|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Paski i nakładki wybielające do zębów
Zapewne zamawiacie na allegro paski, podajcie link stronki ,bo też bym chciała zamówić, a nie chce źle trafić ;/ pomożecie?
|
|
|
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Wam też pasek Crest zsuwa się z dolnych zębów?
|
|
|
|
|
#963 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: paski wybielające crest czy blendamed??
czy paski wybelające crest można dostać w aptekach w Polsce czy tylko w internecie?
|
|
|
|
|
#964 |
|
Zadomowienie
|
Kobietki jestem już prawie zdecydowana na zakup pasków Crest Advenced Vivid, ale mam pytanie - na allegro jest dostepna wersja z 14 paskami( czyli na 7 dni stosując raz dziennie) oraz wersja z 28 paskami, zastanawiam się którą wybrać, czy stosowanie pasków tylko przez 7 dni pozwoli uzyskac jakikolwiek efekt, czy lepiej zapłacić te 120zł, ale kupić kurację dwutygodniową?
Będę wdzięczna za podpowiedź
|
|
|
|
|
#965 |
|
Raczkowanie
|
już się szykowałam na wybielanie, a tu okazało się, ze muszę mieć leczenie kanałowe i teraz zastanawiam się czy ten martwy ząb nie będzie dziwnie wyglądał po wybieleniu wszystkich? jest to dolny ząb na szczęście, mniej widoczny, ale zawsze coś… czy któraś z Was miała podobny problem do mojego?
|
|
|
|
|
#966 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Paski crest
hej ja wybielałam zęby paskami crest supereme 14% dwa lata temu , i powiem ze efekt nie jest taki jak kiedyś ale jestem zadowolona zęby są ładne , nie mam żadnych problemów po wybielaniu. polecam.
![]()
|
|
|
|
|
#967 |
|
Przyczajenie
|
ja wybielałam zęby paskami crest supreme 14%, dwa lata temu, zęby są
nadal ładne, białe , nie mam żadnych problemów z nimi , zastanawiam sie nad powtórzeniem---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- mam wszystkie szóstki kanałowe i nie widac u mnie różnicy po wybielaniu
|
|
|
|
|
#968 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy paski Crest są też takie miękkie jak te z Blendamed? Kupiłam na all Crest, ale po otwarciu są identyczne jak te z Blendamed (miękkie, łatwo zsuwające się), a gdzieś kiedyś czytałam, że te z Cresta są twardsze i lepiej trzymają się zębów.
|
|
|
|
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
jak je dobrze przycisniesz to się nie zsówają
ja w nich normalnie gadam, pije i pale e fajka więc raczej nie przeszkadzają w niczym
|
|
#970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#971 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Paski i nakładki wybielające do zębów - Crest, Blend-a-med i inne
Używałam pasów blend-a-med i efekty wg mnie były rewelacyjne. Paski stosowałam 2 razy dziennie przez 7 dni. Od kuracji minął rok i właśnie dzisiaj rozpoczęłam kolejną, z tym że tym razem paskami bright white. Obecne paski nie trzymają się zębów tak jak poprzednie, kolejną cechą różniącą oba produkty jest intensywny zapach i posmak tych pasków, coś takiego jak w gabinecie dentystycznym :/ Zobaczymy za kilka dni jakie będą efekty... W załączeniu zdjęcia obrazujące efekt po pierwszej, ubiegłorocznej kuracji.
|
|
|
|
|
#972 |
|
Raczkowanie
|
Hej, dziewczyny.
Pisze w imieniu mojego faceta, który usilnie próbuje wymyślić sposób na wybielenie zębów. Wyszukał w internecie jakiś nowy zestaw nakładek, past, sama nie wiem czego iBright. Prosił mnie bym się podpytała na forum, czy któraś z was go stosowała, czy działa a i przede wszystkim czy nie niszczy zębów. Może któraś z Was coś wie na jego temat? |
|
|
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli Twój chłopak chce sobie uszkodzić dziąsła to spoko. Może użyć tych nakładek. No ale jesli chce mieć wszystko bezpiecznie i efektywnie to może niech lepiej uda się tam, gdzie zrobią mu porządne nakładki indywidualne (żeby żel wybielający nie wypływał na dziąsła). Poza tym nakładki powinny posiadać tzw. oświadczenie o zgodności wyrobu z wymaganiami zasadniczymi. Inaczej to tylko kupisz chińskie podróby, którymi możesz się zatruć i tyle niestety. Za 200 zł można już zrobić nakładki i mieć żel i to własnie w Warszawie.
|
|
|
|
|
#974 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No tak właśnie myślałam, bo zero informacji konkretnych w internecie. Mogłabyś polecić jakieś miejsce w Warszawie gdzie robią takie nakładki? |
|
|
|
|
|
#975 |
|
Raczkowanie
|
Subskrybuję
zamówiłam dzisiaj paski Crest Supreme, prawdopobnie dotrą do mnie jutro lub w srodę, dam znać o efektach.
|
|
|
#976 |
|
Zakorzenienie
|
róbcie zdjęcia bo gadanie gadaniem a zdjęcia zdjęciami :P
|
|
#977 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Paski wybielające - Biała Perła CZY Crest Supreme?
Czy jest sens kupowac cresty 14 sztuk ? Czy to za malo?
|
|
|
|
|
#978 |
|
Raczkowanie
|
kupiłam pełna kurację, czyli 28 pasków i będę robiła testy
|
|
|
|
|
#979 |
|
Zadomowienie
|
Sluchajcie dziewczyny czy jakiekolwiek paski mozna jeszcze dostac w drogeriach albo aptekach? Niestety akurat nie mam mozliwosci zakupu przez internet, a chcialabym wybielic troch swoj usmiech. Bylam w kilku aptekach i w rossmanie i nigdzie paskow nie bylo. Zadnych
Czytalam o tym, ze Blend-a-med Whitestrips wycofali ze sprzedazy ale co z reszta? Cresty, Happy Smile? Cos ktos wie? Bylabym wdzieczna |
|
|
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Mam ten sam problem, byłam w kilku drogeriach i nic, myślę że prawdopodobnie wycofali je ze sprzedaży
paski z blend-a-med naprawdę działały ale dziąsła mi strasznie krwawiły
|
|
|
|
|
#981 |
|
Raczkowanie
|
te paski nie są już dostępne stacjonarnie, bo stomatolodzy chcą zarobić i uznali, że nie powinno się samodzielnie wybielić zębów w domu, bo to podobno niebezpieczne i blendamed musiała je wycofać
|
|
|
|
|
#982 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
jeśli był już taki wątek to przepraszam za zasmiecanie, ale niestety nic nie mogłam znalezc ![]() moje pytanie brzmi! czym się różnią paski CREST 3D WHITE PROFESSIONAL EFFECTS OD CREST SUPREME 14% Cena na allegro trochę sie rozni, a nie mogłam znaleźć informacji na temat działania, mianowicie chodzi mi o najlepszy efekt wybielenia i nie wiem na które się zdecydować
Edytowane przez Lu7 Czas edycji: 2013-10-27 o 14:54 |
|
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różnica pomiędzy - Paskami CREST
Cytat:
u mnie na stronie kanału YouTube zamieściłam rezultaty dzień po dniu z kuracji paskami Crest Supreme, więc sprawdź jeśli jesteś zainteresowana zakupem - link poniżej, w podpisie
|
|
|
|
|
|
#984 |
|
Raczkowanie
|
A ja nie widzę różnicy
|
|
|
|
|
#985 |
|
Zakorzenienie
|
xox- a ja widze roznice- i to sporą
bardzo ładnie wybielilo.Ja tez zamierzam je kupic
|
|
|
|
|
#986 |
|
Raczkowanie
|
Moja mama widzi u mnie różnicę, ja nie
Ale zęby bolały mnie strasznie, w trakcie trzymania pasków na zębach brrr
|
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Brook! bardzo mnie to cieszy
muszę przyznać, że bielsze zęby dodają pewności siebie!
|
|
|
|
|
#988 |
|
Zakorzenienie
|
noi teraz ja jestem w kropce- gdzie moge doczytac jaka jest roznica miedzy nimi wszystkimi?nie wiem ktore kupic, jakie steznie jest ich poszczegolnych...
doradzi ktos albo zalinkuje gdzie moge znalexc info o nich? ADVANCED VIVID PRO.EFFECTS INT.PRO.EFFECTS SUPREME VIVID (normal) STAIN SHIELD GENTLE ROUTINE |
|
|
|
|
#989 |
|
Raczkowanie
|
Nie znalazłam nic na temat pasków Bright White. Na allegro są jednymi z najczęsciej kupowanych bo są całkiem tanie. Może ktoś z was używał? Mają stężenie 16% a Crest Supreme 14%. Nigdy nie używałam pasków więc trochę się boję nadwrażliwości ale z drugiej strony nie wiem czy jest sens przepłacać.
Jeśli ktoś używał tych pasków Bright White to prosze niech udzieli opini czy dały jakiś efekt. Boje sie, że nabawie sie tylko nadwrażliwości a kolor nie ulegnie zmianie.... |
|
|
|
|
#990 |
|
Przyczajenie
|
czesc. ja stosuje crest supreme juz 3 dzien. poki co efekty sa, zeby prawie ze nie bola tylko je po prostu tak czuje bardziej
mam problem bo wlasnie dzisiaj zobaczylem na dwojkach u gory po jedenj stronie mam biala plamke i po drugiej stronie rowniez. Taka biala plamka wyrozniajaca sie, co na pewno nie mialem wczoraj. Mial ktos problem z tymi bialymi plamkami na zebach po tych paskach?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

Będę wdzięczna za podpowiedź

paski z blend-a-med naprawdę działały ale dziąsła mi strasznie krwawiły