|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.21
|
|
|
|
#3722 |
|
Zakorzenienie
|
Kojarzycie może taką reklamę z tego lub zeszłego roku, chyba jakiegoś samochodu, w której pokazane były ręce ludzi w różnym wieku, dorastających, dotykające różnych rzeczy - matki, trawy, koła garncarskiego, dziewczyny itd.?
|
|
|
|
#3723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam, Peugeot 208
Edytowane przez Nikaaa152 Czas edycji: 2013-10-26 o 09:55 |
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem katoliczką, ale tak mnie naszło, żeby pójść na nabożeństwo do innych wyznań. Wypada? U mnie w mieście są luteranie i prawosławni. I tak się zastanawiam - tam do nich trzeba się jakoś specjalnie ubierać?
Ile trwają takie nabożeństwa?
|
#3726 |
|
Zakorzenienie
|
aa, dzięki ![]() to w sumie można je zastąpić innym produktem. Milka ma takie, są kulkowe kit katy
|
#3727 |
|
Zadomowienie
|
Robię serowy sos do nachosów (taki z serków topionych). Jeżeli mi zastygnie to mogę go podgrzać w mikrofali?
|
|
|
|
#3728 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie najlepiej założyć konto mailowe?
Mam podstawowe na onecie ale jestem średnio zadowolona. Co jakiś czas mam problem z wysłaniem bądź otrzymaniem maila. Teraz potrzebuję stricte dla celów firmowych-jednak chcę aby konto dalej było bezpłatne. Co polecacie?
|
#3730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
No i na ebayu najtaniej, jeśli masz czas czekać na przesyłkę ![]() Wracam z intymnymi pytaniami ![]() Jeśli mam globulki i krem, to lepiej, żebym krem stosowała w dzień, a globulkę na noc? Tak głupio pytam, bo zawsze globulkę brałam na noc, bo przecież ona się rozpuszcza i wypływa, to jak włoże na dzień to nie będzie się to trochę mijało z celem, bo przecież większość dnia będę w pionie? ![]() ale mam rozważania |
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
Do zalozenia maia: gmail
Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2013-10-26 o 10:53 |
|
|
|
#3733 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- gmail.com albo gazeta.pl (one chyba są na tym samym 'silniku', bo mam tu i tu) |
||
|
|
|
#3734 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3735 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie powinno się tam wchodzić z dużym dekoltem , gołym brzuchem, mini, bluzce na ramiączkach.Kobieta ma wyglądać skromnie. Podobno zawsze się znajdą w cerkwi starsze kobiety, które kobietę według nich niestosownie ubraną upomną, poproszą o wyjście i doprowadzenie się do porządku jeśli chce uczestniczyć w nabożeństwie. I chyba są sporo dłuższe te nabożeństwa. |
|
|
|
|
#3736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przy mojej jasnej cerze to był dramat. Gdzieś na Wizażu znalazłam wątek o kąpieli. Poszłam do drogerii, kupiłam farbę jasny blond (niestety nie powiem Ci, jaka to była farba, gdyż nie pamiętam; polecanych na Wizażu akurat nie znalazłam, a byłam zdesperowana, bo to były 3-4 dni przed weselem bliskiej osoby). W domu wzięłam tę farbę rozrobiłam, dodałam odżywkę i maskę do włosów (proporcje znajdziesz w tym wątku, ja robiłam trochę na oko). Poszłam do łazienki, wmasowałam farbę tam, gdzie kolor był najciemniejszy, schodząc do partii, gdzie był najjaśniejszy. Masowałam te włosy z 25 minut, obserwując, czy kolor 'schodzi'. No i zmyłam, umyłam włosy delikatnym szamponem, na to nałożyłam maskę i po pół godziny miałam efekt - włosy rozjaśnione do ładnej, rudawej czerwieni. Na włosach mam kilka jaśniejszych pasemek, ale naprawdę nie tak wiele - a chociażby w przypadku strategicznych miejsc ich nie widać Ogólnie jestem bardzo zadowolona, choć włosy są trochę zniszczone
|
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3738 |
|
Zakorzenienie
|
o, racja
|
#3739 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam mały dylemat. Na imprezę przebieraną zamieniam się w gnijącą pannę młodą. Zastanawiam się czy dobrze będzie to wyglądać jak założę krótką białą suknię (lekko powyżej kolan) + welon wiadomo
. Impreza będzie z tańcami wiec będzie mi za gorąco w takiej typowo ślubnej. Jak myślicie ?
|
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi się będzie chciało to pójdę do luteran ![]() Amizo - uważam, że krótka sukienka będzie w sam raz. Ewentualnie możesz zaszaleć z makijażem
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2013-10-26 o 13:17 |
|
|
|
|
#3741 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Włączam fejsbuka i to menu po lewej jest takie wąskie. Jak je poszerzyć? |
|
|
|
|
#3742 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś mi pani zwróciła uwagę w Kościele, żebym się uspokoiła, ale miał wtedy ze 4 lata to się chyba nie liczy
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie dwa pytania:
1. Co będzie gorsze dla włosów: codzienne mycie-suszenie-prostowanie, czy codzienne mycie-pianka-suszenie? Pytam, bo miałam juz ładnie odrosniete włosy do ramion i mnie niestety podkusiło by pójść do fryzjera... tzn. w którą stronę czy prostowac (babsko obstrzygło mnie na takiego asymetryczne boba i ten dłuższy przód mi się masakrycznie podwija i podkręca juz okolo godziny po skatowaniu prostownicą, w ogóle nie da się z tym dojść do ładu) czy podkręcać (a jeśli tak, to jak, lokówki póki co nie mam, więc wchodziłyby w grę tylko kosmetyki do podkręcania). 2. Chciałam kupić/zamówić na ☠☠☠☠☠☠☠ tabletki anty z tego importu równoległego. Czytałam na czym to polega, czym się opakowanie itd. różni, nie jestem wielką estetką, tabletki nie są moim pierwszym opakowaniem, więc mi to nie przeszkadza, a parę złotych warto zaoszczędzić. Ale się zastaanawiam czy jest opcja by te tabletki sprowadzone nie były w takim blistrze z podziałem na dni? Pytam, bo to wlasnie ten podzial mnie wiele razy uratował przed wzięciem podwójnym, lub nie wzięciem wcale, jestem strasznie zalatana i gdyby nie to, że w dziurce pt. piątek tabletki brak to pewnie wzięłabym następną... Czy to wszędzie, na całym świecie tak wyglądają blistry tych tabletek? Jesli by mialo tego nie byc to wole dolozyc i kupic znane mi opakowanie, bo to dla mnie wazne.
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny około miesiąca, dwóch(?) w Tv puszczali trailer amerykańskiego filmu - pamiętam tylko tyle, że główną bohaterką była dziewczyna :P były pokazane jakieś imprezy, scena na basenie z jakimś gościem(?) , faceci, seks, etc.
Taka typowa komedia ![]() Wiem, że kiepski opis ale nie pamiętam nic więcej ![]() Ale może Wy coś kojarzycie?
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3747 |
|
Konto usunięte
|
Jak odchudzić kota?
Mam dwie zdrowe, dwuletnie kotki, obydwie po kastracji. Koty domowe, nie wychodzą na dwór. Jedzą tylko karmę suchą (od wielkiego dzwonu jakąś saszetkę/puszkę), nie jedzą domowego jedzenia. Jadły różne karmy, od kilku miesięcy Taste of the Wild. Grubsze są już od jakiegoś czasu, ale teraz nie tyją. Jedna z nich ma więcej sadełka. Dostają chrupki kilka razy dziennie, teoretycznie o stałych porach, ale jedna z nich (ta szczuplejsza) jak jest głodna przed porą posiłku, to chodzi i jęczy, a jak nie dostanie, to sika. Za radą weterynarza kupiłam karmę light. Cóż z tego, skoro zwierzyna jadła więcej tej karmy? Próbowałam im dawać mniej karmy "normalnej", ale jęczały, że są głodne. Nie mam pomysłu
|
|
|
|
#3748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odchudzanie zwięrzęcia nie jest łatwe niestety... może powinnaś zapewnic im więcej ruchu, zabawy i gonitw po domu?
|
|
#3749 |
|
Zakorzenienie
|
Mięso
kupiłam mielone mięso, tzn pani mi zmieliła je na miejscu i schowane jest w torebce foliowej i zawiązane, teraz pytanie, mięso chce przygotować dopiero jutro, zostawić je tak zapakowane bez dostępu powietrza czy wyjąć i przełożyć do jakiegoś naczynia ? |
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że jakiś ambitniejszy ![]() ![]() Wyjmij. Połóż na talerzu.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.

ktoś? coś? <prosi>

Przy mojej jasnej cerze to był dramat. Gdzieś na Wizażu znalazłam wątek o kąpieli. Poszłam do drogerii, kupiłam farbę jasny blond (niestety nie powiem Ci, jaka to była farba, gdyż nie pamiętam; polecanych na Wizażu akurat nie znalazłam, a byłam zdesperowana, bo to były 3-4 dni przed weselem bliskiej osoby). W domu wzięłam tę farbę rozrobiłam, dodałam odżywkę i maskę do włosów (proporcje znajdziesz w tym wątku, ja robiłam trochę na oko). Poszłam do łazienki, wmasowałam farbę tam, gdzie kolor był najciemniejszy, schodząc do partii, gdzie był najjaśniejszy. Masowałam te włosy z 25 minut, obserwując, czy kolor 'schodzi'. No i zmyłam, umyłam włosy delikatnym szamponem, na to nałożyłam maskę i po pół godziny miałam efekt - włosy rozjaśnione do ładnej, rudawej czerwieni. Na włosach mam kilka jaśniejszych pasemek, ale naprawdę nie tak wiele - a chociażby w przypadku strategicznych miejsc ich nie widać 
tzn. w którą stronę