![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
elllmi, iffonka piękne chacjendy
![]() fewciu spóźnione życzenia dla Blanki ![]() velluto Wojtuś przecudny ![]() Aga ja podaję mięso codziennie, albo co drugi dzień mała ja bym nie wytrzymała i zaraz się wyprowadzała:/ nancy brawa dla Kubusia za pełzanie ![]() ![]() ![]() pstryczku lubię takie niespodziewane przyrostu gotówki ![]() silver kochany ten Twój Tż ![]() bokeh cieszę się, że z Hanią lepiej ![]() ![]() a nam właśnie ta maść robiona w aptece na szyjkę nie pomogła:/ treselleo padła z opowieści o wyprawie na pocztę ![]() cała zapisuję przepis na chlebek ![]() hje u nas też dzisiaj ponad 20 stopni ![]() nawijko współczuje Wam troche tych poszukiwań bo to naprawdę trudna sprawa:/ pamiętam jak my szukalismy ![]() Black ja z kolei podjęłam dzisiaj decyzję, że wracam do tabsów ![]() laurko ale zajada ![]() ![]() ![]() My dzisiaj mieliśmy cudny dzień, wspólny długi spacer, Hani się strasznie podobało w nosidełku, nawet zasnęła ![]() ![]() stało się to, co chyba stać się musiało. spadła mi z łóżka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale takie mam wyrzuty sumienia ![]()
#32 |
Zadomowienie
|
Spóźniłam się na stary wątek...
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- My mamy dom dwuletni. Budowa prawie pół miliona, do tego działka 120 tysięcy, 175 metrów powierzchni użytkowej plus garaż. Zrobione wszystko oprócz ogrodu i kostki przed domem bo nie zdążyliśmy w tym roku. Standard powiedziałabym średni, nie są to jakieś straszne luksusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja
![]() Lady ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
witam się w nowym watku
![]() Alę pędzicie kobietki. Ja dzisiaj cały dzień fewciowałam chałupę i gotowałam obiadek. Koleżanka przyjechała i zajmowała się Blancią. Uciekam poczytać stary watek bo nie w temacie jestem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
O boziu, kobity, ale Wy lecicie to szok.... tydzien mnie nie było bo padł bratu komputer, myslałam, że zajoba dostane
![]() kliknęlam dzieciowi spacerówke parasolke za szalone 120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- HJE, o matkosci kochana, a cos ty mi tak zaszalała z wiekiem na stronie głownej? toż ja nawet cwiartki nie mam skonczonej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- A gdzie bijkora i hope??? ![]()
![]() |
#37 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale mnie zrobiłyscie, jeszcze nie nadrobiłam starego ![]() ![]() ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-10-26 o 21:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Misiaeel, mam nadzieje, że nic złego z tego upadku nie wyniknie
![]() nadrobiłam kilka stron poprzedniegowatku, nie dam rady wiecej bomi sie oczy same zamykają, jutro wieczorem wpadne wczesniej to poodpisuje aha, bo bym zapomniałam, dziekujemy za wszystkie zdjeciowe komentarze ![]() calusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam. Dobranoc wszystkim
![]() ![]()
#43 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
teraz cały czas się zastanawiam, czy źle nie zrobiłam, że do lekarza nie pojechałam czy na ip. ale była normalna, nie płakała długo, może z minute? reaguje normalnie, nie wymiotuje, nie spała dużo/normalnie. panikuje za bardzo?
![]()
#47 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Laseczki postaram sie nadrobic, ale nie daje rady ostatnio z mloda .. czy wasze dzieciaki robia sobie drzemki w ciagu dnmia ... moja mloda spi od 10-12 i potem do 20 nie spi wcale ... zmeczona, oczy trze, jeczy, steczy ale nie pojdzie spac ... masakra z tym ![]()
#48 |
Wtajemniczenie
|
Misiaeel- moja Blanka kiedys spadła z krzesełka do karmienia czyli jakiś metr wysokości na głowę na płytki, to był najgorszy moment w życiu. Ale z jednej rzeczy bardzo sie cieszyłam że od razu zaczęła płakać, że nei straciła przytomności. Potem ani guza ani nic. Nie byłam u lekarza , ale chciałam jechać. Jeśli Ciebie ma to uspokoić to się przejedź. Ale myslę , że na pewno nic Malutkiej nie będzie
![]() Ostatnio na spacerze spotkałam tatusia z córeczką,która uczyła się chodzić sama a miała taką przerażającą śliwę pod okiem że u dorosłego takiej nie widziałam. To dopiero szok. Aśka, to co od nowego wątku staramy się byc na bieżąco? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() Moja starsza córa do tej pory jak upadnie to zazwyczaj buzią uderzy w podłoże i to zazwyczaj wtedy jak kilka osob jest tuż obok ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Ostatnio sie zastanawiałam, kiedy przychodzi fascynacja Monster High i teraz juz wiem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jeśli nie wymiotuje, nie zachowuje się inaczej niż zwykle to na pewno wszystko jest w porządku ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- właśnie Kubuś skończył 8 m-cy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Jak dobrze wstać skoro świat ...
![]() Witam się w nowym wątku ![]() Nancy, buźki dla Kubula ![]()
#52 |
Zakorzenienie
|
Pobudka 5:30. Nie jest źle. Ostatnio ciągle się tak budziła.
Dzień dobry ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ktora jest godzina?
![]() Znowu fatalna nocka, eh ![]() Ezzo, czyli mowisz, ze jednak odstawienie sredno u was podzialalo...??? Wspolczuje.... ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8160 za ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U nas też pobudka o 6. Więc jeszcze nie tak tragicznie
![]() Ale nocka kiepska. Lady,u was tak jak u Ezzo,chwilowo było lepiej,bo Blanka budziła się raz na jedzenie i wstawała o 7. A teraz budzi się kilka razy i to z płaczem. Nie mam pojęcia co to może być. Michael dziękuje w imieniu Blanki ![]() Lenova,Sylwietta,Aska wracajcie do nas! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fewcia, Julka od kilku dni też się tak budzi z płaczem- też się zastanawiam o co chodzi. ![]() ![]() misialel, jak nocka po upadku? Mam nadzieje, że nic się nie działo złego. Już kilku dziewczynom się przydarzyło takie coś, więc się nie obwiniaj. Takie rzeczy niestety się zdarzają... ![]() aśka, moja też bardzo bardzo rzadko śpi w dzień. Ostatnimi czasy to ma tylko drzemkę rano po spaniu nocnym 30 min. i na tym się kończy.... A może ten płacz w nocy to przestymulowanie.. ? Nie śpi w ciągu dnia i potem się w nocy odbija.. silver, już wczesniej miałam pisać, żeby się nie martwiła Darii nereczką. Trzeba wierzyć, że bedzie wszystko dobrze i się unormuje. ![]() ![]() bokeh, jak Hania z jedzeniem? Poprawiło jej się coś? Black, ostatnio pisałaś, że jak dajesz małej żółtko to Oli nie chce jeść, zauważyłam, że u nas jest podobna sytuacja. I się zastanawiam, czy nie robię jej dużej krzywdy, że nie daję tego żółtka już kilka dni. Bez żółtka zjada nawet ładnie, a z jest tragedia... Chyba, że będę dawać po pół- może tak nie wyczuje... no nie wiem.. ![]() Zastępujesz czymś to żółtko? Dodam, że u nas z jedzeniem obiadków jest bez rewelacji ![]() ---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ---------- karusia, w takim razie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dziekuję za każde pocieszenie ![]() Nocka normalna, także wydaje mi się, że wszystko jest ok. chcieliśmy przechytrzyć Mała i położyliśmy Ją godzinę później, ale i tak się obudziła o tej godzinie co zawsze, czyli 7 tzn 6 ![]() buziaki dla Mai, Hani i Kubusia za skończone miesiące ![]()
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() mam pytanie. Kupujecie sanki na zimę ? Ostatnio czytałam opinie, że roczne dziecko jest za małe bo i tak nic z tego nie rozumie ![]() Wydawało mi się, że jest różnica pomiędzy wózkiem a sankami i może to być frajda dla małej, ale zdurnialam... Co Wy na to ? ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- dołączam ![]() Kubusiowi już klaskałam, ale co tam, dla całej trójki jeszcze raz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#59 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka!
witam sie w nowym watku! i pierwsze co - boszzzzzz jaka ja stara jestem ![]() Hje- dziekuje Ci dobra kobieto ![]() ![]() nocka nawet nawet, mlody poszedl spac o 22 ![]() ![]() nie jest zle ![]() o jej, przykro mi... jak dzisiaj sie czuje? Cytat:
![]() Cytat:
zwalam na etap i zeby ![]() podlaczam sie! ![]() extra tort!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#60 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bidusia mała, dobrze że nic się nie stało. Nie zadręczaj się, takie wypadki się zdarzają niestety. Cytat:
![]() 100 lat dla Kubusia i dla Hani Bokehowej ![]() U nas nocka ciężka, ciągle się budził. O 4 zaczął nawet raczkować, ale udało się ululać i pospaliśmy do 6.20. Nie ma tragedii.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.