|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł kolejnego wątku! | |||
Czas na zupę i banana - tak przynajmniej mówi mama. Mamy VII-VIII 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 7,81% |
Piąstka w buzi, nawet dwie, daj banana włożę też. Mamy VII-VIII 2013 |
6 | 9,38% |
Marchew, jabłko i ziemniaki - poznajemy nowe smaki. Mamy VII-VIII 2013 |
20 | 31,25% |
Chociaż mleko nadal lubię, to marchewki nie odmówię. Mamy VII-VIII 2013 |
7 | 10,94% |
Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 |
19 | 29,69% |
Dziób rozgadany, bańki ze śliny, czas na ząbkowanie chłopcy i dziewczyny. Mamy VII-VIII 2013 |
5 | 7,81% |
Nasze dzieci to gagatki, są gotowe do odsiadki. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Pierwszy ząbek, drugi leci, mamy nie śpią dzień juz trzeci. Mamy VII-VIII 2013 |
1 | 1,56% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Ale tu dziś ciszaaaa
Perse- myślę że nic nie stało jak to był tapczan i wysokość niewielka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2072 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mase faldek, dwa podbródki, brzuszek moj jest okraglutki. Mamy VII-VIII'13 cz.3
Cytat:
Ja tez nie przywitalam nowej kolezanki Witaj wiec Sylwia. Nie pisze nic wiecej, nie potrafie cały czas mysle o Cynamonkach. CYNAMONKU jak Adas?Napisz prosze jesli mozesz. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Ach, nie jestem w stanie się na niczym dziś skupić... ciągle myślę o cynamonkach.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Raczkowanie
|
Nie udzielam się ostatnio, nie nadrabiam bo gdzieś ciągle brak mi czasu, wchodzę jednak codziennie by sprawdzić czy są jakieś lepsze wieści o Adaśku. Booożżżżeeeeeeeeee pomóż im wreszcie!! Gdzie jesteś kiedy Cię potrzebują?! Jak ludzie mają wierzyć w istnienie Boga skoro on skazuje ich na takie cierpienie, gasi światełko nadzei! Tak strasznie mi przykro że ktoś musi przechodzić przez takie piekło
![]() ![]() CYNAMON_OWA nigdy, przenigdy nie przestań wierzyć że Twój syn pokona to wszystko, wiem że możesz mieć dni zwątpienia ale ja wierzę że pozytywne myślenie przywołuje dobre moce! Jeśli zwątpiliście w Boga, nie wątpcie w Adasia i siłę Waszej miłości!!! Co do kupek wczoraj trafiłam na taką stronkę http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/14/841 poszukiwałam info na ten temat bo Piotruś od kilku dni robił właśnie jakby 2 części kupki- ta pierwsza brązowa ciemna (ze względu na mleko ha) a druga żółta z grudkami. Nie wiedziałam z czego te grudki i czy to normalne, jak wyczytałam normalne, chociaż nie rozumiem dlaczego są jakgdyby 2 części kupki Edytowane przez angelak86 Czas edycji: 2013-10-27 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43451819]Dziewczyny, Młody wypadł TŻowi, na szczęście upadł na tapczan, z wysokości może 15-20 cm (jakoś niefortunnie go podniósł, Mały się wygiął i spadł, ale na tapczan, niestety również poleciał główką :/), mam się martwić o coś? ![]() Chyba nie muszę mówić, jaka jestem wściekła na TŻa. Mały nie wykazuje jakichś zmian... Nawet nie zapłakał.[/QUOTE] Dobrze, że na tapczan. Myślę, że nic mu się nie stało, ale obserwowałbym Arturka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Zadomowienie
|
Adaś nie pojechał na zalozenie nowej linii. Anestezjolog powiedział, że wyniki Młodego są na tyle średnie, że mógłby go nie wybudzic. Szkoda tylko, że taka decyzję podjęli po tym jak Adaś zwymiotowal wszystko co miał w zoladku a później 4 godziny był na czczo :/ Biedny tak płakał z głodu
![]() Podają Młodemu leki i jutro ma mieć zakladana linię. Z całego serca życzę temu kto jest odpowiedzialny za zarazenie Młodego tego co w tym momencie przechodzimy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wskoczyłam, przeczytałam trochę, ale muszę uciekać bo mam atak płaczu u dziecka, może mi się jeszcze uda tochę ponadrabiać aaaa i o dziwo dzień był lepszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mamy diagnozę-kiciuś ma zapalenie trzustki. Gdyby TŻ nie zażądał dziś wszystkich badań to dalej byśmy tak jeździli co dzień lub co drugi do lecznicy, a kitek i tak by padł ![]() Kitek od tygodnia dostawał m.in. glukozę na wzmocnie, a przy tej chorobie absolutnie nie można ![]() Dziś cały dzień spędził w lecznicy pod kroplówkami. To samo przez 3 kolejne dni-tylko na noc będzie wracał do domu ![]() Ilość płynu w brzuszku bez zmian, czyli to nie jest ten nieuleczalny wirus ![]() Nie pytajcie tylko ile wyniesie nas leczenie ![]() Misiaczka kindziorek ma 5 lat, a mama już pojechała. Była u mnie 6 dni, a myślałam, że wpadnie na 2 ![]() ALE było super i już mam ochotę na kolejne odwiedziny. Tak jestem spełna rozumu ![]() Dla Majeczki ![]() Domciątko pocieszę Cię, że mój Mały od 2 dni wymyślił sobie jeść co godzinę ![]() Lachryma a rozstępy zniknęły? U nas też strasznie smętny weekend ![]() I Cynamonki w głowie .... Ja tak kota przeżywam, a co oni muszą czuć ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-10-27 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez nie chce sie pisac ale nie mozemy sie lamac. Musimy sie usmiechac. To tez da sile Cynamonkom. Przeciez my wierzymy ze bedzie dobrze... Bedzie co raz lepiej! Innej opcji nie ma. Zaciskamy kciuki z usmiechem na twarzy dla naszych Cynamonkow!
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zadomowienie
|
Kochane moje!
A jak Młody wyzdrowieje to znajdę odpowiedzialnego za cierpienie Adaska i zrobimy mu z dupy jesień średniowiecza... Adaś śpi- idę sie pogapic na to nasze małe cudo ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Nie mam słów.
Wiecie... jutro mamy szczepienie z małą, potem bioderka, o niczym nie chce mi się pisać. Tylko Was czytam. Jakie to wszystko błahe. Wszystkie kciuki świata powinny być teraz trzymane za Adasia. Naprawdę kończy mi się wyobraźnia jak myślę o tym, co czujesz Cynamonku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2084 |
Zakorzenienie
|
MADI kupa znowu po prawie tygodniu ale taka hmmm elegancka, pol centymetrowa wartswa na calej pupie i siusiaku... A jaki zapach... Znaczy sie Antek widac woli raz a porzadnie na tydzien a nie codziennie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołączam się do życzeń ![]() A..i dobrze, że anestezjolog z głową!!!! Adasiu pojedz teraz porządnie i kuru się kochanieńki!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idz i zanies Mu od nas mnostwo buziakow i usmiechow. Sciskamy Was! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to, że nasze serducha też to mocno przeżywają musimy ukrywać! Zatem Cynamoniątka !!!!!!!! Dużo buziaków i uśmiechów i sił i zdrówka dla Was!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
Neni, obecnie jestem wężem i zrzucam spalona skórę. Okropnie to wygląda. O rezultatach mogę mówić za 3 msce najszybciej, a pełna odnowa skóry po laserze to około 8-10 mscy.
Na chwilę obecną wyglądam gorzej niż z rozstepami. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale tu brakuje Twojego humoru.... Adaś zdrowiej bo mama musi nas troszkę porozśmieszać ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() Surka i za Waszą też brawa! |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie popuszczaj,ktos powinien za to odpowiedzieć. . podziwiam Cie ze masz tyle sily, bo ja bym chyba całkiem sie zalamala.. Adas da rade! Ucaluj slicznote od nas! Trzymamy kciuki nieustannie ![]() Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
to się nacierpisz...nieźle to musi wyglądać brrr
|
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zadomowienie
|
Rozmawiałam niedawno z Puchatkiem i ona powiedziała mi coś w stylu, że przejmuje sie, że Gucio "coś tam coś tam"... ale że to nic przy naszych problemach. Nieprawda. Wasze dzieci są dla Was najważniejsze i nawet kichniecie powinno być dla Was istotne. To, że nam sie przytrafiło coś takiego nie oznacza, że szczepienie, bioderka, kolki są mniej ważne. Są bardzo ważne. Obserwujcie swoje Maluchy bo czasem pozornie błaha rzecz może być objawem poważnej choroby. Tak jak u nas przyspieszony oddech, słabe przybieranie Adasia na wadze, czy juz później to, że zaczął sie pocic...
Bardzo budujące jest to, że mam w Was (i dziewczynach z innych wątków) wsparcie ale to co przydarzyło sie Adasiowi nie umniejsza problemow Waszych maluchów. Chociaż nie powiem, ze nie oddalabym wszystkiego co mam żeby moc być teraz w domu i np mieć rozbawionego Adaśka, który nie chce spać w nocy tylko chce sie bawić... Ale i na to przyjdzie czas. Buzka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pozaluje ze sie w ogole urodzil! Cynamonku ucaluj To nasze male wizazowe dzieciatko ode mnie tzeta i od Antosi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Chciałm powiedzieć, że ten avatar to dla Cynamonków!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
Cynamonku, kochana! Trzymaj się!
Dacie rade! Majowo-czerwcowe 3maja kciuki! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Samantha ja już dziś kąpałam dziś o 17
![]() ![]() Brawa za postępy ![]() Rocky jak Piesio się miewa? Ghia mój też na śpiocha w nocy je, więc to chyba możliwe ![]() Margosia chudzielcu fajne fotki ![]() Sylwia fajnie, że dołączyłaś ![]() Magolina brawo za przybieranie na wadze ![]() Dzoan jak się czujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja z strachem czekam na kolejną nic. domyslilam sie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.