|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11611 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11612 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11613 |
Raczkowanie
|
czy ktoras z Was widziala moze nowa kosmetyczke "jakas tam podroz" ta rozowa rozkladana z nowego katalogu. w katalogu wyglada tak, ze po prostu wszystko sie w niej zmiesci :P i zel i baslam i kolorowe kosmetyki i jeszcze cos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item191914571_...on_tanio_.html Chodzi o ta ?ja ja mam- mi sie podoba,tutaj masz real fotki
![]() ![]() |
![]() |
#11615 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie, nie, to jest jakas tam stara kosmetyczka, tzn juz kiedys byla albo bardzo podobna. taka ostro rozowa, co torba podrozna byla w zeszlym katalogu. ta kosmetyczka nazywa sie "cudowna podroz" (dziewczyny, jak ja mowie niejasno albo to juz bylo to wybaczcie, wczoraj bylam na koncercie i nie dosc,ze mnie wszystko boli to sie jeszcze kac pojawil. nie mam pojecia skad :P) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to chodzi?Niestety nie widze real fotek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11617 |
Raczkowanie
|
tak, tak o to chodzi
![]() na obrazku wyglada pojemnie, ale oni rozne rzeczy przedstawiaja :P jak ktos by widzial to do 25 maja bede wdzieczna za przesdatwienie recenzji :P |
![]() ![]() |
![]() |
#11618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#11619 |
Raczkowanie
|
ale nawet fotki to nie to samo, co opinia jakiejs normalny konsultantki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11620 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11621 |
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie wypróbowałam pierwszy raz tuszu Pełnia Rzęs. Uważam, że jest to najlepszy tusz Avonu, jedyny, przy którym widać efekty na rzęsach. Pogrubia, trochę wydłuża i przy kilku pociągnięciach ładnie rozdziela. Ja akurat lubię długo malować rzęsy, aż do idealnego efektu, z 10 pociągnięć
![]() Jak na tusz z dolnej półki, jest naprawdę niezły. Tylko opakowanie jakieś takie wielkie i nieładne. Osobiście nie kupię, wole Lancome. Ale jeśli bym była w potrzebie, to chętnie użyję ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#11622 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiecie czasem jak uużywac tego balsamu na lato, bo nie ma ani słowa po polsku.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11623 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
![]() wczesniej ktos pisal o dostawie paczek ![]() ![]() jestem b. zadowolona z darmowego demo ![]() ![]() no i jestem ciekawa jak sobie Avon poradzi przy tych czestszych dostawach co to maja byc... :/ ale coz sami chcieli ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#11624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mają takie same rozmiary. Wszystko co pokazane serio się zmieści, jedną kieszonkę można odpiąć (ale trzeba uważać bo ta część na której są zatrzaski jest z takiej ciękiej gumy i jak się źle pociągnie to można wygwać zatrzask z materiału... nie wiem czy ta różowa też tak ma)i jest oddzielna kosmetyczka. Ja mialam ją w tamtym roku na obozie... Pomieścilam prawie wszystko tylko mialam trudności wtedy z zamknięciem po złożeniu bo jak widać na zdjęciu ta moja ma takie paski na zatrzaski i one wtedy były za krutkie...Teraz uważam że lepszy pomysł z tą klamrą... Na obozie wisiala mi ona w łazience a jak jechałam na spływ kajakowy to odpinalam tą małą i tam brałam paste, szczoteczke, szczotke... Ja ją polecam, jak dla mnie jest super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11625 |
Konto usunięte
|
Dziś chyba znów paczka nie przyjdzie
![]() No nic, może jeszcze dotrze |
![]() ![]() |
![]() |
#11626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11627 |
Zakorzenienie
|
a czy ktos moze wrzucic fotki torby podroznej bo wlasnie sie zastanaawiam czy ja sobie zamowic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#11629 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() naprawdę nikt nie wie jak się używa ttego balsamu do włosów na lato? spłukuje się czy jak? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11630 |
Raczkowanie
|
Witajcie Avonki
![]() zrobiłam wstępną listę zakupów z 7, straaaasznie tego dużo jak na moje możliwości, ale cóż ![]() *stylowy zestaw za 9.90 *poczwórne cienie do powiek (Sueded Nudes) *preparat do demakijażu oczu z odżywką *zmywacz do paznokci *łagodny tonik clearskin (lub tonik solutions nowy) *głęboko oczyszczający żel myjący z mikrodrobinakami clearskin (lub pianka solutions ta nowa) *zestaw upominkowy do pedikiuru *zestaw do przesuszonej cery solutions *szampon, odżywka i maseczka AT do włosów suchych *intensywnie nawilżający krem do twarzy care Ufff, jest tego trochę. Ale niedługo mam imieniny, więc napewno coś wspomnę TŻ o pozycjach na liście ![]() Czy używacie może którychś z tych kosmetyków? Wypowiedzcie się. Osobiście używam wielu z nich, jedynie te pozycje z clearskin i solutions są mi obce. Jeśli możecie coś o nich powiedzieć, to proszę napiszcie. I jeszcze jedno, błyszczyk z tego zestawu za 9.90 (Pink Shine) to ten,który wygrała Reeva? I wklejała zdjęcie robione telefonem na stronie 377? Proszę o odpowiedź, bo bardzo mnie to ciekawi. Pozdrawiam serdecznie!
#11631 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11633 |
Zakorzenienie
|
a to spoko chcialam fotke bo sam,e wiecie jak to jest z tymi zdjeciami w katalogu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11634 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#11635 |
Konto usunięte
|
littlevenus niestety tamten był inny
Nie ma paczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11636 |
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4345654]littlevenus niestety tamten był inny
Nie ma paczki ![]() zgadzam się do kitu, też nie dostałam, choć od rana już o tym wiedziałam i się z tym pogodziłam. ale jak mi jutro nie przywiozą to już nie wytrzymam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmywacz to paznokci - jest super ![]()
![]() |
#11638 |
Konto usunięte
|
Mam prośbę. Porobiłybyście mi zdjecia na ustach, przed i po odcieniów tych pomadek z błyszczykiem? bo probki mi nie przyszły, a klientka chce sie mniej wiecej zorientowac ktory jest jaki. i tych metalicznych błyszczykow.
te pomadki dobrze sie trzymaja i maja ładny połysk? niby mam ten champagne glow, ale jak dla mnie slabo sie blyszczy, bo jest cielisty., ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11639 |
Czekam na Ragnarok
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;4345977]Mam prośbę. Porobiłybyście mi zdjecia na ustach, przed i po odcieniów tych pomadek z błyszczykiem? bo probki mi nie przyszły, a klientka chce sie mniej wiecej zorientowac ktory jest jaki. i tych metalicznych błyszczykow.
te pomadki dobrze sie trzymaja i maja ładny połysk? niby mam ten champagne glow, ale jak dla mnie slabo sie blyszczy, bo jest cielisty., ![]() ![]() Ja wklejałam zdjęcia około 5 nowych szminek (kilka stron wcześniej jest link do zdjęć, które są zapewne parenaście stron wcześniej), ale bez ust "przed". Na moich ustach dobrze się trzymają, jeśli się czegoś nie je. Bardzo ładnie błyszczą. |
![]() ![]() |
![]() |
#11640 |
Zakorzenienie
|
no to czekam na paczkę - mają czas do 10.15, później wychodzę do pracy. myślałam nawet, żeby zostawić kartkę, żeby właśnie do pracy mi podrzucili, bo to dosławnie dwa kroki od mojego bloku, ale po pierwsze nie wiem, co na to dyrekcja, a po drugie dźwiganie tego do domu mi się nie uśmiecha, zwłaszcza, że po pracy musze jeszcze lecieć na pocztę... chyba za chwilę ściągnę ich tu siłą woli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.