Poszukiwany zapach: ch³odny, gorzki, industrialny, rze¶ki, bezosobowy unisex - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj siê z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-10-27, 18:34   #61
neska951
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 978
Dot.: Poszukiwany zapach: ch³odny, gorzki, industrialny, rze¶ki, bezosobowy unisex

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Poka¿ wiadomo¶æ
Spróbujê dorwaæ ale trochê przera¿aj± mnie recenzje o pi¿mie/sanda³owcu w bazie, dominuj±cych cytrusach i s³odyczy
To jeszcze bywa w perfumeriach czy tylko Allegro lub wymiankowy?
Ja mam z wymianki
Dla mnie :
1 sanda³owiec jest ale zimny ,pierwszy raz taki spotka³am ( ale ja mam bardzo ma³e do¶fiatczenie )
2 pi¿mo jest bardzo delikatne idealnie wspó³gra z sanda³owcem , oba sk³adniki s± w bazie dla mnie prawie nie wyczuwalne w otwarciu.
3 cytrusy? A¿ musia³am wygrzebaæ próbkê... Je¶li tam s± cytrusy to jedna twarda, gorzka, niedojrza³a ma³a cytryna.

Dla mnie Gentiana to gorycz, powietrze,lekko¶æ , przestrzeñ, ch³ód ...

Jak jeste¶ z Wawy udostêpniê do testów
neska951 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-27, 18:52   #62
justynaneyman
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 776
Dot.: Poszukiwany zapach: ch³odny, gorzki, industrialny, rze¶ki, bezosobowy unisex

Widzê oddalanie od abstrakcji w szybkim tempie

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-27, 20:22   #63
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Wiadomo¶ci: 26 400

Cytat:
Napisane przez neska951 Poka¿ wiadomo¶æ
Dla mnie Gentiana to gorycz, powietrze,lekko¶æ , przestrzeñ, ch³ód ...

Jak jeste¶ z Wawy udostêpniê do testów
Jestem tylko z powodu dziecka ostatnio ciê¿ki mi siê wyrwaæ z cha³upy - ale zapamiêtam i w razie czego bêdê Ciê ¶cigaæ

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Poka¿ wiadomo¶æ
Widzê oddalanie od abstrakcji w szybkim tempie
Oj tam, oj tam, zaraz bêdê zamawiaæ blood concepty, kleje, odory i Standard
Siê wkurzy³am doczytawszy, ¿e Galilu wysy³a próbki tylko w pi±tki, pff, tyle czekania. Jeszcze pomy¶lê czy czego¶ wiêcej od nich nie capn±æ.

Redhaired Witch jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-27, 22:01   #64
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem tylko z powodu dziecka ostatnio ciê¿ki mi siê wyrwaæ z cha³upy - ale zapamiêtam i w razie czego bêdê Ciê ¶cigaæ

.
Mo¿e jeste¶ moj± s±siadk± jak Asiula to by u³atwi³o by sprawê z³apa³yby¶my siê pod warzywniakiem czy co
Stary 2013-10-27, 22:40   #65
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Mo¿e jeste¶ moj± s±siadk± jak Asiula to by u³atwi³o by sprawê z³apa³yby¶my siê pod warzywniakiem czy co
Mo¿e? Jestem z okolic Goc³awia

Stary 2013-10-28, 02:07   #66
gryx82
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 30 806

Cytat:
Napisane przez Parabelka Poka¿ wiadomo¶æ
No tak , nie obra³e¶ banana i wszystko jasne

Czyli to jednak prawda, ¿e zwêglona, bananowa skórka za¿yta doustnie powoduje haaaj!
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;43452087]O tak , wiedzia³êm, ¿e Ty bêdzie wiedzia³ lepiej jak czuje dane perfumy [/QUOTE]
B±belku, siedzê w tym biznesie tak jakby d³u¿ej
gryx82 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-28, 11:56   #67
lolekjarek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 251

Cytat:

Chcia³abym dorwaæ perfumy, które s± ch³odne, bezosobowe, unisex (w sensie odbioru, niekoniecznie targetu), stosunkowo ¶wie¿e, przestrzenne, trochê nienoszalne, trochê chemiczne, industrialne, gorzkawe, melancholijne, nie kojarz±ce siê z niczym konkretnym... Taki zapach dla cienia Ale o przyzwoitej projekcji.

- nie mog± mieæ otulaj±cej, „cielesnej” bazy (np. oudy s± na mnie takie, oczywi¶cie te¿ pi¿mo, ambra, sanda³)

Póki co najbli¿szy idea³u jest Greyland Montale chocia¿ w po³owie swego ¿ywota zaczyna mnie podduszaæ „oleistowato¶ci±”.
To mo¿e Dark Aoud, oleistowaty zbyt nie jest, bardziej wytrawny, i cielesnej bazy jak w innych oudach ma ciut mniej

A jak pikantniej to mo¿e Cowboy Grass?

Edytowane przez lolekjarek
Czas edycji: 2013-10-28 o 12:00
lolekjarek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-28, 13:59   #68
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Mo¿e? Jestem z okolic Goc³awia
Oj nie Wola , ale jakby co to mo¿emy spotkaæ siê po³owie drogi w Centum
Stary 2013-10-28, 16:05   #69
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez lolekjarek Poka¿ wiadomo¶æ
To mo¿e Dark Aoud, oleistowaty zbyt nie jest, bardziej wytrawny, i cielesnej bazy jak w innych oudach ma ciut mniej

A jak pikantniej to mo¿e Cowboy Grass?
£o, poczyta³am recenzje DA i co prawda nie wiem czy pasuje do mojej obecnej wizji ale jako zapach i tak powinien byæ w moim gu¶cie (postapokalipsa, becherovka, tory kolejowe... ) Poszukam, poszukam do testów
O CG s³ysza³am (czyta³am znaczy), ¿e to g³ównie wetiwer a przynajmniej taki daje efekt. A na Tobie jak pachnie?

Cytat:
Oj nie Wola , ale jakby co to mo¿emy spotkaæ siê po³owie drogi w Centum
Bêdê pamiêtaæ Teraz czekam na próbkê Hermesowskiej gentiany, ciekawe jak mi w ogóle podejdzie ta nuta.

Stary 2013-10-28, 16:30   #70
VI4
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 168
GG do VI4

Cytat:
Siê wkurzy³am doczytawszy, ¿e Galilu wysy³a próbki tylko w pi±tki, pff, tyle czekania. Jeszcze pomy¶lê czy czego¶ wiêcej od nich nie capn±æ.
ostatnio zamawia³am, i wys³ali innego dnia (w sensie, nie musia³am czekaæ do pi±tku). Mi siê Cowboy Grass jawi jako piêkny wetiverowiec - ale jako ¿e "swoje" vetivery ju¿ mam, nie czu³am potrzeby, ¿eby siê w niego ww±chiwaæ.
VI4 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-28, 17:24   #71
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez VI4 Poka¿ wiadomo¶æ
ostatnio zamawia³am, i wys³ali innego dnia (w sensie, nie musia³am czekaæ do pi±tku).
O, mi³o z ich strony.
Akurat nie maj± próbki Coalu wiêc siê wstrzymam :/

Stary 2013-10-28, 18:28   #72
justynaneyman
Zakorzenienie

Dark Aouda te¿ mam - mój ulubiony ud

Stary 2013-10-28, 18:52   #73
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Dark Aouda te¿ mam - mój ulubiony ud
Wszystko masz Widzia³am w³a¶nie Twoj± kolekcjê (zreszt± ju¿ nieaktualn± z tego co doczyta³am) i wow Chyba ci±gnie nas w podobnym kierunku, z tym, ¿e mnie póki co teoretycznie bo jeszcze niczego nie w±cha³am i mogê siê przykro rozczarowaæ.

Stary 2013-10-28, 21:27   #74
justynaneyman
Zakorzenienie

We flachach zosta³ Dark a. i Klej, reszta w odlewkach

Stary 2013-10-29, 13:19   #75
lolekjarek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 251

Cytat:
£o, poczyta³am recenzje DA i co prawda nie wiem czy pasuje do mojej obecnej wizji ale jako zapach i tak powinien byæ w moim gu¶cie (postapokalipsa, becherovka, tory kolejowe... ) Poszukam, poszukam do testów
O CG s³ysza³am (czyta³am znaczy), ¿e to g³ównie wetiwer a przynajmniej taki daje efekt. A na Tobie jak pachnie?
Dark A. polecam bardzo, a Cowboy Grass jest na mnie bardziej ³±kowo-zio³owy, ni¿ wetiwerowy, choæ to ma³a ró¿nica, lekko cierpki, no i troszeczkê ¶wie¿y, ale bardzo oryginalny
lolekjarek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-30, 10:32   #76
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez lolekjarek Poka¿ wiadomo¶æ
Dark A. polecam bardzo, a Cowboy Grass jest na mnie bardziej ³±kowo-zio³owy, ni¿ wetiwerowy, choæ to ma³a ró¿nica, lekko cierpki, no i troszeczkê ¶wie¿y, ale bardzo oryginalny
Pogrubione
Zapolujê.

Zaczynam testy, dosz³o trochê próbek. Na pierwszy ogieñ poszed³ Black CdG - piêkne Chocia¿ w kategorii "cienistej" chyba za ciep³e. W ka¿dym razie pachnie cieplutkim popio³em z ogniska, pylistym pieprzem, odrobinê ko¶cielnym kadzid³em, niebezpiecznie kojarzy mi siê z czym¶ kulinarnym (przypalonym garnkiem? dobra ze mnie kucharka), rozgrzanym kamieniem i zapachem wydzielanym przez spalaj±ce siê zimne ognie. Zupe³nie jak smok wygrzewaj±cy siê na skale i czkaj±cy ogniem
EDIT: om nom nom, zaczyna pachnieæ jak porz±dnie zwêglone i dogasaj±ce drewno, taki s³odki aromat...

CdG & Artek Standard
- Statkus? Jaislamer? Ouarzazate? Tumulte? To ju¿ by³o w pierdylionie wydañ... Do tego prawie niewyczuwalny.

Pale Grey Mountain, Small Black Lake - bosz, jego cena to chyba za ka¿d± literê w nazwie ale nazwa w sam sedes: jest zimny kamieñ, skaliste szczyty, górski potoczek wprost spod lodowca, jakie¶ mchy na brzegu, trochê b³otka ale woda lodowata, krystalicznie czysta i trochê ¿elazista w smaku. Przypomina mi odrobinê Eau du Fier ale EdF wkrêca³o siê w nos a PGMSBL (lol) jest "przymulone" - mo¿e to te obiecane mg³y
W ka¿dym razie zapach genialny ale raczej nie dla mnie.
EDIT: trochê siê wys³odzi³ i "spowszednia³".

Odeur 53 - o fu, to pachnie starom babom nakremowan± kremem Nivea I jest ciep³e, cielesne, mydlane. Nie podmienili mi próbek?
EDIT: testujê ponownie. Có¿... ot, krem. Jaki¶ taki nieokre¶lony, pewnie drogi i przeciwzmarszczkowy dla eleganckiej starszej pani.

Arabskie Noce
- podobieñstwa do Greylanda nie wyczuwam (póki co) ale zapach sam w sobie ¶wietny, taki "na bogato" - tylko po 5 minutach w piêkny oud wlaz³a mi ró¿a. W dalekim tle sugestia woni szpitalnych. O, a teraz docz³apa³a siê ambra. Tak czy siak podoba mi siê do w±chania z korka W ¿yciu bym nie powiedzia³a, ¿e to mêskie perfumy.
Ju, znasz? Spróbuj w ramach "prawdziwych darków i noirów".

Blood Concept AB srebrne - omatkoboskojakietopaskudn e. Zimne, wstrêtne, sterylne, do niczego nie podobne. Idê zmyæ bo mnie chyba g³owa rozbola³a :P

Klej - no klej I bez. I co¶ syntetycznego. Razem w otwarciu da³o migda³owo-wi¶niowy efekt amaretto (jakie¶ zwidy mam). Potem zapach skojarzy³ mi siê z poczt± - ta¶ma klej±ca, lizanie znaczków, te sprawy. A teraz znowu pojawi³a siê nakremowana baba i myd³o, szlag. Ach, bo tam pi¿mo jest, no jasne... musia³o wyle¼æ.

Gentiane Blanche
- zielsko

Autoportrait - hm, ciekawe, co¶ jak zakurzone ksi±¿ki pomiêdzy pokrzywami Niestety zielsko na niet.

Rochas Lui - piêkny Ale nie dla mnie (za s³odki), T¯tu bym chêtnie sprawi³a. Aligancki, lekko pudrowy. Mnie by raczej znudzi³ na d³u¿sz± metê.

Blood Concept AB czarna seria - uwierzy³abym gdyby mi kto¶ powiedzia³, ¿e to Avon albo Oriflame. Totalnie nijaki, ³adny zapach.

Edytowane przez Redhaired Witch
Czas edycji: 2013-10-30 o 14:56
Stary 2013-10-30, 23:29   #77
justynaneyman
Zakorzenienie

Niestety nie znam Arabskich nocy.
Natomiast "stara baba w kremie" nieco wyja¶nia, dlaczego Odeur i Klej mi siê podobaj±. Moje upodobania s± po prostu spójne.

Stary 2013-10-31, 10:48   #78
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Niestety nie znam Arabskich nocy.
Natomiast "stara baba w kremie" nieco wyja¶nia, dlaczego Odeur i Klej mi siê podobaj±. Moje upodobania s± po prostu spójne.
Taaak... oczywi¶cie...
Przechowam dla Ciebie próbkê Arabskich nocy.
Tymczasem zbieram kasê na Blacka (chyba, ¿e w miêdzyczasie zachwyci mnie co¶ innego) wiêc je¶li daj borze uzbieram bêdê nawiedzaæ H&M i pomêczê Ciê o randewu

Dzisiaj ponownie testujê Padparadschê. Skojarzy³o mi siê, ¿e mo¿e pasowaæ do klimatu a i pieprz mia³ byæ. Niestety ni ma a sam zapach ofszê ³adny ale zbyt oczywisty, le¶no-kadzidlany. Przejad³o mi siê to.

Stary 2013-10-31, 11:31   #79
rachell111
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 23 793

Red - nie bêdê bardzo odkrywacza, spójrzmy prawdzie w oczy Ty po prostu potrzebujesz kilku zapachów czy¿ nie ?
rachell111 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-31, 11:57   #80
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Napisane przez rachell111 Poka¿ wiadomo¶æ
Red - nie bêdê bardzo odkrywacza, spójrzmy prawdzie w oczy Ty po prostu potrzebujesz kilku zapachów czy¿ nie ?
Ha ha
O dziwo nie! Znaczy trochê tak Ale niewiele mi siê podoba. Zw³aszcza bazy mnie irytuj± bo siê przewa¿nie wys³adzaj±, pi¿muj±, sanda³uj±, oblepiaj± itp. BTW zamówi³am po tanio¶ci próbkê Bang Jacobsa, to powinno byæ chamsko pieprzne od pocz±tku do koñca
No wiêc chyba nie ma takiego zapachu, który wymy¶li³am i by³by w moim gu¶cie. Te teoretycznie pasuj±ce klasyfikujê jako "od¶wie¿acz do powietrza", "le¶ne kadzide³ko, nuda", "zielsko", "krem", "za s³odki". Jeszcze nadzieja w Coal, Craft, Hinoki i Escentrykach - czekam na próbki. Ale obie wiemy, ¿e nic z tego nie bêdzie
Póki co chyba jednak Eau du Fier wygrywa ale mogê o nim zapomnieæ.

Stary 2013-10-31, 12:06   #81
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha
O dziwo nie! Znaczy trochê tak Ale niewiele mi siê podoba. Zw³aszcza bazy mnie irytuj± bo siê przewa¿nie wys³adzaj±, pi¿muj±, sanda³uj±, oblepiaj± itp. BTW zamówi³am po tanio¶ci próbkê Bang Jacobsa, to powinno byæ chamsko pieprzne od pocz±tku do koñca
No wiêc chyba nie ma takiego zapachu, który wymy¶li³am i by³by w moim gu¶cie. Te teoretycznie pasuj±ce klasyfikujê jako "od¶wie¿acz do powietrza", "le¶ne kadzide³ko, nuda", "zielsko", "krem", "za s³odki". Jeszcze nadzieja w Coal, Craft, Hinoki i Escentrykach - czekam na próbki. Ale obie wiemy, ¿e nic z tego nie bêdzie
Póki co chyba jednak Eau du Fier wygrywa ale mogê o nim zapomnieæ.
wiesz, lepiej siê nie ³udziæ a mi³o zaskoczyæ

ale ale, nie by³a¶ jeszcze w D. mo¿e têdy droga
a Moleku³y? nie zra¿aj siê opisami (moimi np )
Stary 2013-10-31, 12:42   #82
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
ale ale, nie by³a¶ jeszcze w D. mo¿e têdy droga
a Moleku³y? nie zra¿aj siê opisami (moimi np )
Do D. i S. idê dopiero w przysz³ym tygodniu na przeszpiegi ale nie bardzo wiem za co ³apaæ oprócz Loewe, Kenzo i DKNY. Jeszcze chcê przetestowaæ Visit Azzaro chocia¿ chyba go kiedy¶ w±cha³am i stwierdzi³am, ¿e nuda
O Moleku³ach tak sobie czytam i jako¶ tak mi szkoda 10 zeta na próbkê bo powiadaj±, ¿e:
- 01 jest md³y, s³odkawy, intymny, "imituj±cy w³asny aromat" (ble) i ma³o wyczuwalny
- 02 jeszcze s³abszy, s³odki, równie¿ md³y i udaj±cy zapach ludzkiej skóry.
Kiedy¶ na jakim¶ zlocie je przetestujê...

Stary 2013-10-31, 13:44   #83
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Do D. i S. idê dopiero w przysz³ym tygodniu na przeszpiegi ale nie bardzo wiem za co ³apaæ oprócz Loewe, Kenzo i DKNY. Jeszcze chcê przetestowaæ Visit Azzaro chocia¿ chyba go kiedy¶ w±cha³am i stwierdzi³am, ¿e nuda
O Moleku³ach tak sobie czytam i jako¶ tak mi szkoda 10 zeta na próbkê bo powiadaj±, ¿e:
- 01 jest md³y, s³odkawy, intymny, "imituj±cy w³asny aromat" (ble) i ma³o wyczuwalny
- 02 jeszcze s³abszy, s³odki, równie¿ md³y i udaj±cy zapach ludzkiej skóry.
Kiedy¶ na jakim¶ zlocie je przetestujê...
Not A Perfume JHaG - chyba skre¶lnoe? imo to Kashmina Touch minus cytrusy
Stary 2013-10-31, 14:00   #84
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Cytat:
Not A Perfume JHaG - chyba skre¶lnoe? imo to Kashmina Touch minus cytrusy
Nie znam ani jednego, ani drugiego. JHaG chyba s± w Horn & More wiêc jakbym by³a to niuchnê. Tak o nich jako¶ cicho wiêc nie s±dzê ¿eby by³ sza³. Mi chyba potrzeba czego¶ ostrego czyli z tym pieprzem, imbirem.

Stary 2013-10-31, 14:06   #85
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znam ani jednego, ani drugiego. JHaG chyba s± w Horn & More wiêc jakbym by³a to niuchnê. Tak o nich jako¶ cicho wiêc nie s±dzê ¿eby by³ sza³. Mi chyba potrzeba czego¶ ostrego czyli z tym pieprzem, imbirem.
sz±³u nie ma

no to na pewno nie JHaG
Stary 2013-10-31, 14:16   #86
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 065

Cytat:
Amouage Honour Man, najpiêkniejszy pieprz jaki znam i jest bardzo noszalny
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-10-31, 18:47   #87
Polly_
grozi wypollizowaniem

Wiadomo¶ci: 24 147

Cytat:
Pogrubione
Zapolujê.

Zaczynam testy, dosz³o trochê próbek. Na pierwszy ogieñ poszed³ Black CdG - piêkne Chocia¿ w kategorii "cienistej" chyba za ciep³e. W ka¿dym razie pachnie cieplutkim popio³em z ogniska, pylistym pieprzem, odrobinê ko¶cielnym kadzid³em, niebezpiecznie kojarzy mi siê z czym¶ kulinarnym (przypalonym garnkiem? dobra ze mnie kucharka), rozgrzanym kamieniem i zapachem wydzielanym przez spalaj±ce siê zimne ognie. Zupe³nie jak smok wygrzewaj±cy siê na skale i czkaj±cy ogniem
EDIT: om nom nom, zaczyna pachnieæ jak porz±dnie zwêglone i dogasaj±ce drewno, taki s³odki aromat...

ha, mowilam
Cytat:
CdG & Artek Standard- Statkus? Jaislamer? Ouarzazate? Tumulte? To ju¿ by³o w pierdylionie wydañ... Do tego prawie niewyczuwalny.
ha, mowilam

Cytat:
Pale Grey Mountain, Small Black Lake- bosz, jego cena to chyba za ka¿d± literê w nazwie ale nazwa w sam sedes: jest zimny kamieñ, skaliste szczyty, górski potoczek wprost spod lodowca, jakie¶ mchy na brzegu, trochê b³otka ale woda lodowata, krystalicznie czysta i trochê ¿elazista w smaku. Przypomina mi odrobinê Eau du Fier ale EdF wkrêca³o siê w nos a PGMSBL (lol) jest "przymulone" - mo¿e to te obiecane mg³y
W ka¿dym razie zapach genialny ale raczej nie dla mnie.
EDIT: trochê siê wys³odzi³ i "spowszednia³".
ha, mowilam

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2013-10-31 o 18:48
Polly_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-01, 00:18   #88
justynaneyman
Zakorzenienie

Wg mnie zapachami, które s± inne, choæ teoretycznie nuty maj± spotykane w pachnid³ach przez Ciebie okre¶lanych jako oczywiste s± zapachy Durgi - nie pamiêtam, czy by³a ju¿ o nich mowa. Nie trywializuj± siê w bazie i s± naprawdê doskona³ej jako¶ci.
W Wwie 2 tyg temu na Tamce otworzy³ siê Mood Scent Bar i zdaje siê maj± tam owe cuda.
Ja nie by³am, jeszcze.
https://www.facebook.com/pages/MOOD-...51807521669096

Stary 2013-11-01, 00:38   #89
Redhaired Witch
Nind¿opesz

Lucho, chyba bojê siê to w±chaæ, ile kosztuje, z 600 z³?
Niedajbosz mi siê spodoba...

Cytat:
Wg mnie zapachami, które s± inne, choæ teoretycznie nuty maj± spotykane w pachnid³ach przez Ciebie okre¶lanych jako oczywiste s± zapachy Durgi - nie pamiêtam, czy by³a ju¿ o nich mowa. Nie trywializuj± siê w bazie i s± naprawdê doskona³ej jako¶ci.
W Wwie 2 tyg temu na Tamce otworzy³ siê Mood Scent Bar i zdaje siê maj± tam owe cuda.
Ja nie by³am, jeszcze.
https://www.facebook.com/pages/MOOD-...51807521669096
Pogrubione - jawny plagiat
Z Durgi znam Small Lake (¶wietne), Burning Barbershop (takie... typowo spalone), chcia³abym poznaæ Smoked Amber a Lolekjarek poleca³ Cowboy Grass, te¿ chcia³abym poznaæ. Bêdzie trzeba siê przej¶æ.
Co do Blacka zadowolê siê odlewk± i szukam czego¶ dalej.

Stary 2013-11-01, 13:18   #90
Figarro
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 18 154

Cytat:
(...)
Nie znam nic One s± do rozrobienia w czym¶ czy normalnie mo¿na u¿ywaæ bez kombinacji?
(...)
tak, to olejki do rozrobienia, a wlasciwie juz sa rozrobione
jak chcesz poznac jako ciekawostke, dawaj adres na pw, podesle probki

Wymieniam siê
Figarro jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Perfumy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:09.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.