa jestem
Trafiłam tu zupełnym przypadkiem. Oczywiście jak wszystko na to wskazuje, jestem szaloną fanką Plasibo
|
|
#2175 |
|
Raczkowanie
|
WITAM
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Raczkowanie
|
Jedziecie 1 czerwca do stolicy ? Heh... lepiej spytać która nie jedzie.
|
|
#2177 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hehe Ja jeszcze nie wiem...tzn mam nadzieje,ze pojade ale trudno jest kogos przekonac,majac tylko 16 lat....a tak kocham Placebo, znam chyba na pamiec kazda ich piosenke 1)moje ulubione zdjecie briana 2)Dowod na to,ze stary Brian wciaz zyje w nowym xD |
|
|
|
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Ahhh no! U mnie dokładnie to samo. Rodzinka mi się buntuje i w ogóle.
Nawet już bilet kupiłam... codziennie im go pokazuje i błagam jak tylko mogę, ale oni i tak swoje. ''Nie ma cię kto zawieźć, bo nas nie będzie, a sama nie pojedziesz'' I tak w kółko... Więc narazie nad tym pracujem
|
|
#2179 |
|
Raczkowanie
|
W zasadzie to mnie puszczą, nie mają nic do gadania
Chodzi tylko o to,że nie mam jechać sama(widać mamy ten sam problem)... jestem w trakcie namawiania siostry i koleżanki ILE MASZ LAT?
|
|
|
|
|
#2180 |
|
Raczkowanie
|
Prawie 17 ... Ja jestem w trakcie namawiania mojej pełnoletniej kuzyneczki, ale ona jakoś nie za bardzo ma czas i chęć jechać. Cóż... nie rozumie jak mi na tym zależy. Jak się nie zgodzi to kij jej w oko ... A największy problem w tym, że jestem jedyną fanką u siebie. No niestety... takie czasy, taki naród
|
|
#2181 |
|
Raczkowanie
|
nie martw sie, u mnie tez slabo z fanami... pol miesiaca temu widzialam chociaz depesza w mojej szkole. O Placebo cisza
Kolezanka kocha Linkin park...
|
|
|
|
|
#2182 |
|
Zadomowienie
|
Człowieka nie było pare godzin a tu dwie nowe osoby
![]() Witam serdecznie Zapraszam do dyskusji.
|
|
|
#2183 |
|
Raczkowanie
|
Hehehehehe ... nie no to wcale nie jest śmieszne
|
|
#2184 |
|
Raczkowanie
|
Molkoholiczko, nie sądze, by takie rozwiązanie Cię interesowało, ale co będzie, jeśli nie będziesz mogła jechać, a na sprzedaż biletu będzie za późno. Bo jesli masz miejsce na płycie, to jeszcze pół biedy, ale jeśli Vip, to przecież spora kasa. Trudno na samą płytę pieniądze przecież znaleść.
|
|
|
|
|
#2185 |
|
Raczkowanie
|
P.S Cascada
Toż to bóstwo jest! A w moim mieście jakiś 2 czy 3-dniowy festiwal techno ma być. Znając życie, ponad pół mojej szkoły o jakże oryginalnym guście muzycznym opartym na umcyk-umcyk i jednym powtarzającym się w kółko słowie, na to pójdzie. Ehhh...Nie mają na co kasy wydawać. Na Placebo by pojechali. Albo niech mi za bilet zapłaca, jak nei wiedzą, co z pieniędzmi robić
|
|
|
|
|
#2186 |
|
Raczkowanie
|
Witam,witam
/a ja tak lubilam Vive... a teraz ciagle techno, techno,techno...Cascada ciagle... ile mozna:/ anioneq- wtedy sprzeda bilet mi :P :P <joke>
|
|
|
|
|
#2187 |
|
Raczkowanie
|
Molkoholiczko proponuje rozjasnic troche umysly tych biedakow
Ja zaczelam od "Where is my mind" i odkrylam w sobie prawdziwy talent Obojetnie komu wloze sluchawke do ucha, zaczyna lubic Placebo... a Ci,ktorzy sa wybitnie zakochani w techno, powinni polubic chociaz "First day".
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
Witam Karusię i Molkoholiczkę
Karusia...dziwne to drugie zdjęcie , które załączyłaś Anioneq dokładnie. Mogliby na coś pożyteczniejszego wydać pieniądze. Ale jeśli lubią takie "ambitne" utwory...to cóż . Trzeba być tolerancyjnym !Chociaż przyznam, że to bywa trudne. Nie rozumiem tych wszystkich fanów techno, Cascady i takich tam
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
W sumie sama też Vivę oglądam... ostatnio przeszłam na 4Fun, bo Viva w kulki leci... przesadzają
heh... co do biletu. Kupiłam z miejscem na płycie, z nadzieją, że jadę. Nadal ją mam, ale liczę się i też z tym, że 1 czerwca zostanę w domu i odstawie rodzicom cyrk Cała ja... To pewnie chwilowe, jutro znów nie dopuszczę takiej myśli Ktoś mi kiedyś powiedział : '' Choćbym miała sprzedać nerkę, pojadę... '' a ja tu się rodzicami martwię
|
|
#2190 |
|
Raczkowanie
|
Mnie zaczyna już Viva dobijać. W kółko leci ten sam komercyjny pop i techno. O Mtv już nic nie mówię, bo co programy typu "Penetratorzy" i "Dissmised" mają wspólnego z muzyką, którą z założenia Mtv powinno puszczać?
Ideologia Vivy Mtv jest oparta na tym, żeby puszczać wszystko co "modne i na topie". Chcecie usłyszec Waszą ulubioną piosenkę? Nie zobaczycie jej, ponieważ nie jest wystarczająco "kuul" i "trędi". Placebo-oprócz reklamy koncertu, o której już wspominałam- w telewizji nie słyszałam nigdy. Pewnei pobędzie przez około miesiąc, kiedy wyda płytę. Happysad widziałam raz, w Streetcharcie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.

.
.

Trafiłam tu zupełnym przypadkiem. Oczywiście jak wszystko na to wskazuje, jestem szaloną fanką Plasibo 
Kolezanka kocha Linkin park...
Ktoś mi kiedyś powiedział : '' Choćbym miała sprzedać nerkę, pojadę... '' a ja tu się rodzicami martwię