Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusie cz.8 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-27, 19:54   #1261
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Ja też Cię pamiętam

Ciężko mi się wbić w rozmowę
Jak to ciężko to opowiadaj co u Ciebie

Jagatka ja też nie mogłam znaleźć

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Nie ma nikogo to idę kąpać małego, będę później

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-10-27 o 19:24
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 19:59   #1262
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Chcemy mieć starania z głowy i przeskoczyć na wątek mamusiowy. Staraczki-mamusi

Cześć dziewuszki Kilka dni mnie nie było Ciągle praca i praca. Nawet caluśki weekend tez w pracy.
Jestem tak strasznie zmęczona a jeszcze dziś do pracy idę na noc jak tu dotrwać do rana po tej zmianie czasu. Nie mam nawet siły żeby was nadrobić Marzę tylko o podusi.

Gratuluję bardzo mocno tym którym się udało :brawo: oraz ślę dobre fluidki

Dobija mnie fakt że mimo iż biorę Luteinę 100 co mi gin przypisała to w okolicach podbrzusza nadal boli a lekarka mówiła że nie powinno.

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 20:03   #1263
wik_and_ola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
Witajcie, nie wiem czy ktoś mnie z 5. wątku jeszcze pamięta :
starania nieprzerwane ale nadzieja dwa razy mnie zawiodła, ze aby sie nie smucic, nie mysolec, troszke od Was uciekłam (( baty, baty wiem.

teraz wracam z nową nadzieją, ostatnia @ 18.09..
zrobiłam dzisiaj ( cholera to juzponad pół roku starań)
i... nie wiem, boje sie sobei robić nadziei

dla tych niepamiętajacych - niestety nie jestem w stanie prowadzic kalendarzyka jak nalezy, karmię od 1,5 roku więc nie spałam od tego czasu ciągiem wiecej niż 5 h ))
Ja nie znam, ale witam

Córcia wykąpana, ja wykąpana, po kolacyjce, oglądam masterchefa
Stary 2013-10-27, 20:11   #1264
Barboletta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Tak to ona niedobra
to ja to ja
a synuś dalej kęcone, żal mi obciąć chyba będzie miał afro jak tak dalej pójdzie

kajam się i przepraszam

a test kreska jest ale dużo jaśniejsza choć widoczna
Jutro robię powtórkę, bo jak pójde na bete i nic to chyba się upije

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 20:17   #1265
Jagatka_N
Zakorzenienie

Ja wyskoczyłam już spod prysznica i oglądam masterchefa
a mąż do pracy na noc pojechał znowu będę sama zasypiać do północy
Beat@ ja nie mam żadnego doświadczenia z luteiną, wiedzy na ten temat też, więc niestety nie pomogę
Ale kurczę ta praca na nocki to musi Cię naprawdę wykańczać szczególnie teraz w tym wyjatkowym stanie rozmawiałaś z lekarzem o L4, wie jak pracujesz ?

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:
to ja to ja
a synuś dalej kęcone, żal mi obciąć chyba będzie miał afro jak tak dalej pójdzie

kajam się i przepraszam

Jutro robię powtórkę, bo jak pójde na bete i nic to chyba się upije
A test robiłaś z pierwszego porannego moczu czy w ciagu dnia? Mówisz ze @ była 18.09 to już 40 dni
Stary 2013-10-27, 20:19   #1266
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagatka_N Pokaż wiadomość
Beat@ ja nie mam żadnego doświadczenia z luteiną, wiedzy na ten temat też, więc niestety nie pomogę
Ale kurczę ta praca na nocki to musi Cię naprawdę wykańczać szczególnie teraz w tym wyjatkowym stanie rozmawiałaś z lekarzem o L4, wie jak pracujesz ?
lekarka wie. i powiedziała mi że mam porozmawiać w pracy na ten temat bo kobieta w ciąży nie może pracować w godzinach nocnych. Nawet jeśli chce to pracodawca nie może na to zgody wyrazić.
Tylko że ja w pracy nic nie powiedziałam jeszcze. Mam opory, tym bardziej że jakies pół roku temu ktoś rzucił plotkę że chcę zajść w ciążę i pójść na L4. A prawda jest taka że wtedy priorytetem nr 1 było gdzie spędzić urlop. O dziecku zaczęliśmy z mężem myśleć dopiero początkiem września. No i teraz jak w pracy powiem to będzie gadanie niesamowite i nie wiem co robić. Planuję pracować najpóźniej do końca roku jeśli wszystko będzie ok. Więc jak wyliczyłam to łącznie z tym tygodniem w sumie będą 3 na nocną zmianę i nie wiem czy się przemęczyć czy jednak powiedzieć, tym bardziej że u mnie to jest tak że jak zaczęłam pracę w ubiegły poniedziałek tak byłam i wczoraj no i dziś zaczynam nocki. 1 listopada też idę do pracy na nockę no i pewnie się okaże że w sobotę też czyli 2 tygodnie bez dnia przerwy

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-27, 20:25   #1267
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
lekarka wie. i powiedziała mi że mam porozmawiać w pracy na ten temat bo kobieta w ciąży nie może pracować w godzinach nocnych. Nawet jeśli chce to pracodawca nie może na to zgody wyrazić.
Tylko że ja w pracy nic nie powiedziałam jeszcze. Mam opory, tym bardziej że jakies pół roku temu ktoś rzucił plotkę że chcę zajść w ciążę i pójść na L4. A prawda jest taka że wtedy priorytetem nr 1 było gdzie spędzić urlop. O dziecku zaczęliśmy z mężem myśleć dopiero początkiem września. No i teraz jak w pracy powiem to będzie gadanie niesamowite i nie wiem co robić. Planuję pracować najpóźniej do końca roku jeśli wszystko będzie ok. Więc jak wyliczyłam to łącznie z tym tygodniem w sumie będą 3 na nocną zmianę i nie wiem czy się przemęczyć czy jednak powiedzieć, tym bardziej że u mnie to jest tak że jak zaczęłam pracę w ubiegły poniedziałek tak byłam i wczoraj no i dziś zaczynam nocki. 1 listopada też idę do pracy na nockę no i pewnie się okaże że w sobotę też czyli 2 tygodnie bez dnia przerwy
Nieciekawa sytuacja ale ja bym chyba powiedziała, co innego gdyby wszystko było w porządku, gdybys czuła się super to może rzeczywiscie dałabyś rade wytrzymac te 3 tyg nocek do końca roku.
Domyślam się że to ciężka decyzja ale przemysl kochana radę lekarza
Stary 2013-10-27, 20:36   #1268
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Nieciekawa sytuacja ale ja bym chyba powiedziała, co innego gdyby wszystko było w porządku, gdybys czuła się super to może rzeczywiscie dałabyś rade wytrzymac te 3 tyg nocek do końca roku.
Domyślam się że to ciężka decyzja ale przemysl kochana radę lekarza
Cały czas się zastanawiam i nie wiem co zrobić. Bo powinnam wtedy jak nie na nocki to pójść na inną zmianę. Z drugiej strony wiem też że po porodzie macierzyńskie a w międzyczasie kończy mi się umowa i na pewno nie będę miała możliwości powrotu więc w sumie z drugiej strony nad czym się zastanawiać... mimo to ciężka decyzja. Cały czas zastanawiam się z mężem co zrobić. Pocieszam się tym że w pracy nie dźwigam ani nic. jedynie 8 godzin na nogach i kontrola jakości. Ogólnie teraz w pracy staram się niczym nie przejmować. Niby są jakieś normy do wykonania ale stwierdziłam że ile zrobię tyle będzie i nie będę się przemęczać bo teraz nie chodzi już tylko o mnie.
I tak sobie myślę że może poczekać do czwartku do usg i zobaczyć co będzie no bo już chyba powinnam wiedzieć choć trochę co i jak i będę wiedzieć też co z tymi moimi bólami podbrzusza.
Czuję się jak bym była w sytuacji bez wyjścia tym bardziej że kiedyś tą pracę szwagier mi załatwiał i jestem u niego na dziale a nie chciałabym tak z dnia na dzień pójść na L4 bo wydaje mi się ze byłabym nie fair - ot takie moje rozmyślanie

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-27, 20:57   #1269
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Cały czas się zastanawiam i nie wiem co zrobić. Bo powinnam wtedy jak nie na nocki to pójść na inną zmianę. Z drugiej strony wiem też że po porodzie macierzyńskie a w międzyczasie kończy mi się umowa i na pewno nie będę miała możliwości powrotu więc w sumie z drugiej strony nad czym się zastanawiać... mimo to ciężka decyzja. Cały czas zastanawiam się z mężem co zrobić. Pocieszam się tym że w pracy nie dźwigam ani nic. jedynie 8 godzin na nogach i kontrola jakości. Ogólnie teraz w pracy staram się niczym nie przejmować. Niby są jakieś normy do wykonania ale stwierdziłam że ile zrobię tyle będzie i nie będę się przemęczać bo teraz nie chodzi już tylko o mnie.
I tak sobie myślę że może poczekać do czwartku do usg i zobaczyć co będzie no bo już chyba powinnam wiedzieć choć trochę co i jak i będę wiedzieć też co z tymi moimi bólami podbrzusza.
Czuję się jak bym była w sytuacji bez wyjścia tym bardziej że kiedyś tą pracę szwagier mi załatwiał i jestem u niego na dziale a nie chciałabym tak z dnia na dzień pójść na L4 bo wydaje mi się ze byłabym nie fair - ot takie moje rozmyślanie
Rozumiem Cię, dobrze że fizycznie praca nie jest ciężka, jak zdecydujesz poczekać do wizyty to do czwartku nie aż tak daleko. Ale te bóle pewnie będą Cię martwić... :/
Każdy ma inną sytuację w pracy i trudno coś doradzić
Stary 2013-10-27, 21:28   #1270
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie, nie wiem czy ktoś mnie z 5. wątku jeszcze pamięta :
starania nieprzerwane ale nadzieja dwa razy mnie zawiodła, ze aby sie nie smucic, nie mysolec, troszke od Was uciekłam (( baty, baty wiem.

teraz wracam z nową nadzieją, ostatnia @ 18.09..
zrobiłam dzisiaj ( cholera to juzponad pół roku starań)
i... nie wiem, boje sie sobei robić nadziei

dla tych niepamiętajacych - niestety nie jestem w stanie prowadzic kalendarzyka jak nalezy, karmię od 1,5 roku więc nie spałam od tego czasu ciągiem wiecej niż 5 h ))
oo witaaaaaaaaj!!!! w końcu matko polko!!!!!!!
gdzieś była??
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 21:28   #1271
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewuszki Kilka dni mnie nie było Ciągle praca i praca. Nawet caluśki weekend tez w pracy.
Jestem tak strasznie zmęczona a jeszcze dziś do pracy idę na noc jak tu dotrwać do rana po tej zmianie czasu. Nie mam nawet siły żeby was nadrobić Marzę tylko o podusi.

Gratuluję bardzo mocno tym którym się udało :brawo: oraz ślę dobre fluidki

Dobija mnie fakt że mimo iż biorę Luteinę 100 co mi gin przypisała to w okolicach podbrzusza nadal boli a lekarka mówiła że nie powinno.
Oj biedactwo, współczuję. Nie dość, że na nocki to jeszcze w niedzielę pracujesz. Właśnie m.innymi mam wyrzuty sumienia jak robię zakupy w niedziele, bo inni muszą pracować a ja mogę wrócić do domu do rodziny.
Kiedyś miałam propozycję pracy w renomowanej kwiaciarni, ale jak mi Pani powiedziała, że będę miała tylko 1 niedzielę=1 dzień wolny w miesiącu to podziękowałam.
To może faktycznie poczekaj do wizyty u gin i potem zdecydujesz co dalej zrobić.

Cytat:
to ja to ja

kajam się i przepraszam

Jutro robię powtórkę, bo jak pójdę na bete i nic to chyba się upije
No właśnie, pamiętałam małego ze zdjęcia.
To czekamy na wynik.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-27, 21:31   #1272
Barboletta
Rozeznanie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

A test robiłaś z pierwszego porannego moczu czy w ciagu dnia? Mówisz ze @ była 18.09 to już 40 dni
Właśnie wieczorem, jakos dopiero sie zdobyłam na odwagę, troche boje sie cieszyć bo juz z każdym miesiącem same wiecie jaki nastrój, jak przychodzi ta cholerna @... Właśnie, 40, dlatego sie zdobyłam, ostatnie miesiące spóźniła sie o tydzien :/

Stary 2013-10-27, 21:32   #1273
Kamel
Wtajemniczenie

No mały zasnął a spał dziś 2h u rodziców w dzień, także nie tak źle Więcej czasu dla mnie

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-27, 22:12   #1274
Jagatka_N
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie wieczorem, jakos dopiero sie zdobyłam na odwagę, troche boje sie cieszyć bo juz z każdym miesiącem same wiecie jaki nastrój, jak przychodzi ta cholerna @... Właśnie, 40, dlatego sie zdobyłam, ostatnie miesiące spóźniła sie o tydzien :/

To jak wieczorem robiłaś to większe szanse jutro, rób z rana czekamy

Kupiłam dziś kawę w doniczce, tak ładnie wyglądała, że nie mogłam się oprzeć
Kamel podchodząc do kasy pomyślałam o tym co myślisz o niedzielnych zakupach...ale to było przy okazji bo musiałam kupić bułeczki na śniadanie...

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

dobranoc
Stary 2013-10-27, 22:18   #1275
kotka34
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
jestem, wyspałam się dziś i nie chce mi się iść do roboty !!!

Ja myślę intensywnie o tych suszarkach...i teraz nie wiem czy nie weźmiemy tej tańszej, mniejszej i dodatkowo zamontujemy suszarkę podsufitową w łazience nad wanną...sama już nie wiem ;/ muszę myśleć przyszłściowo i przez to mam największy problem.
Rozwieszacie jesienią/wiosną/zimą pranie na dworze? bo jeszcze mam balkon do zagospodarowania...
ja rozwieszam tylko wiosna i latem witam was pieknie dopiro teraz bo wczesniej nie bardzo mialam jak pisac na forum bo robilam porzadki w kompie bo strasznie muli i poszlismy do mamy na niedzielny obiadek
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-27, 22:33   #1276
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
To jak wieczorem robiłaś to większe szanse jutro, rób z rana czekamy

Kupiłam dziś kawę w doniczce, tak ładnie wyglądała, że nie mogłam się oprzeć
Kamel podchodząc do kasy pomyślałam o tym co myślisz o niedzielnych zakupach...ale to było przy okazji bo musiałam kupić bułeczki na śniadanie...

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

dobranoc
Mi się to coraz częściej zdarza Mam wyrzuty sumienia. Ale czasem w niedzielę jest mi łatwiej wyjść bez małego.

Dobranoc

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-10-27, 23:00   #1277
Barboletta
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
oo witaaaaaaaaj!!!! w końcu matko polko!!!!!!!
gdzieś była??
obijałam się i teskniłam za Twoją pupiną

Stary 2013-10-28, 07:50   #1278
Karoloo
<3 <3 <3

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3

Edytowane przez Karoloo
Czas edycji: 2013-10-28 o 09:38
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:56   #1279
Elfka86
Zakorzenienie

Cześć

Ale mnie nie było długo ale to albo praca, albo inne rzeczy i na kompa nie miałam czasu Wczoraj mnie Tż do Szczawnicy wyciągnął, żebyśmy pospacerowali, bo piękna pogoda i skończyło się na tym, że wyszliśmy na Przehybę i w sumie przez 6 godzin zrobiliśmy 20 km

Nie powiem co mnie dziś boli

cowie trzymaj się

Barboletta cześć
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 07:59   #1280
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cześć dziewuszyska

biorę się za lekturę
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:01   #1281
beat@
Zakorzenienie

No i już po pracy. Nawet jakoś dałam radę. Brzuch wyjątkowo nie bolał. No ale mdłości,nudności, no wszystko na raz. Do toalety nie zdażyłam bo bym musiała z pełną gębą lecieć. Dobrze więc że miałam pod ręką swój kubek termiczny radzić sobie jakoś trzeba haha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Patrycja 28.06.2014

Stary 2013-10-28, 08:35   #1282
agnieszkaK
Zadomowienie

Dzień dobry dziewczyny!!
ja wróciłam wczoraj wieczorem, fajnie było, tylko szkoda,że się skończyło. Dziś znowu do pracy..

Czy któraś z Was zaobserwowała wzrost temp dziś, mierząc po nowemu? tzn w nowym czasie. Bo tak się zastanawiami, czy mi wzrosło, czy to ta godzina?

beat@ ja bym powiedziała w pracy, jeśli masz takie prawo to z niego korzystaj.
Tyle z nas się tutaj stara o dziecko, to największy dar jaki można sobie wyobrazić, dbaj o niego, a skoro masz te bóle i ogólnie źle się czujesz, to się nie zastanawiaj. Tym bardziej jeśli mówisz,że chcesz dalej pracować tylko nie nocki.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

no Barboletta to ja kciuki trzymam, ale jak kreska jest to jesteś na dobrej drodze powodzenia!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 08:40   #1283
meire
Zakorzenienie

Witam się dziewczynki po weekendzie..

Siedzę w robocie... Kawuchę sobie zrobię, bo zaraz zasnę.. i wtedy ponadrabiam, co tam u Was...

Zuzka - ur. 19.11.2009

Julcia - 08.11.2013

II - 22.05.2014

Natalka - 28.01.2015

16.01.2015

meire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:06   #1284
agnieszkaK
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość

Siedzę w robocie... Kawuchę sobie zrobię, bo zaraz zasnę.. i wtedy ponadrabiam, co tam u Was...
witaj
kawę?

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Dziewczyny życzę miłego dnia,dobrych wiadomości jak wrócę!
a teraz niestety czas do pracy, a nie ma to jak jechać wcześniej z powodu dodatkowych rzeczy w ramach awansu. pomyśleć,że zaczynam dopiero za ponad 3 godziny.

pa!
agnieszkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:41   #1285
kotka34
Zadomowienie

czesc dziewczyki ma ktoras ochote na kawke zapraszam
kotka34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:46   #1286
Jagatka_N
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość

Cytat:
No i już po pracy. Nawet jakoś dałam radę. Brzuch wyjątkowo nie bolał. No ale mdłości,nudności, no wszystko na raz. Do toalety nie zdażyłam bo bym musiała z pełną gębą lecieć. Dobrze więc że miałam pod ręką swój kubek termiczny radzić sobie jakoś trzeba haha

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Biedactwo...

Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Dzień dobry dziewczyny!!
ja wróciłam wczoraj wieczorem, fajnie było, tylko szkoda,że się skończyło. Dziś znowu do pracy..

Czy któraś z Was zaobserwowała wzrost temp dziś, mierząc po nowemu? tzn w nowym czasie. Bo tak się zastanawiami, czy mi wzrosło, czy to ta godzina?

beat@ ja bym powiedziała w pracy, jeśli masz takie prawo to z niego korzystaj.
Tyle z nas się tutaj stara o dziecko, to największy dar jaki można sobie wyobrazić, dbaj o niego, a skoro masz te bóle i ogólnie źle się czujesz, to się nie zastanawiaj. Tym bardziej jeśli mówisz,że chcesz dalej pracować tylko nie nocki.

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

no Barboletta to ja kciuki trzymam, ale jak kreska jest to jesteś na dobrej drodze powodzenia!
Wczorajszy dzień wszystko mi pochrzanił i nie wiem jak dalej to interpretować, coś mnie podkusiło i zmierzyłam dwa razy temp w odstepie pol godz i nie wiem co zaznaczyć, jak nizszą to pewnie wyznaczy mi ovu a jak wyższą to nie, no i zonk, chyba nic nie zaobserwuje przez ta zmiane czasu

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość

Hejka
jak tam się czujesz, wszystko dobrze?
Stary 2013-10-28, 09:48   #1287
zazdrosnica0
Zadomowienie

wracam do Was po bardzo intensywnym weekendzie
od rana w piątek miałam takie loty, że słów brak. Na dzień dobry dentystka, która skatowała moje dziąsła ściągając kamień i odrazu po tym piaskowanie..krew z dziąseł do wieczora się lała. Jak wróciłam to szybkie pakowanie ślubno-weselnych klamotów do małego golfika (m.in 10 kartonów wódki, 10 szampanów, 14 dużych wazonów, dużo świec i jeszcze kilka kartonów, które też trzeba było przewieść). Wyjazd punkt 16, jak tylko Tż wrócił z pracy i zamiast jechać jak zawsze 5h (350km) to jechaliśmy 8,5 h z czego pierwsze 120 km w 4h...już nie wspomnę jaka była atmosfera w samochodzie
W sobotę mieliśmy załatwić: wszystko na sali, rezerwacja hotelu dla gości, wizyta u księdza, wizyta w cukierni, wizyta w kwiaciarni no i przede wszystkim zostawiliśmy wszystkie graty i gadżety ślubne w garażu moich rodziców

Niedziela powrót z prowiantem od mamusi gołąbkami, ruskimi pierogami i innymi smakołykami Przez doświadczenia z piątku wybraliśmy inną trasę, niby tyle samo km itp, a jechaliśmy uwaga 4 godziny 40 minut

Co do wątku staraczkowego w tym wszystkim...brałam tą luteinę jak doktorek kazał, miało iść albo w jedną albo w drugą stronę(albo podtrzymanie jeśli się udało albo wywołanie @). Nie wiem już sama w którą poszło bo temperatura wysoka nadal się utrzymuje, ovu daje 70% na pozytywny test, jest niby 12 dzień po ovu, a test dziś wyszedł negatywny (nawet bez cienia cienia )...

a teraz postaram się nadrobić co naskrobałyście od czwartku
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:48   #1288
God Of War 20
Zakorzenienie

Hejka!
Ale miałam sen... śniło mi się, że poszłam do tej babki ginekolog i porozmawiałam i ona mi powiedziała, że w mojej sytuacji to natychmiast na monitoring owulacji...
I jeszcze powiedziała, że moja szyjka nie wygląda zbyt dobrze...

Skąd takie głupie sny się biorą...
Stary 2013-10-28, 09:51   #1289
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Hejka!
Ale miałam sen... śniło mi się, że poszłam do tej babki ginekolog i porozmawiałam i ona mi powiedziała, że w mojej sytuacji to natychmiast na monitoring owulacji...
I jeszcze powiedziała, że moja szyjka nie wygląda zbyt dobrze...

Skąd takie głupie sny się biorą...
Za dużo myślimy o tych naszych cyklach i później się śnią takie rzeczy
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-28, 09:59   #1290
God Of War 20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Za dużo myślimy o tych naszych cyklach i później się śnią takie rzeczy
Tylko, że ja teraz nie myślę bo ani nie mierze temperatury ani nic...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości